- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
válasz
Beerwolf #9787 üzenetére
van egy probléma van ami zavar hogy minden képet megjelenit a képnézőben ami a telefonon van. Ezt hogy lehet szűkiteni? Volt valami fájl amit másolni kellett valahova emlékeim szerint.Meg régen volt a photo browser nevü képnézegető az nagyon jó volt de sajnos Hd-n nem fut. a gyári nézegető elég jó mert a hangerő gombokkal lehet nagyitani más képnézegető gondolom nem képes erre
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Beerwolf #3554 üzenetére
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem?
Feltenni a térképeket is?
Komolyra fordítva. A Sygic némely verziói esetleg nem mutatják a GPS jelerősséget, viszont simán működnek és navigálnak.
A Maps könyvtárnak a térképekkel pl. a memoriatároló root-jában kell lennie. Ugye ott van?
insomniac: az olvasás is lassabb lett? -
bences
tag
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Beerwolf #1542 üzenetére
köszi a játékos topikot, rendszeres olvasó vagyok
Örülök, hogy tetszik. Folyamatosan szedegetem össze őket, aztán amit már kipróbáltam, azt teszem fel oda. Ha esetleg pár napig nem kerül oda új, az nem azt jelenti, hogy elhanyagoltam, csak nem volt időm. (család + állandó túlóra) -
alien_
őstag
válasz
Beerwolf #967 üzenetére
Nekem is van egy 6230i-m, de ezeket a smartphone-okat inkább a ppc-khez mérem. Azokon pedig már jópár éve megy pl. a Q3, csak a smartphone-ok fejlődését mesterségesen visszafogták, hogy eladják a raktáron lévő régi alkatrészeket - hogy lehúzzák még pár bőrrel a jónépet..
Van egy 5800-asom is, és nagyon érzem, hogy az i8910 mennyivel izmosabb vas, de ez gyakorlatban leginkább a filmlejátszásnál hasznos, mert szvsz a s60 touch népszerűségben nem nagyon fogja elérni (játékok terén) az apple osx lábkörmét sem. Egyszerűen a multitouch nélkül ez csak egy félkarú óriás, nincs benne elég potenciál a precíz irányításhoz.
-
alien_
őstag
válasz
Beerwolf #959 üzenetére
Próbálj ki egy iPhone -t / Ipod Touch -ot, ha kíváncsi vagy, hogyan lehet kamatoztatni játékok alatt a multitouch -ot. Meglepően jó, nem véletlenül avanzsált át az (egy gombos) iPhone játékkonzollá..
Az meg a másik, hogy mikori játék is a Q3A? 1998... Fut egy 11 éves(!) játék a telefonon. Szerintem ez nem annyira hatalmas eredmény. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest