Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wartburg
csendes tag
Ti használtok fóliát a Hd-n?Raktam rá egyet próbaképp de eléggé zavar pedig ugyanúgy használható meg alig látom de mégis.elvileg karcálló a gép nem?ja és köszi a kamerás tippeket bejött.
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudna segíteni valaki?Mi lehet az oka,hogy szobában fotózáskor hiába van felkapcsolva a lámpa(ezáltal világos van)plussz vaku bekapcsolva és mégis iszonyú képeket tudok csak csinálni.tiszta sötétek és zajosak.állitottam már mindent a kamerán de mégis.miért csinálhatja?köszi előre is.
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudna segíteni valaki?Mi lehet az oka,hogy szobában fotózáskor hiába van felkapcsolva a lámpa(ezáltal világos van)plussz vaku bekapcsolva és mégis iszonyú képeket tudok csak csinálni.tiszta sötétek és zajosak.állitottam már mindent a kamerán de mégis.miért csinálhatja?köszi előre is.
-
Wartburg
csendes tag
válasz
tzatzikiii #9378 üzenetére
Bocs de most jöttem rá,hogy amíg két Hd közt voltam nem jártam itt!!
Te mint rutinos Hd-s milyen Rommal használod ki a vasat? -
Wartburg
csendes tag
Megtaláltam a keresett rom-ot!Az igazi ROM-ot.PRO EDITION 7!"Hazataláltam"Tökéletes!!!Köszönöm Taylor!
Nagyot alkottál!Hiba nélkül megy a telóm!Ja és egész napos autós kihangosító bluetoothon keresztül,egy óra beszélgetés,némi wifi,pár sms és az akku EGY csíkot ment le!Ez hihetetlen!V 11 el ez már fél alatt lenne!Ez egyszerüen KIRÁLY!!!!
-
Wartburg
csendes tag
Köszi mindkettőtöknek!!Nekem a V 11-el az volt a gondom,h többször is lefagyott és kikapcs bekapcs után nem kapcsolt be hanem rengetegszer újraindult amíg ki nem kaptam az akksit vagy nem nyomtam egy hr-t.
-
Wartburg
csendes tag
Help!Tudna valaki ajánlani egy stabil romot?Mégsem váltak be a kipróbáltak,már ko-n vagyok mert van,hogy egy ram fél napot van a tellámon mert annyira bugos.Telefonálásra,fotózásra használnám plussz net.néha kis játék.Nagy kérés?Taylor te melyik romod használod?KÖSZI!!
-
Wartburg
csendes tag
válasz
TaylorPro #9365 üzenetére
Köszi szépen!Pont most bírtam újra szerezni egy Hd-t mert a régit sajna ellopták és kerestem valami jó kis romot rá mert Hx V11-et rakott rá az előző tulaj de az nem volt túl nyerő nekem.Sajna arra meg nem emlékeztem,hogy mit használtam anno pedig az nagyon korrekt volt!Nekem ami fontos:fotó,videó minőség,akksi ne merüljön le fél nap alatt.A tiéd nyúzom pár napja jónak tünik.KÖSZI MÉG1X!!!
-
Wartburg
csendes tag
Vibo neked megvan még?mit lehet róla tudni?
-
Wartburg
csendes tag
Sziasztok!tudnátok segíteni abban,hogy hol tudnék jó áron,garanciás I8910 Hd-t venni?Egyszer volt pár napig nálam egy és nagyon megtettszett.Az első érintős teló volt ami bevált de mégis az akkori állandó E71 mellett maradtam,bár azóta is hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest