- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kircso13
senior tag
Sziasztok!
Ide is írom, hátha valaki már tapasztalt ilyet és tud segíteni. Van egy samsung S Advance telo. Ma frissítve lett telefonon keresztül. Le is futott minden, reboot ..... Na atóta se kép se hang. Gyári rajta minden. Se cwm, se DLM se lehet belépni. Erre kellene kis megoldás
előre is thx
-
kircso13
senior tag
válasz
cyanogenix #17797 üzenetére
Elég jól félre vagy informálva! Nálam már volt szervizes! Vasárnap megrendeltem, hétfőn 12 kor már nálam is volt! Röpke 80k cserélt ki a telefonon. Bolti garisnál ez nincs! Szerintem az a 10-20k felárat megéri a samsung gari
. Bolti garisat nem is vennék ezek után. Nincs 1 hónap javítási idő. Full belső csere volt nálam, hogy a hiba 100% osan megoldódjon , max a bolt meg taknyol neked valamit, vagy azt mondja user error. Ezt a szervizes is mondta és nevetett rajta a bolti garis telefonokon! Ennyi
-
kircso13
senior tag
Feldobtam a telefonra a dual boot ot. Jó kis cucc. 2 rendszer közül lehet választani. Jelenleg csak 4.1.1 rendszer alatt megy 4.0.4 alatt nem indul el a rendszer. Megvárom a hivatalos t-s JB , mert csak azon megy a mobil tv ami néha kell, ha tv-zek akkor a telo hivatalos T-s rendszeren indul.
Ram kezelés: Sok felesleges dolog van ami a háttérben fut amit nem is használ az ember. Kis gyalulás sokat segít, így 300-450 MB szabad memót lehet elérni, persze FB, viber , meg sok ilyen fas@zágot nem használok. Most 350 MB szabad ramom van és még a sikálással nem végeztem.
-
kircso13
senior tag
Kitakaritottam a romot. Sok szart kivettem amit nem használók és a háttérben futott. Most a szabad ram 300-350 mb ócska.
-
kircso13
senior tag
Turbey romok szépek, sok extra, de néha elfogy a ram. Néha be be lassult a rendszer és asszem pár bug is volt benne. Eddig mindenféle téren az omega rommal vagyok legjobban megelégedve. Jó téma rá azt az is csilli villi
-
kircso13
senior tag
-
kircso13
senior tag
Utángyártott aksival nincs semmi "baj". Általában berakás után a vevő elégedett, mert tényleg tovább bírja. DE! Mivel nem minőségi cellákból csinálják , így töltéskor egyre kevesebb töltést fog felvenni és így a mAh drasztikusan csökken. Előfordúlhat az is, hogy az aksi szint 30% van és kezdeményezel hívást és pár másodperc múlva ki is kapcsol. Régen a nokia telefonba vettem utángyártott aksit, de hosszú távon mindig a gyári győzött. Pl. Az autóba sem mindegy, h milyen aksit veszel. Vettem 13k ért aksit, de 1 év után kifeküdt , utána egy 28k aksit ami mindig megy , elmúlt 3 éves (74ah).
Nem véletlenül drágábbak a gyári aksik. Még annyit, hogy sok telefonhoz lehet venni gyári minőségű covert, ezt írják oda, nem is olcsó. Felrakod, illeszkedési gondok, 1 hét után kopik, törik.
Gyári cuccnak nincs párja! Samu is csinált volna nagyobb aksit szerintem , ha lehetett volna! -
kircso13
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #13526 üzenetére
-
kircso13
senior tag
omega 27.2 romot használok. jól kezeli az aksit.
9ó 15p bekapcsolási idő
1:15 perc kijelző használat
20 perc beszélgetés
30 perc játék
78% az aksi -
kircso13
senior tag
válasz
Dani82 #13419 üzenetére
OFF: Buliba ezt vidd
SIII-at meg minden más esetben
-
kircso13
senior tag
válasz
hubertus88 #12984 üzenetére
ezek szinte a 2.x.x es rendszerekre voltak. Semmi ilyet ne használ. Kilövi a killer azt újból betőlti a rendszer és ez ismétlődik tovább és tovább. .....
-
kircso13
senior tag
Teszt tsunami X1 rom:
- gyors, jó ramkezelés, 3 játék , 2 böngésző elindítva. Visszalépéskor nincs újratöltés.
- sok extra
- nagyon jól testreszabható
- kamera kezelés nagyon jónegatívum :
- nincs google maps, letöltéskor hiba
- több megvásárolt app-nál letöltéskor hiba
- nincs samsung apps
- play store hiányos, kereséskor max 10-15 appot ajánl fel és nincs tovább görgetésMint a ROM nagyon tetszetős, de még akad benne bőven hiba, ha ez orvosolva lesz akkor használható lesz. Várom az elvileg x2 verziót
Jó, de remélem jobb lesz
-
kircso13
senior tag
válasz
koxminator #12784 üzenetére
eddig a tsuna (tsunami x1) brutális, gyors, telepítek, töltök, mászkálok a telóba és semmi lassulás. Ha beválik akkor ez marad a végleges
-
kircso13
senior tag
válasz
JUmbozorzje #12691 üzenetére
nem! hálózatrA nem fog felmenni. van keret a minisim hez. úgy tudod használni más normál simes telefonnal
A sim cserét a szolgáltató pénzért cserélei. A T mobile kb 4000 ft és ez le van írva a szerződésbe is. Az , hogy adott boltba ingyér csinálják, az az eladón múlik, h miért cseréltetted le a simet. Nekem sem kellett fizetnem érte, pedig 8 hónapos volt a sim kártyám, ugye amiért hivatalosan fizetni kellett volna, de egy aranyos, értelmes, ismerős eladó mindent megold!
-
kircso13
senior tag
válasz
Gizmo94 #12659 üzenetére
Örülök neki
. Azért egy pm et dobj
. Tegnap dragons romot dobtam a telefonra, ami nagyon durva rom, sok mindent tud, de viszont a ram az igen 200 alatt volt alapon, de nem is ez a lényeg. Ott volt egy menü amivel azt lehetett csinálni amit Te kerestél! Nem tudom, hogy működött volna e, mert csak bekukkantottam oda , de nem nyomtam rá! Sokat tud a romocska, lehet ráérő időmbe jobban átnézem.
-
kircso13
senior tag
válasz
trapi80 #12327 üzenetére
Véleményem szerint igen! Sok olyan esetbe cserélnek indokolatlanul alkatrészeket, hogy a felhasználó jó véleménnyel legyen és nem érdeklik , hogy a hiba fenn áll vagy nem. Elmondod a panaszodat és cselekednek. Másik rész, hogy példa értékű a szervíz, megrendeled, másnap jönnek is a saját kis kuckódba. Nem kell szervízbe vinni, ahol 3-4 hét alatt nem csinálnak lófaszt sem. Itt helybe javít, cserél és ha nem jó, akkor elviszi a telefonodat és másnap hozza is vissza a futár. Hangszóró hibáért nálam full belsőt cserélt, hogy a hiba 100% osan megjavuljon( antenna, logic board) itt kb piaci értéken számolva 80k cserélt ki. Elgondolkodtató, hogy veszel egy 140-170k telefont és ha meghibásodik, akkor nem kell hetekig rá várni h készen legyen. Bátran ajánlom a vételét.
Tegnapi nap előttem egy embernél cserélt kijelzőt, mert a kijelző felső részénél kicsit szürkébb volt a kijelző. Kijelző csere megtörtént és a hiba fenn állt ugyan úgy. A hiba a feltelepített Launcher okozta. Uninstall megtörtént és a hiba megjavúlt. A kijelző a tulaj készülékébemaradt és a szerizes elköszönt. User error volt
-
kircso13
senior tag
Ezer szónak is egy a vége! Samsung SIII Best Buy! Szerintem felesleges ragozni, hogy ki hogyan szól hozzá. Ha nem megfelelő akkor max, nem válaszol rá az ember! Én is olvasom a forumot ahogy TI is, de szögezzük le, hogy a "sértő" leépítő válaszokba sokszor ott a megoldás. Emberek vagyunk, fáradtak, bal lábbal kelünk fel, 1000x feltették a kérdést , 1000x meg lett válaszolva, persze hogy elpattan néha a húr. Ritka mikor valaki nem kap választ szerintem. Nem minden ember egyforma. Sokszor a vitákból tanul, tud meg az ember infókat. Senkit nem ítélek el a hsz-e miatt! Nem mindenki ért egyet mindenbe! Vannak elvárások, kinek kisebb ( jómagam), kinek nagyobb. A 1-2 mp lag nem zavar, de mást igen. Nincs tökéletes, hibátlan termék! Vagy megszoksz , vagy megszoksz.
-
kircso13
senior tag
válasz
Norbi8719 #12259 üzenetére
A kihangosítás elment 2x, Nem csörgött, de mikor jött a hiba nem jelentkezett, szal elmondás alapján cselekedett.
A szervizes előtt le a kalappal. Hangszóró csere lehet megoldotta volna, de mondta, hogy nem s@arozik, kicseréli az egész belsejét , hát kicserélte. Imei számot nem tudta felrakni a telefonra , mert kínai szerver nem üzemelt és nem tudta rárakni, így elvitte és holnap hozza is vissza. Több mint 1 órát volt itt, elcseverésztünk. Annyit mondtam neki, hogy szakszervizbe nem szívesen vinném a telefont. Erre elmosolyodott
. Gondolom Neki is megvannak a tapasztalatai róla
-
kircso13
senior tag
Elvitte a szervizes a telefont. Full belső csere volt! Koreia szerverrel nem tudott kapcsolatot létesíteni és így nem kapta meg a telefon az adatokat a szűz panelra. Holnap már hozzák is vissza!
-
kircso13
senior tag
Én is ezt csinálnám, meg szerintem Mindenki. Közel 10 évig dolgoztam mobilgyártásban és van némi belátásom a mobilgyártásba. Már réges régen feltalálták a törhetetlen, hajtogatható kijelzőt aminek az előállítási költsége nem sokkal több mint a mostani kijelzőké. Az előállítási költség jóval 10e forint alatt van és így lehet sokat is mondtam. Nehogy egy felsőkategoriás telefonba ezt ne tudják belerakni, vagy ha belerakják akkor rakják rá az a 10k felárat. 170e forint volt mikor megvettem és ha leesik akkor nehogy már a kijelző bereped az érintő touch pad meg sértetlen marad! Egyszerű üzletpolitika. User leejti, törjön, így a gyártót nem terheli felelőség, mert ugye nem célszerű használat miatt ment tönkre és vállalja a drága javítást. leejted a 10k telefont összetörik, szerintem nem nagyon fog érdekelni , de könyörgöm nem 10k telefonról beszélünk. Elméletileg csúcs telefon, akkor legyen az mindene és a kijelző is.
-
kircso13
senior tag
Aki T -s az nézze meg az *#1234# nél h az AP nél mi van? 4.0.4 rom LH1 es!
köszi
-
kircso13
senior tag
Tegnap írtam a szerviznek és ma már jönnek is
-
kircso13
senior tag
válasz
Darth11 #12186 üzenetére
Ellenőrzik a készüléket, mint külalak mint szoftveresen is! Vásárlás után 2 hónapig vehető igénybe!
Más készülék nem jó! Imei számost és az azonosítót nézik. Asszem , de nem vagyok benne biztos, anno a t be azt mondta az eladó, hogy vásárlástól számított 2 héten bellül náluk is megköthető a biztosítás. Ha van jó ismerősöd akkor lehet megoldható
-
kircso13
senior tag
-
kircso13
senior tag
Ma 9 kor visszatettem az LH1 romot, mivel elment a hang 30 percre( sztrájkolt) . Akkor az aksi 95% volt. Most kemény 30% on van és kb 10 perc beszélgetés és 10 perc navigáció. JB hez képest jobban merül és lassabb is észrevehetően. Jelenleg marad ez rajta, mert hétfőn hívom a szervizt , h kezdjenek vele valamit, mert idegesítő hiba.
-
kircso13
senior tag
Megint elment a hang a telefonról
. már másodjára . Asszem service lesz
odin modba ezt látom:
custom binary download: no
a többi officalez így jó? ki lehet hívni a szervizt?
-
kircso13
senior tag
válasz
pappkarcsi #11779 üzenetére
2g-3g lite appal. alapon 2g-n van, de ha 3g kell akkor átkapcsolom. wolt egy widget amint egy klikkel kapcsoltam a 2 és a 3 g, de sajna az nem mügszik JB
-
kircso13
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11774 üzenetére
majdnem 2 napig ment a telefon töltés nélkül. Wifi kikapcs, 2G csak akkor volt 3g ha neteztem, ha végeztem akkor vissza 2G re. Energiatakarékos üzemmód bekapcs. asszem így maradt 10-20 % om. Kijelző használat 2 óra, beszéd 2 óra. A folyamatos wifi és 3G bekapcsolásával 30-40 % -kal gyorsabban merül a telefon. szinkronizácio bekapcsolva 2G mellett is tökéletes és nem zabálja az aksit
-
kircso13
senior tag
-
kircso13
senior tag
válasz
R2D20208 #11496 üzenetére
Akkor Én viszem a pálmát! Nekem a telefon 26e forintomba került +" persze a havi részletek". Mivel céges telefon, így több készülék is van a cég nevén. SIII megvettem és rá 2 héttel kihoztunk 3 db tab-ot. Akkor mondja a srác, h az SIII nál elrontottak valamit és plussz az előfizetéseknél. Mondom, h ez mit takar? SIII telo csak 26e forintomba kerül, mert a részleteket nem kell fizetni az adminisztrációs hiba miatt
. Mondom oké, de kíváncsi leszek rá! Jött a számla és lám csodás részlet fizetés 0 forint
, csak azt kellett fizetnem amit csacsogok
. Vannak még csodák
-
kircso13
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #11454 üzenetére
csinálj agy hw resetet. Csak figyel arra h minden eltűnik a telefonról. Azután fog menni CSC. Nálam is azután ment.
-
kircso13
senior tag
Mai nap az SIII megtréfált! Elment róla a hang. semmilyen hangot nem adott ki. Nem telepítettem rá semmit, szinte szűz LH1 Rom van rajta. Restart sem segített, aksi ki 2 perc pihi, , berak, bekapcs és mindig nincs hang rajta. Beállításoknál max -ra rakva minden de akkor sem jött ki rajta egy kanyi hang sem. Kezdtem megijedni, hogy ebből szerviz lesz. Bekapcsoláskor sem adta ki a t-mobilos dallamot
. Csináltam egy gyári visszaállítást , restart. gyári dallam megint nincs, pin kód beíráskor sincs hang
. Rendszer betöltése után vissza jött a hang, azóta tökéletes. Kis tréfát űzött velem a kicsike!
-
kircso13
senior tag
Cellular Line tokot vettem fehéret.( 1 hónapos) Ez nem szilikon, hanem műanyag. Első tokom szilikon volt, de mikor leejtettem a telefon kiesett a tokból. Króm keret szép lett tőle
. A védőtok nem töltötte be a szerepét. Mikor megvettem volt benne kijelző védő is. Visszavittem és szó nélkül levásárolhattam az árát- Akkor ajánlotta az eladó a műanyag tokot. 6e forint volt , de nem bántam meg. Tapasztalat: szilikonnal ellentétben ez nem ragad a zsebbe, könnyű kiszedni. Hetente 1x tisztítom a belsejét, de alig van a belsejébe szennyeződés. Telefon passzentos benne. Kellemes tapintású , mint ha a telefont fognám.
Szilikon tok tapasztalat. 1 hét alatt megnyúlt annyira, h a telefon lötyögött benne. Nehézkes kiszedés a zsebből. Fekete volt
. Ragadós tapintás
-
kircso13
senior tag
válasz
useair #10571 üzenetére
már le is szedtem. Ment vissza az LH1 gyári rom. Mindig jöttek elő hibák. Tegnap elfelejtette autó fényérzékelőt, ha bekapcsoltad a kijelzőt akkor csak halványan llehetett látni mindaddig , míg ki nem kapcsoltad az autó fényérzékelőt , de manuálisan is ez volt a helyzet. Akadozott a telefon , illetve volt, h 78 ram maradt, pedig nincs telepakolva a telefon semmi swzarral. Rengeteg romot kipróbáltam, de mindnek volt valami kis hibája. Megvárom a hivatalos JB-t
-
kircso13
senior tag
mióta rootoltam a telefont azóta nem kapcsolja ki automatikusan a kijelzot. 6.4 root. valaki találkozott ilyennel?
-
kircso13
senior tag
ha rootolom a telefont a6.4 es root-tal akkor miben fog változni a telefon? OTA frissitések menni fognak? csak annyi , h odin-nal rootolom azt csokolom?
-
kircso13
senior tag
Megjött a tré frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Keresünk dokkolókat
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest