- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cerka14
csendes tag
Hát ha nem is az affgánoktól de leginkább a ferdeszeműektől !
Hong kong eléggé elterjedt központja lett az ilyen dolgok vásárlásának. Sokan azt mondanák hogy jajj hong kongi cucc .... blabla . Butaság ! Nem egy két dolgot rendeltem már onnan és a minőséggel eddig sose volt bajom ! És nincs mit , nem tartott semmibe még megnéztem !
-
cerka14
csendes tag
Legolcsóbban 7000 forintért találtam postával együtt csak 1 hónapos a szállítás
-
cerka14
csendes tag
Én is megválnék az i8910-esemtől , esetleg ha érdekel valakit http://hardverapro.hu/apro/samsung_i8910_8gb_fuggetlen/hsz_1-50.html
-
cerka14
csendes tag
válasz
tzatzikiii #9438 üzenetére
Most már végképp kimerültem a tippekből , nem kosz mert mozgatom a kamerát a házában (mert elég könnyen mozgatható de csak óvatosan ) akkor a piszoknak tűnő vmi a képernyőn nem mozdul , kijelző hiba meg nem lehet , máshol nem tapasztaltam , plusz akkor a fényképeken miért látni , megőrülök komolyan ...
-
cerka14
csendes tag
válasz
banpity #9429 üzenetére
Számomra még mindég ködfoltos , mivel lekaptam a hátsópanelt és kipróbáltam ... megpiszkáltam a kamerát a házában , és eltűnt a hosszabb folt , elképzelhető hogy a szalagkábellel lenne gond ? ... De nem hinném mert akkor egyáltalán nem is működne nem? Ajj idegesít .... Itt a kép a hátsópanel nélkül
.http://kephost.hu/image-E85B_4D1DB1BC.jpg -
cerka14
csendes tag
Na hát úgy érzem gond van , a fényképekbe pacákat hagy a teló. Gondoltam nem babrálok hozzá , majd kipucoltatom olyannal aki ért hozzá , hátha csak vmi kosz . A net csodákra képes , neten rákerestem hogy kell lepattintani a hátsópanelt , leszedtem , lepucoltam a kameránál és nem múlt el a folt . Mi tévő legyek ? Képeket is linkelek
http://kephost.hu/image-3257_4D1B37CF.jpg
http://kephost.hu/image-F646_4D1B37CF.jpg -
cerka14
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat , akkor majd ha kaparintottam egy xp-s laptopot felrakom rá a a Pro Edition V7-est .
-
cerka14
csendes tag
Sziasztok . Tegnapi nap hozzájutottam egy Omnia HD-hoz . Majdnem hogy álmaim telefonja volt , végre megvalósult , köszönöm Peti567 nevű felhasználónak ! Olvasgattam kicsit , mivel még teljesen új nekem ez a telefon , de már is azt látom hogy egy frissítés nem árt , amit észre vettem az az hogy az alkalmazás menü pontba eléggé lassacskán lép be , ha elindítom a ferrari challenge-t akkor van hogy nem elindul hanem csak fekete képernyő és se kép se hang , nyomok egy bill zárat akkor helyre ugrik de a progi nem fut tovább. Tegnap este pedig mikor a számológépet használtam , elfordult a kijelző és az istennek se akart visszaugrani , hiába mozgattam , rázogattam , semmi. De aztán később helyre tért .
(szoftver vörzsön : n2o3 ) Mit ajánlotok , melyik ROM-ot ? Mert olvasgatok jókat de nem tudom eldönteni , kis segítséget kérek .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark 11 eredmények
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest