- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
róland
veterán
válasz
Osi222 #42682 üzenetére
Ha nem függőleges felületre akarod tenni a telefont, akkor akár az Inotec Nano-Pad is jó lehet. Néha csapvíz alatt ki kell öblíteni (lemosni a port róla), mert a poros felület nem tapad.
Én évek óta használom. Nyáron/melegben nem szabad az autóban hagyni, mert hosszabb távon elolvad.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Osi222 #26411 üzenetére
Nincs rendjén egy készüléknél? Néztél mostanában körbe a piacon?
Ez most a trend. Azon lehet vitatkozni jó-e, véleményem szerint annyira mintha a tevének uszonya lenne, viszont vásárlás előtt tájékozódom és felmérem mire számíthatok.
Akkor kisebb eséllyel érik meglepetést az embert ha zsonglőrködik és nem kiáltja ki utána ősgonosznak a gyártót.
És igen, nálam is repült párszor a telefon, és igen, nem is egy tok van itthon, és ismét igen, legyen szőrös az orruk, fülük mert egy napi használati tárgyból luxuscikk látszatát keltő üveget csináltak, felpörgetve a teló kiegészítőket gyártók és biztosítók forgalmát. -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
Osi222 #26401 üzenetére
Mondjuk amikor én vásároltam az S7e és S8 - at (xiaomi után) tökéletesen tisztában voltam vele ha leesik akkor lehet hogy kampec.
Vállaltam és vállalom is a rizikót és ha bármikor meg is történne nem a ssmsungot fogom hibáztatni a saját esetlenségem miatt, mindazonáltal együttérzek veled.
Sajnálom hogy ilyen pórul jártál de lássuk be nemcsak telefont veszünk hanem rizikót is de arra ott van a biztosítás. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Osi222 #26379 üzenetére
Nagyon vigyázni kell rá,valami jó fogású tok azonnal kötelező.Sajnos a kijelző meg brutál drága.
Meglévő telefonra lehet valahol biztosítást kötni?MediaMarkt-os gyári független,1 hónapos.Vagy bizti csak szolgáltatónál van?Anno vodás Note2-mre kötöttem,kétszer cseréltek is😁
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Osi222 #26379 üzenetére
Elől - hátul üveg, és a tesztekben is írják, hogy eléggé törékeny.
Valóban jó lenne egy "gumimaci" bevonat, akkor legalább visszapattanna.S8 nekem ripityára tört mikor lepattogott a lépcsőn, de szerencsére volt rá biztosításom.
S4 nekem az öltöző szekrényből esett kb 40 centi magasból, de olyan rossz szögben érte a talajt, hogy a belső LCD repedt meg és képet emiatt nem adott, úgyhogy szerviz lett belőle.
Külső üvegnek persze semmi baja nem volt.Ezzel csak azt akartam írni, hogy nagyon nem mindegy hogyan és milyen szögben esik.
Ettől függetlenül az S8 az eddigi legjobb telóm és maradni is fog az S10-ig.
-
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Osi222 #26379 üzenetére
Ne haragudj, de ha leejtesz bármilyen üveg telefont ilyen magasból, az egyértelmű, hogy törni fog. Ezt a gyártó és a készülék "szemére hányni" elég botor dolog.
Sajnálom, hogy összetört a készüléked, de ez nyilvánvalóan a te hibád, le kell nyelned a békát, és ha javítást akarsz, sajnos ki kell fizetned a drága szervizelést.
-
hroberto
veterán
válasz
Osi222 #26379 üzenetére
El kell szomorítsalak, hogy ez általános jelenség az edzett üvegek (GG) esetében. Ezek az üvegek arra hivatottak, hogy ellenállóak legyenek a karcokkal szemben. Ezt többé-kevésbé teljesítik is, viszont mivel nagyon kemények ezért ridegek is. Ezt tudomásul kell venni.
Eddig öt telefonomon törtem össze a kijelzőt (egy sem Samsung volt), viszont mind GG.
A legdurvább törés az volt, mikor egy kb. fél méter magas éjjeliszekrényről esett laminált parkettára és tört...A MIUI szerintem borzalmas, túlbonyolított katyvasz a Touchwiz-hez képest SZERINTEM!
-
racerx
őstag
válasz
Osi222 #26379 üzenetére
Hát nem akarlak elkeseríteni, de 1: sajnos köztudottam rohatdt sérülékeny az elöl -hátul üveg, vékony telefon (egyábként milyen is lenne, ezekkel a paraméterekkel...???). Nagyjából ha 120 centiről bármilyen telefon pont úgy esik a sarkára mint a képen, akkor sanszos hogy kb ez lesz vele..Estleg egy komolyabb tokban van esélye..Ennyi..Csak az a cumi hogy ez itt 100K, másol meg mittomén 50 ezer..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest