- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
lajosx #26333 üzenetére
Élő háttérképet ezret találsz bármelyik romra, azért kár frissíteni..
De elmegy a garancia, de vissza is állítható a garancia, ha romolgatsz. Anélkül meg nem nagyon érdemes használni ezt a telefont szvsz, mert ha T-n múlik, még jövőre is ICS-ed lesz..
Spawn21: Nem, tudok olyat, legalábbis még nem próbáltam.
Egyébként meg ha már normális romod van fent, akkor meg mit sipákolsz te is itt? Inkább varrj egy bal melles T-mobile logot.
,
-
Zsolaf
addikt
válasz
lajosx #24343 üzenetére
Nekem már a JB 4.1.2 van fent abban gondolom máshol van, de olyat keress h ablak animáció skálázás ott tudod majd beállítani, meg van ott még több keresd meg a fejlesztői beállításokat!! A helyet meg ki kell választani előtte töröld ami benne van, azt mondtad nincs még sim-ed addig nem fizetsz semmit ettől ne félj. De kérlek nézd át a menüket, fejből én sem tudom a régi romban hol találod
(#24347) Peat76: gyárilag nem mozog egyik romban sem, de van valami progi ami mozgóvá teszi keress itt rá Én nem használom, nekem jó így is.
(#24348) hito: milyen rom van fent? ha már a JB akkor szokta azt csinálni h többször kell, mert nem mindig csinálja meg valamiért CF-root 6.4
-
Koczó93
őstag
válasz
lajosx #23861 üzenetére
Beállításokban nyomsz egy "gyári beállítások visszaállítását" az mindent töröl ami nem az sd-n van.
Én is gondolkoztam note-on csábított a hatalmas kijelző de nekem az már tényleg nagy lenne pedig nincs olyan kis kezem. Mellesleg elég vicces jelenség lennék vele telefonálás közbenLátnod kellene mindkettőt. vagy képeken nézd meg őket egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest