- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
R2D20208
addikt
Hát én ezért ( is ) adtam el az S3 telefonomat. Kinti fényviszonyok között nem látom a kijelzőt, túlszaturált színek, és az anyaghasználat. Amúgy a telefon tökéletes. Ja, meg a tárcsázóra 3 mp - t kell várni. Amúgy valóban a legjobb Android telefon, de ami negativ nála, az nálam pont a legfontosabb.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Egy törött GG-os Razr AMOLED panelt robbantottam szét. A két felület kétoldalú ragasztóval van telibe ragasztva, tehát nem csak a szélek, hanem az egész felület. A GG 0.8mm, az AMOLED 1.2mm. Gondolom mondanom se kell, hogy milyen sebességgel és körültekintéssel kell végezni a melót. Idegrendszer is kell hozzá rendesen. Egyébként nagyjából 4-5óra alatt megvan, de a sok pihenés és megálló miatt 2 délutánra nyúlt.
Az érintőfelület egyébként az AMOLED-en van, a GG nem érzékel, az csak szimplán egy üveg 4db kapacitív gombbal. -
R2D20208
addikt
válasz
Something_ #17580 üzenetére
A legbiztonságosabb hálózatfüggő telefonvétel. Mivel egy GSM bolt, nem magánszemély. Ergo semmi gondod nem lehet, ha az adásvételiben hivatalosan le van írva a letiltás elleni garancia. Mert a bolt pecsétes, hivatalos adásvételit ad.
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #16615 üzenetére
Miért nem veszel normális telefont amit nem szidsz ? ( bár olyan nem létezik )
-
R2D20208
addikt
Szevasztok ! Nem tudnátok segíteni nekem ? Érdeklődnék, hogy mikor kapunk már JB - t ?? Annyira hiányzik a magyar a telefonomról !
-
R2D20208
addikt
Szijasztok. Eltévedtem
-
R2D20208
addikt
XXDLJ1 Anglia ? Mai ? Tud-e valaki róla ?
Base Firmware: I9300XXDLJ1(4.1.1)
Region Europe
Country: United Kingdom
Carrier: Three UK (H3G)
Build Date: 8 October 2012
Modem: NEDLI1
CSC: H3GDLJ1
Change List: 288630 -
R2D20208
addikt
válasz
Zsolaf #14573 üzenetére
Én 1 óra alatt hazavágtam az első S2 met. Odin, PIT betallóz automatikusan ( EXT4 PIT ha jól emlékszem ) Galaxy S - nél az volt, és benne maradt a kezemben a mozdulat. Azonnali halál. Mentem sógihoz JIG miatt
De mivel tégla volt, azonnal gariba javították, pedig nem volt okés produkt kód. Na a lényeg, én nem szórom a pénzt, de garis gondom emiatt nem lehet.
-
R2D20208
addikt
válasz
Zsolaf #14568 üzenetére
10 éve Olaszban vagyok felszolgáló...Nem ide illő téma.
On : Gari gond : Ha elszáll a teló teljesen ( JIG sem segít ) , semmi sem, tehát tök tégla, alaplap csere. Szervíz nem tudja mi volt a telefonodon. Amíg Download mód van, addig meg bármikor felrakhatsz egy hivatalos gyári Romot.
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14454 üzenetére
Kinek van itt szerinted szüksége a rendszeresen Flamekeltő írásaidra? És a kisgyerekem által is felülvizsgált, buta, semmit nem bizonyító videóidra ? Na én végeztem veled. További kellemes időtöltést.....És ezt ha egyszer csinálnád ok. De tegnap is lesz@roztad a telefont nem egyszer. Ez sztem nem korrekt viselkedés. De részemről ennyi volt a társalgás veled.
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14444 üzenetére
0.24 nél tök mutatják ahogy a földről felveszi ugye ? Te mi a rákot keresel itt ? Fúúúújjjjjj.........
-
R2D20208
addikt
válasz
GeneraL_XTX #14359 üzenetére
Pont arra dolgoztam rá ma : [link]
-
R2D20208
addikt
válasz
pappkarcsi #14327 üzenetére
Köszke. Van egy Transparent Zip. Ajánlom felrakni.
Kint van a V28 Omega
-
R2D20208
addikt
Lehet tesztelni : WanamLite.XXDLIH.V3.9.NO-WIPE
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14256 üzenetére
"tolem akar lehet user error is, akkor is szar..." Ha nem tudok főzni és leégetem a kaját, és elsózom, akkor is szar a tűzhely ! Grat a gondolkodásodhoz ! Igazi IOS - os felfogás !
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14232 üzenetére
Nyilvános wifi hálózat van London erdeiben ?
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14219 üzenetére
A szerencse, hogy 10 000 emberből, kb 1 - nek van arra szüksége, hogy mutassa a telefonja mennyivel fut, és hol. Nagy része tudja is aki fut, hogy hol van. És ha valaki ennyire pl tájfutó, vannak erre sokkal kényelmesebb megoldások is, mint egy ekkora kijelzős telefon.De akinek erre szüksége van, az ez miatt a dolog miatt váltson I4S - re. ..( saját vélemény )
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
Nekem fent van egy órája. Nagyon nem nyomkodtam. Mit kéne nézni, hogy változott - e ? Szmútnak szmút. azt ennyi ?
-
R2D20208
addikt
válasz
rolcsibácsi #14033 üzenetére
Zseni a Lajki
És nekem ha lehetőségem van mindig válaszolok. Mit is akarsz te tőlem ? Lehet véleményem ? Írtam neked bármi személyes dolgot ? Üdvözöllek
Nézd csak milyen egy rendszerezett pl i9100 Topik. [link] Itt mindenki abban a témában ír, amiben akar, és amire szüksége van. Ki a hibás azért, hogy itt nincs ilyen ?
Téma Off veled. Légy jó
-
R2D20208
addikt
válasz
maxim01 #14027 üzenetére
Ne haragudj. De van hogy egész nap ezt olvassa az ember : Mi az a Root, hogy kell telepíteni, hogy kell lehalkítani a telefont, mikor lesz JB. Ez szakmai Topic. Ok. Ez a fórumrész jó erre. De valaki, aki ezeket a kérdéseket olvassa hónapok / évek óta, és a szakmai rész eltűnik, annak ott a másik. Én támogatom, és jogosnak tartom a kollega ötletét.
Senki nem olvas 1 HSZ - t, és napi 5 ször ugyanaz a kérdés rendszeresen...
-
R2D20208
addikt
Ígértem pár emberkének : R2D2 Custom Style Mix XXDLIB ( JB )
-
R2D20208
addikt
válasz
pappkarcsi #13865 üzenetére
Ha CWM - be recoveryt nyomsz , akkor Recovery módba lép a telefonod. Picit félreérthető volt a kérdés, de sejtem mit akartál. És ha oda belépett, ott tudsz csinálni egy Backupot. Az lementi a telefonod teljes tartalmát / beállításait. Ugyanígy visszalépve, egy Restorét nyomva, és az adott dátumot kiválasztva ( amikor a Backupot csináltad ) ez visszahozható.
-
R2D20208
addikt
Miért nem raksz fel rendes linket ? Hivatalos JB
-
R2D20208
addikt
Ki melyik zenelejátszót használja / ajánlja ?
-
R2D20208
addikt
válasz
Richard #12519 üzenetére
Minden ok vele, és mai napig is szeretem. Mert ? Tudod, én sokat cserélem a telefonjaimat, és nem akartam buktával kiszálni belőle. ( az eddigi legjobb telóm volt ) De ha visszaolvasol pár sort, látod az okot és a miértet. Ha nem látod, nincs időm leírni mégegyszer. Meg miért is tenném.
-
R2D20208
addikt
Ha véletlen valaki eladná S3 - ját, érdekel egy gyári független, gyári garos. ( ha lehet fehér )
PÜ
-
R2D20208
addikt
Az tuti, hogy védi a telefont
-
R2D20208
addikt
Milyen ez a TOK szerintetek ? Van több színben is.
-
R2D20208
addikt
válasz
Leonardo91 #12405 üzenetére
HOX al mi van ?
-
R2D20208
addikt
válasz
JUmbozorzje #11492 üzenetére
132 a gyári garos független az Euro Gsm Teréz utcai boltban. 4 színben.
-
R2D20208
addikt
Ha valaki nem ismerné. Itt van az összes XDA - s S3 Rom, időrendi sorrendben. Mindig a frissített Rom legelöl. Hasznos link.
-
R2D20208
addikt
válasz
zeroo5ux #11305 üzenetére
1 fájloshoz sosem kell PIT. Van kódos reset pl : *2767*3855#
LG nek van sok hibás készüléke. 4X egy hónap alatt, egyszer nem FC - zett, nem fagyott. Lehet az első eltalált készüléke, de akkor beletrafáltam. Kb 5 ember próbált ki már minden Androidot. Ő is : [link] De ugyanez a véleményem , és mindegyiknek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Megújult a PROHARDVER!
- Politika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox One
- Last Epoch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest