- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Gabesz77 #33162 üzenetére
hali,
Hasonló problémával küzdök. Egy pár hete tűnt fel, hogy esténként airplane mellett is 22%-ot merült az akku. Kigyomláltam az összes programot.
Új romokat próbáltam ki (3-4 kernelt). Kernel Clean Script lefuttatva.
Formáztam az SD-t is, hátha van valami maradék junk file.
Fast Dormancy letiltva, Media Scanner letiltva, rengeteg Goggle app jegelve, Google Maps és Lattitude eltávolítva, Google biztonsági mentés kikapcsolva.
Volt, hogy semmit nem telepítettem, egy sima AOKP volt gapps nélkül, s csak azután telepítettem progikat, miután kizártam ezzel minden lehetséges progit.
Autostarts-al szinte minden nem használatos funkció letiltva.
BetterBatteryStats-al figyelgettem az akkut, de mindig más wakelock volt a ludas. Eredmény: Semmi.
Merül továbbra is elhivatottan. Bár igaz, már elértem, hogy csak 2-3%-ot merüljön óránként... pedig pár hónapja sikerült óránként 0,5%-ot merülést produkálnia. Most modemeket próbálgatok, hátha egyik régebbi működni fog. Esetleg ODIN-flash. ICS-ROM. Illetve végső esetben egy másik akku. (Utóbbit vasárnap fogom letesztelni). Kezdek kifogyni az ötletekből.üdv
-
p2pp
őstag
válasz
Gabesz77 #33162 üzenetére
Sok lehet, de a legutolsó feltett appok közül valamelyik.
Általában egyesével teszem fel az appokat pár napot hagyva köztük hátha hunyó valamelyik.
Mióta csinálja? Nézd át miket telepítettél utoljára és egyesével töröld le őket.
Közben figyeld melyik után szűnik meg a probléma.
Nálam ez már bevált módszer. -
Sógi
addikt
válasz
Gabesz77 #27925 üzenetére
Én is ilyet (SPIGEN SGP Samsung Galaxy S3 Case Ultra Thin Air Series) rendeltem, csak ezüstben
(#27918) Peti N95 : Tuti eredeti? Mintha láttam volna már kínai utánzatot is belőle... Mert a koreai sgp tokok nagyon flottul helyezkednek el a telefonon, hiszen ők gyártják ezt a telefont, tudják mit csinálnak, volt több sgp tokom S2-esen és hibátlanok voltak.
(#27926) mondomén: Az a bajom a slim coverrel, hogy nem tetszik a mintázat és nem áll jól egyik szín sem a titanium grey-en
-
mondomén
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest