Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
thamasz
senior tag
válasz
Aguinaga #45363 üzenetére
Most hogy írod, ugyan ezt tapasztaltam én is a hétvégi vidéki nyaralás során. Párom 2017 A5 telefonján 4G nálam az S8 on meg folyton vissza lassuló használhatatlan net. Vissza esett Edge-re de azon meg semmit nem töltött be. Volt ott még valami Huawei meg szifon de ők se panaszkodtak csak én. Érdekes csak ott csinálta, itthon újra minden rendben, hasít a 4G.
-
Trigo
csendes tag
válasz
Aguinaga #18765 üzenetére
Hmm, kár hogy nem néztem ide egy napig. Pontosan ugyanez a gondom volt nekem is pár hete. Ugrált az a kék b.szás és csipogott mintha sose hagyná abba.
Mivel szeretek mindent kipróbálni, így rányomtam erre a kisegítős látássérültes cuccra, és pontosan így kezdett nekem is ugrálni. És SEMMIT NEM LEHETETT MEGNYOMNI! Ha kikapcsoltad, és vissza, ugyanez volt. Semmire nem reagált a képernyőn. És mielőtt rányomtam, csak egy pillanatra láttam csak a kombináció leírását amivel elvileg kikapcsol (és végig se tudtam olvasni). (Valszeg azt láthattam amit ide is belinkeltetek képet.) Tehát minden létező kombinációt nyomtam a gombokkal, minden formában kb, de semmi. Aztán kb félóra agyfelrobbanós b.szakodás után (amikor már csak kikapcsolni akartam, hogy másnap szerviz, de már ezt se tudtam megoldani) valahogy valamikor eltalálhattam a megfelelő kombinációt és/vagy magától csinált valamit a teló, mert hirtelen minden helyrejött.
Nem gondolom, hogy én/mi voltunk a hülyék. Szerintem ennek a funkciónak nem így kéne működnie(#18774) bigdady:
"Van jól működő LED értesítés kezelő app? Kb minden appom ikonja kék így nem tudom megkülönböztetni."
Ezt most nem teljesen értem. Mármint kb minden apped LED-jelzése a kék, nem?
Gyárilag is kb minden app LED-jétet különböző színre tudok rakni a telón, de én is szoktam azért testreszabni ennél komolyabban. (AOD-t nem szeretem, a ledes villogást annál jobban.)Régen a Light Flow kiváló volt. Iszonyat részletesen beállítható, de sok memóriát zabált. De ahogy most ránéztem a véleményekre, már kuka a progi. Egy ideje a Light Managert használom. Keveset eszik, alapdolgokat tudja. Illetve erre a telóra még nem állítottam be, de a napokban ez is sorra kerül.
-
sgeza
veterán
válasz
Aguinaga #18760 üzenetére
Kellően érdekes a dolog ahhoz, hogy előbb érdemes legyen rájönni, hogy miért csinálja, mielőtt újrahúzod!
Az sem megy, hogy amikor a kék keret ott jár, akkor nyomod meg a gombot?
Egyébként wipe data elég recoveryből, csak az egyszerűség kedvéért javasolta szerintem a kolléga a pc-s újrahúzást.
Ha ki tudod kapcsolni a telót, akkor hangerő fel + bixb + power egyszerre, amíg be nem kapcsol.
Nem vagyok benne egészen biztos, de mintha a hangerő le + power újraindítás után, ha elég gyors vagy, és nyomod a hangerő fel + bixby párost (mintha épp akkor kapcsoltad volna be, mint amikor újraindul), akkor szintén bejutsz a recoverybe.[ Szerkesztve ]
-
Tomiii258
tag
válasz
Aguinaga #18757 üzenetére
Esetleg ezt még próbáld meg:
1. Wake up the screen by pressing the power button
2. Press and hold the Power button so that it shows the 3 options
a. Power off
b. Restart
c. Emergency Mode
3. When the moving blue box comes on the Emergency Mode tap on that blue box
4. It asks to enable the emergency mode. To enable you will have to press power button and volume up key both simultaneously.
5. You will see the Emergency Mode enalbing screen. Once it completes 100%, you will be able to operate it normally and you disable the embergency mode now by selecting the 3 dots on the right corner.
6. By doing this your phone will recover to the original state as it was earlier and you can use it. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Aguinaga #18752 üzenetére
Az a kérdés, hogy nálad is felolvas angolul mindent? Mert ha igen, akkor tényleg ez van nálad beállítva, és akkor mindenre, amit kékkel kijelölsz (magától kijelöli, ha rányomsz) mégegyszer rá kell kattintani határozottan, és akkor tudsz haladni például a menüben vele. Kicsit nehézkes, de működik.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Skynet258
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Aguinaga #18738 üzenetére
Mert az interaktív vezérlés leírása szerint (kipróbáltam egyébként, működik) úgy tudod ezt a funkció ki-be kapcsolni, hogy egyszerre nyomod 2 másodpercig a bekapcsolót és a hangerő fel gombot. Próbáld ki, hátha. Ha nem megy, akkor szerintem más a ludas.
Mellesleg kipróbáltam ezt a kisegítő funkciót, de ennél 1-1 területet lehet csak kijelölni, vagy az egész képernyőt, amik érintésre nem érzékelnek ilyenkor. De olyan opciót, hogy ezek ugráljanak, mint nálad, nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
-
polonic
félisten
válasz
Aguinaga #13360 üzenetére
Nem. Arra gondolok, hogy a itthon vagyok és nem kell lelockolni a telót, azt jelzi a smart lock.
Viszont a névjegyes problémát továbbra sem értem. A névjegy és a telefon appban egyszerűen nem jelennek meg a kontaktok. Az üzeneteknél meg amikor edge panelre adnám hozzá őket, akkor ott vannak.
-
-
Peddy789
őstag
válasz
Aguinaga #9353 üzenetére
Hat ez eleg gyenge erv. Azert tegyuk hozza hogy egy telekom ugyintezovel beszeltel, nem a tel;ekommal, es mikor milyet kap az ember, van amelyiken erezni hogy tudja mit csinbal es midnent eltud intezni, ez meg olyan szagu hogy leakart razni.
En tuti nem hagynam, par napot megeri varni +20k-ert.
Persze kinek hogy, ha nem zavar azis ertheto, 20k nem mindenkinek sok penz.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Aguinaga #9310 üzenetére
Szia!
Hívd fel őket és mond le a megrendelést.
Pár nap és visszaáll az előfizud is a hosszabítás elötti állapotra.
Utána rendeld meg újra, igaz pár napot csúszni fogsz de kb 20 ezret viszont nyerni, ugyanis ennyibe kerül az a kit a SES-ben.Anno amikor a páromnak rendeltem az S7-et akkor pont másnap lett 10 ezerrel olcsóbb.
Lemondtam a megrendelést, és újra megrendeltem.
Azért ennyit megért.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Max
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...