- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9318 üzenetére
-Nézegesd a honlapom
-Handy Taskmant használok
-Amit újra leszedtél 6.3-at abban a rarban csak a HX patcher lett frissítve! Az is csak azért hogy ha beütöd a *#0000#-et akkor a Pro infóját írja ki ne HX ét. Tehát a HX patchert rakd csak újra.
-A telót restartold és fogja látni a mentést. Előtte állítsd a mentést memkarira.
-Még valami. A kérdésekre ott a honlapomon is a hozzászólási lehetőség mert ez így itt már off-ba megy. -
TokLac
senior tag
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9273 üzenetére
Türelem. Megbeszélem azzal aki kiműtötte. Ez a HX patcher most 3db telepítőből áll. Meg akarom majd csinálni egy telepítősre. Újdonsággal? Nem szoktam előre beharangozni semmit, legalábbis túl korán nem. Meg mondom őszintén V6.2 kiadásokkal még nem teszteltem le az új patchert, de valószínű hogy jó hozzá.
-
TaylorPro
addikt
válasz
kisocsi #9271 üzenetére
Szia!
Őrülök hogy tetszik a Speed. Az új HX patcher ki van már műtve, most nem én voltam az elkövető. Nem akartuk nyíltan megosztani, legalábbis én, hanem csak kiszivárogtatni. Meg dumálom a készítővel és feltöltöm valahová. Amúgy is aktuális. A fulpage HX esetében ott ő is hibázott és én is. A magyar nyelvben nem aktiváltam. Majd kijavítom valamikor.
-
dudi6
senior tag
válasz
kisocsi #9234 üzenetére
Valamit akkor rosszul csináltál, mert elvileg nem kell net kapcsolat ("6. A telefon kiírja, hogy kívánom-e, hogy IP...blabla, ott a Nem-re kell kattintani"). Nem 100%, de úgy emlékszem, hogy nekem nem kellett net. Olvasd át még egyszer a telepítőt. Usb-n nem tudom hogy lehet netezni, ezt majd az okosabbak megmondják, ha tényleg szükséges, én wifi-n szoktam netezni.
-
-
horby4
csendes tag
válasz
kisocsi #9159 üzenetére
Edzett üveg, de attól az még nem biztos, hogy karcálló.
Én március óta használom egy Brando fóliával és hát mikor ráejtettem egy csavarhúzót merő véletlenségből hát meglátszott. A fólián.
Mert az megvédte az üveget.
Igaz, hogy egy kicsit szebb fólia nélkül, meg karcolódik szépen a fólia, de még mindig olcsóbb, mint egy "üveg" előlap.
Én raktam rá. Más nem.USB-ről pedig tölti rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest