Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
astrojoe12
tag
"a képernyő mentést megfogom nézni, amint tudom." - az jó lenne, mert a gyári alap beállítás nagyon kényelmetlen: "hangerő mínusz + bekapcs gomb" egyszerre megnyom.. nem túl ergonómikus és ha nem sikerül pont egyszerre megnyomni, az bosszantó. Egy widget lenne jó hozzá, vagy egy felső menüpont a lámpa mellett.
-
gabo89
senior tag
válasz
astrojoe12 #23 üzenetére
Másnap odaadtam használatra a telefont, úgyhogy nem tudtam megnézni, mit lehet törölni, tiltani. Úgy voltam amúgy, hogy mivel nem a saját telefonom, nem tiltok semmit, legyen gyári. Ha panaszkodik, akkor vissza térek rá.
Egyébként úgy csináltam volna, ahogy te írtad, első használatkor, offline letiltani a Motorola appot, ne frissítse magát rögtön. Az egy jó megoldás.
Amit kérdeztél korábban, a képernyő mentést megfogom nézni, amint tudom. -
astrojoe12
tag
Nekem a g34 mindent is enged törölni és letiltani és újraindulás után se tölti be őket, pl google assist és barátai... döbbenetes szabadságot ad, ez lenne a valódi android élmény, nem tudom nálad miért erőlteti ezeket. Az Opera egyébként elég jó, alapból tiltja a youtube reklámokat (
), lehet rájöttek ők is, szerintem használd nyugodtan. A Linkedln nem lehet letiltani az Alkalmazások menüben? én csak simán töröltem és kész.
Mondjuk egy dolgot elfelejtettem az elején, én valamit másképp csinálok, mint a legtöbb ember. Bekapcsolás után nem engedem a telefont wifire vagy mobil netre és letiltom a rendszer alkalmazások és a google play áruház frissítéseit.
-
gabo89
senior tag
Vettem egy 128/8 GB verziós készüléket az öcsémnek az Alzából. Néztem youtube-on kicsomagolós videókat, hogy mi jár hozzá. Az Alzában (és valószínűleg a régiónkban) kék dobozban van, és jár hozzá egy 20W-os töltőfej, USB kábel, és egy átlátszó szilikon tok. Egy fizikai SIM-et fogad, egy eSim-et, és egy microSD kártyát.
Elég sok Moto-ós app van. Egy csomó játékot felrak az első bekapcsolásnál, és fenn van alapból, a LinkedIn, és az Opera. Minden törölhető, de a LinkedIn-t és az Operát visszatelepíti. Ha nagyon floodol, lehet kisérlezetek, és letiltok bizonyos Moto-ós appokat.
A navigációs bárban szeretném felcserélni az Alkalmazások áttekintése gombot a Vissza gombbal, de nem látok rá lehetőséget.
Így beüzemelés során szerzett tapasztalatok alapján korrekt a készülék. A kijelző a gyengéje, alacsony felbontású, és nem jók a betekintési szögei. De a fényereje korrektnek tűnik. -
JohnnyX
őstag
válasz
astrojoe12 #20 üzenetére
Talán így?
Nyomd meg egyszerre a Hangerő csökkentése és a Bekapcsoló gomb gombokat.
Tartsd lenyomva mindkét gombot egy-két másodpercig, amíg meg nem jelenik a képernyőmentés előnézete.
A készített képernyőmentést megtalálod a Galéria alkalmazásban, a képek között. -
astrojoe12
tag
Android 14, motorola g34, hogy lehet képernyő mentést készíteni? Videót lehet, kép rögzítését azonban nem találom. Nekem ez az android verzió vissza lépésnek tűnik. Alap dolgokat nem találok, amik évtizedek óta részei az androidnak.
-
astrojoe12
tag
-
janeszgol
félisten
válasz
astrojoe12 #17 üzenetére
Igen van, de közel sem annyi és úgy, mint a Xiaomiban.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy a Motorola készülékekben van reklám a gyári appokban, mint a Xiaomi telókban?
Motorola moto G34 8g reklám mentes?
Köszönöm a válaszokat! -
-
Nem fogom tele sírni a párnám.
-
Ájvé
veterán
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Ez igaz.
-
-
janeszgol
félisten
SD4 gen 1, de ez hasonló az SD695-höz. A GPU pl ugyan az. Redmi Note 12 5G. (A Redmi Note 12 4G-ben is FHD+ Amoled 120 Hz-es kijelző van, mint az összes RN12 szériában, csak abban egy kategóriával gyengébb SoC van.)
Illetve a Motorolának és a Realme-nek vannak izgalmas telefonjai még 100k alatt ilyen erősségű SoC-vel és kijelzővel. -
Ájvé
veterán
válasz
Luck Dragon #8 üzenetére
Hát az lehet, de S695 van benne 5G-vel? Valahol kompromisszumot kell kötni, így vagy úgy, de gyengébb lesz hiszen ilyen áron nem kapsz több mindennek megfelelő készüléket
-
l!nk87
aktív tag
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Nekem van a rokonságban olyan (60+), aki 1,5-2 évente kikerget a világból új telefon vásárlás előtt, mivel neki csak és kizárólag a 720p kijelző jó, csak azon lehet orbitálisan-hatalmas betűket beállítani, amit szemüveg nélkül is lát...
Ha jól számolom jövő nyáron lesz aktuális, legalább lesz mit ajánlani neki, ha jön globalba -
-
Ájvé
veterán
válasz
Luck Dragon #6 üzenetére
Az rendben van, csak ez nem az kategória. Itt örülni kell hogy van benne egy valamilyen normális kijelző, belépő kategóriás készülék.
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Luck Dragon #3 üzenetére
Abszólút belépő szintről van szó, itt már okostelefonról beszélhetünk, ahhoz képest meg így is elég jó.
-
Megvan a célközönsége, de gyanítom, h nem a fórum tagok közt kell keresni.
-
HD+ felbontás és 120Hz , micsoda párosítás …
Inkább lett volna FHD + 60 vagy jobb esetben 90Hz-el. -
David75
őstag
A 18 wattos lassú töltést vajon miért kellett ennyire kiemelni?
-
roli543
őstag
Úgy érzem a Motorola idén nagyon elkapta a fonalat és ez jövőre us folytatódni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csendben piacra került Kínában a Motorola egyik új alsópolcos ajánlata. A specifikációs lista most is jónak tűnik.
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest