- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Megmondanátok, hogy az emelkedő hangerejű csengőhang hol van a beállításokban?
Ez nekem be volt kapcsolva, de egy ideje nem így cseng (hanem elég dúvad módjára) és nem találom ezt a beállítási opciót.
Köszi!
-
Sziasztok!
Ma frissítettem a telefont, ota-n jött a szeptemberi, 550MB körüli.
A kérdésem az, hogy ha lehúzom a gyors kapcsolós menüt, ugye az két oldalas, na most a frissítés után egy kapcsoló eltűnt. Ezt csak onnan tudom, hogy egyel kevesebb van, de nem tudom mit vettek le.Valaki tudja melyik az ami hiányzik? Csak kíváncsi vagyok.
Köszi!
-
Meglepődve olvasom, hogy nem jó a pro mód, szoktam használni, nálam hibátlan, hétvégén is fotóztam vele, aug. 20.-án tüzijátékot, stb. nem tapasztaltam semmi bajt, csak azt, hogy jobbak az esti képek, iso 50 miatt.
Teló gyári s8, semmi mókolás, ota-án frissítve, factori reset nem volt még soha, hetente egyszer újraindítva.
-
válasz
norrberth #45564 üzenetére
Idáig minden telefonom webáruházból vettem, S4 S6 S7 S8, de ez volt az utolsó. Körültekintő voltam, azzal nem is volt gond, hogy a készülék olyan legyen mint amit elvártam, minden alkalommal spóroltam is egy rakat pénzt, és szerencsére garanciális probléma sem volt a készülékekkel. Viszont, az S8-nál kifogtam egy gyári hibásat, amit beüzemelés közben (2. napon) észrevettem, ezt azonnal jeleztem az üzletnek (onemobil.hu), na úgy elhajtottak a fenébe, hogy csak pislogtam. Lényeg, az említett gengszter webáruházból ne vásárolj ha jót akarsz magadnak, zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem valami ukrán maffiózó a tulaj, beszéltem vele telefonon többször, ebből következtetek. Ezek után inkább tovább várok, és hivatalos helyről vásárlok.
Ui.: Most annyiba kerül az S8 normál üzletben, mint anno a webshopban, fél évet kellet volna várnom.
-
válasz
Mr.Silkó #40267 üzenetére
Nagyon sok hozzászólás szól arról, hogy a repülő üzemmód nagyon meríti a telót. Minden telefonom, S4-6-8-at repülőbe rakom minden éjjel, ez nálam este 9-tő tart reggel 7-ig, és soha nem merül többet az S8 mint 1-2%. Vagyis szerintem nem az androidba lehet a hiba, mert akkor nálam is jelentkezne ez a jelenség.
Csak érdekességnek, hogy S4 és S6 0-1%-ot merült egy éjjel alatt.
-
Ha jól emlékszem, volt az S8-ba is olyan állítási lehetőség, hogy az ébresztés hangosodva induljon. Most dúúvad módjára ébreszt, nem találom ezt a kapcsolót. Kivették, vagy csak én bénázok?
Köszi!
-
Készülékeimet úgy használom az esetek 90%-ba, hogy 10-30% között rakom töltőre, és egész éjjel rajta van. Annyit fontos hozzátenni, hogy vettem egy 700mA-al töltő lassú (utazó) töltőt, gyári samsung, és azzal töltöm őket. A maradék 10%-ban valamiért sürgős volt, ekkor töltöm gyorstöltővel. Még a TAB S-t is a 700mA-os töltővel etetem. S4-em most 5 éves, a jelenlegi tulaj elégedett vele, nincs gond az akkuval, S6 2,5 éves, nem vettem észre akku problémát, jelenleg fiókba van. TAB S közel 3 éves, ott is minden rendben van.
Érdekesség kép, a céges nokia nem tudom milyen telefonom, 14 éves! és még a gyári akku van benne, hetente egyszer! töltöm :-)
-
Nézegettem az AOD lehetőségeket, nem találok egy hagyományos órát sem (analóg számlap mutatókkal) ezek hova tűntek? Oreo telepítés után 3mp alatt megtaláltam, most képtelen vagyok, én vagyok ennyire béna, vagy így eldugták?
Köszi! -
Viberrel kapcsolatba van egy kérdésem. Elég sokat beszélek rajta, és ha a kapcsolat akadozik/gyenge akkor azt csinálja évek óta, hogy bippeg (bi-bi bi-bi) amíg helyre nem áll a normál kapcsolat, ez idáig rendben van.
A problémám az, hogy amióta S8-am van, ezt brutál hangerővel teszi, ki szoktam kapni a fülest, mert elviselhetetlen a hangerő. Nem tudok rájönni ez miért van, nugattal is, oreoval is ezt csinálja, vibert frissítettem az sem segített, erre vonatkozó beállítást nem találok. Tegnap már haverom S9+-a is ezt csinálta, most már ő is megtudta, hogy miért panaszkodok 2 hónapja.
Valaki esetleg tudja a megoldást?
Köszi! -
Én csak egy átlagos felhasználó vagyok, de az a fajta aki azért ésszel tesz dolgokat.
Az aktuális fórumot mindig olvasgatom, leszűröm a konzekvenciát.Volt S4 két évig, S6 2,5 évig, most S8 két hónapja, és van egy Tab S-em 2,5 éve.
Frissítés csak OTAn, factory resetet még soha nem csináltam egyiken se, jellemzően bug mentesen működnek a készülékeim, néha egy-egy apróság előfordul, de hát az android ilyen. Minden készüléket egy héten egyszer újraindítok.
Képernyőidők elég jók, pl. most S8-nál jellemző, 1 nap - 6 bő-6 óra, 2-3 nap 4-5 óra, 4 nap 2-3 óra között. A napok nyilván egy töltéssel értendők. Fényerő autón, wifi vagy 4G mindig megy, viber, crom, fényképező, galéria, youtube, ezeket használom minden nap.
Olvastam már olyat, hogy megveszi a készüléket, gyorsan egy nap alatt letölt 50-100 appot, aztán letörli, aztán letölt még 50-et, aztán meg megy a panaszkodás szar az egész...
Ez az én tapasztalatom, hátha hasznos valakinek.
Mr.Silkó.
Régen írtam, hogy az S8 magától fotózott-videózott, miután kikapcsoltam a hangvezérlést megjavult, most oreoval (egy napja van fent) tesztelem, hátha nem produkálja ezt a hibát... -
válasz
Mr.Silkó #31164 üzenetére
Nem cserélték ki a telefont (még, lehet nem is fogják, szemetek ezek a webáruházak), ez az első. Hangvezérlés kikapcsolása óta nem csinálta, de csak pár percig próbálgattam, ha van fejlemény megírom.
Ha ezt a magától fotóz/videóz dolgot csak nálam csinálja az elég gáz, mert akkor lehet, hogy hardver hiba. -
válasz
Mr.Silkó #31146 üzenetére
Újraindítottam, azután is előfordult, fényképet és videót is csinált. Kikapcsoltam rajta a fényképező hangvezérlés funkciót, hátha az kavar be. Érdekes, hogy bekapcsolt hangvezérléssel fotó készítésére rá tudtam venni, de videó készítést hiába mondogattam nem indította el
-
válasz
Mr.Silkó #31146 üzenetére
Nem indítottam újra a telefont, ettől függetlenül egyszer abbahagyta.
Arra sajnos nem emlékszem, hogy a kamerát újraindítottam-e.A másik problémámmal (mosott a fotó széle) kapcsolatba írtátok, hogy
jelezzem kamera egység csere után milyen lett. Ez az ügy ott tart, hogy
beüzemelés közben észrevettem és azonnal jeleztem az üzletnek, hogy
szeretném cseréltetni a telefont, mert nem használat során romlott el, hanem
így jött ki a gyárból, de nem akarják cserélni, javítást erőltették. Nagyon ódzkodom
attól, hogy az 1 napos (gyönyörű ékszeremet) szétfeszegesse egy (ásókezű)
szervizes, és összekaristolva visszakapjam. -
Már kétszer is produkált a kamera olyat, hogy ment rajta az élő kép, kerestem a témát, hogy mi is legyen pontosan a fotón, és elkezdett magától videót rögzíteni
. Tegnap legalább 10x egymás után elindult a videó rögzítés, leállítottam pár másodperc után, komponálom újra a képet és látom, hogy ismét elindult a videó rögzítés. Az ujjam a videó indító gomb közelébe sem volt, az tűnt még fel, hogy amikor ezt csinálta akkor a fókusszal kínlódott, (nem volt beakadva a lencse, amiről itt olvastam, csak állandóan újraélesített) kb. másodpercenkén, de indokolatlanul. Egy két alkalommal ilyenkor magától készített fotót is, csak 1db fotót...
Ezzel találkozott már valaki?
Nekem szoftveres bajnak tűnik.
Köszi! -
-
Sziasztok!
Ide még nem írtam, mert S6-os voltam, és ezután se fogok sokat, mert
nem vagyok egy írogatós, inkább csendben olvasok.A lényeg, vettem egy S8-at, egy dologtól eltekintve hibátlan a készülék.
Optikákra jellemző, hogy a kép közepétől a sarkok fele haladva egyre mosottabb, lágyabb,
részletszegényebb a kép. Sajnos az enyémnél ez elég durván jelentkezik, a kép egyik oldalán
elég nagy területen látható ez, egy jól sikerült telónál ez csak a kép sarkainál látható.Héten teszteltem 1db S8, 1db S8+, 3db S7, 1db note 8, 2db S6-ot, és megnéztem a régi
S4-em képeit, hát van benne szórás, van ami szinte hibátlan, van ami nem túl jó, de az
új S8-am mindtől szarabb.Találkozott rajtam kívül valaki ezzel, vagy én kifogtam 100000-ből egy selejtet?
Feri
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest