Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudnátok segíteni abban,hogy hol tudnék jó áron,garanciás I8910 Hd-t venni?Egyszer volt pár napig nálam egy és nagyon megtettszett.Az első érintős teló volt ami bevált de mégis az akkori állandó E71 mellett maradtam,bár azóta is hiányzik.
-
Wartburg
csendes tag
Vibo neked megvan még?mit lehet róla tudni?
-
Wartburg
csendes tag
válasz TaylorPro #9365 üzenetére
Köszi szépen!Pont most bírtam újra szerezni egy Hd-t mert a régit sajna ellopták és kerestem valami jó kis romot rá mert Hx V11-et rakott rá az előző tulaj de az nem volt túl nyerő nekem.Sajna arra meg nem emlékeztem,hogy mit használtam anno pedig az nagyon korrekt volt!Nekem ami fontos:fotó,videó minőség,akksi ne merüljön le fél nap alatt.A tiéd nyúzom pár napja jónak tünik.KÖSZI MÉG1X!!!
-
Wartburg
csendes tag
Help!Tudna valaki ajánlani egy stabil romot?Mégsem váltak be a kipróbáltak,már ko-n vagyok mert van,hogy egy ram fél napot van a tellámon mert annyira bugos.Telefonálásra,fotózásra használnám plussz net.néha kis játék.Nagy kérés?Taylor te melyik romod használod?KÖSZI!!
-
Wartburg
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek!!Nekem a V 11-el az volt a gondom,h többször is lefagyott és kikapcs bekapcs után nem kapcsolt be hanem rengetegszer újraindult amíg ki nem kaptam az akksit vagy nem nyomtam egy hr-t.
-
Wartburg
csendes tag
Megtaláltam a keresett rom-ot!Az igazi ROM-ot.PRO EDITION 7!"Hazataláltam"Tökéletes!!!Köszönöm Taylor! Nagyot alkottál!Hiba nélkül megy a telóm!Ja és egész napos autós kihangosító bluetoothon keresztül,egy óra beszélgetés,némi wifi,pár sms és az akku EGY csíkot ment le!Ez hihetetlen!V 11 el ez már fél alatt lenne!Ez egyszerüen KIRÁLY!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Wartburg
csendes tag
válasz tzatzikiii #9378 üzenetére
Bocs de most jöttem rá,hogy amíg két Hd közt voltam nem jártam itt!!
Te mint rutinos Hd-s milyen Rommal használod ki a vasat?[ Szerkesztve ]
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudna segíteni valaki?Mi lehet az oka,hogy szobában fotózáskor hiába van felkapcsolva a lámpa(ezáltal világos van)plussz vaku bekapcsolva és mégis iszonyú képeket tudok csak csinálni.tiszta sötétek és zajosak.állitottam már mindent a kamerán de mégis.miért csinálhatja?köszi előre is.
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudna segíteni valaki?Mi lehet az oka,hogy szobában fotózáskor hiába van felkapcsolva a lámpa(ezáltal világos van)plussz vaku bekapcsolva és mégis iszonyú képeket tudok csak csinálni.tiszta sötétek és zajosak.állitottam már mindent a kamerán de mégis.miért csinálhatja?köszi előre is.
-
Wartburg
csendes tag
Ti használtok fóliát a Hd-n?Raktam rá egyet próbaképp de eléggé zavar pedig ugyanúgy használható meg alig látom de mégis.elvileg karcálló a gép nem?ja és köszi a kamerás tippeket bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest