- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amos17
tag
válasz
Psytech #57978 üzenetére
Nekem is fekete van (sima S3), 3 hónap alatt nem lett karcos a hátlapja, pedig nem vigyázok rá, nincs tokban meg semmi. Esett is már le a földre (laminált padlóra 1,5 m) és semmi karc repedés, semmi nem lett rajta.. De a fényes zongoralakk feketének van egy olyan jó/rossz tulajdonsága, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat/zsírt és ezáltal ha sikerül összeszedni néhány apró karcot akkor sem látszódnak emiatt. Szóval a feketét tudom ajánlani
-
peter_27
aktív tag
válasz
Psytech #57972 üzenetére
Én is megerősítem.
Romolás nélkül is jól használható, ezért nem is érdekelt, hogy mennyi főzött rom érhető el az lte-hez.
Romoltam eleget, LG o2x-en és meguntam/belefáradtam a sok romcser, és az ezzel járó dolgokba. S3-al kezdtem samsungos pályafutásomat, és rá kellet jönnöm hogy az én netezési szokásaimnak bizony kevésnek bizonyult a ram, ezért váltottam s3 lte-re, amit nem bántam meg. (nem kezdem a ram témát!!!!)A fekete hátlap, gyorsan karcolódik, ezért valami védelem ajánlott hozzá. Én azért a root nélküli, gyári rom adta lehetőségek között, letiltottam minden számomra felesleges dolgot, de e nélkül is jól működik a rom. Egy hibával találkoztam eddig, ez pedig a wifi belassulása, de ez is orvosolható egy wifi ki/be kapcsolással. Nem tudom hogy ez csak nálam jelentkezik e vagy más is tapasztalta, de annyira nem zavar hogy komolyabban foglalkozzak vele. A kamera része teljesen megegyezik az s3-al. Most voltam nyaralni és a feleségem s3-a és az és s3 lte-m által készített képek között 32"-on sem lehetett különbséget észrevenni.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Psytech #57709 üzenetére
Utána megpróbáltam s3 lte-vel és elhatároztam, hogy soha nem engedek zenét a közelébe többet...
Most megnéztem, és a sima S3 (I9300) és az S3 LTE (I9305) kernelben nem azonos a Wolfson DAC-ra vonatkozó config rész, legalábbis van különbség:
S3= MIDAS_WM1811
S3 LTE= M3_WM1811Ez telefonon is megnézhető, kell egy terminal emulator, majd a következő sorokat kell beírni, és enter-t nyomni:
cat /proc/asound/cards
Nálam így néz ki.
-
Rem-X
senior tag
válasz
Psytech #53277 üzenetére
Persze ne értsétek félre nem akarok én napokat töltés nélkül. Nem az első és nem is a második okostelefonom ezekkel a korlátokkal tisztában vagyok ugyanakkor az előző kütyü mindezek bekapcsolt állapota mellett tudott hozni egy éjszakai 2-3 százalékos merülést. De ha azt mondjátok ez így rendben van akkor köszönöm a segítséget :-)
Az ember ha új kütyüt vesz óhatatlanul is elkezdi hasonlítgatni az előzőhöz és keresi a hibákat, előnyöket amivel meggyőzi aztán magát hogy jó vásárt csinált, nem vett hibás terméket stb. Én még erősen ezen fogyasztói marketing pszichológiai fázisban vagyok :-P
Még egyszer köszönöm az észrevételeiteket :-)
-
Caaabi
senior tag
válasz
Psytech #12890 üzenetére
http://www.bestofgsm.hu :S De akkor elözö tulaj hogy használta vodás kártyával?
-
p06
senior tag
válasz
Psytech #12563 üzenetére
Na az jó leadni meg felvenni megoldható! Köszi!!
amuba: igen most próbálom, ha rossz akkor megy garira, akkor már cseréltetem a keretet mert gyárilag van 2 kicsi pötty.
Jadro: Köszi, bár szerintem itt vidéken lassabbak, de lehet egy telefont megér.
lafaty80: Igen remélem igazad lesz, remélem a laptopon már nem csinálja
Csak fura mert S-el nem volt ilyen gond, és semmilyen USB-s eszközzel sem
Köszönöm a segítségeket !!
-
Land
veterán
válasz
Psytech #12539 üzenetére
A Fuze+-t ma adtam el, mert nekem kényelmesebb és gyorsabb PowerAmp-on zenét hallgatnom. Ehhez "csak" egy jó DAC kell. Elvileg az SGS3-ban az van.
Használtam SGS2-t 2k-s aksival és azaz üzemidő teljesen jó volt nekem. De azon pici laggok azért voltak. Ezen az S3-on az sincs?
-
Land
veterán
válasz
Psytech #12533 üzenetére
JB-vel itt is javulni fog az üzemidő? Semmi bajom a 4-5 óra kijelzővel, csak tudtommal a JB üzemidő javulást is hoz. Látom neked főzött JB-d van. Teljes értékű? Tehát lehet rá alapozni üzemidő kérdésében?
Alapból hogyan szól a telefon jó fülessel? Lesz vajon HOX szint?
-
agabe
addikt
válasz
Psytech #12443 üzenetére
Meg csak gyari xeh-es 4.0-an vagyok, nem tettem fel a lengyel JB-t, meg romolni sem volt kedvem mostanaban, de ICS ramkezelese nem tetszik, ezt lengyel JB-ben sem olvastam, hogy javitottak volna...elvileg root utan microsd kartyas kutyulassal ez megoldhato, de gondoltam varok olyan romra ami mar ebbol is jo (lehetoleg gyari, mert mas szempontbol azokkal van a legkevesebb problema), de nem tudom meddig birom meg...volt olyan, hogy ket nap utan (sokat hasznaltam mindenfelere) ujra kellett inditanom, mert a foglalt memoria nem ment 620 ala, es ez erezheto is volt...mar majdnem olyan mint a windows ami teleszemeteli magat, es kell a restrart, de nem ezt varom androidtol.
-
agabe
addikt
válasz
Psytech #12437 üzenetére
Ez csak skin...de tenyleg jol nez ki.
Valaki nem probalta a supernexus jb-t ?
Tetszik az alap google kinezet tw nelkul.(#12435) knyitogato:
S2-ben nem tunt fel...most s3-ban sem, de majd a kovetkezo telefonalasnal direkt figyelni fogok. Ha duma kozben nincs zaj, akkor elotte akar sutyuroghat is a telefon nem erdekelne nagyon(#12442) Bilux:
4x-rol most szinte csak jokat irnak, es raadasul mar az ara is igen kedvezo...ez alapjan nem tunik rossz valasztasnak, persze a G-rol meg semmit nem tudni mioyen valojaban -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Psytech #11442 üzenetére
az a baj hogy eddig a hivatalos jb-re vartam es mivel csak ez jott ki a kocsog lengyeleknek
ezt raktam fel. (kiprobaltam amugy, megy a cf root rajta) de inkabb visszarakom az lh1et mert a kies igy nem tamogatja
szoktam neha szenvedni fozott romokkal de nem az igazi egyik sem(bar legutobbi jb fele ROMOW v9 el nem volt semmi bajom) de ha vegre lenne egy hivatalos normalis jb akkor nem romolnam mar tobbet. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Psytech #11428 üzenetére
hat felraktam a lengyelt, jelenlegi cscre azt irja h BTU, alatta van egy jokora lista van XEH is egyebkent benne, de ott nincs BTU, van viszont EUR, gondolom europa, azt honnan tudjam hogy melyik jo nekem? ugyertem hogy hivatalos legyen minden, ha egyszer szerviz lenne vagy valami?
mitol lengyel ez amugy? ha igy hagyom kapni fogom az updateket rendesen?most kies azt irja hogy nem tamogatott a szoft frissites, biztos a csc miatt... ajj
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
Psytech #11416 üzenetére
koszi sikerult, feltettem egy blg8at meg hozza a kulon modemet kernelt es full wipe elott ment a triangle away is, az elobb lh1et tettem fel full wipe-al ha jol emlexem, de triangle awayt nem hasznaltam akkor, attol is lehetett? na mindegy, most jo, koszi megegyszer mindkettotoknek
meg annyi hogy ha felrakom ezt a lengyel jb-t utana mit kell csinalnom majd hogy tudja updatelni a kies? letorolni es felrakni azt ami nekem kell vagy csak atallitani valahogy az en orszagomra? (uk fuggetlen)
a blg8 at updateltem ota-n lh1 re, de a build number az most is az, az sose fog valtozni, az mit takar? jobb ha felrakom odinnal az lh1et es akkor a build number is lh1 lesz, vagy tokmindegy, csak kicsit zavar hogy regit ir.
-
zzola
titán
válasz
Psytech #10913 üzenetére
Sajnos sokan bedőlnek a sufni gsm boltoknak. Itt sem győzik elégszer mondani, hogy csak biztos forrásból érdemes vásárolni.
1x én is beleszaladtam egy átb@szásba, szürkeimportos készüléket adtak el HUN garanciálisként, a GSM Home nevű társaságnál...
Ezt 1x megtanulja az ember a saját bőrén, utána nem fog beleesni ugyanabba a hibába.
Sajnos becsaptak-sajnálom! -
-
CsiguszBaba
csendes tag
-
Piwi
veterán
válasz
Psytech #10010 üzenetére
igen GB volt S2-n mert az ICS-ben bugos volt a hidden SSID wifi,ugyanis egyáltalán nem kezelte,igy melóhelyi wifit nem tudtam használni...
első gondom: érintés visszajelzés rezgéssel nem működik,ha smst irok pl,akkor igen,többi esetben felejtős.
tárcsázó: hivás után egyszerűen mintha befagyna,és a hanghivás minőségére is volt ma panasz a másik félnek hogy nem hall rendesen.
most meg amint látom feltöltött a teló,viszont eldobta a hálózatot
még mielőtt irná valaki: elolvastam hogyan kell felrakni,minden wipe megvolt ami csak létezik,ezután lett csak felrakva a rom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest