- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Magától megy download módba? Nem jó jel... Vedd ki az akkut pár percre és indítsd újra.
Apaszka: Régen röhögtem ekkorát.
Ez egy éktelen nagy szar app, pontosan annyit csinál, mintha nyomod a hangerő gombot. Húzgálja egytő-ötig LOOOOOOOOL
Természetesen azért a fáradozást köszi.
-
MattH
csendes tag
Hi!
Vadi új S3 képtelen a memóriakártyát normálisan kezelni!
A telóba vettem egy Samsung microSDHC UHS-1 Pro kártyát (class10), és a behelyezés és mountolás után, ha hozzáérek a teló hátulsó részéhez alul a kártya környékén, azonnal elfelejti a kátyát (unmount). Hátlap fent.
A kártya volt PC-ben és a telóba is formázva.
A telón még semmi progi nincs, tök szűz.
A kártya a PC-n tökéletesen megy.
Ötletek a hibajavításra? -
Gabesz77
senior tag
Igen, ezt kezdtem én is. Eddig minden jó volt, pár napja csinálja, előtte 10%-ot esett egy 8-10 órás éjszakai pihenő alatt és simán kibírta másfél napig, jó sok netezéssel.
Most max 12-13 óráig húzza, kipróbálom az appok törlését, majd a laucher cserét, ha előbbi nem válik be.eM'82: Nézem folyamatosan az alkalmazásokat és sok van, ami állandóan fut, hiába állítom le. Pl a Google maps-ből egyszerre akár három is. Próbálkozom.
-
okoska74
senior tag
Sok olvasás: itt mindent megtalálsz. Regelj, hogy tudj letölteni.
/pdafanclub.comPlusz 10 perc felrakás.
-
HUTCHDB
nagyúr
sokan biztos megköveznek, de nekem ez nem nagyon jön be.....
már bocsánat, (főleg okoska74-től és r2 barátomtól
) mert mindenki azt használ amit akar, meg azt, ami tetszik neki, és biztos sokaknak ez tetszik, de nekem erről más a véleményem.....
ha már vannak képernyő képek, akkor én is közzé tennék olyat, ami nekem nagyon tetszik:
-
MrTwister
őstag
Én innen szedtem le:[link] Ne a hotfileosat válaszd mert az lassú, hanem a multioploados mirrort. Leírás is van hogyan rakd fel itt, ha követed semmi gond nem lesz.
Raveforce: nekem is T-s és a fentebb linkelt gyári lengyel romra toltam rá a CF-Root-ot és már elsőre root-olta a telefonom. (Így csináltam : [link]) No para, nem egy ördöngösség!
-
törölt tag
Lehet,hogy a kamerád olyan kódolást csinál,amit a telcsi lejátszó programjai nem csipáznak,először próbáld meg a telefonnal formázni a kártyát,és úgy másold vissza a filmet.
A másik,ha van a gépeden Format Factory,akkor konvertáld át a felvételt,ezzel a programmal kismilló beállítást tudsz eszközölni,többek közt HD is,ha már HD-ben vetted fel az anyagot. -
lajki7
senior tag
Akkor passz
Sracok megint megkerdezem,mert nm kaptam segitseget
Sracok lenne meg egy kevesbe felig idiota kerdesem meg hozza az hogy adott ugye a telefonon levo "8db" program amit hasznalok plusz a beallitasaim ahogy mst be van lakva a keszulek! Ezt igy ahogy van fel lehet menteni egy felhobe??tegyuk fel a google fiokomba! Nem kell nekem mar Titanium...eleg volt Sn meg S2n mokolni!! Rootolni sem fogok mar evégett,szoval a kerdesem az lenne hogy igy ahogy van fel lehet menteni egy felhobe ezzel a par programmal,illetve beallitassal vagy nem??? "gondolom ezt ugy,mint a nevjegyeimet.Beirom az uj romnal a felh. adataimat es tolti is lefele a nevjegyeket" koszi !!
-
highness
tag
Igen látja.
Nekem is ez van. Csak beraktam a telefonba és egyből felismerte. 59,45Gb felhasználható hely lesz az Micro SD kártyán. A csomagoláson volt egy android droid is.
GrooveHero: Micro sim kell bele.
1 - becserélteted a régit a szolgáltatóddal.
2 - levágod magadnak.
3 - gsm boltok, szervizek max 500Ft-ért levágják neked micro sim csippantóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest