- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
köszönöm, Mester, örök hálám!
Paloczi95: örülök, h nem csak én látom így. nekem is Voodo + MBB van fent, tökéletes párosítás
penell1234: jogos a felvetésed, de azért nem Nótázok, mert az nekem már orbitálisan nagy, az 1 is, hát még a 2... ez a teló is csak határeset, néha igen csak nehezen kezelem, pedig nincs kicsi kezem.
meg, mivel részleten van a telóm, nehezebb lenne továbbadnom.
amit viszont bánok, h nem vártam a telóvásárlással, mondjuk mostanáig, mert az LTE-s verziót szó nélkül vinném. nem az LTE miatt, a memória miatt.
azt hittem, h már ebből nem fog kijönni az LTE-s, mert akkor arra csaptam volna le...most már mindegy... ezzel a 4.1.2-vl már nagyon jó a telefon, szóval így se panaszkodok...
-
penell1234
tag
Miért nem váltasz Note 2-re amiben 2 GB Ram vagy S3 I9305 LTE .A logout.hu írta ForRedGlory Samsung (és a többi gyártó is) HATALMAS bakot lőtt azzal, hogy csak 1 GB belső memóriát tett a csúcstelefonjaiba. Egészen elképesztő a különbség a 2 GB és az 1 GB között multitasking esetében. Az 1 GB-tal szerelt csúcsmodellek szó szerint elkulloghatnak a sarokba és meghúzhatják magukat, mert a Note 2 (és a többi kiadásra váró 2 GB-tal szerelt telefon) porba alázza őket. Samsung Galaxy S3-nál hajmeresztő, amikor multitasking címszóval egyszerre 4-5 programtól megfekszik a telefon. Ennek az a jele, hogy ha egy régebben megnyitott programot akarunk megnyitni ismét, akkor újratölt (pl. a böngésző). Ugyanez a helyzet a HTC One X-nél, amihez szintén volt szerencsém egy kis időre, de ott még rosszabb a helyzet. A Samsung ezt azért elég hamar felismerte, mert vannak olyan variánsai az S3-nak,( S3 I9305 LTE) amiben már 2 GB belső memória van.
-
Paloczi95
tag
-
Anulu79
addikt
Régebben kérdeztem de akkor nem jött válasz. Hátha mosg megszán valaki.
Átlátszó státuszbárt szeretnék én is a telefonra. Root és egyéb mókolás nélkül is lehetséges valami file feltelepítésével? -
zozyk
addikt
Na akkor:
Telepítés előtt ajánlott a nandroid mentés,mert nem próbáltam le ezeket,csak megírogattam!!
A telepítés miatti hibákért felelősséget nem vállalok!!!!
Anulu79
CWM vagy root nélkül nem fog menni... -
Yeffy
veterán
jaaaa.. ok, hülye vagyok ma, még mindig nem pihentem ki az edzéseket, úgy látszik... -.-"
a statbarról akarsz CWM telepítőt csinálniháát, az 50-es és a 75-ös, ami érdekelne, nem tudom, melyik milyen.
köszönöm szépen, nagyon rendes vagyGratulálok nekik!
Paloczi95: na, ennek örülök. akkor nincs probléma, ha majd menteni akarok, akkor működni fog oda is.
kúúl -
Paloczi95
tag
Működik belső SD-re is a android, van CWM-ben egy külön opció erre, meg az onnan való visszaállításra is
Úgyhogy most fut a mentésem, utána megy fel a siyah, meg a megbassbeats. Aztán így hagyom
Már kezdem úgy érezni, hogy agyon van romolva meg moddolva a telefonom, pedig egyrészt a hivatalos 4.1.2 van rajta (módosítgatva
) másrészt pedig kezdetben egyáltalán nem akartam rajta módosítani.
Dehát ez a 'linux' szépsége
-
Yeffy
veterán
akkor szerinted hagyjam? jó a teló, nicns vele semmi baj, egyáltalán. se a gyári kernellel nem volt, se sziával
nagyon nem akarok romolgatni már, mondom, még max annyit, h az MS Team-félét feltolom, wipe nélkül elsőkörben.ja, most esett le, h a kérdések nekem szólnak. de rendes vagy
háát, nem tudom. igazándiból az érintetlen, gyári 4.1.2-ről akartam, mivel a 4.0.4 ugye 1. hszben ott van, és ha az kell, akkor már oly tökmindegy, h mim van meg, meg mim nem
mivel tudsz róla amúgy ilyen mentést csinálni? mert gondolom neked nem az van fent?Paloczi95: semmi gáz
na ugye? én is imádom... -
zozyk
addikt
Csináljak CWM-es telepítőt hozzá?
Melyik kellene?Hozzátenném,hogy a nandroid mentésnek igazából,akkor van értelme,ha telepítés előtt megcsinálod,mert ha valami gond van csak visszarakod és ennyi...
De ha már telepítettél és jól működik,csak azért nekiállni mindent visszaállítani,hogy nandroid mentés legyen....szerintem értelmetlen... -
Yeffy
veterán
így van. ha ezért takarítás jön, akkor már én is elköszönök. semmi olyat nem írtunk, szerintem sem, amit takarítnai kéne.sajnos azóta sem tudom működésre bírni az általad korában nekem készített statbart, nem ad neki SU jogokat a teló, hiába írja ki, h abban indult...
Gizmo: igen? lehet csak gyári kernelt feltenni? van magában is? azt hittem, h csak a ROM-ba "beépítve" létezik...
ehhez a nandroid-hoz szólnék még: mentés előtt tegyem én is vissza a gyári kernelt?Paloczi95: nincs mit
amúgy Yeffy, csak megjegyzésképp
szerintem igen, még nem próbáltam...ugye, h jobb? én is csípem ezt a Voodoo témát
-
Paloczi95
tag
Jeffy DJ és Gizmo94 köszönöm a válaszokat
Csak azért, mert feltettem a siyah-t, kíváncsi voltam, mennyivel lesz jobb a hangzás, nagyon dicsérik
Csak elfelejtettem, hogy előtte akartam csinálni nandroid mentést
Úgyhogy most akkor megy vissza a gyári kernel, rá a CF-Root, aztán nandroid mentés, majd vissza a siyah, mert nekem is bejön a hangzás
Ja egyébként belső SD-re is működik a nandroid?
-
Paloczi95
tag
Ha teszek fel egy custom kernelt (pl siyah) akkor a gyárit hogy tudom utána visszatenni? Elég ha odin-ban az egyfájlos romot ráengedem (mert úgy ugye nincs adatvesztés)?
-
Yeffy
veterán
teljesen tökmindegy, nyilván, meg ragozhatjuk órákig is, de engem ez zavar. és kész.
ha mondjuk egy Gio, vagy valami kis szar teló lenne, ok, belefér.
de egy elvileg csúcsmodell, amiért szép pénzeket gombolnak le rólam + előfizu (tudom, nem kötelező ilyet venni), ne akadozgasson már, meg fossa magát össze mittudomén, 4-5, nem flash alapú weblaptól...
nem CAD-ezni akarok rajta, v új játékot írni.
szerintem ez elvárható.
és, mint látható, jó pár custom romban ez megoldható. akkor gyáriban miért nem?mondjuk ellenpéldának tudom hozni a Nexusokat. fogtam egy régebbit, tán, mikor kijött rájuk a JB, na az úgy, ahogy volt, tökéletes volt. számomra. szép, letisztult, jól is bírta a tesztelgetésemet.
már picit bánom, h nem azt vettem. na de majd legközelebb, ha még droid user leszek...
nem hiszem el, h egy ekkora cég, mint a Samu, nem tud rendesen optimalizálni, hogy gyári rom alatt, 4 maggal, meg minden kutyaf_szával, akadozgat. és mondom, nem a játék rész érdekel, meg nem tömörítek, torrentezek, v egyéb ökörségeket csinálok rajta...
szerintem ez nem egy lehetetlen kérés.OFF: kocsim sajna még nincs, de sztem nem kéne ezt idekeverni...
szerk.: ne érts félre, nem ágálni akarok ellened, vagy ilyesmi, mivel segítettél már párszor, csak leírtam, ahogy én látom...
-
Gizmo94
veterán
Félre ne értsd, nem szeretnék ebből vitát kirobbantani, nem kell megint modker, meg egyebek. Ugyan nem a telefonról vezérlem a halálcsillagot, hanem a mosógépről, de a fentiekben csak a saját véleményemet írtam le, semmi több nem történt, ezt is csak a szabad véleménynyilvánítás jegyében tettem. Még tanácsokat sem adtam, tehát ez nem számít semmit, ettől mindenki azt és úgy használ ahogy neki megfelel és jólesik...
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Intel q8200 #24774 üzenetére
Én is kipróbáltam wipe nélkül, kb. minden FC-zett.
-
Intel q8200
senior tag
Lengyel 4.1.2 alatt mindenkinek gondolkodás nélkül jön az óra az időjárás widgettel feladatkezelőből kilépve?
-
Yeffy
veterán
válasz
Gizmo94 #24764 üzenetére
köszi, h megosztottad a tapasztalataidat
én mondjuk a 4.1.2-vel vagyok,az nem ilyen fos, mint amilyen neked volt a 4.1.1. mondjuk maholnap feltolom szerintem azt az MS Team 4.1.2-t, nagyon tetszik. de bízom benne, h nem kell wipe-olni, nincs hangulatom ismét belakni.
de egybk gz a magyar v akármelyik Samunak, h egyik csúcsmodellre ilyen romo(ka)t ad ki. a gyári 4.0.4-ről már nem is beszélek, az vállalhatatlanul szar, akadós, laggolós, tw reload-os, még a gyári lengyel 4.1.2-höz is...Intel q8200: igen. tesztelve. többször is.
-
zozyk
addikt
válasz
Gizmo94 #24769 üzenetére
Abban egyetértek veled,hogy jobbak a custom romok,de azért nem akkora tragédia egy átlag user-nek az official rom sem...
Persze aki a halálcsillagot irányítja a telefonról és még mellette *.psd fájlokat szerkesztget emulált windows8-on,annak tuti nem lesz jó,de egy átlag user,aki nem akar rombolgatni,annak tökéletes lehet a gyári rom is....
MunezXBK
Hát igen,azért a custom romokhoz gyakrabban jönnek ki fix.zip-ek.... -
Gizmo94
veterán
Ehhez már nem volt türelmem, ez tény, miután már rámjött a harci baj a sok "szép" foszöld ikontól.. De ez volt a legkevesebb baja ennek a romnak.. Mindenesetre örüljünk az user errornak, mert ez az volt, legyen úgy...
Custom romoknál viszont ez alap, nem kell állítgatni.
-
Laraxior
titán
Mennyiért lehet elpasszolni az S3-am? Note 2-t akarok
-
Gizmo94
veterán
Na szóval, pár tapasztalat, ha valakit érdekel..
A Siyah kerneles Turkbey 4.1.1 után a gyári magyar 4.1.1 egy kalap SZAR! A 4.1.2 -es romja után után pedig mégnagyobb halom SZAR! Primitív status bar, nincs akku százalékos kijelzés,stb.. primitív egysoros görgetősáv, alig benne valami. Béna időjárás widget, gyári böngésző akad, az egész rom primkó és egyáltalán nem smooth.. Wifi térereje szarabb, gps nehezebben pozicionál, az egész rom optimalizálatlannak tűnik. Cserébe az akkut elég szépen eszi,van háttérfolyamat bőven..
Komolyan, nem akartam ennyire lefosni,de ettől annyira lelkes mindenki??? Őszintén csodálkozom..
Ha ezzel a rommal kellene használnom a telefont, besírnék.. Amióta megvettem, az első félórát kivéve most van rajta először gyári rom, de mivel így kérte a vevő, tehát ezzel kapja.. Mindenesetre, teljesen megerősödtem abban,hogy sosem használnék gyári Samsung rommal SGSIII-at, legalábbis ilyennel nem, mert ez egy jól belakott custom romhoz szokott usernak büntetés..
Amit még hozzátennék, a magyar 4.1.1- et megawipe után tettem fel, tehát nem maradt semmi maradék sehol. Download módban Counter 0, minden official. Official siralom.. Esköz állapota normál, ha ez a normál.. Dióhéjban ennyi..zozyk: Kösz, de inkább meg sem keresem.. nekem ez az egy óra elég volt ebből.. Megy a dobozába.. szegény..
kungzi Ha gyári független és új, vagy pár napos, akkor esetleg.. Különben ez csak álom.. annyiért igencsak sokáig kell árulni...
-
HUTCHDB
nagyúr
stabil 4.2-es romot tud valaki?
kipróbálnám..... -
Intel q8200
senior tag
Nekem a lengyel 4.1.2 van fent mègis kell idő mire feláll. :-)
-
ToMmY_hun
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudná valaki mondani, hogy hogyan lehet a telefonhoz gyárilag járó plusz sok gigát a dropbox accounthoz hozzárendelni? Hiába jelentkeztem be, ugyanúgy 2,6 GB-ot tudok csak használni.
-
zozyk
addikt
válasz
pappkarcsi #24753 üzenetére
Van már pár link itt a topikban,de azért kösz a torrentes megoldást is...
Mi a baj az odinnal?
-
lajki7
senior tag
Jó sokan áttértek Notesz2-re .... Most néztem a topicot ott !! Durva
lehet én is
Nem értem...
-
zozyk
addikt
válasz
pappkarcsi #24750 üzenetére
Odinnal felraksz egy 1fájlos romot,pl a lengyel 4.1.2-őt,megmarad minden adatod,programod...
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok.
Kikapcsoltam a super su-ban a telefon rootoltságát, újra is indítottam de a kies ettől független azt írja hogy: "Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést."
Ota-t is próbáltam, de hiába kattintok a frissítés keresés gombra, de nem történik semmi.
Most LH1 XEO van rajta.Ötlet, hogy hogyan frissítsem, hogy ez eddig jól belakott cuccaim is rajta maradjanak?
-
foxymaxy
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #24744 üzenetére
basszus az létezik hogy a t-mob még a 4.0.4 romnál jár ???
a piros és a kék szolgáltató is már a 4.1.1-et tolja
most van 1 kis időm és belemélyedtem a romolgatásba hát mit ne mondjak a kínálat fenomenális
és zavarba ejtő a felhozatal
volna 1 kérdésem, a dualboot hogy műxik?
boot menüből kell kiválasztani hogy melyik rendszer fusson ?GeneraL_XTX : bocsi nem neked szántam konkrétan
valahogy mellé nyomtam
-
Gizmo94
veterán
válasz
Mosqu!to #24745 üzenetére
Hát ha nem akarsz magadnak visszatérő problémákat, akkor ez bizony full wipe -pal az igazi...
De igazából neked is azt tudom mondani, hogy megpróbálod anélkül, csak simán wipe partition cache + dalvik, és utána ha laggol vagy fc-zik, akkor marad a full wipe megoldás és újraflasheled. Nem veszítesz vele tulajdonképpen semmit..P.S.: Jó az avatarod!
-
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Omega v34-ről (4.1.2) térnék vissza a gyári 4.1.2-re. Kell neki wipe, vagy elég a cache+davlik cache törlés? Esetleg igényel egyéb metódust is egy átlagos rom cseréhez képest?
Előre is köszi
-
rankesz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #24741 üzenetére
Nem találtam a honlapkukon, remélem ingyen van a kézbesítés, tehát összesen 2100 forintot fizetek majd... te hogy tudod?
-
Paloczi95
tag
válasz
MunezXBK #24740 üzenetére
Feltettem, frissítettem a host file-t, meglátjuk mi lesz
Látom, hogy ebben van white list, de nem tudom oda mit kellene beírnom (ha esetleg így most nem működne).
(#24741) GeneraL_XTX: Hát lehet, hogy az lenne a legjobb megoldás neked. A vásárlástól is elállhatsz, meg nem átvenni is van jogod, úgyhogy... rajtad múlik
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
rankesz #24737 üzenetére
Azt néztem, hogy sajna nem
A képen kék színű volt, csak azért rendeltem mert valaki linkelte hogy áttetszőt kapott onnan, és külön nem voltak a színek feltüntetve.
Paloczi95: pont ugyanez a helyzet nálam is, csak nekem fehér a telefonom így a kék nem kell
Lehet így nem fogom átvenni a csomagot és megrendelem az áttetszőt most.
-
válasz
GeneraL_XTX #24735 üzenetére
vodanal hol lehet ezt megrendelni? tudnal esetleg dobni egy linket? szerk: picit lemaradtam
latom a linket
ez a tok mennyire maszik fel a kijelzo szelere? elfedi a kijelzo illetve a keret kozotti illesztest?
-
Paloczi95
tag
válasz
Amikor én rendeltem, akkor a képen is kék színűek voltak, és a leírásba bele volt írva, hogy kék. Most megnéztem, most a képen is fehér/áttetsző van és a leírásban a színhez -1 van írva. Remélem én kéket kapok, mert a teló is kék
más: Letöröltem az adfree-t és azóta működik a fb messenger értesítés. Szóval valamiért úgy tűnik, az adfree blokkolta le. Lehet valahogy módosítani az adfree beállításain, engedélyezni benne bizonyos programokat?
-
rankesz
veterán
válasz
-
bordi10
senior tag
válasz
Itt még van jó árban, és ez a fehér/átlátszó pakk, a kéknek más gyári kódja van!
Ez az átlátszó: EFC-1G6SWEC -
GeneraL_XTX
veterán
Én is megrendeltem a minap a Vodafone-tól ezt a gyári Slim Cover tokot a fehér telóhoz, de igazság szerint nem tudom hogy most kéket vagy átlátszót küldenek-e
Nincs egyértelműen leírva hogy most milyen színről beszélünk, de fehért telóhoz lehet furán nézne ki a kék Slim Cover.
Aki esetleg rendelt még tőlük milyen színűt kapott?
-
blt.62
őstag
Ugye jól tudom,hogy az SGS 3-ban nincs olyan funkció, hogy rezgéssel jelezze ha a hìvott fél fogadja és elutasítja a hívást? A Hox-ban volt ilyen.
-
Gizmo94
veterán
Köszönöm
-
Gizmo94
veterán
Ha valaki ráér, nyomjon már nekem egy független magyar JB 4.1.1.XEH linket, ahonnan le is lehet tölteni, mert a Samsung oldalán linkelt Hotfile-os nekem nem működik..
Thx.
p2pp Vannak pluginek a TC-hez , amikkel látja a PC rendesen, mint bármilyen usb meghajtót.
-
p2pp
őstag
Azért nagy gáz 1 ilyen drága telótól, hogy csak MTP csatlakozás van USB-n keresztül!
Magyarul a Total Commander és társai semmit sem látnak csatlakozáskor csak a Sajátgépben látom a teló belső és külső memóriáját. -
lajki7
senior tag
válasz
Intel q8200 #24718 üzenetére
JB nem! 404igen
-
Intel q8200
senior tag
Gyári feladatkezelőből kilépve, nektek is kb 2 sec mire megjelenik az óra widget az időjárással?
-
Sógi
addikt
válasz
#01696768 #24716 üzenetére
4.1.2?aláírásod aktuális?Mennyi uptime-al? Kevés neked ez a telefon már
Nő létedre, jól belaktad és kihasználtad, van hozzá érzéketek
Nexus 4 vagy S4 a következő áldozat?Jó is ez pittellrootold buli, nem?
Az, mondtuk mi, tudtuk mi
Nézz a fény felé...
(#24715) gyuri81: Gyurikám, az ágyban lenne már a helyed
Na léptem, mert mindenki alvósba van már
Jóccakát emberek
-
törölt tag
Na, nekem is jó napom van, 2 hónap alatt sikerült először belaggoltatno a TW home screent. Asszem szintet léptem
Igaz, tele van minden tár majdnem csurig. De ha ez így megy, akkor én is beülök ide a ROMkocsmába. Végre meglesz az ürügyem.
-
törölt tag
Hogy mi van itt ma (is)!
gyuri81 - jahh, az agyukra ment a romolás
-
Sógi
addikt
Jah, nem parázok már. Azért köszi a biztatást!
Am, én is azt mondom neked, h mindig bízni kell, h lesz még jobb is! Nálam bejött már sokszor(#24709) spawn21: Az élet nem habostorta, de vannak benne szép napok, amiket meg kell becsülni tetkóman
Kapd el az asszonytVégül is ma szombat van és buli/színház az élet
Na, jól van, befejeztem az offolást, mert a végén jön egy spionka vagy mi a rák -
Sógi
addikt
Jól mennek a dolgok nem panaszkodom, csak az ember hajlamos túlzásokba esni, controll nélkül, ebbe estem bele én is két napig egy S3 miatt, amin megjelent egy kis homóka fordított i betű
És megvilágosodtam, abban a pillanatban, mikor az egész univerzum az enyém lett pár másodpercre(#24702) spawn21: "magaddal" - hát beszartál volna a kiscsajtól ember, szana-széjjel kapott
-
Sógi
addikt
válasz
spawn21 #24699 üzenetére
Nem mondod komolyan!!!
Két napja, azt hiszem, h egy pöcs vagyok és elfelejtettem romolni..
Az S2-őt fossá romoltam és sosem volt gondom, nem lett tégla sem, azon tanultam meg mindent!
Ma meg egy jó esti sex ébresztett rá, h nem fogom magam egy szaros telefonon idegesíteni 2 kőkemény napigBasz*djon meg az a kis homo p*cs felkiálltójel és custom binary counter
Belaktam, jól laktam minden értelemben és smooth a gép, pár óráig még tolom a wine-t, aztán ágyba bújok újra és vároma világvégét 21.-én(#24700) MunezXBK: jogos lehet
Az a kib*szott mázli, h gyárira simán vissza lehet állítani, de hozzá voltam szokva, h gyári a számlálom és custom romon és kernelen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Politika
- Megújult a PROHARDVER!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parfüm topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest