Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz balika333 #3468 üzenetére
Ne haragudj. Én szeretem a Samsungot, és mindig is szeretni fogom. De gondoljuk meg mit írunk, mert más is olvassa a fórumot, akik innen szűrnek le minden infót szinte az egyes készülékekről. Az SGS-3 egy nagyon jó telefon, de az a csúnya általad utált HTC sem rossz. Én nem trollkodni jöttem ide , hisz írtam mindig is Samsungos voltam. De most ezt választottam, és teljes megelégedéssel. Az általad említett 2 óra és kikapcsol ( nehezen látszik picit, mert rossz aksiikont választottam, de 9 % on van ) :
További Screenek Nagyon szívesen mellékelek gyári Rommal is screeneket.
ui : senkivel nem akarok vitát, és nem is fogok vitázni.
Peace
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
R2D20208
addikt
Ha jól emlékszem Razi telefonja további több dologban sem azonos az újabbakkal. Nekem a legnagyobb átlag akksiidőm a 3.5 óra amúgy. Kihozok többet is ( 2 mag kikapcsolás , max frek 1000 stb stb ) , de nem ez a cél. Én csak arra a "2óra és kikapcsol " hsz - re reagáltam. Többet nem is fogok írni ide, hisz mint írtam, szeretem a Samsungot nagyon. De kézbe véve ( szépség, anyag ) S-3 sajna nem győzött meg. És mindig is el fogom ismerni tudását. De egy másik világmárkát nem nyomnék a porba feleslegesen. Ezek nagyon buta viták . Ilyenekbe bele se mennék amúgy. Egyik ebben jobb, másik másban. Ennyi. Szaggat a sense ? Nova Launcherrel is pl ? ( amúgy Ultra Smoot Sense mint a vaj ) Válaszolj nyugodtan, nekem nem lesz lehetőségem visszareagálni. Peace ..
(#3504) manokaki amikor árultad a telódat , ém ( is ) hívtalak. Meg is volt beszélve másnapra, hogy esetleg megveszem ( nem mertem ) De...Akkor mennyire dícsérted a HTC - t
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz balika333 #3527 üzenetére
Hiszek neked na. Akkor nem egyformák a készülékeink.( bár ezt mindig is tudtam ) SGS- 2 - n is van aki sír, hogy nem bírja a telója, a másiknak 5 óra kijelző. Ennyi Nekem a nagy átlag 3-3,5 óra kijelző HTC -n. Mivel én szinte sosem netezek, videózok, és játszom, ezért maximálisan elégedett felhasználó vagyok. Nekem arra ott a házimozi, és az asztali pc. Ha nem itthon vagyok, akkor melózok. Ott meg nem használom a telefont. Grat az SGS-3 - hoz, jó választás volt. Ez ma a 2 legjobb telefon sztem.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
[ROM][SGS_III][XXBLFB][V3][AROMA INST.] TurkbeyROM 4.0.4 próbálta már valaki ?
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz tortaur2006 #4307 üzenetére
Az egyedi gond volt. 7 db S - 2 volt a tulajdonomban ( ) , de egyik sem volt mikrofonproblémás.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Hali urak ! Hát megpróbálom ezt a Samsung izét Kéne egy kis Rootolási segédlet, leírás. Szeretnék egy EFS - t menteni. Gondolom azzal kéne kezdenem. Nincs 1 - es hsz még ? Ha valaki linkel vmit megköszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #4325 üzenetére
Ne csalódj. Sajna imádtam a HTC rengeteg jó tulajdonságát, de még nyitva, optimalizálva sem értem el akksiügyileg azt amire minimum vágyom, elvárok. Amúgy príma telefon. Legalább tudtam volna pótakksit venni, el nem adom ! Ez van.
DrBonci én nem s2 ről váltottam. Most mind a kettő készülék jó lett volna. Ha s2 - t kapok jó áron , azt veszek. Viszont 125 K ért a 3 hetes S3 - at nem akartam kihagyni.
Más : Milyen Romot pattintsak fel ? Melyik a legstabilabb ? MIndegy ugye az FW verzió ? Elég a szokásos módon : recovery full wipe install ? Vagy van vmi újdonság számmra ?
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
[GT-I9300] CheckROM EvoHD valaki már nézte ?
-
R2D20208
addikt
A lockscreenről hogy tudom eltűntetni a böngésző ikont, vagy másikat választani ? Tuti én vagyok a balfék, de nem találom.
-
R2D20208
addikt
válasz Robertoq #4661 üzenetére
Aki a videót csinálta, az nem sokat ért hozzá, hogy optimalizálja a telefon rendszerét, már ne haragudj. Ez szerintem felhasználói hiba, nem a telefoné. Bárki is volt. Nem hozzáértő felhasználó nem egyenlő elcseszett rendszerrel. ( saját vélemény 3 nap után ) És hiába 3 nap, én 1000 % vagyok benne, nálam ilyen nem lesz soha.
(#4672) Piwi +1
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
-
R2D20208
addikt
válasz N.YCityBoy #4686 üzenetére
Helyes. ( sajna kiismertem 3 hónap alatt, és elég volt a szenvedés ) Én amúgy nem vagyok te, és nem megyek oda mások által kedvelt készüléket a földbe döngölni szidalmammal, hisz tisztelem, hogy más boldogan használja. Amíg én ezt a tiszteletet betartom, sztem neked sem ártana. Pápá
ui : hány hónapja van kint a HTC ? És mennyi az S-3 ? Kíváncsi leszek, hogy 4 hónap alatt megoldja-e a Samsung azt, amit a HTC sajna nem tud.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz rolcsibácsi #4722 üzenetére
Senkivel nem szeretnék, nem fogok vitatkozni, szándékomban sincs. Sztem az elégedetlen felhasználó adja el, az elégedett használja úgy gondolkodva mint én, és várja a Samsung mielőbbi javításait ( mert tuti lesz ) , és élvezze addig is a telefont. Hisz most jelent szinte csak meg, tehát most mennek az infók / javítanivalók a Samsunghoz. Általunk is pl...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4732 üzenetére
Ok
(#4731) Piwi épp tesztelem Amúgy itt van Wanam alias Mohammad Karami from Marokkó
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4736 üzenetére
Csak nincs kedvem vitatkozni. Nagyon régóta Samsungos vagyok, csak a véleményem írtam előtte. Te azt írtad nem úgy van. Akkor nem úgy van. Irónia nélkül .
-
-
R2D20208
addikt
Nem rázott meg engem sehogy sem. Sok LFB is vajsimább, smoothabb volt nálam mint Wanam. Bár hozzá kell tenni, hogy CF Roottal van. De nem ájultam el tőle. Ma Crickelóval töltöm a napot. Aztán úgyis meglesz melyik marad.
MIUI ma lett frissítve. Kéne magyarítani. Tuti azt használnám. Nagyon jó...
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Nekem 52 app gépen, majd még telón átnézem Ezenkívűl összes fölös hang, kismillió fölös CSC, Font, TTS stb-stb fájlok. CSC alap Customiser átírva magyarra, gps.conf átírva. Nekem így kezdődik egy Romfelrakás ( 10 perc ) Szóval picit könnyebb a teló dolga telepítéskor
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
válasz kelzsoca #4799 üzenetére
Sajna nagyon. Én is gondolkodom, hogy nekiállok, meg terveben is van hogy megtanulom ezt is. De sajna a nyelvi fájlokkal nem olyan egyszerű most mint GB - n volt. De sztem egy-két hét..Amúgy miui.hu - n teljes elmaradás van, és még nincs is bent az esetleges listában az S-3 ( de sztem ha így haladnak csak, akkor nem is lesz )
-
R2D20208
addikt
válasz makaveli666 #4802 üzenetére
Ha véletlenül pl Apex vagy Nova launchert használnál, azoknál alapból ott van a Haladó beállításoknál az "olvasatlan gmailek száma". Pipa be, és oksa.
(#4801) rankesz + 1. Nálam is ok. Nem kéne Romot cserélned ? G-Talk sem volt ok tegnap nálad.
[ Szerkesztve ]
-
R2D20208
addikt
Kint van a CM10. Tegap esti nyalánkság : XDA Lehet tesztelni. Hát nem lesz ez rossz
Egy rövid video ( Thx Xedamen )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest