- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Tavaly volt egy telenoros s advance -om 5 alkalomal volt samsung szervízben ugyan azzal a hibával és két hónapomba és nagyon sok reklamációmba valamint videot kellet küldenem a híbáról mire nagy nehezen kiadtak egy csere utalványt ,egy évet biztosan öregedtem ezen a cserén , A samsung szervizének a telemaxnak kel a szakvéleménye ,ők meg teljesen inkorektül állnak hozzá. A végén már a bírósággal fenyegettem meg őket mire nagy nehezen kiadták a szakvéleményt a samunak hogy nem tudják javítani .
Ezután vettem az s3-mat csere utalvánnyal plusz ráfizetéssel .
-
zho-lee
addikt
-
balazs1022
őstag
Én is hasonlóan jártam! De én ODIN-nal csináltam.
Tegnap újraraktam a telót. Előtte Re-partot nyomtam 4.1.2--es rommal. Err kb 96%-nál járhatot mikor kiírt a gép h az USB 2.0 port gyorsabb működésre is képes. Fasza mondom...Megállt az egész particionálás. ODIN írta is ki h FAIL nagy piros háttérrel. Teló le, majd újraindult. Erre bejött vmi nagy sárga felkiáltójeles 3szög. Nincs kommunikáció. Ekkor azt hittem szívbajt kapok... De végül a Download mód működött és újra tudtam rakni. Szerencsére jól felkészítették a telót ilyesmi hibákra+1 a samunak
-
peter_27
aktív tag
Személyesen még nem találkoztam a problémával, de olvastam már róla, és igaza van "harvi1"-nek. Valószínű hogy fémgőzölt a szélvédő ezért nincs normális gps vétel. A megoldas egy olyan BT gps vevő amihez lehet külső antennát csatlakoztatni, és kirakni egy külső antannát.
-
LouiS22
veterán
De szar neked, ha A8 a munkaeszközöd
BTW, azokban nincs fedélzeti, beépített navi? Esetleg vetetni 20 ezer forintért egy rendes navit, amiben azért jóval erősebb antenna van, netán tényleg egy külső antennát beszereztetni? Elég láma megoldás, belátom. De az is, ha egy A8-ban egy mobiltelefonnal akarsz navigáltatni.
-
Atex8
csendes tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt frissítettem SIII telefonomat, andr. 4.1.2.-re.
A frissítés előnyeit most nem részletezném hosszan (gyorsabb, értesítési sáv, környezet függő ablak, blokkolás, 2 új alkalmazás stb) a többi az sII esetében lehet jelentős.
Sajnos problémám van a prediktív beírással:
-az eddig bevitt saját listát nem alkalmazza, eltűnt
-az újonnan bevitt szavakat nem lehet szerkeszteni, ez egy rossz beírás esetén bosszantó
-prediktív beállítások teljesen megszűntek
-nem alkalmazható a névjegyek bevitele esetén
-smiley-k száma ötödére csökkent 6 dbEz nagyon bosszantó visszalépés. Más is ezt tapasztalja? Van e megoldás?
Egyéb sms írás gondjaim:
-sms/beállítások/szövegbeviteli üzemmód/ékezetes = az sms karakter száma 70-ről indul
-sms/beállítások/szövegbeviteli üzemmód/automatikus = az sms karakter száma egy ékezetes betű beírás esetében 90 karakternek számolja
-sms/beállítások/szövegbeviteli üzemmód/ékezet nélkül = az sms-t ékezetes betű beírás esetén is ékezetek nélkül küldiAz sms írás katasztrófa lett.
Az MMS-t nem tölti le automatikusan (pedig ez van beállítva, és a frissítés előtt jól működött), be kell kapcsolni a mobil internetet, és a letöltésre kattintani.
Valaki tapasztalta ezeket? Tudtok megoldást?
Talán a Galéria pozitívan változott, több lehetőség van az áttekintésre.
Üdv:
Németh Attila
-
Peti N95
aktív tag
Én azzal vicceltem meg magam nemrég, hogy vettem egy hosszabb usb kábelt a Tescóban, hogy jobban odaérjen az ágyba este...
Nyomkodás közben merült, pedig a gyári töltőbe dugtam! Persze ha nem nyomkodtam töltött az, csak sokkal lassabban! Vissza a gyári kábel, és tölt rendesen! Valahogy a miliamperek elvesznek az utángyártott hosszabb (kb 30cm-rel) kábelen. -
zozyk
addikt
-
lajki7
senior tag
Ha olvasgattal volna akkor ezt elkerulhetted volna
samsung szerviz futar alapbol hozz magavak csere keszuleket de ezt meg is kerdezik toled amikor vissza hivnak vagy felhivod oket!! T mobilba csak akkor kene menned ha a samsung ki allit egy papirt h uj keszuleket kapsz mert nm lehet javitani a hibat
Mint mar emlitettem jobb lett volna ha eloszor elolvasod vagy kerdezel mielott cselekszel.
Ahogy latom Bpi vagy,elmentel volna Budaorsig ott a Tesco mogott van a Telemax !! Adnak ott rogton azonnal csere gepet. En mentem mar oda Bkvval is,5perc sincs gyalog...kocsival is voltam az meg egyszerubb! Van egy szep parkolo resze
p2pp: Kerlek ne masolj be ide ilyen hosszu linkeket mert szerintem senki az egatta vilagon nm fogja megnezni neked
foleg ha fontos neked...valts teljes nezetre allul es akkor linkeld be szepen a link gomb segitsegevel!! +1perc munka...es nincs tele nem tudom masnak mondani mst ezt SZEMETTEL a forum
mert tenyleg szerintem 10/1 ember fogja megnezni neked,aki pont lehet szart sem konyit hozza mert meg nem hasznalt vagy nem tapasztalt olyas fele dolgot amit akarsz
-
-
rtommy1
csendes tag
Szia!
Ahhoz, hogy frissítse az időjárási infót állandó adatkapcsolatra van szükség...
A másik problémád nálam is jelen van sajnos.
Nem kell hozzá törölnöd,csak a memória ürítésre kattints rá!
Akkor el fog tűnni az üzenet borítékon ragadt szám, de szerintem se így kellene működnie....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest