- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
cerka14 #9439 üzenetére
De pl. ha egy fenykepezogep szenzora koszosodik el, az se zottyen el benne minden mozgatasra, sot, a sztatika miatt eppenhogy nagyon is ragaszkodik a helyehez. Szoval arra ne szamits, hogy egy-ket fujassal, razassal azok odebbvandorolnak.
En is szedtem mar szet teljesen a telefont, tudom, hogy a kamera egy kicsi, zart, kb 0,5x0,5x0,5 cm-es dobozban lakik, optikastul, es szerintem szenzorostul is. Onnan egy szalagkabel viszi az alaplapra az infot, de Te magat a szenzort szerintem nem tudod a dobozbol kiszabaditani. Hogy hogyan lett piszkos, az egy megint mas kerdes, de szerintem az piszok, legalabbis kisertetiesen hasonlit ra. Mindenesetre nagyon nem hiszem, hogy kabelhiba, epp azert, amit irtam: a szalagkabel torese az mindig egy szabalyos savnak, vagy minimum savreszletnek a hibajat jelenti, nem egy szabalytalan pacat.
-
tzatzikiii
tag
válasz
cerka14 #9437 üzenetére
Szia!
Hobbifenykepeszkent azt tudom mondani, hogy pl. egy DSLR fenykepezogepen az ilyen foltok tipikusan a szenzor piszkolodasat jelentik. Hiaba tisztitottad ki, szerintem megis az a baj.
Azert nem hiszem, hogy pixel / kabelhiba lenne, mert ahhoz tulzottan szabalytalan, cikornyas a foltok alakja. A szalagkabel hiba altalaban egy hibas savkent szokott megjelenni, akarmilyen eszkozrol is van szo.
De ez csak spekulacio.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Vízpart, vakáció és hardverek
- iPhone topik
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest