- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
seatone
csendes tag
válasz
Gizmo94 #45012 üzenetére
Régebb volt nekem 3G-től kezdve mindegyik, de felkaptam a vizet a relativ zártsága miatt és váltottam androidra.
Most pont az miatt váltottam vissza, mármint, hogy túl sok időt pazaroltam a romozgatásokkal
Most egyelőre meg vok elégedve a szifonnal megint, mert már működik a telefonbeszélgetés felvétele, ez volt anno amit nagyon hiányoltam.(#45014) MurdR nekem is bejön, most furcsán kicsinek tűnik az s3-hoz képest, de majd mexokom, ez volt akkor is amikor s3-at vettem. Olyan nagynak tünt, de tökéletesen mexoktam.
LOL, nem semmi, már "lelkes újonc" vagyok, hehe majd felnövök, ha pofázok eleget (nem ez a célom, poén volt!)
-
seatone
csendes tag
válasz
migabi24 #45008 üzenetére
Hm... akkor nem te írtad?
" Nem kell félni az S4 miatt, nem fogja legyalázni az S3-at, én most ott tartok, hogy lehet élek a 8 napos visszaküldéssel, és kérek helyette 1 S3 Lte-t, jó lesz az még az S5-ig, azt 70.000 a zsebbe marad"Ebből nekem az jött le, hogy vissza akarod küldeni az s4-et, s3 lte+70000 pénzért...
Ha nem ez a lényege, akkor tévedtem és tekintsd tárgytalannak a hozzászólásomat. -
seatone
csendes tag
Valaki keresett romokat, itt van egy jópár:
[link] -
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41133 üzenetére
Nah, ezt még senki sem mondta, de hát mindig a kezdet a nehéz...
Milyen kernelt, milyen cwmr-t használsz?
Rögtön telepítés után észlelted, amit írtál?
Próbáld meg lécci :
(opcionálisan) sms backup, titanium backup, nand backup
(ezeket kell) cwm recoveryből: wipe data/factory reset, wipe cache partition, advanced/wipe dalvik cache
majd telepítsd az 5.6-ot
Miután felment és beállítottad, adj a telódnak kb 5 percet, hogy "feléledjen"
Eddig ez mindenkinél bejött, remélem Nálad isPersze, ha van kedved hozzá...
-
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41131 üzenetére
Nagyon szívesen
Remélem működik, mert én nem tudom kipróbálni... Lécci szóljál vissza, hogy mi a helyzet vele. -
seatone
csendes tag
válasz
Ghostman78 #41123 üzenetére
"De ilyen launchert nem làtok felinstallàlva ergo rom csinàlta." Sorry, de ezt a mondatodat nem értettem
De nem gond, ha a gyári launchert akarod, akkor tedd fel ezt: [link]Az 5.6-ot tisztán tetted fel, vagy ráhúztad valamelyik romra? Én a tisztát javasolnám és akkor nem érhetnek meglepetések. Másnak a romjaiért nem vállalok felelősséget
(#41127) apaszka Jaaa, oksa
-
seatone
csendes tag
-
seatone
csendes tag
válasz
eladogeppc #39198 üzenetére
Az enyémet próbáltad?
Ja, a szervízzel kapcsolatosan, nekem is berepedezett a kerete több helyen. Bevittem a budaörsi tecso háta mögött lévő Samsung szervízbe. Tök kedvesek voltak, kicserélték a keretet, kijelzővel együtt gariban.
-
seatone
csendes tag
-
seatone
csendes tag
-
seatone
csendes tag
Sone 6.0 XXUFMB3 android 4.2.1
Rootolt, deodexelt, zipalign-olt, init.d support, kicsit tuningolva, pár hasznos progival (az alkalmazáskezelőből eltávolithatók, ha nem kellenek), aroma megkezdve, de egyelőre üresen, 1%-os akksi kijelzés témázva, 4 lehetőséges újraindítás, xperiaz billentyűzet, úgy látom működik minden (amit teszteltem...).
Szt Patrik napra való tekintettel (LOL) kicsit skineztem és a zöld a domináns.
Felugró menük "üvegesítve".
Modemet nem tettem bele, mindenkinek marad amije volt.
Hát ennyi jut eszembe.
Ha érdekel valakit a 4.2.1 (pl.premete) akkor hajrá
Link: https://docs.google.com/file/d/0B7GwBwA-HKLEbG1PT3Z6bmR3aTQ/edit?usp=sharing
Jó ROMozást!
Happy flashing! -
seatone
csendes tag
@DonMedve
https://docs.google.com/file/d/0B7GwBwA-HKLETy1GM2tHVVlJaEE/edit?usp=sharing -
seatone
csendes tag
@okoska74, DonMedve :
https://docs.google.com/file/d/0B7GwBwA-HKLEazZpNUV6VTh6YW8/edit?usp=sharingSzóljatok vissza lécci, hogy működik-e minden benne.
@premete
Azért nem is teszem közzé. De azért már sokkal jobb mint a gyári
Köszi, hogy törölted a hozzászólást, mert a nyakamra jártak volna pm-ben... -
seatone
csendes tag
válasz
premete #37728 üzenetére
A romot, mint írtam kifejezetten a "magyar piacra" készítettem, mert minden más nyelv segédletek (kivétel az alapbeállítás) ki vannak gyomlálva.
Átírtam benne nagyon sok mindent a 4.5-höz képest.Nemsokára kiteszem az xda-ra a 4.2.1-es romomat. Az kicsit más mint a 4.1.2-ek. Átvariálta a samsung egy kicsit, még keresek benne dolgokat és várom, hátha kijön a végleges, mert amim van alapnak az csak egy leak.
-
-
seatone
csendes tag
válasz
MaCS_70 #37609 üzenetére
Köszönöm!
Jó ilyeneket hallani és természetesen a régi ismerősöket újra látniJó hosszú lesz a leírás, remélem érthető, ilyen típusú fórumban még nem publikáltam
A kezdet a nehéz...
Mindenkinek, aki szereti az eredeti kinézetet, pár grafikai változtatással megspékelve.
A ROM főbb jellemzői:
Sone 5.5 XXEMB5:
- Kipucolva rendesen (286 MB).
- Aroma installert tartalmazza (egyelőre üresen)
- Benne van a Seeder nevü progi (info az xda-n). Javasolom a használatát, gördülékenyebb lesz a rendszer tőle. Beállítása: elindítod a progit, bal oldal felül bekapcsolod, három pipa be, majd Moderate-ra állítani, kilép, root jog megadása és elfelejt. A seeder innen teszi a dolgát, nem kell vele foglalkozni.
- Benne van a Bravia Engine. Elviekben a fényképek jobbak, nem tudom... Ártani nem árt.
- Nincs modem benne(az marad ami a telefonodon van).
Pár hasznos progit beletettem, de ezek eltávolíthatók az alkalmazáskezelőben.
- FasterGPS (Magyar szervert lehet beállítani, felgyorsítja a fixet)
- AdAway (Kéretlen reklámokat blokkol)
- FastDormancy toggle (Elvileg, ha disabledre állítod javít az akksi életén)
- GetRil (telefon minőségét javítja)
- Kernel: 3031.996085 build
- Deodexelt, rootolt, sallangmentes
- Kalgas akksi téma (köszönet Kalgas)
- 50% átlátszó menük (köszönet: bala_gamer és Poppuri)
- Átlátszó teljes HD fényképkijelzés telefonáláskor (köszönet Poppuri)
- Működő telefonbeszélgetés rögzítés (köszönet Wanam)
- Gyors (Eu szerverekről) GPS helymeghatározás
- Gyors tárcsázó bezárás
- Akkubarát fényszabályozás
- Zárképernyőn tinta effektus
- 23 kapcsoló lehetőség (zöld) (köszönet Raubkatze)
- Xperia Z billentyűzet (skinekkel együtt)
- Multiview minden programra
- 4 lehetőséges újraindítás(Ezt a rom kifejezetten a magyar "piac" számára készült)
A letöltési link:
https://docs.google.com/file/d/0B7GwBwA-HKLEOVV0cHRselkwUUU/edit?usp=sharingJÓ ROMOZÁST/ Happy flashing!
-
seatone
csendes tag
Sziasztok, itt még szűz vagyok, bánjatok velem finoman :-)
Megcsináltam a legfrissebb ROMomat: Sone 5.5 XXEMB3 (lehet, hogy az öregek ismerik a nevem)
Lehet itt a fórumon publikálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest