Új hozzászólás Aktív témák
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy lehet e windows 7 rendszerrel cserélni romot a telon?
még múlt évben cseréltem rajta rom-ot de most azért nem akarok xp-t telepiteni ha nem muszáj. köszi a válaszokat előre is! -
d.beni
aktív tag
sziasztok! a telo letudja játszani a hd felbontású .avi videókat?
mert az enyém nem akarja megnyitni -
d.beni
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5426 üzenetére
ja az van mindenhol de kicsit várok mert jobb lenne egy 16gb-os.
bár már idegesítő hogy mindenhol azt mondják hogy nem tudják mikor lesz. -
d.beni
aktív tag
válasz
Quasi_modo #5424 üzenetére
én ilyet akarok venni de már több mint egy hete sehol sincs a 16gb-os verzióból!
-
d.beni
aktív tag
válasz
muveszur #1954 üzenetére
értem.köszi a választ!és még annyit hogy amikor veszed a telefont akkor azt bontatlan állapotban kell megkapnod ugye?mert én eddig sosem bontatlan állapotban kaptam meg..
az a kis matrica amit mindenképp el kell szakítani hogy ki tudd bontani nekem eddig mindig szét volt szakadva ha telefont vettem.csak azért kérdezem mert ha bontatlanul kell adniuk csak olyan helyen beszem meg ahol bontatlanul megkapom. -
d.beni
aktív tag
hello!
tv-re ki lehet vezetni?mondjuk nokiás kábellel amit pl n95hez is adtak -
d.beni
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy füllhallgató nélkül milyen hangos a telefon pl zenelejátszásnál vagy filmnél?Mert láttam sima Omniát és az nagyon halk volt.Azt tudom hogy ennek a telefonnak a füllhallgatója elég komoly ugyhogy gondolom hogy azzal jó hangosElőre is kösz a válaszokat!
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy melyik garanciával érdemes megvenni a telefont?gyári 12hónap.bolti 24hónap.és a bolti garis olcsóbb.hogy lehet olcsóbb amikor a garancia is több rá? -
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
én is most akarom megvenni ezt a telefont ha minden jól megy,és azt szeretném kérdezni hogy a garmin jól megy e ezzel a teloval?az amoled kijelző napfényben is látható?képernyő karcolodik?szükséges venni hozzá valami fóliát? -
d.beni
aktív tag
Hát ez télleg naon jó
Vajon ez mikortól lesz kapható??mert nekem egy ilyen elég sokat megérne -
d.beni
aktív tag
Vajon mikor veszi be valamelyik szolgáltató a kínálatba?bár függetlenbe jobb lenne venni
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
Lesz majd i8910 HD vs. N97 teszt is??Mert kiváncsi lennék rá bár azthiszem a samu mindenképp jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen notebookot vegyek?
- Windows 11
- Steam Deck
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest