- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe_Muad_Dib
tag
Sziasztok! Már Note3 telefonom van, de akinek 10 hónapja eladtam az SIII-at panaszkodik, hogy újabban ha rádugja a töltőt, akkor a telefon megnémul, ha valaki felhívja csak villog, nem rezeg, nem zenél. Van valakinek valami tippje? Köszi
-
Joe_Muad_Dib
tag
erről valami vélemény? Az ár nekem jó ha tényleg majd másfélszer annyit bír a telefon vele. Illetve ez vajon vastagítja a készüléket? Előre is köszönöm Szépen!
-
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
rétipipitér #27000 üzenetére
kattints
hasonló bajom volt nekem is, elküldtem szervízbe, azóta nem csinálja -
Joe_Muad_Dib
tag
Segítséget kérek: eddig ha valakivel beszéltem majd elvettem a fülemről, akkor a sötét képernyő feléledt és kényelmesen ki tudtam nyomni, de most valahogyan sötét marad és meg kell nyomnom a középső gombot. Tudtok segíteni, hogy mit állítottam el? Gyári Vodás JB. Köszönöm Szépen!
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
gyuri2008 #20400 üzenetére
Ott, hogy én nem várom el ha egyszer jól működik az adott szoftverrel, természetesen ha javítják és eljuttatják azt örömmel veszem, de hogy ezért fenyegetőzzek..... Vettél egy telefont. Ha nem frissítik a szoftvert akkor sem tehetnél szemrehányást, ha szuperül működik, az más tészta ha nem működne jól, de jól működött 4.0.4-gyel is szerintem.
-
Joe_Muad_Dib
tag
A KIES normális mentést készít a telefonról? alkalmazások, névjegyek, zenék, minden,és vissza is lehet majd rakni? Mert holnap a szerviz legyalulja a telcsit mert vannak hibái.
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz
Joe_Muad_Dib #8352 üzenetére
erre valaki? nem rootoolt telefon normális ingyenes vagy fizetős progikkal eddig nem csinálta, ma csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest