Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ystuc
aktív tag
Immár ötödik alkalommal lett problémás a telefonom. Másfél év alatt 2 alaplapcsere, processzorcsere, kijelzőcsere, szoftveres probléma és akku/töltő csere után bevizsgálásra küldtem a készüléket. Most éppen a töltéssel, a teljesítménnyel a telefonálással és a kijelzővel akadt probléma. Többek között hiába mutatta, hogy van térerőm, mégsem csörgött, ha hívtak, elérhetetlen voltam, valamint ha felvettem, sok esetben olyan szinten bugyborékolt és recsegett, hogy nem értettem mit mondanak a másik oldalon. A bevizsgálás megvolt, csereutalványt kapok.
-
ystuc
aktív tag
válasz
illes0102 #80857 üzenetére
Én Player Pro-t használok, de az is halk. Füles ha be van dugva, akkor nálam az a trükk, hogy elindítom a lejátszást, felhangosítom teljesen, akkor kiírja, hogy hallás károsodást okozhat. Azt leokézom, megint hangosítom. Ilyenkor még mindig halknak találom. Megy a zene, kétszer rányomok a home gombra, bejön az S-Voice. Ilyenkor pittyen egyet a teló. Kilépek a vissza gombbal, és már hangos is a lejátszás. Az a pittyenés a trükk, nálam így működik. De itt jegyezném meg, hogy szerintem ez így nem normális, a telefonom amúgy is produkál érdekes dolgokat. Hogy az mp3 lejátszás miért szaggat sokszor, az egy rejtély, durva, ha az mp3 kiakaszt egy 4 magos procit.
-
ystuc
aktív tag
válasz
bufi01 #80821 üzenetére
Másfél év alatt nálam egyszer volt processzor csere, kétszer alaplapcsere, és egyszer szoftver probléma. Ez eddig 4 alkalom, betelt a garanciapapírom. Van most is gond, lassú a telefon és ha telefonálok, akkor néha annyira recseg, hogy nem értem mit mond a másik fél. Enyhén szólva elegem van... Szeptemberig garis. Úgyhogy hamarosan nekem is aktuális ez a kérdés. Sosem volt még ilyen problémás telefonom.
-
ystuc
aktív tag
-
ystuc
aktív tag
válasz
vwpolopg #76735 üzenetére
Szerintem nem külön csomag, de most, hogy fentebb is írták, minden bizonnyal aktiváltatni kell a funkciót a szolgáltatónál. Arra emlékszem, hogy 2004-ben, mikor elindult a szolgáltatás, akinek ilyen telefonja volt, azok 2-3 hónapig ingyen használhatták a videóhívást. Mindössze 2 ilyen ismerősöm volt, ki is próbáltuk, de azóta nem használtam. Valószínűleg soha nem is fogom telefonos hálózaton.
-
ystuc
aktív tag
Nálam ez kicsit érdekesen történt:
Aznap, mikor kijött a 4.3, az OTA nem jelzett. Öszedugtam géppel, a KIES viszont jelzett. El is indult a letöltés, telpítés, de 17%-nál megakadt. Így a telefon nem volt üzemképes, én meg nem vagyok ebben mágus, felhívtam a Samsung-ot, hogy most mi a téma? Legközelebbi Samsung Mobile boltba irányítottak, ami nekem a Pólus Centerben van. Elmentem oda a garipapírral, mondtam, hogy mi a helyzet. Ott azt mondták, hogy nem is tudtak róla, hogy kijött már a 4.3... Ez kicsit fura volt, de látták, hogy a teló nincs mókolva, gyári, így nem akadékoskodtak, az egyel régebbi rendszert állították vissza. Mikor hazaértem, és wifi-re csatlakozott a kütyü, akkor azonnal jelzett, hogy letölthtő a 4.3. És akkor már le is jött. -
ystuc
aktív tag
Bár biztosan volt már infó róla, de magyar T-s fent van Sammobile-n. OTA nálam nem jelzett, de a KIES igen, most telepítem. Kíváncsi vagyok, hogy az itt olvasott sok negatív dolog közül nálam mi fog jelentkezni...
-
ystuc
aktív tag
Tegnap a kütyüm átesett a harmadik garanciális javításon. És ismét az alaplapot cserélték. Bármennyire is elégedett vagyok a tudásával, mégis azt kell mondjam, hogy soha nem volt még olyan telefonom, amivel ennyi baj van. Ez azért szomorú egy prémium készülék esetén!
-
ystuc
aktív tag
válasz
Cobretti13 #62730 üzenetére
YouTube-on van videó is róla, hogy mit kell bekapcsolni, illetve hogy milyen mozdulat szükséges.
-
ystuc
aktív tag
válasz
Burgburger #62693 üzenetére
Köszi!
-
-
ystuc
aktív tag
válasz
Burgburger #62689 üzenetére
Köszönöm, majd szólok a vezetőségnek. Más ötlet?
-
ystuc
aktív tag
Hogyan lehetne javítani a GPS vevő érzékenységét? Audi A8-asban sajnos nagyon rossz a vétel. De ez nem csak az S3-ra, hanem más GPS készülékre, illetve telefonra is igaz. Lehet kapni olyan antennát, amit az S3-ra csatlakoztatva kivezetek az autóból, ezzel megoldva a jel erősítését? Vagy valakinek más ötlet? Nem túl jó buli, hogy állandóan eldobálja a jelet.
Saját autóban nincs gond, kizárólag a munkaeszközben, amiben főleg jó lenne, ha működne rendesen. -
ystuc
aktív tag
Nos, megtörtént a második garanciális javítás a készülékemen. Tavaly év végén processzor gondok voltak, akkor a szolgáltatónál érvényesítettem a garanciát, ami elég nagy hiba volt. Azóta a telefon belassult, de a nagyobb gond, amiatt ismét javítás volt szükséges, az az, hogy még töltőre dugva is elkezdett merülni, ha be volt kapcsolva a kijelző, illetve baromi lassan töltött. 8 óra alatt 40%-ra sikerült feltornázni a töltöttséget.
A szerelő házhoz jött, első körben akku csere történt, amitől nem oldódott meg a gond. Ezek után az egész alaplap ki lett cserélve, valamint a kijelző a belassulása miatt szintén cserés lett. Összeszerelés után kiderült, hogy még mindig nem tölt úgy, ahogy kéne. Így hát egy új töltő is lett, ami végre megoldotta a gondot. Lényegében a telefon kerete és a hátlap maradt a régi.
A készülék felgyorsult, gyári romot kaptam rá, hasít, mint állat! Szinte jobb, mint új korában. Jövő hónapban 1 éves lesz, remélem, hogy most már működni fog rendesen az idők végezetéig! -
ystuc
aktív tag
Amióta a JB települt, a SWOX azt is mondja, ha megnyitok egy mappát. Ezt hol lehet kikapcsolni? A vezetés módon belül nem találtam lehetőséget, valahol máshol van? A vezetés módot amúgy szeretem használni.
-
ystuc
aktív tag
Az SMS írásánál javaslom, hogy az ékezetek (az É betű kivételéve - annál tökmindegy), mind balra álljanak, és a hosszú Ű és Ő betűt ne használd. Ha balra áll az ékezet, akkor egy karakternek számolja, ha jobbra, akkor többnek. Én évek óta így használom, így megmarad a 160 karakter. Persze picit körülményesebb utólag kijavítgatni az ékezeteket, de én már megszoktam.
-
ystuc
aktív tag
válasz
Zsolaf #30889 üzenetére
Köszi.
Tehát biztos rosszul írom le a kérdésemet. Szóval akkor még egyszer...
ICS-ben volt olyan, hogy következő szó megjóslása. Ezt kikapcsoltam, vidám voltam. Ilyet nem látok, a prediktív szövegbevitelt szeretem, de ha leírtam egy szót, utána nekem ne jósolgasson, hogy szerinte mi lesz a következő, amit írni akarok. Itt nekem feldobta, hogy kérdőjelet, pontot, vesszőt, vagy felkiáltójelet szeretnék, ezt hiányolom most. Nem tudom jobban leírni, és még képernyőmentést sem tudok csinálni a régi lehetőségről, lévén itthon nincs semmi, amin ICS van, most már mindenhol JB ketyeg.
-
-
ystuc
aktív tag
Ma sikerült Kies-en keresztül frissíteni végre a telefont. Tök jó, minden műxik, tetszik, stb...
Viszont ez a szövegbevitel szörnyű! Eddig ha írtam valamit, felkínálta a léehetőséget, elfogadtam (vagy nem), és dobta a mondatvégi írásjeleket, vagy vesszőt fentre. Most meg találgat, hogy mit akarok írni, írásjelért külön gombot kell nyomni. Ezt a találgatást ICS alatt le lehetett tiltani, de itt nem találtam ilyen lehetőséget. Prediktív bevitelt szeretem, de nekem ne találgasson! Ezzel lehet valamit kezdeni? -
ystuc
aktív tag
Csak nem elérhető a T-s frissítés nekem. Ha gép elé kerülök majd, akkor még megpróbálom KIES Air-rel, ha úgy sem megy, akkor szerviz lesz a dologból (már megint)...
-
ystuc
aktív tag
És nekem miért nem jön JB? Azt írja, hogy nincs elérhető frissítés. Gyári T-s... WTF?
-
ystuc
aktív tag
Srácok! A három betűs navi 2 mappájában vannak .bmp file-ok, és hiaban van .nomedia file is, ezek megjelennek a galériában. És most itt a hangsúly a .nomedia file-on van, hogy miért nem teszi a dolgát? Mi lehet a gond?
-
ystuc
aktív tag
A múltkori dolog, hogy egy éjszaka nem volt elég a telefonnak a feltöltéshez, azóta nem jelentkezett. Ma viszont hiába volt töltőn, Instagram nyomogatása közben is merült. Lehet, hogy szervizest kéne hívnom, mielőtt eldurvul a helyzet? Mit gondoltok?
Ja, újra lett indítva, progi nincs beakadva. Gyári T-s. -
ystuc
aktív tag
Kábellel ki lehet vinni a telefon teljes képét tévére? Ebay-ről vettem egy adaptert, ami elvileg az USB-ből HDMI-t csinál, de mikor megjött, kiderült, hogy egy átverés, mert USB a másik fele is. Milyen lehetőség van még? Wifi működik, de játékot is szeretnék tévén látni. Köszi!
-
ystuc
aktív tag
Nekem gyári a töltő, és nem jött frissítés tegnap (T függő), úgyhogy passz. Viszont most megint hálózaton van, autóban is töltött. Akkor valami érintkezési gond lehetett. Akkor erre jó lesz odafigyelnem.
-
ystuc
aktív tag
Egész éjjel töltőn volt a telefonom, és nem hogy feltöltött volna, konkrétan merül. Ez most mi? Nincs beragadva progi, nem meleg a telefon...
-
ystuc
aktív tag
Srácok, munkaidő nyilvántartó appot keresek, ami kezeli a szabadságot is. Play-en van ezer, meg is néztem párat, de meguntam a tesztelést. Valakinek nincs véletlenül egy olyan, ami bevált? Köszi!
-
ystuc
aktív tag
Srácok, arra van lehetőség, hogy független jelly bean-t kapjak a Samsung-tól a T-s telefonomra? Vagy rootolás nélkül mindenképpen meg kell várni amíg kiadja a szolgáltató?
-
ystuc
aktív tag
válasz
CarryPotter #21124 üzenetére
Működik anélkül is, nekem is gyári a rom.
-
-
ystuc
aktív tag
válasz
MunezXBK #21108 üzenetére
Valóban ad, de 2 munkanapos határidő van náluk, korábban nem jönnek. Nekem viszont akkor azonnal kellett másik telefon, és mivel a jól képzett hölgy, aki kiadta a telefonomat mikor megvettem, egy laza mozdulattal eltörte és kidobta a SIM kártya adapterét... Nem sok választás maradt...
-
ystuc
aktív tag
Eltelt 2 hét, és végre visszakaptam a telefonomat a szervizből.
2 hete pénteken gondolta úgy, hogy többé nem akar bekapcsolni. T-Mobile szervizbe adtam javítani. Mivel azonnal kellett egy cseretelefon, ezért döntöttem így és nem a Samsung szerviz mellett.
A T-Mobile 15 napos javítási határidővel vállalta a dolgot, ami már akkor soknak tűnt, és ez az idő érzésre hatványozottan nőtt a cserébe kapott vérző torkú IPhone 3-nak köszönhetően. Lényeg, hogy tegnap letelt a 15 nap, de mivel szombaton nincs nyitva a szerviz, már péntek délután bementem érdeklődni a telefonom után, bevallom, azzal a szándékkal, hogy rájuk borítom az asztalt... A T az elkészült készülék visszaérkezése esetén SMS-t küld, ilyet nem kaptam, de a határidő, az határidő. A szervizes ember emiatt hőbörgött is, de előkereste a telefonomat, és meg is találta. Érdeklődésemre, hogy mióta van ott a készülék, és miért nem szóltak, az volt a válasz, hogy nem küldenek sok embernek egyszerre üzenetet, mert akkor nagy tömeg lenne. Ezt inkább nem kommentálom...
Lényeg, hogy cserélték a következőket: IC-MCP, IC-Video process, valamint szoftver frissítés is volt. A készülék jól működik, megoldódott pár olyan gond is, hogy nem indultak el játékok, programok, illetve nem ragad már be az SMS és email jelzés sem, nem mutatja tovább, hogy van bejövő üzenet, ha már megnéztem.Egy biztos! Ha még egyszer garanciát kell érvényesíteni, akkor kihagyom a T-Mobile-t, Samsung futárt fogok hívni, tanultam a dologból.
-
ystuc
aktív tag
Egy hete vagyok az S3 nélkül, és nagyon hiányzik...
Történt, hogy múlt hét pénteken reggel levettem töltőről, felszaladtam a netre, majd zsebre vágtam. Úgy másfél órával később ránéztem, kéken villogott a led, mintha jött volna valami üzenet. Meg akartam nézni, de semmire nem reagált. Kivettem az aksit, visszatettem, nem volt reakció. Feldugtam töltőre, nem világított pirosan led. Mivel vidéken voltam, és szükségem volt telefonra, a Samsung házhozjövős szolgálata nem játszott, berongyoltam a T-Mobile-ba, ahol 750 Ft-ért kinyomtatták a vásárlást igazoló papírt, majd kaptam egy csere ájfón 3-ast, amitől az elmúlt egy hétben sokkot kaptam, és legszívesebben földhöz vágnám. Azt mondták, hogy 15 napon belül jelentkeznek. Remélem egy új telefont kapok!
-
ystuc
aktív tag
A Samsung Apps promózza Facebookon a videószerkesztő progiját. Leszedtem, de állandóan kilép. És már nem ez az első hivatalos forrásból származó app, amit nem tudok használni, mert a telefonom nem engedi. Most is valami kompatibilitási problémát ír ki. Ez eléggé bosszantó. Ugyan ez volt a gondom az Asphalt 7-tel is. Mások meg vígan használják, nagy elégedettséggel. Mi a baj a készülékemmel? Az, hogy nincs piszkálva a gyári T-s cucc?
-
ystuc
aktív tag
Samsungapps-ról most Free promotion akcióban az S3 tulajoknak letölthetőek ingyen játékok. Asphalt 7, meg Modern Combat 3. Letöltöttem, de egyik sem indul el. Az Asphalt leszed több mint egy giga cuccot, de utána sem megy, a MC eddig sem jut el. Másnak mennek ezek a cuccok, vagy csak nálam szerencsétlenkedik?
Közben visszaolvastam. Próbáltam angolul telepíteni is, akkor sem megy, ugyan az a hiba. mi a franc lehet a gond?
-
ystuc
aktív tag
Ha rányomok a frissítésre, állandóan azt írja, hogy szerverhiba. Ez mitől van? T-s a cucc.
-
ystuc
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #7635 üzenetére
Nekem Újpest szélén állandóan Káposztásmegyer jelenik meg...
-
ystuc
aktív tag
válasz
rena224 #7579 üzenetére
Ugyan ezen gondolkoztam én is, mielőtt lecseréltem a HTC Desire-t. Mivel általában "márkahű" vagyok, a HTC indult plusz ponttal, na meg az is jött ki előbb. 3 hónap alatt döntöttem el, körbejártam a témát teljesen. Végül az döntött, hogy alapból melyik kezelhetőbb számomra, mert én nem akarok rootolni, az elég volt korábban. Szóval kezembe vettem mindkét telefont és összehasonlítottam saját szemszögből. Neked is ezt javaslom, valamint érdemes elolvasni az összehasonlító, szubjektív teszteket. Én nem beszéllek rá egyikre sem, azt válaszd, amelyik szerinted jobb. Nálam a Samsung lett a befutó...
-
ystuc
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7384 üzenetére
HTC Desire-em volt, ott a gyors kártya megoldotta a gondot. Egy ismerősöm hasonlóan járt GoPro kamerával, a 4-es kártya ugyan ezt produkálta. A 10-nél megoldódott.
-
ystuc
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7380 üzenetére
Full HD videó class4-en gyorsul, lassul, ugrál össze-vissza. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
-
ystuc
aktív tag
Hogy lehet szerkeszteni a saját szavak listáját? HTC-ben van ilyen opció. Véletlenül belekerült pár elírt szó, és most rendszeresen felajánlja azokat. Kicsit zavaró. Segítsetek, rendbe szeretném tenni! Köszi!
-
ystuc
aktív tag
válasz
zeroo5ux #5883 üzenetére
Köszi, közben rendben vagyok!
Viszont a frissítésben miért nem volt javítás a beragadó olvasatlan üzenet jelzésre? Az továbbra is gond.
Egyáltalán pontosan mik a változások, mit hozott ez a frissítés? Azt látom, hogy egy-két helyen új menüpontok jelentek meg, mint pl a kikapcsolásnál, de bővebben valaki el tudja mondani?
-
ystuc
aktív tag
válasz
Gabifapeti #5877 üzenetére
És tényleg! Facebook sync itt is játszott! A készülék megjavult!
Köszönöm! -
ystuc
aktív tag
Na ne csináld már! Root nélkül nem fogom tudni használni a telefonom telefonálásra? Ezt ugye Te sem gondoltad komolyan?
-
ystuc
aktív tag
Hatalmas gond van!
Ma frissült a T-s telefonom. Ahogy fentebb is olvastam, másnál is előjött a gond, hogy nem tud telefonálni. Ha hívok valakit, akkor utána a kép elsötétül, letenni sem tudom, csak a hibaüzenet (első kép) van, aztán eldobja a hálózatot és a második kép jelenik meg.
Ha engem hívnak, akkor meg a lezárt képernyőt látom, és semmi nem történik, akármit is nyomok. Csak csörög és csörög. Most már kezdek sokkot kapni, úgyhogy valaki segítsen rajtam! Köszi! -
ystuc
aktív tag
Jelzett a telefon, frissíteni fog a T-s cucc! :-)
Remélem megoldódnak a problémák! -
ystuc
aktív tag
Hogy tudok a vágólapról törölni print screen-t? Hiába bökök rá hosszan, nem dobja fel a lehetőségeket, mint sima szövegnél. Konkrétan nem csinál semmit. Én pedig törölni szeretném a korábbi print screen-eket.
Köszi! -
ystuc
aktív tag
Pár dolog, amire megoldást keresek:
1; Továbbra is zavar, hogy az olvasatlan üzeneteket a főképernyőre kitett ikon jelzi SMS és e-mail esetében is, akkor is, ha már nincs olvasatlan üzenet.
2; A Samsung Apps-ról letöltöttem a Real Racing 2 játékot. A kép hibátlan, viszont a hang iszonyatosan szaggat. Mi lehet az ok?
3; Néha előfordul, hogy sokszor felvillan az összes ikon, illetve widget a képernyőn. Ha lassan jelenik meg mind, az nem zavar, de ha így villog, az idegesítő.
4; Párszor előfordult, hogy az összes képernyőm és alul az ikonok is mind eltűntek, csak az alkalmazások gomb volt meg, arra rányomva minden megvolt. Random módon vagy visszajöttek a dolgok, vagy csak az újraindítás segített.
Na, most nagyjából ennyi, előre is köszi a segítséget!
-
ystuc
aktív tag
Csináltam képernyő mentést, vagy mi a neve. Print screen, na. :-) Lényeg, hogy a képet töröltem, de a billentyűzeten a vágólapon ott maradt, és nem tudom onnan kitörölni. Mi a megoldás? Hogy tudnám onnan eltávolítani? Köszi!
-
ystuc
aktív tag
válasz
barbados75 #5214 üzenetére
IGo nincs ekkora felbontásban sajnos. Én Navigon-t használok, szerintem alternatív. megoldásnak jó, bár én is sírok az IGo után.
-
ystuc
aktív tag
válasz
rtommy1 #5173 üzenetére
Köszi. Az állandó adatkapcsolat megvan, sosem kapcsolom ki a mobilnetet, otthon meg Wi-Fi-n van mindig. Most megnéztem, tegnap este kilenckor frissített utoljára, de arra most nem emlékszem, hogy rányomtam-e a frissítésre, vagy magától csinálta...?
A vezetés mód beállításait közben megtaláltam, minden jól be van állítva, mégsem működik a dolog...
-
ystuc
aktív tag
Sziasztok!
Három napja vagyok boldog tulajdonosa egy S3-nak. HTC Desire után még szokni kell a dolgokat, de igyekszem.Egyelőre két problémával találkoztam, amik megoldásra várnak:
1; A gyári időjárás nem frissít óránként, pedig az van neki megadva. Nem értem, hogy miért?2; A főoldalra kiraktam az email és az sms ikont. Ha kapok üzenetet, akkor ugye kis körben megjelenik egy szám, hogy mennyi olvasatlan üzenet van az adott fiókban. Na, de ha elolvastam, akkor is ott marad ez a jelzés. Próbáltam újraindítást is, de nem segített. Csak ha törlöm az ikont és újra kiteszem, de azért ez elég macerás.
Erre kérnék Tőletek segítséget.
Ja, még egy... A vezetés módot beállítottam tegnap, működött is, de ma nem mondja be a dolgokat. Aztán most meg. már azt sem találom, hogy hol kell beállítani... :-)
Előre is köszi a segítséget. Ja, készülék T-s, ha ez fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest