Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok,
AOD-nál lehet állítani külön az óra számok méretét?
-
törölt tag
Sziasztok,
Hol van az az opció a telefonban, ami automatikusan tilt ismeretlen számokat?
Nem hogy értesítést nem kapok, még ki sem csörögnek az ismeretlen számok.
Minden frissítésnél törlök cachet, a telefon már rég volt resetelve, de ez most meglepett. -
törölt tag
Sziasztok,
Android 9 alatt megváltozott a videoszerkesztő? Már nem tudok más zenét és effekteket rárakni a videóra.
-
törölt tag
válasz
mrThomi #40889 üzenetére
Van erre widget, nekem a Data Counter Widget jött be.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi az infókat.
A március 21-i rom mindkét CSC-re létezik.
Amit ma tettem fel, ez a régebbi ROM és a sima CSC filet tallóztam be. Akkor ha jól értem, ezt jól csináltam és lehet 1-2 napon belül jön OTA-n a frissítés?
Ha pedig mégsem jönne, akkor a home_csc filet kell betallóznom és akkor nem lesz reset. -
törölt tag
ROMos kérdés tőlem is: alap CSC DBT volt, amikor betettem a magyar SIMet, akkor a telefon átváltotta az aktív CSC-t XEH-re, a legutóbbi frissítés mégsem jött meg OTA-n.
Most kipróbáltam a telón lévő ROMot, hogy ODINnal tettem fel, de így sem érzékeli az OTA frissítést.
Már nem értem ezt a dolgot, de szeretném, ha OTA-n frissülne a telefon, mert nem akarok minden frissítésnél teljes resetet. Mit csináltam rosszul? -
törölt tag
Szerencsések vagytok, nálam a letiltott értesítések ellenére is néha jelez a készülék.
-
törölt tag
Amikor recovery módba lépek be, akkor az elején a kis sárga android alak kifekszik, és pár másodpercre kiírja, hogy nincs parancs. Ez már az előző telómnál is így volt. Ezt miért csinálja?
-
törölt tag
Közben rájöttem, hogy az is probléma lehet, hogy relatíve be van szorítva a router egy polcra, és az is okozhat jelerősség vesztést, bár az erősséggel nincs gond, csak a sebességgel.
Ma-holnap érkezik egy olyan Asus neke mis, a B1 verzió, kíváncsi leszek majd.
Pár napja jobban odafigyelek a routerre, és tényleg úgy tűnik már nem bírj a tempót. -
törölt tag
Akkor vmit félreértettem?
A telóm németektől jött, legutóbbi Oreo - CRC7 - volt rajta. Betettem a magyar SIM-et, kért egy FR-t, átállt a CSC XEH-re.
Jönni fog frissítés ezek után?
-
törölt tag
Kipróbáltam sok dolgot, köztük azt is, hogy kiiktattam a fájlkezelőt, amivel a LAN mappákat böngésztem, és láss csodát, megjavult. A nagyobb mérettel így is meggyűlt a baja, de 15 gigáig működik rendesen.
*facepalm*
Folyamatban van egy új router beszerzése is, majd ott is kipróbálom, de igazából már ez is megoldotta a problémát.
Köszi a segítséget mindenkinek és bocsánat a sok offért. -
törölt tag
válasz
thamasz #39362 üzenetére
Tudom, hogy a routerem nem egy erőgép és a wifi nem teljesen medialejátszásra lett kitalálva, de a 3-4 gigás fileokat vinnie kellene. Csatornaállítás nem igazán működik, stabil 70Mbps a mérések szerint, telefon wifinél 144Mbps-ot ír hálózat sebességre.
Belső háló lévén nem hiszem, hogy a nettsebességemnek (upc 500) köze lenne hozzá, mivel gigabites minden eszköz (kivéve a wifi rész).
A maximum az FHD és 4 giga körüli méret. HDD nem lehet szűk keresztmetszet, SSD-ről is ezt csinálja.#39363) sgeza Mármint mi nem igaz?
A telefon hálózati beállításait nem változtattam meg, ha mégis félrenyomtam valamit, akkor arra kellene rájönni, hogy mit. Vagy arra, hogy nálad ez milyen beállítások mellett működik jól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Wifis kérdés: feltettem egy filekezelőt a telefonra, amivel tudok hálózati mappákat is böngészni + egy videoplayert, ami mindent lejátszik. Vagyis játszana, mert amikor 2-4 gigás mkv-kat próbálok lejátszani, akkor másodpercenként 5 mp-ig bufferel kb. 6-700 kbps-ig és teljesen használhatatlan a lejátszás. S7 alatt ugyanez, Tab A6 alatt már jobb a helyzet és Tab S 8.4 alatt nem sok gond van eddig.
A 2 telefon mérföldekkel jobb hardverrel rendelkezik a 2 tabletnél, mégis problémás a lejátszás. Ez wifi probléma? Esetleg más? Mindegy, hogy PC-ről megosztott mappát használok vegyesen HDD / SSD Samba megosztással vagy a NAS-okat NFS megosztással.
Jöhet bármilyen tipp, ötlet, kérdés, hogy estére tudjak már tesztelni. Vagy másik topik, ha rossz helyen lennék.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #39165 üzenetére
Rossz a töltő, próbáltam másik kábellel, másik telefonnal, másik aljzatban és nem megy valamiért. Nem is értem hogy adták el így, rendeltem egy másikat.
Amikor betettem a SIM-et, akkor érzékelte a telefon, hogy új szolgáltató van, kért egy FR-t, most már a XEH az aktív CSC, de még így sem láttam a VoLTE opciót. T-s üfsz azt mondja, hogy nem kell ezt külön beállítani, a telefon ha érzékeli a 4G-t, akkor automatikusan átvált HD hanghívásra.
Még egy kérdés: AOD alatt nem látok hátteret. Ez az oeros verzióban már nincsen benne?
Másik kérdés: 1 óra SoT-tal 56%-on vagyok. Nem kellene ezt jobban bírnia a telefonnak? Itt is a rendszer visz el sok erőforrást, ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Megjött a telefon, lenne is pár kérdésem:
1, Az eredeti német töltőfej nem működik, a kábel jó, de csak egy S7/6-os fejjel. Egyedi hiba vagy a német aljzat nem jó itthon?
2, Meglepődtem kicsit, hogy a hangszóró minősége rosszabb, mint az S7-é, kicsit "dobozosabb" hangú. Egyedi eset vagy tényleg nem annyira jó? Youtubera tökéletesen megfelel, de csengőhangnál volt hiányérzetem.
3, Bixby tényleg ennyire kiforratlan? Nem vagyok perfekt angol, de néha nagyon nem ismeri fel, amit mondok, pedig artikulálok rendesen.
4, Független rom van rajta, nem találtam VoLTE beállítást, pedig T-s a SIM. Próbáljak egy másik romot, ahol a CSC XEH? Nem teljesen tiszta ez nekem, milyen körülmények között lehet ezt aktiválni.
Válaszokat előre is köszi.
-
törölt tag
válasz
eladogeppc #39131 üzenetére
Én is csak párszor fogtam az S8+ -t, viszont nem volt kényelmetlen S7 után.
A sima S8 nekem kicsi, mert szélességre ugyanakkora, mint az S7, csak kicsit hosszabb a képernyő, viszont nekem kell szélességre is kicsit nagyobb teló, és ez jó méretnek tűnt, itt nem számít az 1 inch.
Amikor kezeltem az S8+ -t akkor nekem kézre esett minden és nincsen nagy lapát kezem, igaz, relatíve hosszúak az ujjaim. Szerintem nem lesz vele gond.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok,
Aki használ plusz fóliát / üveget a telón, az milyen körülmények között használja a telefont? Miért kell a plusz réteg?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
leslien #38774 üzenetére
Nem.
Anno még mindenki szétromolta a telefonját, és ha nem éppen a századik nem működő romot teszteltük xda és egyéb oldalakról, akkor az első rom amit feltettünk, az a DBT volt. De sokan esküdtek a hong kongi romra is.Mert azok jobbak voltak, mások voltak, mindenkinek működött vele a telefon.
-
törölt tag
válasz
leslien #38769 üzenetére
S3 és S5 kiskoromban még én is azokkal foglalkoztam, de most megpróbálnám a magyart, ha van benne VoLTE, bár nem létfontosságú.
Mr. Silkó Igen, már S7 alatt is összevont romok vannak, ott OXA, ami magyar, de még az én agyam sem állt át meg még sok oldal sem.
Vagy vmit rosszul neveztem el? -
törölt tag
Sziasztok,
Ha minden jól megy, nemsokára ideér egy DBT verziójú S8+. A Samfirm egy 5 file-os romot szedett le, amit még nem használtam.
Ha jól értem, nekem majd a sima CSC kezdetű file-t kell betallóznom Odinba, ugye?A SIM az T-s, de a XEH romot teszem majd fel. Ebben elérhető lesz a VoLTE?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+