Hirdetés
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senser87
tag
Szerinted nem javult?

Felteszed a mobile shellt és egy másik telefonod lesz. Igazából, amióta feltettem a HX7-et, csak azt használom, mert atomjó lett az akksi üzemideje, simán bírja a mobile shellel 3 napig. A HX 8-at meg majd akkor teszem fel, ha kijönnek az első észrevételek, és a javított teljes verzió kerül fel, azaz a HXPatcherben is megcsinálja a hiányzó részt. De a HXV8 homescreenje tényleg nagyon jó, de a V7-é is tuti.
A fényképezésnél meg kiválaszthatsz különböző kodekeket, amivel javíthatod a képminőséget (gondolom), de ezt tesztelni kellene. A kép zajosságát, meg be kell állítani, de az Omnia2-nél biztos jobb. És ahogy mondod, a kijelzője is szebb
-
Quasi_modo
nagyúr
Ha neked a fórum egyik legfőbb, legaktívabb fórumozója a HX 1.7-et használja és jónak tartja, illetve a telefon tulaja is a HX 1.7-et akarja rá feltenni, akkor te i8910-es kezdőként nem azt tennéd fel?
NEM. Előbb mindenképpen kiismerném a gépet, mielőtt nekiesek.
Erre próbálok rávilágítani: nekem mindegy mit raksz fel, de előbb ismerkedj meg a készülékkel, hogy ne érjenek kellemetlen meglepetések. -
zack
nagyúr
Az hogy többet tud szubjektív. Nekem fontosabb volt hogy minden progival kompatibilis, és persze nem is tud többet csak pár aprósággal amik nélkül lehet élni. Jah. Alapból hekkelt. Annyira nehéz lenne a gyári szoftverre a HelloOX-et telepíteni és szignózni?
Meg se próbáltad, maradjunk annyiban, mert 3 napja adtam oda a signo fájlokat. Szóval nem értem mi alapján foglalsz állást...Azért mert a többiek ezt mondták?

Csak hogy tudd azért lovagolok a témán, mert még 1 pozitívumot se hallottam tőled a telefonról, csak a problémákat, és ezek a problémák mind a HX1.7 alatt generálódtak, majd amikor előjönnek, beírod ide mint hibát, amikkel senki se találkozott. Ez az "első csengés foglalt" dolog is egy X-akta ami csak nálad van. Azt se tudod milyen a gyárihoz képest az 1.7, mert nem is használtad a gyárit, egyből feltoltad a HX1.7-et.
-
zack
nagyúr
Először is. Egy kis kritika... minek neked 60 program? Mire használod őket?
Mert számomra ez is rejtély...tudom milyen programok léteznek, és melyiknek kb. mi a funkciója, ezért sem értem többek között.
Azt sem értem, miért nem hagytad fent azt a ROM-ot amivel vetted. Nálam tökéletesen működött. Azt hiszem a gyári bolgár volt. De te már nem sokkal utána felpattintottad a HX1.7-et. Minek? Mi nem tetszett a gyári bolgárban?
-
Bdanyy
addikt
Ajjaj, most hogy jobban megnéztem, nekem nem teljesen olyan a tok, amit használok mint amit belinkeltem

2 féle változatot láttam eddig, az egyik olyan mint a képen az apróról, a másik pedig olyan mint nekem van (de erről nem találok képet sehol), ez abban különbözik a belinkelttől, hogy itt nem bepattintod egy műanyagba, hanem "bőr" az egész és becsúsztatod, azért választottam ezt, hogy ne karcolja a hátlapomat.
-
Bdanyy
addikt
Azt sajnos nem láttam, én hong kongból rendeltem

És ami még jó, hogy adtak ajándékba egy méretrevágott noname fóliát hozzá, ami szeptember óta rajtavan, de meglepően jó, még egy buborék sem lett rajta és nem is látszik, hogy rajta van

2000 forint volt kb szállítással együtt.
-
zack
nagyúr
Érdekes...említettem én is muveszur-nak, hogy volt egy olyan érdekesség az i8910-el, ha pl. egy éjszakát kikapcsolva hagytam a telót és visszakapcsoltam akkor megjelent fent egy kis ikon, hogy át van irányítva. Nem értettem a dolgot. Én egyszerűen orvosoltam, bementem a menübe, és beállítottam hogy deaktiválja. Ahogy ott kikapcsoltam eltünt a kis jel. Az az érdekes, ha előtte az állapotra mentem rá, ott azt jelezte hogy nem aktív az átirányítás. Akkor se csinálta, ha rövidebb időre ki-be kapcsoltam. Furi.
muveszur se tudta a megoldást, bár engem nem zavart. -
blt.62
őstag
Hali!
A haverom pont ez miatt árulta a HD-ját mert másfél hónapig volt állítólag a szervízbe a telcsije és mégsem szűnt meg ez a hibája. Csak hülyítették a samu szervízbe, fogy.védőkhöz akart menni,de belefáradt és bukóval de eladta. A sors fintora,hogy én most mégis ilyen telcsit akarok venni,mert szerintem ez egy nagyon jó telcsi.Azért kíváncsi vagyok,hogy lesz e megoldás erre a problémára? -
blt.62
őstag
Megírnád kicsit bővebben,hogy hova kellene mennem Pestre,és mennyivel lenne olcsóbb? Jó volna tudni,hogy volna e olyan bolt ahol úgy lehetne biznicelni a HD-t,hogy ráraknák a Garmint és egy magyar nyelvű hívásszűrés progit.Tudsz ilyet? Az 5800-on ezek mind rajta vannak.Az is lényeges volna,hogy átpakolják a nokiámról az összes adatot (kép,videó,zenék,jegyzetek,naptár) a HD-ra.
-
zack
nagyúr
Nem tört össze...de azért bosszant. Ha elmegy annyiért, amennyiért vettem, akkor kipróbálok valami WinMo-s PDA telót, mert sosem volt még WinMo-s telóm, és kíváncsi vagyok. Ha nem megy el annyiért, akkor marad. Elégedett vagyok vele.

Legközelebb a kérdésedet 1 helyen tedd fel, mert nem vagyok hajlandó pü-ben is és public-ban is u.a. a kérdésre válaszolni.
-
zack
nagyúr
A multitouch szoftveres feature. Kapacitív kijelző mindenképpen kell hozzá, hogy hardveresen tudja, de úgy tudom a Nokia 5800 esetében kísérleteznek a szoftveres multitouch kifejlesztését illetően, pedig ez ugye rezisztív. Játékoknál már sikeresen meg tudják oldani.
Tény és való, hogy ezzel a bika hardverrel a böngészőben, és a képek nagyítását illetően nagyon élvezetes használatot eredményezne a multitouch. -
zack
nagyúr
Akkor majd valamikor jövő év közepe felé lesz esélyed, ha ennyiért akarsz venni. Jelenleg 90k alatt nincs, és ezek is a leharcoltabb példányok amire vagy már nincs, vagy kevés a gari. De ha megnézed az aprókat nem is nagyon találsz eladó példányt. Amíg 107k a bolti 1 év garis, addig a használt piaci ára nem igazán fog 90k alá csökkenni. Szolgáltatói kínálatba már nem valószínű hogy be fog kerülni, aminek hatására nem úgy fog esni az ára mint a többi szolgáltatós modellnek. Talán majd ha házon belül érkezik egy nagyobb tudású modell. A teló eladásáról meg annyit, nem hinném, ha az Omnia HD ára esni fog, az INNOV8 el fog menni 45k-ért amikor ez már csak 70k lesz.
Mert az olcsóbb modellek árát folyamatosan amortizálja a drágább modellek árának csökkenése. Tehát ha az Omnia HD használt ára beesik 70-75k-ra, inkább számolj 35k-t az INNOV8-ra. Tehát a különbség kb. annyi lesz mint most, annyi különbséggel, hogy most még eladható az INNOV8, de fél év múlva már nem biztos hogy eladható lesz, vagy ha igen, mélyen ár alatt. Véleményem szerint minnél többet vársz, annál többet fogsz bukni, és annál nagyobb lesz a 2 teló közötti különbség. -
Quasi_modo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nokia E51 - kecs és fém
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Meg se próbáltad, maradjunk annyiban, mert 3 napja adtam oda a signo fájlokat. Szóval nem értem mi alapján foglalsz állást...Azért mert a többiek ezt mondták?