- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok
Elég rég nincs már időm (és talán kedvem sem) követni a ROM-ok alakulását.
Még galaxy spicám volt amikor nem különösebben okozott gondot az, hogy akár naponta cserélgettem a romokat, és kísérleteztem melyik mennyire stabil, és hogy melyikkel lehet nyerni némi plusz teljesítményt.
Aztán megvettem az S3-at, ez meg már alapból kellően erős volt, nem szórakoztam a főzött romokkal.
Most viszont megint kedvet kaptam kicsit, hogy frissítsek valamire, mert sajnos S3 esetén 4.3-nál megállt az élet ha a hivatalos romokat nézzük.4.4.4-et simán fel lehet tenni, de engem inkább akkor már a "ha lúd, akkor legyen kövér" alapon a Lolipop érdekelne. Valaki tett már fel innen nem LTE azaz 1gb-os verzióra valamilyen 5.0-át?
Tapasztalatok, vélemények érdekelnének mennyire stabilak, esetleg van e valami ami nem működik funkcionalitás terén, vagy hogy esetleg mennyire fut jól ezen a telón? -
Használ itt valaki K9 mailt?
Újratettem a rendszert, és azóta nem találok egy beállítást ezzel kapcsolatban.Most így néz ki az értesítési sor ha email jön.
Korábban meg ugyanitt volt olyan opció hogy olvasottnak jelöl stb. Erről nem tudok mutatni képet, mert nem találtam olyat, de hátha tudja valaki melyik opciót kell átállítani hozzá,
-
válasz
VegyesTamás #84527 üzenetére
Dobsz erről egy linket vagy leírást?
-
válasz
VegyesTamás #84524 üzenetére
Régen még mikor a Spica-m volt akkor én is állandóan főzött os-t tettem fel.
S3 nekem gyári rendszerrel is kellően gyors volt (eddig) így nem vesződtem ezzel. -
Sziasztok.
Utóbbi napokban szinte használhatatlanná vált a teló, olyanokat laggol. Gyári rendszert használtam eddig is (telenor) és nem volt gond. Mióta megvan másfél éve még nem lett "újrarakva", de most elérkezett az idő.
Van e olyan program vagy alkalmazás amivel megtudnám azt csinálni, hogy factory reset után a fontosabb dolgok (képek, alkalmazások, sms/mms) könnyen visszarakhatók legyenek, viszont a teló egyéb mocskait ne mentse le?
Neveket direkt nem írtam mert azt ugye a google fiókból lerántja. -
Valaki meg tudná mondani hogyan tudnám a google fiókban használt neveket a telefonra tenni legegyszerűbben?
Mert SIM-re felajánlja a másolást de telóra nem.Semmi megtaláltam
-
Minden elismerésem a samsungnak.
Szerdán jelentettem le hogy törött a töltő csati felett a króm keret, ott 12-ét engedett megadni leghamarabbi javításnak. Erre csütörtökön hívott egy kedves hölgy hogy lesz egy szombati nem tervezett út is erre, és nekem jó, akkor ma megcsinálnák.
Szóval kb 1 óra múlva itt a futár és cserélik a kijelzőt keretestől -
válasz
FrankMonzano #59359 üzenetére
-
Sziasztok.
Ma vettem észre hogy a telón, aluil a töltő csati felett el van repedve a króm csík.
Ahogy olvasgattam elég sok embernél előfordul ugyanez a hiba.
Ezt kicserélik/javítják gariba vagy felejtsem el? -
Nemide.
-
válasz
Zsolaf #28228 üzenetére
(#28226) kungzi
Köszi, de én 4.1.1-es stockot akarok tenni, aztán majd magának intézze el a teló, az a biztos
Nem mint ha fosnék, mert ugyanaz fog lejönni elvileg amit te linkeltél, annyi különbséggel, hogy az enyém az telenoros és nem függetlenFüggetlent meg nem nagyon szeretnék, mert ha gond van nehogy emiatt ugorjon a gari
amuba
PAN
-
Nyílván most én vagyok balfasz.
nos ugye rootolva van a teló, ezért OTA-n nem tud frissíteni, mert azt írja, "Ez egy módosított eszköz, szoftverfrissítés nem elérhető"
Ez nem lenne gond, mert eddig a Kies gond nélkül frissített.
De most nem hozza hogy lenne hozzá update.
Ha leszedem a legutolsó Kiest, az telepítés után meg nem hajlandó elindulni.
Már próbáltam letörölni, regisztriből is kitakarítottam mindent, továbbra sem megy. A régi kies amivel még kb 1.5 hónapja feltettem a 4.1.1-et meg most nem akar működni.
5-letek?
Esetleg meglehet úgy oldani, hogy eltávolítom a rootot, (adatvesztés nélkül! ) aztán update, majd megint root? -
-
Kéne egy kis help.
Eddig mikor megakartam nyitni egy képet feltett mindig egy kérdést, hogy mivel szeretném megnyitni.
Ott véletlenül bepipáltam h többet ne kérdezze meg, és a gyári "galéria"-t tette meg alapértelmezetté.
Hogy lehet azt visszaállítani, hogy újra kérdezze meg minden egyes megnyitáskor? -
Világosítsatok fel, de nem úgy volt, hogy a 4.1-ben már javítva lesz az, hogy ha a face fiókomat kapcsolom a névjegyekhez, akkor a hívás alatt már normálisan jeleníti meg a képet, és nem egy nagy pixelhalmaz tekint rám vissza?
Csak mert most szinkronizáltam, és még mindig szar. -
Nos én belefutottam rögtön egy frissítési bugba.
Telepítő lejön , kiírja hogy kívánom e telepíteni v sem, majd rákattintok a telepítés gombra, és újraindul a teló.
Ekkor normálisan meg is jelenik a kis robot, és a "mellkasába ott forog az örök szikra" majd elindul a teló, bekéri a pin kódot, és aztán nem történik semmi, marad a 4.0.4.
Már 3x próbáltam, az eredmény mindig ugyanaz.
Majd otthon megpróbálom Kiesről, mert most OTA-n nem igazán akar menni.A telo telenoros, és csak szimpla root van, minden más érintetlen.
5letek?
-
válasz
mate198712 #20299 üzenetére
+1
Én is telenoros vagyok, és most jön lefelé -
Nem lepődnék meg, amúgy ha nem kapnánk már 4.1.1-t, hanem majd csak december január környékén a 4.1.2-t.
És úgy látom, hogy ma a Szlovének voltak a nyertesek.
Illetve megakadt a szemem, hogy 2 napja már az üzbégeknek is megérkezett.Kíváncsi lennék azért milyen szisztematika alapján állítják fel a sorrendet az országok között.
-
Na csak nem akar ideérni a JB.
Addig is kitaláltam egy játékot, ami kb a Luxor húzásra hajazna.
Azaz minden nap "ki lehetne lépni a sorból" ha úgy gondolja valaki, hogy épp ezen a napon jön.
Amennyiben valóban akkor jön, akkor a helyesen tippelők között kisorsolásra kerülne, egy oda-vissza játszós kávéfőző -
válasz
okoska74 #18306 üzenetére
Ne is keresd. Amikor megvettem még nekem is volt opció arra, hogy lehessen választani. (2.4 only, 5 only és auto)
Aztán jött a frissítés 4.0.1-ről 4.0.4-re és akkor eltűnt.
Sajnos alapból nem írja ki a teló hogy az adott hálózat 2.4 vagy 5 GHz-es e, de szedd le mondjuk a Wifi Analyzer-t az már egyértelműen jelzi ha 5G-s hálózat van. -
Basszátok meg, lassan már az "eszkimókok"-nál is előbb jön a sarkon a frissítés mint hozzánk
-
Soha nem ér már ide ez a jébé
Lehet samsungéknál mi nem is szerepelünk a térképen -
Ennyit arról hogy jönni fog októberben
Kétlem hogy ma vagy holnap jönne, szóval november lesz ebből csak. -
Az ébresztő esetén van egy "köcsög" féri hang. Na azt hogy tudom lecserélni, mert nem igazán találtam meg sehol ennek a lehetőségét.
-
válasz
arsenix #11509 üzenetére
Érdekes ez mert soha nem az kell az embernek ami van
Anno mikor a Spica-t vettem, meg pont hogy fehéret akartam, akkor az nem volt sehol.
Aztán most meg ha lett volna S3 fekete akkor azt vettem volna, de mivel csak fehér és kék volt, így inkább a fehér lett, de mint mondtam ha lett volna a grafit akkor tuti azt hozom el. -
Ja és nem tudom mit vagytok odáig ezzel a XEO meg XEH dolgokkal, sokan vannak itt akiknek nem gyárilag független a teló (mint én is) és nekem jelenleg csak "PAN" van, és csak BHT-t lehet választani.
Igaz megtehetném, hogy bármikor feldobom odinnal azt a verziót amit a lengyelek már megkaptak, de én kivárom a soromat, szerintem 1 max 2 hónapon belül a szolgáltató által korlátozott telefonok is megkapják az 4.1-et.
És ki tudja talán addig még jön ki frissítés is, ami orvosol 1-2 hibát a mostani lengyelhez képest, és akkor meg pláne megérte várni. -
válasz
Joe_Muad_Dib #10710 üzenetére
sms-re itt van ez [link]
Én ezt használtam, és Spica-ról áthozott mindent az S3-ra.
A kies meg névjegy zene, fénykép, video, és appok mentésére és visszaállítására jó. -
Kéne nekem pár tartozék a telóhoz.
(Autós tartó, valami normálisabb tok, és hdmi kábel)
Tudnátok nekem javasolni ehhez termékeket?
Nem gond ha kinti, csak ebayről lehessen beszerezni. -
-
Valaki találkozott már olyannal, hogy eltűnt egyik pillanatról a másikra, az az opció ahol lehet váltani 2.4 / 5.0 GHz között?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest