- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
89Csabi89 #30537 üzenetére
Az AOD-nak elvileg változtatnia kellene a helyét, de többünknek az utolsó frissítés óta - feltételezhetően egy bug miatt - mégsem teszi ezt kikapcsolt állapotban, csak akkor, ha történt időközben egy kijelző bekapcsolás. Remélhetőleg ez valamikor javítva lesz. Addig is esetleg erre odafigyelhetsz, ha biztosra akarsz menni, hogy vagyis még kisebb legyen az esélye a beégésnek!
-
SzlobiG
félisten
válasz
89Csabi89 #29516 üzenetére
Nekem a nillkin átlátszó tok jött be, már évek óta azt használom a telóimon.
Nah már le is kaptam ezt az üveg fóliát is, ennek is a közepén érezni lehetett amikor lenyomtam.
Most tök fura, hogy ilyen érzékeny fólia nélkül a kijelző sokkal jobb pontosabb szóval nem is küzdök velük tovább.
-
törölt tag
válasz
89Csabi89 #27711 üzenetére
Az alpha egy utánozhatatlan dolog, nagyon szerettem. Sokat nem akarok regélni róla. Az alpha mint tudod, azon kívül, hogy egy kis ékszer nagyon jó fogásu telefon. Az élek és a tapadós hátlap a könnyű súllyal kivételesen biztos fogást kölcsönöznek neki.
Az s8+ az alphához képest egy nehéz zsírmágnes és csúszik mint az olajoshal. Nagyobb mérete és a szinte tökéletes lekerekitések miatt könnyű elejteni.
Bebujós tok itt nem nagyon játszik. Vannak, spiegen, nilkin, CAFELE ultra slim tokok amik nem rontanak sokat a formán. Nekem most van úton a CAFELE mert az elsőt telefonnal együtt még év elején eladtam.
Biztonságos tokot nem hordok, viszont egy köztes megoldást választottam egy fekete bőr USAMAS Joe tok személyében, esetleg érdemes ránézni arra is. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
89Csabi89 #27711 üzenetére
Szia!
Tokot a leendő telefonodra nyilván bármilyet vehetsz, ami tetszik neked. Ha fizikai védelmet szeretnél a készülékedhez, akkor olyan tokot keress, ami oldalról nézve minimálisan túllóg a képernyő felületén, mert az jó eséllyel megvédi a kijelzőt is egy esetleges esésnél. Ilyen tokokat például a méltán népszerű Spigen vagy a Nillkin márkáktól találhatsz, vagy akár a Samsung gyári kínálatában. Ha extra védelemre vágysz, akkor vagy a gyári flip tokokat javaslom, vagy az UAG ütésálló tokjait.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest