- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
válasz
gyuri2008 #27520 üzenetére
S2 topicba volt egy srac, aki helyszini javitast kert es a szerelo mondta neki, hogy sokan abban a hitben vannak, hogy ok nem latjak ha a custom szamlalo nullazva lett. De nek foglalkoznak vele addig, amig a hivatalos gyari rom van a keszuleken. Szoval a szamlalo legyen nulla es gyari rom legyen rajta es nincs gond.
-
-
zozyk
addikt
válasz
gyuri2008 #26752 üzenetére
Az orig_SystemUI_CWM.zip ehhez is jó,mert csak a SystemUI-ban turkáltam a redőnylogónál is....
gyuri2008
+1
Mi köze a tej és a hús árának az SGS3-hoz?
Legalább raknátok Off-ban,mert akkor át lehet pörgetni.... -
-
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #26461 üzenetére
Majd eljön a te időd is, S4 vagy egy jó kis nexus4 ;-) nekem ez volt az álmom, mert szeretem az S3-at,csak a ram zavart, úgyhogy ez most marad sokáig..
azért nem volt olcsó mulatság, de karácsony csak egyszer van egy évben :-D hidd el nem xarom a pénzt, emiatt most alig eszem iszom és a dinom dánom is kimarad.
-
-
berczy03
aktív tag
válasz
gyuri2008 #26357 üzenetére
Hát igaz. :/ Én sem vagyok nagy angolos, de már rám ragadtak a szakkifejezések.
Ha nem tudod mi az a CWM, innen .zip install, akkor kicsit olvass, mert sejtem, nincsen fent CWM recoverí, anélkül meg bajos lesz feltenni.szerk: ODIN-nal LKC-ről LL4-re minden hepi, minden megmarad, csak a multiwindow-t és a kernelt kellett újra durrantani. Jó ez.
)
-
Tippmix46
senior tag
válasz
gyuri2008 #26142 üzenetére
köszi, ha jól értelmezem:
külső: nagyobb, igaz a hátlapja az SIII-nak csúszósabb, SII recés
kijelző nagyobb: 4,27 helyett 4,8 col
felbontás jobb, azaz már HD, míg SII csak 800*480
4 magos 1,5 GHz már a proci, SII 2 magos 1,2 GHz
SIII jobb aksi (üzemidő kb. egyforma)
RAM és ROM kb. egyforma
kamera= kb. ugyanaz -
Sógi
addikt
válasz
gyuri2008 #26133 üzenetére
Igazad vagy Gyuri, de te ismersz valamilyen szinten, sőt volt már egymáshoz szerencsénk is élőben, én nem vagyok rosszindulatú, sőt, segítek, ha tudok...
(#26134) amuba : Komolyan mondom, elnézésed kérem, ha esetleg rosszul jöttek le a szavaim, ne haragudj, nem akarok én senkit bántani!
40 felett? Az flesh -
zozyk
addikt
válasz
gyuri2008 #26082 üzenetére
"a dualboot-ot nehéz rátenni a telefonra?"
Nem nehéz,kell hozzá egy kernel (SiyahKernel S3 v1.8.6) + egy app (STweaks)"Gondolom ezek szerint fent van a 4.1.1 meg 4.1.2"
4.1.2 XXELKC + MIUIHUTCHDB
Nemtudom,chrome-ot használok mindenhol.... -
-
Gizmo94
veterán
válasz
gyuri2008 #25961 üzenetére
Nem a faszt nem lehet.. Mail se kell Innen szedheted.
Ráadásul bár nekem nem kell i5-re,
(mielőtt legyilk, ez egy átmeneti állapot) de tesztként szedem és 2.5 megával jön...
Csak olvasni kellene XDA-n.... Az egyik user threadjében benne a link. Egyébiránt a torrent fájlja is megy, tehát ha ez a rom a vágyad, van választék downolad places-ből.
-
Bilux
veterán
válasz
gyuri2008 #24867 üzenetére
Fura sebezhetőség az androidos Samsung okostelefonokban
Rájár a rúd a Samsungra, a múlt héten egy biztonsági cég a vállalat okostévéinek szoftverében talált sebezhetőséget, a hétvége során pedig a cég androidos csúcskészülékeiben levő sérülékenységre derült fény.Az okostelefon-buherátorok egyik bölcsője az xda-developers fórum, amely évek óta gyűjti a különféle készülékek szoftvereivel és azok módosításával kapcsolatos információkat. Ezen a fórumon bukkant fel egy furcsa kernelsebezhetőség, amelyet kihasználva teljes irányítás szerezhető az androidos Samsung csúcsmodellek felett.
A fórumbejegyzés szerint a sérülékenység az Exynos 4-es sorozatú rendszerchipet használó készülékeket érinti, ezek közé tartozik a Galaxy SII és SIII, illetve a Samsung Galaxy Note és Note II is, valamint egyes Samsung Galaxy tabletek, illetve a nemrég megjelent Samsung Galaxy Camera androidos fényképezőgép is sebezhetők. "A jó hír az, hogy nagyon könnyen rootolhatók ezek a készülékek, a rossz hír pedig az, hogy semmilyen ellenőrzésünk nincs" - írja a sebezhetőséget publikáló, magát Alephzainnek nevező hacker.
A problémát a /dev/exynos-mem eszköz okozza, amely a beszámolók szerint az eszköz operatív memóriájának (RAM) 1:1 lenyomatát tartalmazza és a kamera működéséhez szükséges, azonban hibás beállítások miatt bárki szabadon írhatja, olvashatja. A készülékeiket rootolni szándékozó felhasználók számára ez örvendetes, azonban a jogosultságok rossz beállítása miatt bármilyen alkalmazás root jogosultságot szerezhet és ettől kezdve akármit megtehet a készüléken - tetszés szerint hozzáférhet adatokhoz például, de akár törölheti is a teljes memóriát vagy használhatatlanná teheti a telefont.
"RAM dump, kernelkód-beszúrás vagy más [támadás] is elképzelhető egy app telepítésével a Play Store-ból" - írja a sérülékenység felfedezője. "Nagyon sokféle lehetőség van arra, hogy ezt megtegyük, de a Samsung egy különösen könnyű célpontot nyújt. A biztonsági rés veszélyes és a telefont kártékony alkalmazások kockázatának teszi ki. A kihasználása natív C-ből vagy JNI-ből egyaránt könnyen elképzelhető."
A Samsung egyelőre nem adott ki hivatalos tájékoztatást a sérülékenységgel kapcsolatban, de valószínűleg hamarosan várható a javítás a koreai cégtől, addig pedig fokozott óvatosság javasolt a Play Store-ból letöltött alkalmazásokkal kapcsolatban, és főleg az egyéb forrásokból származó programok telepítésekor. A sérülékenységről további részletek az xda-developers fórumon olvashatók.
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz
gyuri2008 #23513 üzenetére
Ez nehéz lesz. Win 7 alatt nekem is csak akkor látja, ha sem a kies sem a driverek nincsenek fent!!! Ilyenkor rádugom és látja rendesen. Emiatt már én is újratettem a wint mire rájöttem. Úgy használom, hogy mikor szükségem lenne a driverre felteszem ( odin ), utána uninstallálom. Ilyenkor minden rendben. Viszont van itthon egy gép XP-vel, azon én sem tudtam rávenni semmire sem ( lehet béna vagyok ).
Van egy jó megoldás: Airdroid, és elfelejtheted a kábelt. Persze, ha van wifid.
-
Zsolaf
addikt
válasz
gyuri2008 #23031 üzenetére
Én nem csináltam, gyárit gyárira lehet simán, a KIES sem wipe-ol. Akkor csinálj ha gond van, és még akkor szoktam ha downgrade-elek mert akkor soha nem jó de felfele nincs gond.
Wipe akkor ajánlatos ha előtte főzött rom volt fent. De majd mindjárt jönnek a wipe fánok
-
Laraxior
titán
válasz
gyuri2008 #22140 üzenetére
Én onnan toltam fel de Wipe nélkül. Szépen be volt állítva a TSF Shell, nem akartam szétcseszni. De a Beats miatt jól jött a frissítés. Mondjuk a multiwindowot még nem találtam meg.
Kamerahangom eddig nekem sem volt, ill nem figyeltem fel rá, most vettem észre hogy zörög
-
Zsolaf
addikt
válasz
gyuri2008 #21902 üzenetére
Hivatalos forrásból biztosan nem jutsz hozzá jövő márciusig
"Hazánkban a Google online boltjában nem lehet hardvert vásárolni, így Magyarországon a szolgáltatókon és a viszonteladókon keresztül érkezik a piacra a Nexus 4 - információnk szerint valamikor jövő február-március magasságában. A pontos árról még nem lehet tudni, az LG hazai szervezetének illetékeseitől annyi információt kaptunk, hogy a rebesgetett 600 eurós ár nem valószínű, de biztosan drágább lesz az így megvásárolható Nexus 4. A Nexus 10 hazai forgalmazásáról egyelőre nincsenek információink."
A baj a google készülékeivel, hogy nem gyártanak nagy mennyiséget, és inkább az is USA-ba terjesztik az Apple ellen, utána ami jut az mehet máshová is.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
gyuri2008 #20714 üzenetére
A nagy örom
Vietnámi játék
Használati utmutat:
Biztos nagy az örom! Hogy a gyermek aztot a játék néki, ünneplo alkalma kezébe venni által kissé tanulás célzatából kaptál.Tehátakorló sok!
A doboz tetovel bir. Ez leszedés után szbad benyujtás a kéznek, négyszögalak elektron csellentyûcske.
Alapos és kzébentarrtva alányulva óvatos doboz fenekérôl elsô játék bekezdését.
Futyulim! Felszólít! A játék elektromos felnott nélkül feljesen uldaba!
Minezután meg lehet kezdeni játszását a játéknak vele.
Fogjátok a drót alfalát a kéz megsujja közé, és jobb kezetek föl le mozgat, majd onnet villany bekapcsol, hirtelen smirolni erose, különben nem jön a villany se át se hosszu se tyü!
Egyfejü magááték ha vatytok egyed és nincs játszó önmagatokból is összerakni és az nyer akin elobb.
Mindenfejü vételembernek üzen kedves játszás!
Gyártmántyó cég -
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
gyuri2008 #20400 üzenetére
Ott, hogy én nem várom el ha egyszer jól működik az adott szoftverrel, természetesen ha javítják és eljuttatják azt örömmel veszem, de hogy ezért fenyegetőzzek..... Vettél egy telefont. Ha nem frissítik a szoftvert akkor sem tehetnél szemrehányást, ha szuperül működik, az más tészta ha nem működne jól, de jól működött 4.0.4-gyel is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Mobil flották
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest