- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
borsodika
őstag
válasz
lafaty80 #48582 üzenetére
Én tegnap reggel tettel fel azóta ezeket tapasztaltam:
Rövid vélemény a leak 4.2ről:
- 4.1-hez képest a tárcsázót ha 1x megnyitod még lassú de ha később megint akkor már gyorsan megnyílik.
- Mintha Akku barátabb lenne de ezt 1 nap használat után még nem merem 100%osan kijelenteni
- Bekapcsoláskor a Samsung felirat előtt Hot Mobile-os felirat de erre már kelzsoca kiadott 1 javító patchet
- Szintén bekapcsolások a pinkód kérésnél a tárcsázó elvan csúszva
- Sajnos ez a verzió még nem tartalmazza az S4 kamera tulajdonságait
- Amikor felülről lehúzod a "rolót" nem animálódnak a kapcsolók hanem fixek
- Ha 2 ujjal húzod le a rolót az összes kapcsoló látszani fog
- Lock screen-re kihelyezhető widgetek (számomra ez nem jött be)
- Új feloldási effekt
- A beállításoknál kategóriákra vannak szedve a különböző menüpontok (Még nem sikerült megszoknom)
- Pár fölösleges alkalmazás bele van integrálva de ez ugyebár igény szerint eltávolíthatóElsőre így ennyi.
-
g0n21
senior tag
válasz
lafaty80 #47859 üzenetére
A play store sem nyílik meg. Elkezd betölteni, majd hibaüzenet nélkül bezár.
Viszont 16Gb-s típus, és 800mb szabad hely van, a 8 Gb-s memóriakártyán pedig 50mega.
Ez lehet oka a rendellenes működésnek? Van, hogy a home gomb megnyomása után 10-15 mp mire kilép a home screenre.. -
ferrari1
őstag
válasz
lafaty80 #47587 üzenetére
Én nem védem. Nagyon jó telefon, sőt mégjobb lesz, ha kap laggmentesítő frissítést
Egy erősebb vas mint az itthoni gépem és laggol
Ami igazából tetszett az az Adapt Sound. Füledhez igazítja a hangzást, ami nagyon nagyot dob az élvezeten. Kijelzője hatalmasat üt, de a többi számomra csak vakítás. Integethetek a kijelőz felett hogy felvegye? Ha integetek oda is tudok nyúlni... stb... Ezek és az erősebb HW nekem már nem ér meg +90e. Ft-t.
Szerk: Visszajött a bevált 9305, neki is van 2 Gb ramja és pont. Bízom benne, hogy egy frissítés során megkaja azt a hang állítós dolgot és öröm lesz mégjobban.
-
compi.hu
senior tag
válasz
lafaty80 #46362 üzenetére
Kevered az elállással, azt tudod érvényesíteni 8 munkanapon belül on-line vásárlás esetén.
Nem keverem en semmivel, a kerdezo keveri... 3 napon belul a kereskedo koteles kicserelni ha hibas a termek, nem pedig indoklas nelkul. Ez az indoklas nelkul dolog az elallasnal jatszik.
-
jeni
félisten
válasz
lafaty80 #46427 üzenetére
GSM bolt hol ad rá két év garanciát a i9305-re
amit ad az pontosan az első év teljes körű garancia beleértve a szoftveres gondot
a második évre csak maga a szoftveres problémára adnak javítást,maga a készülékre ha bármi fizikai hibája lesz,beégés, kattog,zúg,stb... azzal már nem foglakozik!!!!!! -
mondomén
őstag
válasz
lafaty80 #45886 üzenetére
Hagyjad. A 4G is azért egyenlő a nullával mert nála szar a lefedettség...
Egyértelműen jobb a hw, az már nem a telefon hibája, ha ezt nem veszi észre valaki.
(#45899) lafaty80
A szerviz még mindig nagyon nagy előny szerintem. Plusz nekem így utólag a nyitott bootloader is eléggé számít. -
Frozzy
őstag
válasz
lafaty80 #45693 üzenetére
az a baj, hogy én ezeket nem látom.. amikor összehúzod a launchert és widgetet raksz ki az egy kicsit döcögős.. de gyors.. képernyő scroll nyakamat rá, hogy smoothabb mint egy IOS
csináltam róla régebben videót ha gondolod megmutatom.. de lehet csinálok még egyet
Gyárihoz amúgy semmiféleképpen nem lehet hasonlítani
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
lafaty80 #45526 üzenetére
az fc nálam is megvan, de csak és kizárólag, ha manuális fókuszálást erőltetek.
amúgy nagyon köszi a fejlesztőnek, hogy pl. az eltüntetett statusbár háttér tökéletesen megy ezen a verzión is!
(#45527) Mozzarella!
van +1000-red?
ha igen , akkor legyen!én 100-al elvagyok, de utána lassít, de a lassítással is tökéletesen lehet netezni...mondjuk nem egy LTE
-
FrankMonzano
őstag
válasz
lafaty80 #44652 üzenetére
En azt vettem eszre ha csak,ahogy te is mondod,egy ket appot telepitesz,azok kozul is a megbizhatobb fajtat,akkor egesz jo a telo. Ha mar rateszel par dolgot meg jonnek a fennakadasok. Akksi ido romlasa,laggok,stb...
Szerk : en gyari romot hasznalok. Ezek szerint akkor a fozott romoknal is ez van ? Akkor minek romolgat itt mindenki ?:d
-
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #42543 üzenetére
De, mondhatnak. Pl. annyit, hogy tiltva van-e náluk a telefon, vagy sem. Ugyanis ha pl. a T-nél tiltós egy telefon, az még a Telenornál- Vodánál vidáman megy egy jó darabig, amíg megveheti valaki ötször és utána jön a puffanás. Nem tulajdonosi adatokat kell kérni imei alapján, azt nem fognak adni, de ennyi is több a semminél. Hányszor van olyan, hogy remekül ment pl. Telenoron a telefon, átrakták a másik szolgáltatós kártyát, rögtön nem regisztrált lett..És nem a hálózatfüggés volt a baj.. Itt a fórumon is volt már ilyen..
-
-
ronda
aktív tag
válasz
lafaty80 #42226 üzenetére
Micsoda almás kitérő!
"a gonosz kis apple magok"Egyébként én is szifonról jövök, de nem mondom hogy többet nem lesz almás telefonom. Viszont mikor az Xperia Ray után megvettem az i4s-t, akkor az olyan felüdülés volt, hogy kimondtam: soha többé android.
De aztán mégis... -
Varszegig
veterán
-
rjg
őstag
válasz
lafaty80 #41162 üzenetére
Deluxe Settings - Miscellaneous - Set misc options - Whitelist Phone & Contacts, vagy ha ICS lockscreent használsz és oda is ki van téve a tárcsázó, akkor elég a Whitelist ICS Lockscreen apps bepipálása.
Szerk: sorban haladok az olvasással és most látom, hogy (#41165) apaszka megelőzőtt.
-
-
-
seatone
csendes tag
-
bencze
senior tag
válasz
lafaty80 #37054 üzenetére
Megjegyzem a kérdésre az szokott lenni az ingerült válasz, hogy lásd #1 (ami mellesleg pontatlan és hiányos is volt helyenként, amikor nekem volt szükségem rá, aggódnék, ha valaki konkrétan az alapján próbálna nekiállni).
Persze i9300 helyett i9305-öt olvasni, hogyismondjam, pech... -
Đ10Đ4
aktív tag
-
koxminator
senior tag
-
-
Bilux
veterán
válasz
lafaty80 #32004 üzenetére
Nyilván nem, iphone-nál is működik a dolog gondolom van egy adatbázisuk amiben ezeket nyilvántartják és a hivatalos függetlenítők hozzáférnek.
Egyébként meg azon törné magát a samu, hogy a független telefonokra egyszerre jönne a frissítés és nem hónapos csúszással. Mert egy angol illetve magyar független között mi a különbség, semmi max van egy két szolgáltatás ami nálunk nem megy, na és...? -
Gizmo94
veterán
válasz
lafaty80 #30438 üzenetére
Ezt a lamer választ elfogadni, ugye vicccelsz.. Csak nem akartam belebonyolódni, mert kárnak éreztem, de amit írtál annak alapján be is igazolódott, hogy tökéletesen felesleges és áldatlan tevékenység lett volna esetedben megmagyarázni, miért nem csak a hivatalos frissítés a jó....
Ezerszer leírták már,hogyan lehet egy telefont szervizképessé visszaállítani, többek között első hsz. Tudom, fárasztó.. Szövegértési gondjaidra a megoldás nem én vagyok, azt hamarabb kellett volna.. Az "urban legend" feltételes módban volt a "már ha a történet ebben a formában igaz" által. Nem baj.. Tehát segítek újra, nem döntöttem el, csak feltételeztem, hátha.. Hogy ti mit érhettek el,amit egy szervizes, azt nem tudom,de amit írtál, abból következően nem sokat. De ez legyen a ti bajotok, amiből látom, van éppen elég amúgyis...
Okoska , ezt köszönöm, tőled ez dicséret..Ki mondta,hogy elindították? Akkor honnan tudták, hogy flashelve volt? Ráéreztek?
A frusztráltság kérdésére a reakciód volt a válasz, a "megjött" megjegyzésre pedig annyit, hogy alighanem keversz valakivel, ha érted kire gondolok..
Amit írtál, az viszont a te szintedet mutatja, mondjuk a modkerbe rohangáláshoz az bőségesen elégséges..
Tehát mi marad számodra ezek után: Go! modker, sírni.. Béke veled.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest