-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
mrThomi #56395 üzenetére
Az enyém tokban, védőüveggel tört ripityára, tervezéstől fogva peremre esik. Azóta már az új 9H UV üveg is repedt, ugyanott. Amúgy zenelejátszónak bárminél jobb. Csodálkozom a használt áron, mert ha mindent végignézek, nem nagyon kapni 90 közelében sem ilyen tudású telefont, pedig az edge miatt lecseréltem volna már. Mondjuk az enyém DS, az többet ér, de lecserélni nem.
Nekem igazából egy S5-szerű (fém keret, tapadó műanyag hátlap, szögletes képernyő épeszű kávával) kéne legalább S8 tudással 6.5+ hüvelyken, kínai appocskák nélkül, de nincs hasonló sem. Szóval én még tartom ezt (csak ne törjön megint).
A beégéseket nem értem, nálam semmi nem jött elő, pedig navigáció v. speedometer rendszeresen sokat megy. Mondjuk a töréssel 2 év után kaptam ugye új panelt is. -
oil120
senior tag
-
dkovizoli
addikt
-
sgeza
veterán
-
Quqesz
nagyúr
-
dkovizoli
addikt
válasz
mrThomi #41054 üzenetére
Van egy rakat sötét téma ingyen is. Igen , én is adtam már ki pénzt témáért. Meg más dolgokért is akár a playben is. A fizetős témák sokszor olyan dolgokat is átváltoztatnak, amiket az ingyenesek nem. Persze nem ész nélkül kell mindent megvenni. Amúgy mindet kitudod próbálni tíz percig. Akár többször is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mrThomi #40997 üzenetére
Azt írta is a samu accountal együtt, gondoltam tudja. De ezért nem kellett volna találkoznod a csókával. A telefonod/tabod/pc-den is ki tudod lőni.
Telefon/tab:
Beáll/google/google fiók/bejelentkezés és biztonság/legutóbb használt eszközök/itt kilövöd az eladott készüléket. -
törölt tag
válasz
mrThomi #40889 üzenetére
Van erre widget, nekem a Data Counter Widget jött be.
-
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi #40435 üzenetére
Nem érdemes ráparázni előre, lehet, hogy fél évig elő sem jön neked újból a hiba. A szerviz csak akkor javasolt ebben az esetben, ha mindennapos ez a bug valakinél, mivel amúgy a korábbi tapasztalatok alapján a szervizkészletet is érinti a hiba. Szoftveresen max annyit tudtak javítani rajta, hogy a képstabilizációnál nem megy el a végállásokig a lencse, de ez alapvetően egy hardveres hiba, ahogy a kolléga is írta.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi #40284 üzenetére
Az összefoglalóban olvashatsz a SABS-ról. Lényegében egy összetett alkalmazás (Simple Ad-Blocker for Samsung), ami rendelkezik disabler jogosultsággal és rendszerszintű reklámblokkoló képességekkel. Viszont egy ideje már a Samsung megnehezíti a működését, így sokkal kevesebb a haszna, mint korábban, plusz akik nem telepítették ezelőtt, azoknak már nem is megy végig a telepítés, akadályoztatva van.
-
oba
addikt
válasz
mrThomi #40269 üzenetére
Szerintem sokkal többet árt neki az, hogy ha egész éjjel töltőn van, mint az hogy 10 vagy 5 százalékig lemerül. Még akkor is van az akkuban feszültség ha a telefon kikapcsol 0 százaléknál. Nem tudom ki találta ki ezt, hogy nem szabad 50 vagy 40 alá meríteni...
Amúgy is töltés ciklusra vannak ezek belőve, teljesen mindegy mit csinálsz egy idő után csereérettek lesznek az akkumulátorok. Laptopokban, autókban, mindenben.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi #40113 üzenetére
Itt valóban nincs a neked kellő funkcióhoz hozzáférés. Amikor kapsz egy Messenger üzit, akkor az állapotsoron nem kínál fel erre valami állítható lehetőséget? Mert korábban ezt valahol be lehetett állítani, engem is zavart a fentről leúszó fehér sor és valahogy el is tűntettem, de most hirtelen meg nem mondom, hogy hol.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
mrThomi #40102 üzenetére
Az adott program értesítési beállításait kell változtatni (értesítési beállításokban a ki/be kapcsolón kívül ha a az appra nyomsz bejönnek a részletek). Valószínűleg a program fontossága "sürgős"-re van állítva. Ha csökkented a prioritást úgy egyre diszkrétebbé válik az adott app.
-
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
mrThomi #40102 üzenetére
Szia!
Sajnos a xiaomi - hoz a sot időt nem lehet hasonlítani mert nálam az 9-10 óra sot időt produkált a sima S8 pedig általában 4-6 óra (másoknál vígan elmegy 7 óra is)
Ajánlom az összefoglalót átnézni illetve ha sikerül hozzájutni akkor a BK disabler-el még tudsz dolgokat tiltani amire nincs szükséged (kötelező átolvasni használat előtt mert nem mindegy mit tiltasz vele) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
mrThomi #39837 üzenetére
Szia!
Természetesen van Oreo már az S8-ra, jó ideje. A rendszerfrissítés előtti és utáni üzemidők az elmondások alapján nagyjából egyeznek.
Ami az aksit illeti, az üzemidő 2 töltés között a többségnek 1-1,5 nap (mondjuk én az S8+-t is naponta töltöm mindig), de ez persze nagyban felhasználó-függő. A SoT alapesetben körülbelül 4 óra a kisebbik modellen, ha minden felesleget kigyomlálsz és beállítod ilyen téren részletesen a telefont, akkor akár közel duplája is lehet a képernyőidőd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- PlayStation 3
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- RAM topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple Watch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest