- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #85603 üzenetére
Igen, a Kijelző és animáció menüben megtalálod
Javallom frissiteni, mert már régi!tassika
Szokott megfeküdni a Droid, telekomos CSC-nél, de nem emlékszem, hogy magyarul hibát irt volna ki!
Sajna Én nem tudok többet mondani...
Amiket leirtam, úgy sikerülni kell..Max, próbáld ROOTolni, és utána rátolni a recovery-t.
-
VegyesTamás
senior tag
válasz
illes0102 #84473 üzenetére
Tegyél fel SOKP-t nekem lassan vége az 1 hetes tesztnek és nagyon jó 4.4.2 nem mondom, hogy az akkuidő 3-4 óránál több, na de kérem akinek van lóvé S3-ra ne sajnáljon már 8k -t egy 7800mAh -es külső akkura, és szarjon rá magasról, és ne alulfeszeléssel, meg mindenféle taskerrel próbáljon perceket nyerni. Nem vagyok anyuci apuci által pénzelt gyerek, nagyon nem. 8k -t viszont megér. az előző külső alkum 2,5 évesen adtam el 3,5 k ért. Valami 0,8 Ft-ra jön ki egy nap. Most akcióban 10400 mAh-s akkut vettem ugyanúg, 8k ért, és 1 nap akár 2x is feltöltöm a telót, de nincs, az, hogy le kell húzni a fényerőt, meg kikapcsolgatni a szinkront, meg szenvedni, hogy mi mennyit eszik az akkuból.
Ezt már régebbóta le akartam írni, bocsi aki sértőnek taláta, ez csak egy vélemény, és a köz javát szolgáló szándékkal íródott.
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #83361 üzenetére
Az efs és a modem 2 külön partíció, és 2 külön mentést igényel.
Célszerű egyszerre menteni mind a kettőt, és ha gond van akkor az efs és a medemet is vissza kell tenni.
Ha viszzateszed az efs, és mindig nincs hálózat, akkor a megfelelő modemmel általában helyrehozhato.Htq
Nem tartom valószinűnek! Tiszta telepites kell neki, akkor jó lesz...
Vissza állítható maradéktalanul az egész rendszer. -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #83135 üzenetére
Nekem a Profilok létrehozása, alkalmazása tetszik benne.
A kezdő képernyőre parancsikon formájában létre vannak hozva különböző beállitásokkal rendelkező profilok (Játék, napi használat, éjszakai beállitás, stb..), és egy érintéssel pillanatok alatt átváltom pl.: Napi használatról játék üzemmódra.
A játék üzemmódot én emelt órajelre (1600 mHZ, Governor : Zzmoove-Game, Gpu húzva) van beállitva.
Nem mondható melegnek (~45-55 C) erőssebb terhelésnél, és töltés közben.
Ezt csak általában este, töltőről használom amikor a gyereknek kell játszani
Napi használat pedig csökkentett órajel, alacsonyabb Cpu és Gpu freki, stb... -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #83108 üzenetére
Ha a Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat v5.1.1 -re gondolsz, igen próbáltam egy régebbi verziót, de a telepitéskor gondok voltak vele folyamatosan...
És a systemui állandóan összeomlott, de ha jól látom még mindig gond van vele..
Ez is egy 3 az 1-ben rom, amiket Én szeretek.....
Ha felteszed, ird meg légyszi Neked működik-e...laci Igen, sajna nem teszik közzé..
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #82293 üzenetére
Más is jelezte, hogy leáll neki, de van akinek meg megy...
Nekem megy.
Olvasd el a hsz-t, ha gondolod.Totál nem is indul el, vagy összeomlik ?
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #82245 üzenetére
Az Addons kiegészült a Lenovo után a LG_Camera.zip 0.1 -el, kukkantsd meg azt is ha gondolod
-Maci- +1 Adaway !
Teszi a dolgát, appokban, böngészőben... -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #82235 üzenetére
Ezt próbáld ki, SOKP szépen megy, egy hibátlan! Csak flash recovery.
A Hdr is láttam benne, halszem, rengeteg effektet, stb..
A SOKP Addons között van, lehet hogy a következő Relase tartalmazza?! ;-)bdani94 Samu főzelék, vagy valami Aosp?!
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81866 üzenetére
A tegnapi SOKP van fent jelenleg...
Ha jól olvasgatom az AOSB topicját, ahoz is hamarosan jön valami
Az volt a Best nekem legalábbis, a BeanStalk előtt.jimmedly Nincs mit.
Szerk:
-Maci- AOSB Project - The End of The Line ! -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81817 üzenetére
Az On-The-Go Üzemmóddal egészült ki, amit eddig észrevettem még..
Érdekes kis Ficsőr, nem esel pofára az utcán, ha sétálás közben nyomkodod a telótA Jó letöltési Link : SOKP-RC-02-20140415_Hun_Update_v1.0.zip
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81813 üzenetére
Ennyi a Change Log:
Updated to Latest SOKP sources
Updated to latest device tree and kernel tree fixes
Battery Stamina Mode
and much more which I am do not remember as many are updated in the days :p.Nem valami komoly , főleg az utolsó sor!
De gyors össze is rittyentettem a Magyaritást hozzá.
Nem sok mit kellett változtatni, az akksikimélő beállitás finomodott, és bővült.
A szokásostól eltérően az AppSettings 1.8 magyar frissitést is beletettem az update-be. -
kelzsoca
félisten
válasz
illes0102 #81742 üzenetére
Az AOSP (Android Open Source Project) minden romok forrása, hivatalos Google forráskód, mindenki ebből dolgozik.
-
kelzsoca
félisten
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81208 üzenetére
Itt egy, igen sok javitáson átesett magyar nyelvi végleges verzió a SOKP - hez.
Segitségemre volt a Github-ról a Pac man 4.4.2-es Rom values-hu / Strings, ami már igencsak jól néz ki, sokmindent tartalmaz...
Egy gondom van vele, Boeffla kernellel NEM megy! De szinte 90%-a magyar..SOKP-RC01-20140330_Hun_Update_3.0
Ha lesz időm, Ilyenre átdolgozom a BeanStalkot is...
-
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81211 üzenetére
Ezen már működik a hagcsomag is, beanStalkon nemtudtam életre kelteni..
Próbáld ki ha gondolod...
Hang / Hangcsomag / és ott a plodeysAnnyit vettem észre, ha a Clear Phase engedélyezve van, a rendszer hangok lejátszása után 1-2 mp.-ig pici halkzaj észlelhető a hangszórón... Ugyan ez a jelenség a ViPER4Android Audio Effects nél is, amit régebben használtam..
Nah az sem semmi cucc ám -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #81208 üzenetére
Sony cuccok, és a Dolby dolgozik
Szép kis portolt lista:
X-Reality Engine Personally Ported from Xperia Z2 To En-chase True HD Display
Pure HD Theater Mode Video Rendering Enabled with High end graphic effects option
Latest Sony Walkman Player From Xperia Z2 With Clear Audio+
Latest Sony Movies & Album From Xperia Z2
Digital Dolby Ported From HWAUIE ACSEND P6 k3v2oem1
Unique DTS HD Audio System Designed By Me For True HD Sound.......Feel Your Ears Blessed.
Audio FX Widget As Standalone Equalizer For Music ,Video,Gaming Sound.Ennyivel különbözik a BeanStalktól..
Szerk.:
Nekem a szokásos, ami volt az AOSB, és BeanStalkon...
Itt egy Fix (V5), ezt fel szoktam tenni, de nem sok változást észlelek... -
szunyi777
őstag
válasz
illes0102 #80877 üzenetére
Úgy lesz autómatikusan ROOT jog, ha Odinbol felteszed Pl.: A Phlilz recovery-t, és egyből Custom Romot teszel fel, amik alapból Rootoltak...
Legyen az 4.3, 4.4.2 ...Ha a jelenlegi rendszered szeretnéd megtartani, csak Root joggal, akkor viszon kell a CF-Auto-Root.
"ezeket már valaki előttem megcsinálta " Az nem izgalmas!!
Tőlem már többen kérték, hogy Rootoljam a telójukat, de NEM-et mondtam!!!
Ezt Szvsz mindenkinek magának kell megszülnie!!!
Olvasson utána, tudja legalább az alap fogalmakat, stb...
Nem véletlen árulják a készülékeket User szinten...Mellesleg mém mindig az a tapasztalatom, hogy sokan azt hiszik, hogy a ROOT az egy kis MANÓ!!
De nem is baj az...Nem véletlen kezdődik szinte minden leirás, Csak saját felelősségre.. Garanciavesztés... Tégla is lehet... STB...
Igy egy kicsit kedveszegett lesz egy átlag User...
Pedig tudott dolog, hogy maradéktalanul vissza lehet állitani a készüléket gyári állapotra!Bocs, ha hosszú lett...
-
balazs1022
őstag
válasz
illes0102 #80860 üzenetére
Ez tutkó jó megoldás! Én is így használom. (saját magam beállítgattam. Ha kell el tudom küldeni a beállításaimat) Régen már vki linkelte. Szal köszi neki!
Azt tudja vki h hogyan lehet eltüntetni a halláskárosodásra figyelmeztető üzit a lejátszóban? Időnként újra megjelenik. kb minden héten 3-4x szal elég idegesítő mindig leOK-ézni.
Köszi!
-
ystuc
aktív tag
válasz
illes0102 #80857 üzenetére
Én Player Pro-t használok, de az is halk. Füles ha be van dugva, akkor nálam az a trükk, hogy elindítom a lejátszást, felhangosítom teljesen, akkor kiírja, hogy hallás károsodást okozhat. Azt leokézom, megint hangosítom. Ilyenkor még mindig halknak találom. Megy a zene, kétszer rányomok a home gombra, bejön az S-Voice. Ilyenkor pittyen egyet a teló. Kilépek a vissza gombbal, és már hangos is a lejátszás. Az a pittyenés a trükk, nálam így működik. De itt jegyezném meg, hogy szerintem ez így nem normális, a telefonom amúgy is produkál érdekes dolgokat. Hogy az mp3 lejátszás miért szaggat sokszor, az egy rejtély, durva, ha az mp3 kiakaszt egy 4 magos procit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest