Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz
ebegab92 #89059 üzenetére
A sima alap CM-et tudom ajánlani, 1,5 napot bír körülbelül átlagos használat mellett. De csak a 4.4-es, a 4.3as nálam max 1 nap. Archi kb ugyaezt tudja és a Liquidsmooth is. Ami nálam kiba*zta a biztosítékot, hogy semelyik rom alatt nem csatlakozik fel a teló wifire automatikusan, addig amíg alvóban van. Bár lehet csak én vagyok ilyen "szerencsés"... Mástól még nem halottam ezt a problémát.
-
Smylei30
tag
válasz
ebegab92 #77499 üzenetére
En az offical cm11 nightlykat hasznalom es elegedett vok veluk.PA ggaps modular package 208mb korulit.
Elozoleg nekem is merult jocskan a telo most pedig kihuzza 2 napig , lehet a launcherben vana titok amit most a cm csapat kicsit atragott, egesz jo lett ez a Trebuchet launcher , igaz a hang alapu kereses nem teljes szoval Oky google-ra nem nyitja meg a keresot. Amugy lehet ez is kozbenjart az akuido hosszabitasaban mivel a szenzornak nemkell h midnig figyeljen. Na nemtudom de en most elegedett vok a cm11el ART mod kornyezetet futtatva.. -
oggy71
tag
válasz
ebegab92 #71544 üzenetére
2x cseréltek szó nélkül kijelzőt ez miatt nekem.
Az új kijelzőt már nem is vetettem klotyóteszt alá, mert nincs jelentősége ennek a hibának, csak gondoltam kicseréltetem, hogy legyen új kijelzőm.
Ápropó, nincs valakinek szüksége egy karcmentes újkijelzős, újakksis S3-ra? -
törölt tag
válasz
ebegab92 #71544 üzenetére
Jaj hát az ilyesmi hosszasan volt tárgyalva az elején. Nem mondom, hogy olvasd el mind, de a foltos kijelzőre érdemes rákeresni. Ugyebár az van, hogy mind foltos (elvileg, mert az enyém pont nem volt az, remélem, az új se lesz), így ha cserélteted sem biztos, hogy jobban jársz. Elviekben garis téma. Viszont ezt a "szöszös" effektet nem értem, valóban olyan, mintha már cserélték volna, csak nem jól. Vadiúj a teló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- BestBuy ruhás topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest