- iPhone topik
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok rezgés hibát? LH1 gyári Rom mellett nem rezeg. 1-2 hete rezgő mód mellett rendszeresen nem vettem észre a bejövőket. Azt hittem, csak a figyelmetlenség miatt, de ma rájöttem, hogy egyszerűen nem rezeg. Próbáltam a *#0*# kóddal, de úgy sem ment. Szerintetek ez szoftveres, vagy hardveres hiba? -
mzsf
csendes tag
válasz lajki7 #10865 üzenetére
Néhány napja írtam, hogy elromlott a rezgőmotorom. Futár megrendelve, nem akar jönni, veszekedés a Samuval, erre megjavult, emailban lemondtam. Ma hívnak, hogy hétfőn jönnek, mondom nem kell (emailről nem tudtak). 8 órával később megint rossz. Biztos, hogy nem telepített alkalmazás csinálja, mindent gyalultam, gyári rom Odinnal újra felrak, de ugyanúgy szar. Most van egy nem rezgő telefonom, amire telepíthetek vissza mindent, és könyöröghetek a szervizeseknek.
Egyébként miskolci vagyok, és sok munkára hivatkozva először több, mint két hétre vállaltak volna helyszíni javítást.
[ Szerkesztve ]
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja írtam a javuló-romló rezgőmotoromról. Végül ma kijött a szervizes. Szerencsére neki is produkálta a hibát. A készüléket szétkapta, rezgő motort kicserélte, de közben az alaplapról letört a GSM antenna csatlakozó pöcök. Először gondolkodott, hogy vissza forrassza, de végül inkább cserélte a lapot+ a GSM antenna csatlakozó kábelt. ( Miskolcra 3 után ért, gondolom ez is benne volt, hogy nem akart vele pöcsölni). Összességében zseniális szolgáltatás, igaz kicsit veszekedni kellett velük, hogy hamar jöjjenek. -
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Vodás telefon, tegnap rendben frissítette magát az Air-ből. Ma reggel bekapcsolom. Reggeli közben hírek átfutása, szokás szerint 1-2% energiába kerül. Ma reggel csak úgy szaladt lefelé a töltés, melegedik a készülék. Gsam és a beépített akku figyelő szerint egy Média nevű alkalmazás a bűnös (a logója fekete négyzetben lefelé mutató zöld nyíl, alatta vízszintes zöld csík). Az alkalmazás kezelőben ugyan ilyen jellel a Letöltések alkalmazás szerepel. Mérgelődés, Odin+wipe. Ma délelőtt munka közben félkézzel visszatelepítettem mindent, 8 óra alatt üres aksi. A programokat mobil nettel töltöttem, kb 2 óra kijelző idő volt. A fogyasztók között megint fő helyen, a kijelzővel egy szinten ez a Média nevű cucc. Ismeritek? Mi ez? Van hasonló tapasztalatotok? Remélem nem kell vissza tennem a 4.0.4.-t. -
mzsf
csendes tag
Sziasztok!
Autós tartó után érdeklődnék én is. Olyan tartót szeretnék, amibe szilikon gatyában is belefér a Galaxy. Case-mate tokok közül a legvéknyabbat használom. Ráadásul olyan kellene a mi a légbeömlőre rögzíthető. Renault scenic III-t használunk, és a szélvédő nagyon messze van. Egy csomót gondolkodtam elhelyezésről, de csak ez a légbeömlős megoldás jutott eszembe. Sajnos azok is íves felszínűek, ami tovább nehezítheti a rögzítést. Ha valakinek van tapasztalata, használ hasonlót, ne tartsa vissza a tudását. Nem szívesen vennék használhatatlan tartót, és szerintem másnak is lehet hasonló problémája. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest