Új hozzászólás Aktív témák
-
ere233
tag
válasz
Gabi 8906 #9111 üzenetére
nos én is megosztom mert nekem is volt galaxy s em és erről váltottam i8910 hd re. nekem nem jött be a galaxy az android jó és abban egyetértek hogy több lehetőség van benne mint a symbianba de azért ne írjuk le telejesen a symbiant!!! A kijelző tényleg fantasztikus ennél szebb nincs de ezzel ki is merült nálam. Kihangosítva a telefon egy nulla a beszélgetés hangereje szintén nulla én alig halottam. szerintem aksija is jóval gyengébb az i8910 hez képest. Maga a telefon gagyi műanyag és 1 nap után már karcos volt a hátlap. Néha belassúlt de csak pár menü pontnál már nem emlékszem pontosan rá hogy melyik menű volt. Hát fotóba az i8910 szerintem sokkal jobb én összehasonlítottam a kettőt gépen és elég nagy különbség az i8910 javára nagyjából ennyi én 3 nap után eladtam a glaxy s t de hát ez izlés dolga...
-
ere233
tag
válasz
chipi-85 #9101 üzenetére
köszi a infót
már feltettem az új bukest féle romot és kilőttem mindent így már remek a gép most vagyok 3 ik napos és még van 3 vonal rajta úgyhogy megoldódott a dolog nem bántam meg ezt a telefont nagyon ott van szeren és ezzel az új rommal ég és föld a különbség
na meg feltettem a taskman is amivel a processzeket kilőtem
-
-
ere233
tag
tudtok ajánlani valami jó progit hogy a hátérbe futó proceszeket ki tudjam lőni mert valami nagyin merití most a telómat pedig csak garmin van fent abból is az új 5 ös verzió és most másfél nap alatt lemerül pedig új a telefon
-
ere233
tag
sziasztok olyan kérdésem lenne nektek meddig bírja az aku nekem egy fél nap után lemegy az első csík de utánna bírja még 2 napig eddig nokiám volt annál pont fórdítva volt az első csík nehezen ment le de utánna hamar merült
-
ere233
tag
a kezembe volt tegnap egy nokia n8 as hát nem győzőt meg a telefon gyakorlatilag szerintem az i8910 gyorsabb és szebb a kijelzője a nokiának meg a 12 megás kamera ami jó de kijelzőbe veri a nokiát gondolkodtam hogy veszek egy n8 ast de letettem róla egyenlőre marad a samu mert szerintem jobb telefon
-
ere233
tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy frissitik a romot a samsung szervízbe is ha nem gyári garanciás a telefonom gondolom pénzért csinálják? a másik kérdésem van olyan garmin vagy más navi ami nem meriti a telefont mert a garmin nekem piszkosul merítette?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest