- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
teljesen tökmindegy, nyilván, meg ragozhatjuk órákig is, de engem ez zavar. és kész.
ha mondjuk egy Gio, vagy valami kis szar teló lenne, ok, belefér.
de egy elvileg csúcsmodell, amiért szép pénzeket gombolnak le rólam + előfizu (tudom, nem kötelező ilyet venni), ne akadozgasson már, meg fossa magát össze mittudomén, 4-5, nem flash alapú weblaptól...
nem CAD-ezni akarok rajta, v új játékot írni.
szerintem ez elvárható.
és, mint látható, jó pár custom romban ez megoldható. akkor gyáriban miért nem?mondjuk ellenpéldának tudom hozni a Nexusokat. fogtam egy régebbit, tán, mikor kijött rájuk a JB, na az úgy, ahogy volt, tökéletes volt. számomra. szép, letisztult, jól is bírta a tesztelgetésemet.
már picit bánom, h nem azt vettem. na de majd legközelebb, ha még droid user leszek...
nem hiszem el, h egy ekkora cég, mint a Samu, nem tud rendesen optimalizálni, hogy gyári rom alatt, 4 maggal, meg minden kutyaf_szával, akadozgat. és mondom, nem a játék rész érdekel, meg nem tömörítek, torrentezek, v egyéb ökörségeket csinálok rajta...
szerintem ez nem egy lehetetlen kérés.OFF: kocsim sajna még nincs, de sztem nem kéne ezt idekeverni...
szerk.: ne érts félre, nem ágálni akarok ellened, vagy ilyesmi, mivel segítettél már párszor, csak leírtam, ahogy én látom...
-
Gizmo94
veterán
Félre ne értsd, nem szeretnék ebből vitát kirobbantani, nem kell megint modker, meg egyebek. Ugyan nem a telefonról vezérlem a halálcsillagot, hanem a mosógépről, de a fentiekben csak a saját véleményemet írtam le, semmi több nem történt, ezt is csak a szabad véleménynyilvánítás jegyében tettem. Még tanácsokat sem adtam, tehát ez nem számít semmit, ettől mindenki azt és úgy használ ahogy neki megfelel és jólesik...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parkside szerszám kibeszélő
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest