- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobos25
csendes tag
nohát mostmár én is nagyon szeretnék ide tartozni a tulajok közé. a keret megvan rá, de honnan rendeljem? melyik gsmboltról van jó tapasztalat?
-
Phobos25
csendes tag
-
Phobos25
csendes tag
válasz
Quasi_modo #1459 üzenetére
bazze, gyors volt
köszi. szívem szerint HD lesz...
symbian vs windows storyban nem tudom mennyire vagytok elfogultakmindenesetre van valami lényegi dolog amiért jobb a symbian... ötletletek? ezen a téren is a hd a szimpatikusabb.
-
Phobos25
csendes tag
szevasztok!
nagy gondban vagyok, látom itt meg pörög a fórum, remélem segíteni tudtok nekem is.
az omnia hd-vel már szemezek nyár eleje óta, az okokat mindenki ismeri. viszont megjött az omnia II, ami elbizonytalanított. eddig elég ellenszenves volt a winmo, főleg hogy egy pöcsnyi ceruza nélkül szinte kezelhetetlen (jól tudom?). hát ezt most megoldották a samsung saját felületével. gyakorlatilag ha jól látom a két telefon teljesen ugyanaz és ugyanazt tudja. egyedül OS ben van különbség. a kérdésem mégis az hogy röviden mik a pro-kontra érvek a telefonok mellett-ellen. nem kevés pénzről van szó, jó döntést szeretnék hozni.
ha objektív érveket tudnátok felhozni, azt külön megköszönném!
erő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest