- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockCNC
őstag
-
RockCNC
őstag
-
válasz
#91193856 #7767 üzenetére
Gyári rom van a telefonodon? Rootoltad? Független vagy Telenoros? T-mobile és Voda még nem adta ki a frissítést!!
Update info:
PDA: I9300XXBLH1
CSC: I9300OXFBLH1
Version: 4.0.4
Date: 2012-08-07
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom
-
Varszegig
veterán
válasz
#91193856 #3760 üzenetére
az kb. annyit is ér, mint a papír, amire nyomták. A hivatalos samsung gari, az 2 év. 2 évig nincs gondod, ha beég a kijelző, elromik az usb csati stb. A bolti gari az annyit jelent, hogy beveszik, és valamit csinálnak vele. Samsung szervizbe nem vihetik, mert ott azonnal megvonnák a garit, tehát valami sufniszerviz szétszedi, és megoldja. Aztán az eredményt megkapod.
Az 1 év sw gari szerinted mit ér? -
-
Bastee
tag
válasz
#91193856 #3662 üzenetére
Én is függetlenre vártam, de sajnos rendes HU garival nem sok helyen adják, azok az egyéb variációk meg nem érsekeltek. Majdnem két évet éltem egy SGS 1-el. Őt is Telenorosan vettem, sosem volt hátrány
Frissítés??? Nem is tudom hol tart, de nem is érdekel. ICS-en élek, nem mennék vissza. Gyári ROM arra való, hogy megismerd a telefonod, és emlékezz késöbb milyen volt mikor megvetted. Garancia? Samsungtól fél mindenki, pedig nem nagyom érdekli őket mivel nyüstölöd a telefonod. Mikor az USB csatim ment tönkre lehalt a telefon, formáztam, wipe-oltam mindent. (boot-ot) is. Nem volt képes mountolni semmit, tök halott volt, Samuék jöttek, vitték, látták szép Semaphore kernel... Mindent visszatettek gyárira, és jött is vissza. Cseréltek még hangszóróz is mert nem érte el a szabvány értékeket. Nem tűnt fel, hogy n 100-as de jobb lett. Az, hogy hálózatfüggő max eladáskor lehet hátrány, másban sosem akadályozott.
(Halkan megjegyzem a telefont előbb egy nagyobn kereskedés szervízébe vittem a Nyugati pu.-nál, szét tették a kezüket és passzoltak. Az egyik azt mondta az USB csati zöldes tehát oxidálódott. (Víz érte, beázott stb.) Ez elképzelhető volt, mert esőben is meló van neki
Az általuk említett garanciavesztés NEM állt fent! Szerencsére nincs ilyen szigor. Ez az a support, az a háttér ami miatg kedvelem a Samsungot. Próbálj meg HTC-t gariztatni... Ott semmi sem garanciális, gyak. mindenre azt mondják "főalkatrész" csere, és valamennyit perkálj...Hibák pedig minden telefonnál vannak/lesznek.
"Ami elromolhat, az el is romlik" -
agabe
addikt
válasz
#91193856 #3662 üzenetére
ezek szerint meg nem volt sgs-bol egyik sem neked (vagy note) , mert ezek fuggetlenitese se nem nehez, se nem vegleges (barmikor visszaallithato gyari allapotra).
s3-ra meg nem kerestem van-e stabilan mukodo progi (play store-ban) de sztem ha nincs meg hamarosan lesz.
gyari fuggetlen csak akkor jobb szolgagaltatosnal, ha normal helyen veszed, ahol gyari garit, rendes afas szamlat adnak, mert ellenkezo esetben lehet barmilyen bel/kulfoldi szarmazasu utolag fuggetlenitett keszulek (gsm boltok eloszeretettel arulnak ilyeneket olcsobban mint a normal ar, persze bolti garival ami semmit nem er), es olyan is elofordul, hogy gyari garilevelet adnak, de azt a telot is letilthatjak egyszer csak (mert mondjuk igazabol valami szolgaltatos volt amit gsm bolt persze fuggetlenkent adott tovabb amit valahonnan tok olcson beszerzett, aki meg eladta neki annak eszeben sincs fizetni a jo magas osszegre vallalt havi dijat) -
manokaki
addikt
válasz
#91193856 #3642 üzenetére
Szia
Leirom értelemesen hogy tudod beállitani hogy kiirja a számod ha hivsz valakit !:
bal also telefon , mintha hivni akarnál valakit - bal legalul ( beállitások ) - további beállitások - ( picit várni kell 2 mpercet ) - hivásazonositó - szám megjelenitése !
Ez t-mobilnál van , mert ott alapbol a hálozati alapértelemezett van beállitva ami nem mutatja a telefonszámot !
Attila
-
Keksz03
senior tag
válasz
#91193856 #3642 üzenetére
De belehet, nem a névjegyek hanem s telefon-ra mész rá, ott a bal oldali érintőgomb (tulajdondágok gomb vagy mi) és ott lesz vhol. Én is beállítottam tegnap mert a Nexus S-nél se küldte el alapból! :S
Valaki nem tudja h netezés közbe h lehetne belőni h a fenti böngészősáv folyton ittlegyen? Mert ha több oldal van akkor azon tufok váltani de ahhoz fel kell görgetnem mindig a lsp tetejére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest