- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #29589 üzenetére
Hello hawer! De rég láttalak errefelé
Érdekes, mert nekem van egy ilyen szürkében (az mondjuk márkás: rock) is, amit használtam rendesen és nem tört még el ott, ahol jelölted, de gondolom meg lehet úgy nyomni, hogy elpattanjon vagy esetleg user error, biztos rosszul tetted fel
Mi van veled? Meló megy még? Szép a táj? -
Sapphi
aktív tag
válasz
R2D20208 #16717 üzenetére
Sajnos nem javították ezt a hibát a magyar nyelvel különben nincs gond benne. Feltettem a _miui.polimorph_-t ami ugye 4.1.2 ami nagyon szépen is működött 1 napig. Majd elkezdett a FC-zni különböző programoknál. Ilyet a miuiandroid.com által kiadottnál nem tapasztaltam, de ugye az még csak 4.0.4-es.
Ha minden igaz hamarosan viszont a MIUI is hivatalosan kiadja a 4.1.1-es Androiddal a MIUI-t Samsung Galaxy SIII-ra. Kiváncsian várom.
Sajnos a 4.0.4-es eléggé tud akadni ami egy ilyen telefonnál valahogy nem igazán nézhető el szerintem.
-
Sapphi
aktív tag
-
Sapphi
aktív tag
válasz
R2D20208 #16585 üzenetére
Benne van a magyar nyelv csak valami kis hiba van benne ezért errort dob fel ha újraindítod a telefont. Nem hiszem hogy olyan hu de nagy hiba lenne benne de benne van. Ezért kéne írni hogy ezt tudná-e javítani.
Különben a miuiandroid.com-om folyamatosan adják ki a multilang-ot és vagyula készíti a magyar nyelvet amit itt is szeretnék neki megköszönni!
-
Pipiripi
senior tag
válasz
R2D20208 #14673 üzenetére
Sammobile-on ma rakták ki, szolgáltatói UK
(#14675) Yeffy DJ: Arra sztem figyelj, hogy ne pakolj fel mindenféle lim-lom cuccot, mert problémáid lehetnek. Régebben én is felraktam egy csomó mindent, nekem is volt ilyen kéretlen reklámos bajom. Mostanában csak az van fent, ami tényleg kell, és csak megbízható készítőtől, és nincsenek gondjaim a telóval.
-
APC ADAM
tag
válasz
R2D20208 #14554 üzenetére
Meg persze alap, akku ki minden ilyesmi, leszedtem minden progit ami fölösleges és mostanság raktam fel, igazából ez a barátnőm telója, de semmi nem segít, most is kb 2 Mp-ként felvillan elalszik a kijelző pedig mindent leszedtem amit talált a porogi
Varszegig:
Kb 3 hetes a teló, 1X már volt kint a samsung mert nem hallotta senki akivel beszélt meg pár óra altt lemerült készenlétben is, kijöttek új SW és ennyi, eddig jó volt de most megint kezdi a Sz@rakodást... -
rolcsibácsi
őstag
válasz
R2D20208 #14445 üzenetére
talan en vagyok az egyetlen a vilagon aki nincs elvakulva az almajeltol vagy az android robottol...
a trollkodast nem en kezdtem hanem a turmixos figura linkeloje..hogy hogy mit keresek itt? sgs3am van. es meg egy darabig az is lesz nagy sajnalatodra
amugy nem ertem mi bajod, faj az igazsag vagy mi?
ha te is nagy androidgurunak erzed magad aki ennyire vedi akkor inkabb valaszolj a kerdeseimre -
Zsolaf
addikt
válasz
R2D20208 #14203 üzenetére
Mert ha elolvasod mit írt akkor láthatod hogy azt sem tudja hogy kell feltenni, ezért írtam hogy akkor ne ezzel kísérletezzen hanem ha kijön a magyar, ennyi. Ezzel nem bántottam meg remélem.
(#14205) lafaty80: így van, nem lehet másra állítani.
(#14203) R2D20208: és a telenor app-al mit tettél?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
R2D20208 #14031 üzenetére
Evek ota olvassatok ti zsenik ugyanazokat a kerdeseket?
epic, akkor meg minek vagytok itt ha mindent tudtok, segiteni viszont nem akartok a raszoruloknak. Sztem is felesleges lenne 2 topik, nem muszaj valaszolni mindenre ha faj. Lepjenek at a kerdeseken ami nem tetszik, vagy menjenek olvasni egy konyvet, esetleg megtanulni angolul es nyomulni az xda-n..
-
kakuk100
őstag
válasz
R2D20208 #13869 üzenetére
Szia!
Én is így szoktam menteni a Romokat ha másikat teszek fel. Sajnos mióta JB használok a CWM be nem működik a mentés, visszaállítás. Már több kernelt is próbáltam de ugyan az. Nem tudnál valamilyen megoldást ( kernelt) ajánlani ami segítene, hogy menjen a CWM be ez két fontos alkalmazás is. Most ha menteni akarok be kell mennem a recowerybe ami egy kicsit macerásabb mintha a CWM-ből indítom.
Köszi. -
lajki7
senior tag
válasz
R2D20208 #13141 üzenetére
Feheret vettel ??:-)
mas: *Aki tokot szeretne es jo aron jo minoseget NILKIN. Az keresse meg molnarpeter kollegat en tole rendeltem egy nilkint nagyon jolnezki... 3000ft volt mindennel egyutt ,plusz egy folia..*arsenix: itt en is voltam es marha jo volt:-) jo kep lett!! Lehet a sas szemu kolleganak nem fog ez sem tetszeni
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #12419 üzenetére
Ennel van ami meg jobban ved...az a fajta ami belul puha szilikon, kivul meg kemeny muanyag. Most hirtelen csak s2-re talatam [link] , de s3-asra is van.
A masik ha tul kemeny, akkor rossz esetben a telo keretet osszekarcolhatja...de sajna konkretan nem ismerem.
Addig az 1-2 honapig amig meglesz neked az s3csak nem lesz nagy baja .
-
kircso13
senior tag
válasz
R2D20208 #11496 üzenetére
Akkor Én viszem a pálmát! Nekem a telefon 26e forintomba került +" persze a havi részletek". Mivel céges telefon, így több készülék is van a cég nevén. SIII megvettem és rá 2 héttel kihoztunk 3 db tab-ot. Akkor mondja a srác, h az SIII nál elrontottak valamit és plussz az előfizetéseknél. Mondom, h ez mit takar? SIII telo csak 26e forintomba kerül, mert a részleteket nem kell fizetni az adminisztrációs hiba miatt
. Mondom oké, de kíváncsi leszek rá! Jött a számla és lám csodás részlet fizetés 0 forint
, csak azt kellett fizetnem amit csacsogok
. Vannak még csodák
-
lajki7
senior tag
válasz
R2D20208 #9965 üzenetére
Peeersze,de nincs lófasz se csak rootjog CWM sehol nincs
Miért te h gondoltad ??
Egyébként ezt irja ha belépek a CWM-be telorol --> This version of CWM Manager should be used with CF-CWM v1.1 or never. It appears you are running a different recovery.Various features have been disabled. PontPsytech: Ezt csináltam,és nekem kevesebb volt mint 30sec... azért köszi
-
lajki7
senior tag
válasz
R2D20208 #9955 üzenetére
Melyik kernelt rakjam fel ??
LH1 gyári foss van rajta
Nem tudom felrakni a CWM-t,mert: There is an auto recovery restore system on stock roms that will reflash the Stock Recovery on a Stock Rom. If the restore files are renamed then CWM Recovery should not be overwritten after a reboot.You need to be rooted and then delete or rename the following files:
Quote:
/system/recovery-from-boot.p
/system/etc/install-recovery.shSzóval ilyen kurva okosak az S3 telefonok ....kurva életbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest