Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCat
senior tag
Jelenleg a telefon egy s8, xeh/xeh/pan. Ha letöltöm a fenti linkről az oreot akkor mire változik a telefon? A jövőben milyen frissítéseket fogok rá kapni? A fenti oreo milyen régiós?
-
RedCat
senior tag
Sajnos nem. Felveszem a telefont, elsötétül a kijelző, a fülem hozzáér a telefonhoz. Beszélek 20 mp-ig, 2 percig, mikor meddig, majd egyszer megrezzen a telefon és azonnal feléled a kijelző és sokszor már jön is lefelé a status bar, ahol aztán a legjobb ha repülő módba teszi a telefont...
-
RedCat
senior tag
válasz
kislaci #29213 üzenetére
Nem ér az állam a home gombig
Az érzékenységét már a maximumra állítottam (erősen kelljen nyomni). A fülem és egy kicsit az arcom ér a telefonhoz, de csak a telefon közepéig. Egyszer csak rezzen egyet a telefon a kezemben, a kijelző felébred és azonnal nyomkodom a gombokat a fülemmel.
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz
Rerrietllub #20853 üzenetére
Az én telefonom is telenortól lett véve, de nem független. Ott vmi utólag lehetett mókolva a telefonnal...
-
RedCat
senior tag
válasz
janosibaja #20789 üzenetére
Hangalapú diktálást tud? Írásjeleket kiírja vagy lebetűzi?
Swiftkey is lebetűzi az írasjeleket :S Ez tényleg ilyen nagy dolog?
-
RedCat
senior tag
A samsung gyári billentyűzetén sokszor én is félre ütök. A GBoard ebben sokkal jobb. Viszont megszerettem a hanggal diktálást, de egyik sem tudja az írásjeleket (kérdőjel, pont, felkijáltójel). Ha mondod neki, szépen kiírja betűkkel
IOS ipadon ezt már régen tudja. Itt van erre megoldás? -
RedCat
senior tag
válasz
Lavidaloka #19502 üzenetére
A csere alaplapnak nincs is imei száma. A régi telefon adatait fogja beleírni az újba. A régen, amikor még volt készülékcsere akkor is ugyanígy csinálták.
-
RedCat
senior tag
Mi okozhatja azt, hogy telefonálok és egyszer csak felold (felvillan) a kijelző és azonnal a fülemmel elkezdem nyomkodni a telefont. Biztos, hogy nem nyomok meg semmilyen gombot, direkt figyelek erre. Garanciában már cseréltek közelség érzékelőt, de a hiba továbbra is fent áll. Okozhatja ezt pl a nova launcher vagy ext dialer, vagy valami már program? Tapasztaltatok már ilyet?
Gyári visszaállításon gondolkozom, hátha segít?!
Jelenleg Telenoros rom van fent, érdemes lenne feltenni a gyári függetlent?Milyen programmal lehet "gyorsan" leszedni a romokat a samfirmware-ről?
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
A gyári böngészőt a galaxy app-ból tudom telepíteni? Nincs fent a telefonon, viszont most kipróbálnám.
Ez az? De miért van kettő? (1. és 3.) [link]
-
RedCat
senior tag
Hello!
A hangalapú szövegbevitelnél hogyan diktálok neki írásjeleket? Egy sms, vagy messenger esetén a hangszóró ikonra kattintva megérti és beírja amit mondok neki. De ha azt mondom, hogy "kérdőjel" akkor leírja hogy "kérdőjel" és nem a jelet teszi ki a kérdés végére. Erre mi a megoldás?
Másik: Hangutasításokat hogyan lehet a telefonnak adni? A Google app-al, ha a beszéd ikonra kattintok, akkor mindig a goole keresés eredménye jön be. Azaz mintha keresnék a neten. Hogyan "veszem rá" hogy ez egy utasítás és nem egy keresni való szó?
-
RedCat
senior tag
Nem tudom mit állíthattam el, de eddig ha jött fb messenger üzenet, akkor ha feloldottam a telefont, a status baron bele lehetett olvasni pár sort az üzenetbe.
Ma azt vettem észre, hogy csak annyi van ott, hogy xy üzenetet küldött. Hol kell ezt vissza állítani?Próbáltam az alkalmazások értesítései zárolt képernyőnél a messenger beállításainál, de ott csak annyi van, hogy tartalom elrejtése vagy hogy nincs értesítés.
-
RedCat
senior tag
Köszönöm a youtube-os megoldásokat mindenkinek!
-
RedCat
senior tag
A telenoros s8ak is függetlenek? Nincs itthon más szolgáltatós kártyám, hogy tudom kideríteni?
-
RedCat
senior tag
Van megoldás arra, hogy youtubeot hallgassak gyaloglás vagy futás közben? Lezárom a kepernyőt, akkor elhallgat.
-
RedCat
senior tag
válasz
Szeszkazán #7619 üzenetére
Ez a hívás közbeni elnémulás szoftveres hiba? Vagy telefon probléma? Nekem is előfordult párszor. Ilyenkor csak az újra hívás segít. Telenoros vagyok.
-
RedCat
senior tag
Itt is regisztrálni kell a 2. év gariért? Azt hallottam, hogy ez megszűnt?! Telenornál vettem.
-
RedCat
senior tag
válasz
janosibaja #7398 üzenetére
Köszi, nekem ott nincs ilyen. Telenoros a készülék. Tegyek fel rá vmi más romot? Ahogy nézem, a biztonsági szint áprilisi. XEH-el jobban járnék?
-
RedCat
senior tag
Melyik Package disabler pro-t ajánljátok? A playen van 2 a Samsunghoz
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy S8-at. Hirtelen három kérdésem van:
1. a zárolt képernyőt hogyan/hol tudom beállítani, hogy az óra ne kér sorban legyen? Ez nagyon ronda így
2. tudtok javasolni vmi jó témát? Inkább sötétet. Ki milyet használ?
3. Bixby-nek van vmi gyakorlati értelme? Mivel tudom kikapcsolni? PDP létezik S8-ra is?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Hardcore café
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...