Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
penell1234
tag
Akkor ez a Samsung Galaxy SIII LTE (GT-I9305) 2 GB ramal ?
-
penell1234
tag
Miért nem váltasz Note 2-re amiben 2 GB Ram vagy S3 I9305 LTE .A logout.hu írta ForRedGlory Samsung (és a többi gyártó is) HATALMAS bakot lőtt azzal, hogy csak 1 GB belső memóriát tett a csúcstelefonjaiba. Egészen elképesztő a különbség a 2 GB és az 1 GB között multitasking esetében. Az 1 GB-tal szerelt csúcsmodellek szó szerint elkulloghatnak a sarokba és meghúzhatják magukat, mert a Note 2 (és a többi kiadásra váró 2 GB-tal szerelt telefon) porba alázza őket. Samsung Galaxy S3-nál hajmeresztő, amikor multitasking címszóval egyszerre 4-5 programtól megfekszik a telefon. Ennek az a jele, hogy ha egy régebben megnyitott programot akarunk megnyitni ismét, akkor újratölt (pl. a böngésző). Ugyanez a helyzet a HTC One X-nél, amihez szintén volt szerencsém egy kis időre, de ott még rosszabb a helyzet. A Samsung ezt azért elég hamar felismerte, mert vannak olyan variánsai az S3-nak,( S3 I9305 LTE) amiben már 2 GB belső memória van.
-
penell1234
tag
Szeretnék vásárolni egy 16 vagy egy 32GB SD micro (SDHC Class 10) kártyát szerintetek melyik márka a legjobb?
-
penell1234
tag
Hamarosan remélem én is S3 tulaj leszek az LTE verziot szemeltem ki T-mobilos.Nem tud valaki olyan hátlapot és nem tokot ami olyan gumis mint ami a Sony Xperia vagy esetleg HTC hátlapjára hasonlít tapintásra.
-
penell1234
tag
A 4.1.2-ben benne van a multi window? És erre még nem kaptam választ. Hamarosan remélem én is S3 tulaj leszek az LTE verziot szemeltem ki T-mobilos.Nem tud valaki olyan hátlapot és nem tokot ami olyan gumis mint ami a Sony Xperia vagy esetleg HTC hátlapjára hasonlít tapintásra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest