Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
Visszaolvastam kicsit (pár hónapot) de nem találtam hasonlót.
Ismerős most frissített 4.3 -ra és az sms-ek megnyitáskor baromi nagy méretűek a szövegek (maguk a betűk, így a szövegablakokban alig látszik pár szó a teljes sms-ből).
Valaki találkozott hasonlóval? Hogyan lehet normálra (frissítésig minden OK volt) visszaállítani ? -
agabe
addikt
válasz
Varszegig #23806 üzenetére
Nincs root-ja, es nem is akar, igy titanium kiesett.
A felhasznaloi adatokat minden progibol kiszedi? Van vagy 100+ appja amit tenyleg hasznal is, de azokat ujra feltenni, majd titaniumbol az adatokat visszaallitani nem tunik gyors muveletnek...ja es a titanium ki is eset
Akkor ez szivas, de alapbol fura, hogy ilyen elofordulhat, hiszen legtobb embernel nincs hasonlo. -
agabe
addikt
Sziasztok!
Egyik barátom most frissített JB -re (független hivatalos itthoni készülék), és állandóan felugrik neki, hogy leállt az adnroid process media, meg a google process gapps. Nagyjából használhatatlan a telója, de nem akarna gyári visszaállítást csinálni, mert baromi sok mindent használ, és elég részletesen be van állítva .. ICS -el nem volt baja eddig (az esti rendszeres újraindításokat természetesen meg kellett csinálnia, mert anélkül neki nagyon belassult, de az más téma)
Valami javaslat ? Esetleg szervizt hívja ki ?
Elég szívás úgy tűnik. -
agabe
addikt
válasz
#07400704 #18213 üzenetére
Más országban nem megy házhoz a szerviz ... mi vagyunk a kísérleti nyúl miután viszonylag kisebb piac, kevesebb erőforrásigény a samsung részéről
(#18202) kalapaacs:
azt mondják, és a samsung központban is. én már rákérdeztem, hogy a 2003 / nemtom hányas kormányrendelet miért ne vonatkozna rájuk, amire csak azt mondta az az üfsz-es kisasszony, hogy a samsungnak ez a feltétele (mérmint kell a számla), de ez úgy hülyeség ahogy van, mert nem kérheti csak és kizárólag a jótállási jegyet slussz-passz, és szervizesek ( a kiszálló szerviezsek, vagy a szervizközpontokban a szervizesek) nem kérnek számlát, csak garipapírt. Ők jól tudják mi a szabály. -
agabe
addikt
válasz
Norbi8719 #18125 üzenetére
akkor mar ismeroskent fog udvozolni
viccet felre teve...ez gyartasi hiba, az pedig garis dolog...kovetkezonel mar ezt is meg kell nezni, valamint szervizes is okulhat belole, hogy ezt is ellenorizze mielott atadja a javitott keszuleket, mert kulonben johet ujbol. valoszinuleg nem jellemzo hiba, de te kifogtad. -
agabe
addikt
A foltossag nem annyira jellemzo mint s2-esnel volt, de elofordul s3-nal is.
a sok hulye kerdessel megprobaljak kizarni azokat az okokat ami miatt nem javitanak, es a kijelzot csereleik, de ha mas baja van (telefonon keresztul nem latjak, es nem minden felhasznalo expert), vagy mas baja is van, akkor esetleg el kell vinniuk, hogy kozpontban javitsak...de valoszinusitem, hogy holnap elegedett leszel, mert gyorsan es jol dolgoznak a kiszallo szervizesek. -
agabe
addikt
válasz
JUmbozorzje #17872 üzenetére
megtekintesnel tobbet ne csinalj
(csak hulyeskedek. tudom, hogy nem masra gondoltal te sem )
-
agabe
addikt
válasz
JUmbozorzje #17847 üzenetére
nomeg ha mar az akksi alatti matricat is nezed, akkor elle orizd a nedvesseg jelzo indikatort (akksi alatt bal oldalon van egy kis feher negyszog formaju lila rombuszmintas kis lapocska), nehogy olyat adjanak (nem irtad honnan veszed) ami papiron ugyan garis, de a garit egybol megvonjak beazas miatt amint szervizes ravet egy pillantast.
aprosagnak tunik, de ez kb ugyanolyqn fontos mint a garipapir, az afas szamla, es az imei szamok egyezosege. -
agabe
addikt
válasz
cyanogenix #17797 üzenetére
bakker...nagyon mellefogtal amikor informatort valasztottal garancia ugyben, es samu premium garijat sem ismered
nem baj az, de legalabb ne terjeszd a hibas infokat mashol...itt meg tudjuk, hogy felre vqgy tajekoztqtva, de esetleg valaki nem jartas a dolgokban , akkor annak jo sok botorsagot adsz tovabb.
azt kellene felvilagositani aki neked ezeket mondta...bar le merem fogadni gsm bolti elado volt, es pontosan tisztaban van a dolgokkal, de teged bepalizott.
-
agabe
addikt
válasz
muveszur #16344 üzenetére
Igaz csak par hetig hasznaltam, de neopren tokban, igy mikro karc sem volt rajta...sot rokonnal tegnap neztem aki megkapta tolem (tokot is mondtam, hogy hasznalja), es meg mindig hibatlan. S2-est en is foliaval hasznaltam, es nem szerettem, de ugy voltam vele, hogy legalabb vedi a kijelzot meg ha nem is olyan jo a tapintasa...hat S3-nal mar nem vitt ra a lelek, hogy ne folia nelkul az alap uveget tapicskoljam annyira jo a kialakitasa is (szelek lekerekitese).
Jobb folia nelkul, persze jobban is kell ra vigyazni, ha makulatlannak akarod megtartani, de ha csak siman hasznalod, akkor azert azok a mikro karcok amik megjelennek semit nem befolyasolnak a hasznalatban, latvanyban...es vegulis hasznalni kell nem vitrinben tartani. -
agabe
addikt
válasz
Tibric #15781 üzenetére
ez szomorú
kérdezd meg esetleg őt, elég sokan csak pozitív vélményt mondanak róla...hátha tud gyári samu kijelzőt olcsóbban... az üveg leszedős módszer tényleg gányolás, és utána gari sem igen lesz a készülékre, míg ha gyári alktrészt építenek bele rendesen, akkor elvileg jótállás is megmaradhat, bár erről szakszerviz tud nyilatkozni. -
agabe
addikt
válasz
rankesz #15645 üzenetére
Komolyan nem emlekszik senki, hogy ezt mar az s2-esnel is kitargyaltuk?
Ott sokkal inkabb foltos volt a kijelzok nagy tobbsege, es a jok kozul is csak nehany volt folt mentes, cserelgethettek a szervizben, csak a szerencsen mulott mit kapott valaki.
Az en s3-asom szinte hibatlan volt, egy apro foltot talaltam a jobb szele fele (nem kerestem, de s2 ota nagyon erzekeny lettem ra, es siman filmeknel este fekete keprnyonel jol eszreveheto ha van ilyen), es tenyleg jobb volt mint barmelyik s2-es kjelzo ami nalam jart.A hattervilagitas is ki lett targyalva...az is lehet, hogy itt. A halvany derengesnek az az oka, hogy a pixeleket nem teljes kikapcsolt allapotban, hanem egy alap feszultsegen tartjak, mert ellenkezo esetben tul hosszu lenne a reakcioido.
Ilyen az amoled, es ugyan tok sotetben eszreveheto, de igy is a legfeketebb feketet produkalja barmi massal osszevetve...nem tok sotetben meg mar eszrevehetetlen, de a feketeszint jol latszik, ha meg valami van is a kijelzon, akkor a kontrasztkulonbseg miatt a szem meg ejszaka sem tudja eszlelni az alap derengest, ergo a fekete reszek tenyleg feketenek neznek ki. Ezt mas technologia jelenleg nem tudja elerni. -
agabe
addikt
válasz
koxminator #15433 üzenetére
Jo lett, csak legozelebb kapcsold ki az auto focust (akar felvetel kozbenis), es az apro fokuszalgatasok sem lesznek jelen a felveteleken
-
agabe
addikt
válasz
Giovanny #15272 üzenetére
Nem...az sajna tul nagy nekem telefonnak (mar a note1 is), igy megvarom valamelyik erkezo cuccot. Gondoltam, hogy rendelek 360dolcsiert egy xiaomi mi 2-ot...de nagyon nincsenek rendes tapasztalatok, itthon lte-re nem alkalmas, es videokon nagyon gagyi fajta muanyagnak tunt a hatulja (kopogos kemeny...talan repedne is egy ido utan), pedig a soc igencsak a legjobb benne, es meg tudtak csinalni 4,3-as kijelzovel is 2000-es akksival a fenekeben...miui az alap rom rajta ami jo szokott lenni mas keszuleken is, de inkabb megvarom az itthon forgalmazasra keruloket (optimus g, vagy annak nexus valtozata, esetleg padfone 2). Telefonalni tudok regebbiekkel is, ha meg nagyon multimediazni, jatszani, netezni akarok normalis sebesseggel, akkor ott a nexus7 amit szinten tudok cipelni kabatzsebben, es telorol osztok neki wifit ha esetleg valahol nincs, de ugysem ejjel-nappal logok a halon.
Sajnalom, hogy most nem latszik erkezoben samsungtol valami ami kisebb mint a note2, de hardveresen legalabb olyan jo, mert szervizszolgaltatasban verhetetlen a samu.
Btw...note 10.1 brutal gagyi hatlapu...papirvekony, benyomhato...szoval samsung is felrenyul neha. -
agabe
addikt
No en sajna bucsuztam a telotol, de latom sokan keresnek tokot...megmaradt a gyari samu protective cover (kekes attetszo), ha valakit erdekel keressen priviben.
Most mar kivarom a 2giga ramos kutyuket, addig meg elvagyok wp7-en, meg nexus-s -en ...mikor melyikkel van kedvem szenvedni
-
agabe
addikt
válasz
koxminator #14437 üzenetére
Nem a jb-vel van a gond tuti...nexus-s, nexu7-en (4.1.2-vel) siman megy a teamviewer....4.1.1-esnel sem volt gond.
-
agabe
addikt
válasz
Remiel #14014 üzenetére
Akkor ez vagy egy ujabb felretajekoztatas a samsung kozpontja reszerol (leirjak, hogy magyar garipapir kell), ugyanugy ahogy a garihoz is azt mondja a kozpont, hogy kell a szamla, pedig nem, vagy a szervizesek rendesek voltak.
Ezt legegyszerubb lenne egy markaszervizben szemelyesen megkerdezni ezek utan. -
agabe
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Zsolaf #13933 üzenetére
Azt irta a kerdezo forumtars, hogy szamlat nem kapott, de garipapirja megvan. Nyilvan olyan esetekben ha penzt adnak vissza kell a szamla a pontos ertek miatt, de ha javitjak (vagy akar cserelik mert nem tudjak javitani) akkor jotallasi jegy melle nem kell semmi mas, ez a kormanyrendeletbol teljesen egyertelmu. Azt se keverjuk ide amikor 3napon belul visszaviszel valamit, mert ott is penzvisszaadas van es persze az is csak blokk/szamla elleneben mukodik.
Javitasnal jotalasi jegy kell, es az alapjan kotelesek teljesiteni a jotalassi igenyt (javitast). Ha nem tudjak javitani, es nem tudjak cserelni, akkor kellhet meg valoban a szamla a pontos ertek miatt, hogy visszateritsek...de erre a kovetkezo ket evben nem hiszem, hogy sor kerulne, mert lesz ehhez alkatresz
/az, hogy a szamla meglegyen mas szempontbol fontos szerintem, de a garis javitas miatt nem/ -
agabe
addikt
válasz
Dani82 #13913 üzenetére
Az samsung központi számát felhívva váltig állítják, hogy kell a számla, ami nagy marhaság.
Egyrészt nem kell, mert nem kérik, másrészt itt az oka amiért nem :
hatályos rendeletEbből a fontos:
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
slussz-passz. A samsung központ felháborítóan béna ebből a szempontból...nagy szerencse, hogy a szerviz nem.Ha bárki (nem csak a samsung, és nem csak telefon) próbál számlát is kérni, akkor határozottan meg kell kérdezni, hogy rájuk vajon miért ne lennének érvényesek a magyar jogszabályok, és rendeletek. Meg kell említeni ha nem értik, hogy olvassák el a 151/2003 (IX.22.) kormányrendeletet, de egyben leszúrni őket, hogy nekik ezt hivatalból tudniuk kell!!
Ha még esetleg próbálkoznának, akkor egyszerű fogyasztóvédelem, melyben bepanaszolod az aktuális céget.Ennek ellenére a telefon származását igazoló dokumentum (általában számla) nem árt ha megvan, mert csak úgy mehetsz biztosra, hogy az nem egy függően vásárolt kifüggetlenített, vagy gsmbolti ki tudja honnan származó készülék.
-
agabe
addikt
válasz
pappkarcsi #13864 üzenetére
Baromi olcso, de soha nem vennek utangyartott akksit.
Rossz esetben zarlatos is lehet egyszercsak, es utana dobhatod ki a telefont.
Az a 3250mAh ami meg ra van irva....hat jo ha fele tenyleg.
Ilyen aron persze meg azert sem hoborognek a vasarlok termeszetesen....de (most)140ezer forintos teloba gagyi akksit nem raknek. olyan mintha ferrariba tesco kutnal 95-os benzint tankolnal mer az olcsobb... -
agabe
addikt
válasz
Szoszibá #13861 üzenetére
Elsore azt mondanam a 2000-est, mert a teloban a belso elektronika ugysem enged tobbet mint amit szabad, a 700 viszont keves lehet gps+3g kozben (persze ilyenkor a kijelzo is aktiv termeszetesen), de ha valaki mar probalta a 700-assal, es az is tud tolteni az akksin full terheles mellett is....akkor eleg az is, mert a 2000-es a tabletekhez van alapbol.
-
agabe
addikt
válasz
zragon18 #13715 üzenetére
Amit Kelzsoca kiad az mindig működik...régóta használom már több készüléken is azokat amiket ő készített, és tényleg jók.
A 4.1.2 -re még nem volt időm felrakni, de este lehet megpróbálom ezt is.
Most egy nexus-s -nél visszatértem GB-re, mert igaz, hogy azzal darabosabb, de gyorsabb is egyben, szóval baromira számít a memóriakezelés.
A szebb animációk/ smooth-abb kinézet pl. webböngészésnél megkéri az árát
Remélem ez a 4.1.2-es Kelzsoca verzió még jobb lesz mint a 4.1.1 volt ramkezelésben -
agabe
addikt
válasz
kelzsoca #13539 üzenetére
Jol hangzik
Mostanaban nagyon belehuztal(#13543) moszka:
Nem biztos, higy T-s, es nem biztos, hogy alapvetoen barmilyen szolgaltatos volt, de gsmbolti vasarlasnal ez is elofordulhat. A samu papir nem baj ha nem fenyes...a lenyeg , hogy legyen, es maga az imei a samsung rendszereben ugy legyen regisztralva mint itthon eladott peldany, de ezt max szervizben tudjak megmondani. Ha samsung oldalan be tudod regelni az mar pozitiv jel. -
agabe
addikt
válasz
anglergab #13456 üzenetére
Talán nehezebben karcolódik (bár nekem 1-es sem karcolódott fólia miatt, és 2-esnél sem tervezem csiszatolni), viszont vékonyabb, ezért elképzelhető, hogy könnyebben törik ütődés hatására....rugalmasságra reklám szerint talán jobb ...így nyomást is jobban bírhatja ha mondjuk szemből érkezik, és nem hirtelen ütés, de nemhogy tapasztalat, szerintem igazi teszt sincs róla.
-
agabe
addikt
válasz
ForRedGlory #13422 üzenetére
Gondlom meg az osztott kepernyos mukodes kozbeni tobbfele progi hatterben futtatasa sem fogyasztja el, es nem toltodik ujra sokminden
-
agabe
addikt
válasz
rankesz #13299 üzenetére
Van China verzió , meg eredeti samsung usa-ból
Itthon nem néztem még, lehet nem is ismerik, de samsung boltban kellene lennie.. ha még most nincs is idővel.
(#13301) Piwi:
az én találatom olcsóbb
(bár meg kell hagyni az eladó elég keveset értékesített még 11 terméket összesen, így az árkülönbség ellenére a tied megbizhatóbb, és amiatt én is azt venném ha ilyet akarnék) -
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #13159 üzenetére
Inkább tapad, nem csúszik. Hátul ez nem lenne gáz, de a kijelzőre is ez igaz, úgy meg elég xar használni. Sárgásodás használat függő...minél többet éri fény (nem kell feltétlenül közvetlen nap) annál hamarabb.. rossz esetben hónapok is lehetnek, és megfogja a készülék házat is.
Zsugorodik is, a szélei emiatt előbb-utóbb felgyűrődnek, és kemények lesznek, fogni sem jó.
Utóljára egy zte balde-en láttam ... x@ar volt kezbevenni. -
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #13155 üzenetére
Én nem raknék.. szar a fogása, alig lehet leszedni, és sárgásodik ami befoghatja akár a telefont is.
(#13156) Yeffy DJ :
Mobiltelók ma ennél jobbat nem tudnak, és hatalmas áttörés sem várható hirtelen, ha nem elég, akkor nem érdemes emiatt ilyen telót venni, vagy ha kell jobb, akkor nokia pureview 808, de akkor már több értelme lenne egy kis kompakt fényképezőnek a zsebedben. -
agabe
addikt
válasz
hubertus88 #12984 üzenetére
Valamelyik progi ehet regebben telepitett is) elkezdett beporogni, es folyamatosan eszi az akksit.
Elsore mindig az ujonnan telepitettekre kell gondolni, aztan ha nem azokkal an a gond, akkor kell valami app figyelo, legrosszabb eswtben pedig egy gari visszaallitasra lehet szukseg.
Ez nem telefonfuggo...ez android, es egy-egy optimalizalatlan alkalmazas. -
agabe
addikt
válasz
Caaabi #12894 üzenetére
Ha tobbedik tulaj, amkor ugy nehezebb ugy...az is lehet, hogy az elotte levo oldotta meg, hogy mas kartyaval is menjen aztan vagy elmondta annak akitol te vetted, vagy nem, szervizben meg viaszahoztak az alap halozati korlatozast (valoszinuleg a garipapirjan is latszik...legalabbis kene valamifele telenor emblema minimum a belyegzonel.
Mas:
Nalam Kelzsoca CM9-ese egesz jonak tunik...meg friss (nagyon reg romoztam mar ezert aokaig is tartott kicsit mire feltettem) de eddig jobb mint a gyari. -
agabe
addikt
válasz
Caaabi #12892 üzenetére
toltsd le az sgs secret code-ot a google playrol, es ott a lock status gombra kattjntva kiirja, ha van halozatzar (akkor nincs, ha mindegyik felsorolas mellett OFF szerepel)
bar enelkul is ugy tunik szolgaltatoi zaras, es ez nem a romtol fugg, mert barmilyen csc-ju is lehetne fenn, a halozatzar kulon dolog.
Az elado valamit biztosan fullentett, mert vagy nem hsznalta mas kartyaval, vagy ha igen, akkor buheralta kicsit a telefont amit meg ez esetben visszaallitott gyari allapotara.
regi forumosrol van szo? -
agabe
addikt
válasz
arsenix #12825 üzenetére
Az a gond, hogy par ora alatt tele lesz maradekokkal.
Tegnap inditottam ujra, es hatterben ott a youtube, sms, facebook, ex dialer, gmail, webbroser, de ezek nem aktivan futok...most csak az internet, meg az exdialer fut a feladatkezelo szerint (persze meg vannak a beallitasoknal lathato rendszeralkalmazasok, de azok is csak tegnap ota futnak) es ha most kilepek browserbol( par ablak nyitva, de van amelyik nem most volt toltve, ezert ugyis ujratoltene, es nem foglal memoriat) akkor varni kell amig az asztal feleled (ujrarajzolja magat)
Gyari LH1 root nelkul.
Ez nincs jol optimalizalva. -
agabe
addikt
válasz
arsenix #12811 üzenetére
Ahogy irta Piwi is, S2 ilyeneket nem csinalt. Ha nem birja el az 1 giga ram ugyanazt a hasznalatot amit S2-nel elbirt (ez lehet reszben a nagyobb felbontas miatti tobb adattarolasi igeny miatt is) akkor bizony nem 1 gigaval kellett volna ennek jonnie, mert lehet, hogy csak heavy usereknel jon elo problemakent, de melyik keszulektol varjuk, hogy megfelel ennek is, ha nem az aktualis csucstol?
Most egyenlore kivarom, hogy mit hoz a gyari JB (bar abban nem bizok az eddigi lengyel alapjan), vagy egy stabil customban megoldjak, es orom, vagy esetleg a microsd trukkos dolgot kiprobalom (bar az meg JB-n nem megy)...de nekem az kell, hogy oldja meg ez a telefon is azt amit tavaly az elodje is megtett.
Sok szempontbol van kis elorelepes (kijelzoben azert nagyobb...ezt mar sokszor irtam), de ramkezelesben barmira nem, inkabb vissza. -
agabe
addikt
válasz
koxminator #12784 üzenetére
Ramkezelesben nem irtak eddig valami nagy elorelepest a lengyel JB-nel, en emiatt nem raktam meg fol (bar customokkal sem probalkoztam...mindegyikrol kiderul olvasva a hozzaszolasokat valami), es az alap gyari LH1 kulonben nem rossz igy amig nem jon olyan ami jobb ramban nem hajt semmi igazan, hogy mokoljak vele.
(#12787) kircso13:
Ha par nap mulva is ez a tapasztalat, akkor kiprobalom. Nem rajzolgatja ujra a kezdokepernyot nehany alkalmazas, meg par bongeszooldal egyutt futasakor bongeszobol kilepeskor? -
agabe
addikt
válasz
migabi24 #12758 üzenetére
Ha 12x15 mm-nel nem nagyobb, (hosszban picit kisebb kell a csucsok levagas miatt) akkor lehet.
De erdemesebb mindenkeppen kiprobalni adnak-e ujat, es ha ingyen nem jon ossze, 4000ft azert nem az az osszeg ami foldhoz vagja az embert. Ha 20ezer ft-os telo lenne, akkor megertenem, hogy esetleg problema de ez most is 140ezerbe kerul rendes garival (korabban tobb volt) es egy tok is legalabb 3-4ezer itthon...nomeg elore azert nem art tudni mit vesz valaki, igy fel lehet keszulni, es ha kell egy adapterrel a microsim regi foglalatu teloba is beteheto, igy meg csak nem is penzkidobas. -
agabe
addikt
válasz
julius75 #12735 üzenetére
Na az abszolut nem normalis...tw nem szokott leallni, legalabbis meg nem tapasztaltam.
Olyan van, hogy ujratolti magat, es azt is utalom, de nem lattam meg olyat, hogy leallt volna, pedig nalam telepitve van jopar dolog, es nem lepegetek ki egyik masik alkalmazasbol csak atvaltok arra ami eppen kell (ekkor is elofordul ujratoltodes, ezt sem dijazom, de remelem hamar megoldodik.
Abban teljesen igazad van, hogy pl. nehez jo szemmel tekinteni arra, hogy a ket eves, es masfel kategoriaval kisebb nexus-s mar regota ujabb oprendszerrel szaladgal mint az egyik idei csucstelo, es a tavalyi nexus pl mar csak fel szinttel van lejjeb, de az is jobban hasznalhato jeleneleg.
Ha munkatelefon kell, es okos is, meg gyari oprendszer, akkor S2 KK5-os GB-el, es minden menni fog ahogy kell. (HOX-tol megjobban idegajt kapnal, 4X-et meg nem tudom hiaba dicserik orrba szajba nem probaltam sajat magam)Szomoru, hogy kost ott tartunk megint fozott rom kellhet tokeletes (vagy ahhoz kozelito) mukodeshez...blade-nel, defy-nal meg elneztem en is, sot orommel probalgattam, de a mai csucsok nem allnak a helyzet magaslatan.
(#12740) rjg:
Launcher nem fog, de sok mas tovabbra is...ezt nem neveznem jo megoldasnak. -
agabe
addikt
válasz
muveszur #12727 üzenetére
Nem volt ekkora az okostelefo penetracio...annak volt inkabb akit jobban erdekelt az egesz (reszleteiben is), es alapbol megvolt az erdeklodes mar korabban mielott barmit birtokolt volna valaki.
Ma mast szinte nem is kapsz mar normalisat csak okostelot, az arkategoria meg tok mindegy (reszletfizetessel, es elofizeteses akcios arakkal barmi elerheto) -
agabe
addikt
válasz
GeneraL_XTX #12667 üzenetére
Nem lehet ugyanaz...az lte-es ramban, es gsm frekiben is elter....meg nem tudom mi valtozik meg, de asszem pl. olyan aprosag mint radio sincs benne, szoval alapbol vannak kulonbsegek.
(#12670) gyuri81:
Olyan mintha valami ronda tokban lenne (bar lehet valakinek ez a szogletesites jon be)...erdekes mert hasonlit nehany korai kemfotoshop-on lathato kinezethez
Azert hulye az elado, hogy nem fotozta le tok nelkul is...de ha erdekel, akkor ra kell kerdezni. -
agabe
addikt
Lte verzio nemetbe is ugy fog kijonni asszem mar alapbol, higy JB lesz rajta...mintha ilyesmit olvastam volna.
Mivel az 2gigas, talan nem kell annyira gyurniuk a ramkezelesen, a lengyelek (es mindenki mas aki feltette) meg tesztelok. Ez mar szinte normalis, hogy egy kisebb regiora kiadjak, aztan megvarjak mik a tapasztalatok. Nem kell annyit tesztelesre kolteni(#12663) Varszegig:
Az a baja, hogy az lte-sekre jon ki csak, es nem az olyanokra mint a mienk is...meg ott sem.
Ettol oktobernek meg csak az elejen vagyunk, es boven belefer.
Legyen inkabb jobban optimalizalva mint hogy holnap megjojjon. -
agabe
addikt
válasz
JUmbozorzje #12656 üzenetére
A barnatol tartok, hogy kicsit fa hatasa van, bar eloben kell latni.
Ha tudod nezd meg t-mobilenal hatha van valahol kirakva barna, mert asszem ott is kapni.
Ha viszont van fekete, akkor az is szoba johet ha a kek nem tetszik, meg a barna sem, es csak a kek-barnanal van a csiszolt kinezetu hatlap (mondjuk ha teszel ra tokot ugysem fog latszani). Egy jo fekete-feher tokkal (aminek a hatso resze fekete, es korben feher) a feher is nagyon pofasan nez ki (meg amugy sem csunya) -
agabe
addikt
válasz
JUmbozorzje #12648 üzenetére
Hasznalt keszulekrol van szo?
-
agabe
addikt
válasz
Zsolaf #12638 üzenetére
gsm boltban biztos adnak neked par (jopar) ezresert
...
Igazabol meg nem tudom be tudnak-e ilyet szerezni, de nem lepne meg, mert igy a beazott, olcson megvett (30ezer mondjuk egy megusztatott nem mukodo), majd altaluk javitott keszulekeket is siman ujszerukent tudjak eladni dobozaban gsm bolti 24ho garival 110ezerert...pff, ha belegondolok meginkabb nem vennek gsm boltban semmit, bar eddig is csak egy elmenyem volt jopar evvel ezelott, es azzal special nem volt gond, de azota be nem tennem a labam olyan helyre megint. (hasznaltat eladni sem ott erdemes, venni meg ...) -
agabe
addikt
válasz
RAID 2 #12629 üzenetére
Melyik tokra gondolsz?
Ha nem kell extran ultra brutal vedelem akkor a gyar protective cover eleg jo hozza. Tobben ajanlottak, ezert vettem egyet, es kamerat is ovja, keretet is, nem is nagy, es a kijelzo sem erne asztalhoz ha fejjel lefele rakna le valaki ebben veletlenul.
T-mobilenal, es Telenornal is kapni lehet....talan Vodanal is, es persze samsungnal.(#12631) Fec1975:
Nedvesseg jelzo.
Ha folyadek (vagy talan sok para is eleg) eri elszinezodik, szoval ne szinezd at
Ha ilyesmit (elszinezodest) latnak, akkor gari roppen.
Ez mondjuk jobb mint s2-nel volt, mert annak csak belul van, es igy legalabb te is latod ha gond van vele, nem a szervizben derul ki. -
agabe
addikt
válasz
kelzsoca #12585 üzenetére
Hali!
Milyen iranyban induktal el vegul? CM10, vagy tok uj?
Latsz valami fenyt az alagut vegen mikor jossz ki vele? Inkabb jo legyen mint gyorsan erkezzen, bar ahogy ismerlek eleg alaposan fogod tesztelni is , de mar kiprobalnam.. (kiborit neha ez a ramkezeles...en bizony elvarnam a gyaritol is, hogy ha par nyitott bongeszoablakbol atlepek youtube-ra, google playbe, mas kisebb progiba (anelkul, hogy az elozot bezarnam) meg esetleg hivnak kozben, akkor barmelyikbe visszalepeskor ne gondolkozzon olyan sokat mint most (lehet ez masnak nem sok)....igaz eleg erosen hasznalom a multitask lehetoseget...s2 GB-n ezzel sosem volt gond. -
agabe
addikt
Nincs olyan keszulek amin ne lenne lag...androidon a nexus 7-en is elofordult JB-n (nem kell hatalmasra gondolni, de en eszrevettem), es s3-ason eleg folyamatos a mukodes, de a ramkezeles (jobb mint hox-on) meg itt sem tokeletes, rootolt allapotban van mar ra megoldas microsd kartyaval (tenyleg....akinek mar van ilyen beallitva irhatna tapasztalatot hosszabb hasznalat utan), de olyat nem talasz (apple-ben sem) ami soha nem laggol.
(#12545) tapaizo:
Meg csak videon lattam, ahol ugyanannak mutattak, es lehet, hogy s3-nal mar az...de en tuti a kodos verziot valasztanam, mert s2-esen a menubol torteno visszallitas pl. meghagyta a kepeket...meg egyeb dolgokat is.
A kodos tuti torol mindent. -
agabe
addikt
válasz
highness #12476 üzenetére
Az itthoni ar engem is erdekelne...igazabol csak a 2giga ram ami miatt erdekes lehet, bar lassan lte is beindulgat itthon, de eddig 3G sem volt tul lassu (mar ahol van...lte meg sokkal kevesebb helyen lesz meg az elejen), szoval memorian kivul mas nem erdekes...de amiatt meg sokkal tobbe nem kerulhet logikusan mint a mostani.
-
agabe
addikt
válasz
Norbi8719 #12468 üzenetére
Ha minel olcsobban akarod, akkor kinabol rendelsz egy mhl kabelt.
Nem gyaribol szerintem 3000ft korul (akar alatta) is kijon, bar fogalmam sincs, hogy minosegebn van-e kulonbseg a gyarihoz kepest...az eredetit 5000korul /alatt lehet a legolcsobban ebayrol.(#12470) R2D20208:
Meg nincs meg? -
agabe
addikt
válasz
Psytech #12443 üzenetére
Meg csak gyari xeh-es 4.0-an vagyok, nem tettem fel a lengyel JB-t, meg romolni sem volt kedvem mostanaban, de ICS ramkezelese nem tetszik, ezt lengyel JB-ben sem olvastam, hogy javitottak volna...elvileg root utan microsd kartyas kutyulassal ez megoldhato, de gondoltam varok olyan romra ami mar ebbol is jo (lehetoleg gyari, mert mas szempontbol azokkal van a legkevesebb problema), de nem tudom meddig birom meg...volt olyan, hogy ket nap utan (sokat hasznaltam mindenfelere) ujra kellett inditanom, mert a foglalt memoria nem ment 620 ala, es ez erezheto is volt...mar majdnem olyan mint a windows ami teleszemeteli magat, es kell a restrart, de nem ezt varom androidtol.
-
agabe
addikt
válasz
Psytech #12437 üzenetére
Ez csak skin...de tenyleg jol nez ki.
Valaki nem probalta a supernexus jb-t ?
Tetszik az alap google kinezet tw nelkul.(#12435) knyitogato:
S2-ben nem tunt fel...most s3-ban sem, de majd a kovetkezo telefonalasnal direkt figyelni fogok. Ha duma kozben nincs zaj, akkor elotte akar sutyuroghat is a telefon nem erdekelne nagyon(#12442) Bilux:
4x-rol most szinte csak jokat irnak, es raadasul mar az ara is igen kedvezo...ez alapjan nem tunik rossz valasztasnak, persze a G-rol meg semmit nem tudni mioyen valojaban -
agabe
addikt
válasz
spawn21 #12431 üzenetére
Ahh.. jonnek az ujabbak es nem fogod birni sokaig...de ez ilyen. Ha mindig az egyik legujabb kell, akkor siman belefer nemi ertekvesztes, ha szerencsed van, akkor olcson veve egy-ket honap utan hasonlo aron el tudod adni, de a tartozekok mindig tobbet vesztenek ertekukbol...ha nem tartom meg pl. az allshare cast dongle-t (meglatom meg) akkor azt is siman csak olcsobban tudom elpasszolni. A hobbira kolteni kell
(#12432) R2D20208:
Jaja...olvasok par topikot, es tudom, hogy bejott az lg, meg (penzugyi szempontbol) jol szoktad valtogatni a teloidat, es az optimus g-re pl en is kivancsi leszek, de tuti nem veszek meg az elejen...majd leirod a tapasztalataidat, meg mas is es meglatom -
agabe
addikt
válasz
spawn21 #12425 üzenetére
No igen...sztem ez adja a legnagyobb vedelmet pl leeses ellen (egy foliaval a kijelzon mar-mar csoda kell, hogy baja legyen).
A kijelzot a folia csak karcok ellen vedi, ha esetleg veletlen utodestol is kell, akkor olyasmi jo aminek van kijelzore rahajthato resze.
100%-os vedelem nincs, de ezek eleg jol csokkentik barmi serules eselyet (ami egy mar eladott telonal nem art) , de en pl maradtam a sima samus protective cover-nel, mert az nem olyan bumszli (bar nincs is eladva a telefonom
)
(#12428) Piwi:
Most meg jo aron el tudta adni, olcson szerezni egy s3-at, es azt is jo aron (elore) eladni...szimpla gazdasagi megfontolasbol kenyszerult ujra s3-ra szerintem amig nem lehet kapni az opt. G-t.
-
agabe
addikt
válasz
R2D20208 #12419 üzenetére
Ennel van ami meg jobban ved...az a fajta ami belul puha szilikon, kivul meg kemeny muanyag. Most hirtelen csak s2-re talatam [link] , de s3-asra is van.
A masik ha tul kemeny, akkor rossz esetben a telo keretet osszekarcolhatja...de sajna konkretan nem ismerem.
Addig az 1-2 honapig amig meglesz neked az s3csak nem lesz nagy baja .
-
agabe
addikt
válasz
Leonardo91 #12403 üzenetére
vagy s4-et megvarni (vagy jon az optimus g hatha az is jo lesz), de jovore mar lesznek full hd-s kijelzon is... mondjuk annak nem latom ertelmet 5 col korul...azokhoz meg tobb ram fog kelleni 2giganal is, vagy a tegra modszeret kell aklamazni, hogy a garfikus vezerlonek kulon memoriaja van.
-
agabe
addikt
allshare cast dongle tapasztalatok:
arra amire kitalaltak mukodik, 720, 1080p-s videot lejatszva is atviszi a jelet (otg-n keresztul csatlakoztatott pendrive-rol), am itt eszreveheto az, hogy vagy 24p-t nem kezeli valami tokeletesen, vagy atviteli sebessg korlqtokba utkozik, mert svenkelesnel eszrevehetoen riceg a kep (pontosabban en pl. nagyon figyelek erre, mas eszkozoknel is zavar ha ilyet latok) megprobalom majd masik megjeleniton, hatha csak a 3eves plaznatv-m nem jo tars neki (amellett, hogy medialejatszorol nincs ilyen jelenseg, de ott allithato a 24p ha nem ismeri fel magatol, a lejatszo progikban meg itt az androidon meg nem lattam ilyet)
youtube eszrevetel:
a hd anyagok minosege gyengebb mint sajat kijelzon visszanezve, ez egyertelmuen savszelesseg hianynak, vagy direkt korlatozasnak tunik, mert ugy nez ki mintha kisebb bitrataju lenne ugyanaz a video, ami szinten jellemzoen mozgasoknal, vagy nagyob adattartalmu reszeknel jon elo, kis mozgasok eseten egesz szep a kep.
jatek eszrevetel:
nem az igazi...mass effect infilatorral probaltam meg csak, de ott is mozgas kozben a kep kockasodik kicsit, a reszletek gyengulnek...es nem is olyan folyamatos mint telo sajat kijelzojen (ez s2-esnel mhl kabellel hasonlo volt...valaki mhl kabellel probalta mar?)
fogyasztas tapasztalat:
ekozben sokat eszik a telefon termeszetesen, de ha toltore van dugva, akkor emelkedik az akkuszint rendesen.
a kijelzo videok, youtube lejatszasa kozben nem kapcsol ki, csak fekete kepernyot mutat (gyari lejatszo eseteben meg egy kis allshare cast logo is latszik kozepen halvanyan, ezert erre talan jobb a kulso lejatszo progi meg azok tobb mindent is visznek kulonben)kivaltja-e az mhl kabelt? igen
minosege ugyanolyan? nincs mhl kabelem, de beszerzek es osszehasonoitom (akinek van kabeles tapasztalata a fentiekrol, az leirhatja...persze ott nincs youtube...de video, kepek, zene, jatek van )
jatekra hasznalhato: ugytunik nem igazan, bar angry birds-re tuti, mert ott a kepernyo nagyobb resze statikusabb.miben jobb mint az mhl kbel?
a screen mirroringban, azaz ugyanazt latod amit a kijelzon, igy lehet regebbi tv-re kotve azon is netezni (bongeszeskor ha gyorsan huztam az aktualis oldalt le/fol, akkor a kockasodas ott is elojott), youtubozni.
a kotetlensegben, mert nem kell a telot kabellel osszekotni semmivel, 10-12 meterrol (nem mentem messzebb) is folyamatos az atvitel, szoval lehet zsebben, es kozben rohangalni akar a telefonnal, ha mas akar nezni valamilyen tartalmat, es te epp el lennel foglalva.ami hianyzik (bar ezt feltetelezem meg ezzel a hardverrel nem tudjak megdani fokent a keves ram miatt), az az, hogy valamit elinditva allshare cast-ben az akkor is fusson tovabb (jellemzoen filmre, vagy youtube videora gondolok), ha ekozben a telefonnal mas egyeb dolgot csinalnek kozben. Ez nem a dongle hianyossaga, mert a telo alapbol nem tudja, max ha kis ablakba kiteszem a lejatszott videot...de annak szinten nem som ertelme, mert akkor a tv-n is minden mas latszik ami esetleg folosleges oda, meg persze baromi pici lesz a kep.
nem is ertem, hogy ezeket a reszeket eddig miert nem irtak le sehol (legalabbis amiket talaltam a legtibben alig vokt barmi info, csak az, hogy milyen klassz a mirroring, de a limitjeirol egy arva szot sem irtak)
-
agabe
addikt
válasz
trapi80 #12327 üzenetére
se kevesebb se tobb hardveres, garanciaban megoldhato hibaja nincs s3-nak mint barmely mas gyarto telefonjanak ami jol sikerult, csupan olyan aprosagok miatt is kihivjak a tulajok a helyszini szervizt amik miatt a tobbi gyarto keszuleket a tulajok nem adnak be hetekre a szervizbe, viszont miutan samsungnal ez a javitas igy idoben is csekely, es meg rohangalni sem kell vele, ezert tobbszor olvashatsz ilyet a premium garis samsung telok forumaiban.
Nem mondhatom magam marka fan-nak (van mas keszulek is ami hasonloan magas szintu, van amiben ez van elorebb kicsit van amiben mas, de mindegyik jo), viszont a samu garit igencsak favorizalom. -
agabe
addikt
válasz
Dhampir #12321 üzenetére
LH1-el nalam hajszalnyival jobb S3-as, mint s2-es...ha JB-n meg jobb, akkor klasz, pedig s2-esen sem volt gond vele. osszessegeben ugy tunik a veteli kepessegei minden teren (nem csak wifi) javultak s2-hoz kepest, bar gyenge terereju helyen gsm-et pl. nem tudtam osszehasonlitani.
gps sokkal gyorsabb (a pontossagot nem tudom, de miutan ez latja a glonass holdakat is felteszem abban is javult). -
agabe
addikt
tiszta marhasag ez a dobalas...csak szerencse kerdese mi lesz vele. ez a note 2 szerencsesen esett mindharom alkalommal...ha a sarkara esik ugy, hogy a kijelzot is erje behatas, akkor bereped rendesen, vagy kijelzovel lefele...nincs menekves.
az mondjuk jo, hogy szetesik, mivel igy is eloszlik az energia, igy kevesebb jut a serulekeny kijelzore, de pofaval a fold fele erre sincs sok eselye. -
agabe
addikt
válasz
zole55 #12246 üzenetére
friss a wallet ? régebbivel voltak korlátozások mit fogad el, de az újabb már elvileg mindenfélét (utoljára kb egy hónapja próbáltam nexus 7-en, ott jó volt már, de s3-ason még nem foglalkoztam vele)
(#12249) highness:
nem csak dombornyomottat ... ahogy a paypalnak sem kell az.(#12242) trapi80:
az a 0%-os dolog nem biztos, hogy ugyanolyan garival rendelkezik mint a 172ezres...sztem arra csak bolti garit adnak, de kérdezz rá.(#12251) Gizmo94:
üdv itt is...én is kb egy hete váltottam, és már nem váltanék vissza, pedig első napokban kételkedtem az értelmében -
agabe
addikt
válasz
kircso13 #12221 üzenetére
egyszerű üzletpolitika is lehet mögötte:
ki kell futtatni még a jelenlegi gyártósorokon annyi hagyományos kijelzőt amennyit lehet, hogy minél több nyereséget termeljenek.
másik amit mondogatnak, és lehet akár igaz is:
még nem tudják tömegtermelésben elég gazdaságosan gyártani a hajlékony kijelzőt, vagy más műszaki gond van vele.
Elég ha megnézed a mostani amoled kijelzőket...beégés mostanáig jelen lévő probléma. -
agabe
addikt
válasz
rankesz #12182 üzenetére
Reméljük lesz olyan megoldás amivel fog menni ... bár valószínűleg nemsokára úgyis lesz tegrás cuccom is, így megvettem weben keresztül a már nem meglévő Nexus 7-emre.
Más:
próbálta már valaki az allshare cast dongle-t ? Tegnap jártam pár boltban, volt olyan samsungos aki nem is hallott még róla, de persze sehol nem volt (szolgáltatóknél sem...t-mobile pedig hirdeti, és jártam néhány márkakereskedésben), így webshop-ból kellett megrendelnem (még nem hívtak, de elvileg holnapra érkezik a közeli relay-be az utca végén).
Tetszik, hogy nem kell kábelt dugdosni a telóba...kicsit mindig tartottam tőle, hogy a microusb csatin keresztül nehogy megfeszüljön az MHL kábel, meg a telót sem lehetett olyan szabadon kezelni.
Videókon jónak tűnik, még a lag sem tűnik nagyobbnak mint MHL kábellel (de majd kiderül, mert azt gondolom annak nagyobbnak kell lennie mint kábelen) -
agabe
addikt
válasz
Robertoq #12110 üzenetére
Azt erdmes tudni, hogy a videon egy "barkacs" modeszer van, gyari szerviz nem szarakodik ennyit a szetszedessel (meg nem ganyolnak igy a ragaszo leszedegetessel...stb), ahogy korbban is irtak masok egyben van a kerettel (akkor ebben nem kulonbozik s2-tol) meg mindenfele tartozekkal amit a csavo a videon mind leszedett a kis csavarhuzojaval, szoval kijelzocsere eseten azokat is cserelik (kerettel egyutt), es az imei-t tartalmazo matrica az amit (talan melegites utan) levesznek az eredetirol, es atragasztjak az ujra...vagy az egesz muanyag reszt (ezt pl. nem lattam amikor S2-ot szedte szet nalam a szervizes, mert volt kozben dolgom).
Felteszem van itt aki jaratosabb ebben, a masik meg, hogy sok gsm bolti hasznalt keszulek lehet a videon lathato modon javitva, es a vegen akar ujkent eladva gyanutlan vasarloknak, szoval igy vegyen barki sufni gsm-ben telefont -
agabe
addikt
válasz
csabika69 #12055 üzenetére
Azert ez necces...ha nincs konkret garancialis hiba, akkor nem biztos...azert nem hulyek, csak joszandekuak.
Kamerat tuti nem fogjak szerintem (mivel jol mukodik, a karcokra meg nincs gari), keretet talan ha tenyleg indokolatlan a kopasa, de ha csak karcos, akkor jobb ha az egeszet hagyod a francba. Esztetikai hibakat (amik nem a gyartasra vezethetok vissza) nem javit a samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest