- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amoledus
aktív tag
válasz
zolikaDB #41177 üzenetére
Német (független) DBT romot próbáld meg ,manapság már meg szabadulni sem olyan egyszerű a tré romtól
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s7/firmware/SM-G930F/DBT/download/G930FXXS7ESL9/308857/
-
gerner1
nagyúr
válasz
zolikaDB #41177 üzenetére
A legutolsó TMH -s firmware release 7-es biztonsági irányelv szintet kapott. Ezért, arra 6-os szintű firmware -t nem lehet felrakni, mert az downgrade, és az ODIN letiltja. (ahogy a leírásban is szerepel...)
Szóval, amíg nem érkezik egy 7-es XEH, addig nincs mit tenni ... -
válasz
zolikaDB #40714 üzenetére
Hú, az tök jó ár. Nekem egy éve S7 edge-en tönkrement a home gombban a mikrokapcsoló (kapacitíve OK volt), 80k-t mondtak a cserére, mivel egyben van az alaplappal (?). Nyilván hagytam a francba, buktam a kamera gyorsindítást és adb shell kellett a recovery / download módhoz, de ezzel együtt tudtam élni...
-
SirRasor
addikt
válasz
zolikaDB #40710 üzenetére
Dehogy; azt csak példának mondtam már nem tudom mire válaszul. Gyári UI van most fent és mivel nem tudom elrejteni az Xposed-et a banki progik elől, ezért még gravityboxxal se tudok hozzányúlni
Kár, hogy nincs Magisk alá működő megoldás.
Amúgy régen találtam MIUI8-as romot hozzá, de az még nem támogatta azokat a featureket, amik nekem kellettek volna.
kaciokos hát nem tudom...androidra nem programoztam, csak winre és csak ~7 évig, de a megírt programban kiadás után 1 kezemen meg tudom számolni hány hiba volt. Volt köztük egyszerű, de elég komplex is (delphitől C#-ig a PHP-n át..).
A mellettem lévő kolléga elég összetett programot rakott össze androidban és kiadástól számítva nem volt benne hiba.
Persze nem vagyunk egyformákEngem például rettentően untat már a programozás, ezért eljöttem rendszergazdának
Már simán tarthatna ott az AI, hogy pszeudókód szerűen lediktálom mit akarok és ír rá egy 100%-osan optimalizált programot...
-
SirRasor
addikt
válasz
zolikaDB #40691 üzenetére
Azért a google fotók <> galéria között már nem 1 telefonon láttam anomáliát
Psychopeti lehetséges, hogy már semmi gond sincs vele. De csak a kinézete nem tetszik a mostaninak, vagy szeretnél valami újat látni, vagy van konkrét elképzelés? Szóval arra akarok kilyukadni, hogy xposed+gravityboxxal nem tudod magadnak jobbra megcsinálni?
gerner1 köszi. Akkor most nem nyúlok hozzá...nem ér annyit a vesződés, és lehet, hogy más okozza és ugyanúgy előjön a hiba.
-
Fifi
őstag
válasz
zolikaDB #40044 üzenetére
Mi is a konkrét gond? Én régóta a bétát használom megelégedéssel:
Samsung Internet Browser Beta -
gerner1
nagyúr
válasz
zolikaDB #39952 üzenetére
Így van. Pontosan, ahogy írod. Csak azonos számozásúra lehet visszatérni. 👍
Szerintem a szerviz a hivatalosan nem csinálja meg. "Nekik" az az előírt protokoll, hogy a legújabb firmware -rel adják vissza. Ez a legtöbb esetben egyben azt is jelenti, hogy ha mondjuk eredetileg (újonnan) TMH -s volt a késztülék, és én XEH -vel adom be, akkor TMH -val adják vissza. Mindkét topikban, a fellelhető esetek zömében, "így" történt eddig.
-
samu74
addikt
válasz
zolikaDB #39947 üzenetére
Ennyi ,egyszer beállítod aztán működik minden. Elhiszem hogy a megszokott és bevált dolgokról nehéz lemondani ,de nyitottnak kell lenni az új dolgokra.
Plusz azért a rendszer up to date a sok kártevő miatt meg az appokat is az újabb rendszerekre fejlesztik.Sose sajnáld, szép volt jó volt ,ennyi.
Ja ,és ha valami nem világos kérdezz bátran! Nem kell kétségbeesni ha topikgazda ráncolja a szemöldökét. -
Digiflex
tag
válasz
zolikaDB #39573 üzenetére
Én is tapasztaltam érdekességeket, vettem itthon egy SanDisk Ultra 64GB-os microSD-t, artisjus, garancia, stb. Nagykerben volt 11 100 Ft. Made in Malaysia.
Vettem két ugyanilyet később Kínából. A kettő együtt volt 26.58 USD (most nézem, már csak 30-ért van darabja...)
És a legszebb, hogy jó 10 MB/s különbséggel gyorsabb a 2 Made in China. Előlapra azonos a három kártya, hátul meg a Made in.... felirat. De a két ócsó 37 MB/s, a drága 27 MB/s....
Lehet az ArtisJus belassítja(Ja, olvasni mind a három tud 92 MB/s-el.)
-
Kroni1
veterán
válasz
zolikaDB #39266 üzenetére
Én sajnos azzal befürödtem. Rendeltem kettőt, dizájnban tiszta spigen, de olyan gyatra anyag, hogy a sarkokon kivül kb semmit se véd.. vékony, a két hosszanti oldalon ujjal simán elhuzom a helyéről, tuti semmot se védene esésnél. Bringán használom fix toknak, másra nem jó sajnos.
-
Ferike81
senior tag
válasz
zolikaDB #38452 üzenetére
Köszi. Nézek valamit kintről.
Más
Ha a Play Áruházban jön valamire hasznos frissítés letöltöm. Miután telepíti dob egy értesítést a sávra. Ez eddig is így volt. Ha viszont rányomok az értesítésre akkor begondolkozik jó 6-8 másodpercet mire megnyitja. Ez másnál is ilyen lassú? Vagy közrejátszik, hogy sok alkalmazás (35) van megnyitva? Soha nem söpörtem még ki a futó alkalmazásokat, mert eddig nem csinált ilyet. Lehet rá kellene vennem magam egy FR-re így másfél év nyüstölés után.
-
gerner1
nagyúr
válasz
zolikaDB #38329 üzenetére
Tetszés szerint felrakhatod bármelyik régióra kiadott firmware -t, amit a Samsung, SM-G930F -re adott ki. A leírásban benne van, hogy a két db CSC file -nak mi a jelentőssége (külön-külön), és hogy mikor(?), melyik használata a javasolt. Így az is, hogy Downgrade -hez az "alap CSC" file használata javasolt.
Amennyiben minden rendben, akkor mehet a Start.
-
-
törölt tag
válasz
zolikaDB #37496 üzenetére
Igen, ez a gondolat van nálam is tartalékban: ahogy az S7 is kedvező áron, kifutó termék korában jött, úgy (ha lesz akkor kedvező lehetőség) az utód is egy majdani kifutó modell lesz. Pl.: S9. Ám ez nekem még a távoli jövő, nem kell vele törődnöm jelenleg.
Az én felhasználói szokásomhoz bőven jó egy korábbi zászlóshajó, vadonat újan, érdemi jótállással (az Abdul GSM és hasonlók nálam szóba sem jöhetnek).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest