- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagyula
senior tag
A Google már korábban kijelentette, hogy felgyorsítja az Android fejlesztését és a jövőben évi két nagyobb kiadással rendelkezik.
(forrás)
Mikor jön a 4.2.1,nem tudja valaki? -
lajki7
senior tag
Ti tobbnyire melyik kepernyo modot hasznaljatok,szokasos vagy termeszetes???
haveromnak itt mellettem Sony xperia S e van es a termeszetes nalunk olyan mint nala kijelzo
szokasosnal nalunk S3an sokkal elenkebbek a szinek
fura...ez is jo meg az is
a termeszetes olyan mintha fako lenne a kijelzo....varszegig azt hasznalja. Haveromnak is jobban tetszik a termeszetes mod ezen az S3an mint a szokasos
ti hogy vagytok ezzel?
-
maxim01
aktív tag
Valahol be lehet állítani a 4.1.1-ben hogy az alkalmazások a memóriában maradjanak?
-
Intel q8200
senior tag
válasz
Intel q8200 #22990 üzenetére
A videó meg lemaradt.
-
Intel q8200
senior tag
válasz
gilfoyle #22987 üzenetére
Nincs a listán, de van itt egy videó, ahol tele van a sáv alkalmazásokkal.
Akkor talán lehet hozzáadni?Nekem nem megy, mert ha szerkesztésre viszem, akkor a sáv mellett fekete képernyő van, és "húzza ide" felirat. Szóval csak levenni tudok a listáról. Alkalmazás ikont nem enged odahúzni.
-
Yeffy
veterán
válasz
Intel q8200 #22986 üzenetére
hmmm, ezek jól hangzanak. nekem is erre kell majd beújítani, úgy látszik...
-
gilfoyle
őstag
válasz
Intel q8200 #22986 üzenetére
A samsungos jegyzet alkalmazás képes multiviewra?
-
Intel q8200
senior tag
Lefrissítette a 4.1.2 magát. Minden beállítás és program maradt!
Beállítottam az intelligens képernyő elforgatást. Nagyon frankó!
Nem tudom, hogy a 4.1.1-be benne volt-e, én csak most találtam meg.
A multiview nekem megy jól. Hosszan kell nyomni a vissza nyilat és a fülecske megjelenik bal oldalon.
A fület lehet mozgatni fel le és a vissza gomb hosszas nyomása után el is tűnik. -
zozyk
addikt
Felraktam én is DB-re az új 4.1.2 romot...
-
Yeffy
veterán
válasz
spawn21 #22866 üzenetére
ez a pali... kész...
értem. hát, a fő, h olyat csinálsz, amit szeretsz...Gizmo, há' ne trollkodj, mé' trollkodsz?
nnah, már látom, van Billie Jean
de mivel már van 4.1.2 is, sztem nem MS Team romom lesz, hanem ezha rá tudom mókolni a Voodoo-t, ill rootot... más nem kell nekem...
Groove: úúristen, ennyi hülyét egy rakáson... -.-"
-
GrooveHero
addikt
ki akart itt venni Nokiát?
-
Zsolaf
addikt
válasz
kissandras20 #22975 üzenetére
Én is T-s vagyok és megoldottam hogy ne legyek letargiában
-
Piwi
veterán
válasz
kissandras20 #22975 üzenetére
most 3 napos gyász jön
micsoda problémák
-
kissandras20
aktív tag
Sorry, csak azon keseredtem el, hogy JB mindenre kijött csak a T-re nem
-
Robertoq
őstag
Valaki kipróbálná légyszi, hogy JB alatt megy a ScreenCast (ez demós ingyenes), mert csak akkor rootolnék ha igen.
-
vagyula
senior tag
Valaki meg tudná mondani időnként miért lép ki a talk?Hiába jeletkezek ki meg vissza,ilyenkor csak a reastart segít.Vajon ez a talk hibája?
-
gilfoyle
őstag
Akinek rootolt 4.1.2 kell az miért nem teszi fel a leaked verziót?
Már kb. két hete stabilan megy a telómon... -
Injun
senior tag
válasz
WinstonWolf #22845 üzenetére
5 hónapos.Annyira persze nem vagyok elkeseredve mert van gari,de akkor is gáz.
-
lafaty80
addikt
Valaki már root-olta a 4.1.2-es romot? Mert nálam ugyanaz mint az indiai esetén, azaz nem csinálja meg.
-
Bilux
veterán
válasz
vagyula #22955 üzenetére
Nem a 4.1.2 kérdezte
Maxim01:Egyébként google de ha idekattintasz elvégeztem helyetted azt a pár ujj gyakorlatot
-
Zsolaf
addikt
Akit érdekel a magyar független XEH 4.1.1 itt kopogtasson!
A szép az egészben, hogy októberinek írja a sammobile
-
maxim01
aktív tag
Valaki belinkelné mivel tud többet a 4.1.1 mint az ICS.. lehetőleg magyar leírásnak örülnék, kerestem én is de csak maszlagot találtam. Előre is köszönöm.
-
Bilux
veterán
válasz
Zsolaf #22950 üzenetére
Szóval erre foglalták le azt az 1MB-ot
americanidiot: ne is mond most vagy 3/4 évig siránkozások jönnek
vagyula: Mindent nem lehet egyszerre, mert akkor ki veszi meg a következő telefont?
Egyébként meglepődtem a samsung döntésén mikor kiderült, hogy SGS2 megkapja ezt a győnyőrű új embereknek készítve UI-t. Ilyen sosem volt, de szerintem mi nem kapjuk meg a következő széria kezelőfelületét.
-
Zsolaf
addikt
Figyelem szolgálati közlemény!!
A Lengyel 4.1.2 stresszeltem, már a ramot és egyszer sem zárta be a TW-t!! Teleraktam a memóriát és folyamatosan zárogatott be programokat a háttérben de a TW nem indult 1x sem újra, ez nagyon jó hír!
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22938 üzenetére
ha nincs megosztásod akk 0 a letöltési forgalmad. jó vagy, igen
-
Bilux
veterán
válasz
vagyula #22943 üzenetére
Ja, értem. Ez a több ablakos megoldás akkor jó ha valamit át kell másolni, mint file kezelőben valaki elvan az egy ablakkal is, de valakinek kell a 2 ablak a jobb átláthatóság végett.
Én sokat nem is fogom használni szerintem, mint ahogy a filmet sem rakom ki netezés közben PIP-ben pedig van rá lehetőség.Egyébként HOX-ra is most adták ki a JB-t még világvége előtt mindenki kiadja aki tudja
-
gyuri2008
veterán
Nektek sem működik a Check Fus Downloader?
-
Bilux
veterán
SamMobile @SamMobiles
Official Android 4.1.2 started for Galaxy S III [Android 4.2 Q1/Q2]
Lehet készíteni a nyavajgó izmokat. De azért elég tág az a Q1 Q2 nem? Addigra kint lesz a limonádéAmuba: ezt nem tudtátok? Az első leaknál is írták azt hiszem 3 sec vagy kettő kell neki.
-
Zsolaf
addikt
Akinek fent van a 4.1.2 lengyel, most jöttem rá hogy a vissza gomb nyomva tartással elő jön az oldalsó menü( több ablakos app), mert itt valaki írta hogy eltűnik állandóan, de csak a kilógó fül tűnik el olyankor és a vissza gomb nyomva tartása előhívja.
-
vagyula
senior tag
válasz
Intel q8200 #22931 üzenetére
pl:
-a több ablakos mód
-note 2 galéria
-értesítési panel variálható
-nekem valahogy a színek szebbek,lehet csak bemesélem magamnakazt hittem a note inkeffect losckscreenjét és a popup note-ot is megkapjuk,de nem.
Nem baj majd portolják.ez a többablakos mód nem marad meg ha másik oldalra megyek, úgy meg mi értelme má?
-
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22932 üzenetére
csak a publikus linkeket tiltják 20 giga forgalom felett és csak 3 napra. ki lehet bírni
-
lafaty80
addikt
válasz
Intel q8200 #22931 üzenetére
"Azon kivül, hogy a felhasználható ram 1-el csökken"
-
Intel q8200
senior tag
Megy is fel a lengyel csoda csak tudjam leszedni.
Valakinek tudja mi változik a 4.1.2ben a 4.1.1-hez képest?
Azon kivül, hogy a felhasználható ram 1-el csökken. -
nggabi
félisten
válasz
GrooveHero #22920 üzenetére
a forgalmat nem mutatja sehol
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #22917 üzenetére
Konkrétan 0 az szerintem jó
Nem tudom mikor tetted fel, de állítólag havonta méri, nem lehet h az a múlt hónapban volt?
-
RockCNC
őstag
válasz
GrooveHero #22914 üzenetére
Beállítások/adathasználat
-
Zsolaf
addikt
válasz
GrooveHero #22914 üzenetére
Azt Én sem tudom, de gondolom a dropbox-on belül
megnézem
szerk: belépsz a weben és ott settings/account info és alatta Shared files bytes
-
törölt tag
Ááááá, ez gáz! Szervíz, mégpedig izibe. Ilyen nekem is van egy mikroszkópikus, azt hittem, én csináltam (bár nem értettem, hogy hogy, amikor kvázi tokban van (külön zsebben, farmerzsebben, stb.). Kár, hogy itt Svájcban nincs futár, a szolgáltatóhoz kell bevinnem. Így még várok, hogy lesz-e több.
Am. eléggé gány ez a krómozott műanyag karima, kb. az egyetlen bajom a telefonnal (a hátlapom már rég fém). Samsung, samsung....
-
RAID 2
aktív tag
Most, hogy fölment a 4.1.1 nem látja a telót a PC, sajnos céges gép, így semmilyen plusz program, driver telepítése nem lehetséges.
Tud segíteni valaki? -
Zsolaf
addikt
válasz
vagyula #22894 üzenetére
Lengyel 4.1.2 ez a hotfile-os lassú de biztos
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest