- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw7
csendes tag
-
válasz
McNamara #15573 üzenetére
Alapvetően google, mert úgy tudod elmenteni az összes képed (automatikusan), hogy nem foglal tárhelyet a google photos appal. Azon felül meg 15GB van.
(#15574) monguz: hát ki más hibája lenne, ha nem az app fejlesztőké? A samsung nem nyúlhat bele más appjába. Az nyilvánvaló, hogy a legtöbb app soha nem lesz Dex kompatibilis.
-
sgeza
veterán
válasz
McNamara #15544 üzenetére
Igaza van a lovag úrnak, óvatosan ezekkel, nem kell mindent elhinni, ami csiriviri!
Billentyűnek szerintem bőven elég választék a Gboard és a Swiftkey. Biztos van még más is, ami jó, de nagyon sok tök értelmetlen.Meg nézd meg az értékelést és a kommenteket is, illetve inkább kérdezz itt is!
Egyébként benyalni nem fogsz semmit! Csak esetleg indokolatlanul jelennek meg reklámok, stb. Az adott alkalmazás eltávolítása után az esetleges kellemetlenség is eltűnik.
-
lanszelot
addikt
válasz
McNamara #15538 üzenetére
Ha ios rol jottel, egyre nagyon vigyazz, ez nyilt rendszer, ami azt jelenti barki irhat ra barmit . Tehat lehet hibas program, fertozott...stb. Olvass mindig utana mit teszel fel, es csak a google aruhazbol tegyel fel. Ez nem ios, akar kukazhatja a telod egy program.
-
sgeza
veterán
válasz
McNamara #15538 üzenetére
Ha javasolhatom, ne ragaszkodj az iphone (típusú) billentyűzethez, mert itt fényévekkel jobbakat találsz. Én személy szerint a Google billentyűzetet használom (Gboard). Csak apró hülyeségek miatt nem a gyárit, egyébként azzal sem lenne bajom. Másik népszerű még a Swiftkey.
Semmivel sem pontatlanabbak, mint az iphone-é. Eleve ezt nem is értem, mivel épp annyira pontos, amennyire pontosan böksz a megfelelő betűre! Az más kérdés, hogy az iphone billentyűzet annyira buta, hogy kevés nagyobb gombra persze, hogy könnyebb rábökni, mint több kisebbre. De ezeket úgy állítod be, ahogy neked tetszik.
Egyébként Általános beállítások - nyelv és bevitel. Itt nézz körül!
-
-
sgeza
veterán
válasz
McNamara #13907 üzenetére
Egyébként szerintem ha nem a recoveryből, hanem mondjuk úgy "hagyományos" módon, vagyis menüből történik a gyári alaphelyzetbe állítás, akkor szerintem az elvégzi a fiókokból való kiléptetésnek megfelelő műveletet. Furcsállanám, ha úgy találták volna ki ezt a biztonságot, hogy ez ne legyen elegendő. Hiszen az alaphelyzetbe állítás indításakor pont biztonsági okokból szükséges valamelyik azonosítás megadása (nem emlékszem, hogy pontosan melyiket kéri, de valamelyiket biztosan).
-
Chrys_
addikt
válasz
McNamara #11934 üzenetére
Felraktam az üveget.
Spigen Neo Hybrid nem nyomja fel, nem érnek össze, az üveg picit keskenyebb. Szivárványosodás minimális mértékben nagyon kis területen, elsőre észre sem vettem, nem zavaró. Bár ahogy látom ez kis idő után kicsit nagyobb lehet. Az üveg két szélén vékony sávban látszik valami, szerintem ragasztó lehet.
Ha a szivárványosodás nem terjed, akkor megérte lecserélni a fóliát. -
Tamás34
senior tag
-
-
Tamás34
senior tag
válasz
McNamara #2954 üzenetére
Visszaveszik, mert nagyítóval nem fognak neki álni a készüléknek de majd amint a Webshop átnézte( hozzájuk küldi vissza Telekom ) és észre veszik a karcot hívni fognak, hogy X összeget fizess be, vagy inkább tartsd meg! Ismerősöm így járt! Imádkozz, hogy ne vegyék észre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest