- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
zolikaDB
veterán
válasz
nggabi #33285 üzenetére
Az utolso harom betut hol kell nezni?
Ket kerdesem lenne, linkelek fotokat is:
1, az en jelenlegi sw verziom alapjan tehetek-e fel fuggetlen gyari sw-t?
2, akkuido jo, nem jo, miert ennyi? -> szinkronizalas kikapcsolva, GPS kikapcsolva, aktiv kijelzo kikapcsolva, mobil adat kikapcsolva (es amugyis 2G/3G), wifi alvo allapotban kikapcsolva, hatter full sotet, fenyero automatara veve...
Napkozben kb hozza sem ertem, tegnap este nyomkodtam minimalisan.
Kepek: [link] -
vodrosjozsi
addikt
válasz
nggabi #33281 üzenetére
Pont holnap akartam a 6.0-át visszarakni de akkor ez így nem lehetséges... ezért bánom nagyon.
Én már ma töltöttem egyszer 72-ről úgyhogy levettem 7:30kor a telót és kb úgy 11-kor tettem fel töltőre. Most megint 65%-on van, estig nem fogja kihúzniés az a legjobb, hogy tavaly májusban volt egy akksi csere. Mintha nem is cserélték volna ki.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nggabi #33285 üzenetére
Tudom, de ismét előkerült a 6.0, mint "példa". Azzal kapcsolatban írtam az "elejét". Nem kívántam most sem "megtorpedózni" a te személyes tapasztalatodat.
A privát véleményem pedig továbbra is az, hogy a különbségek inkább a felhasználói szokásokból, és az eltérő felhasználási körülményekből adódnak. Ehhez jönnek, az "x" dátumhoz képest jelentőssen meghízott appok, amelyek többségének a teljesítményigénye sem azonos a korábbi verziókkal. Itt van vodrosjozsi topiktárs példája, aki szintén változtatott a szokásain (SM-G930F tulaj), és sikerült neki is 7ó feletti SOT, nougat -ot használva, nem "1hónapos" új akkuval. Persze, "Ő" is csak egy a halmazból, és az sem biztos, hogy az eredménye állandó, ez kétségtelen. -
gerner1
nagyúr
válasz
nggabi #33281 üzenetére
Szerintem ez (is) relatív. Nekem 6.0 -ával sem volt rosszabb, de jobb sem az üzemidőm. Abban viszont egyetértek, hogy ez csak egy vélemény a halmazban, így nem mérvadó. Nekem erről mindig az jut eszembe, hogy ha az ilyesmi mindenkinél igaz tudna lenni, akkor jelentős számú user visszatért volna a 6.0 -ra, és mondjuk egy-egy heti -poszt- termésből is, elég sok ilyen manővert lehetne meríteni, mert -az- egy "trend" volna. Aztán ott vannak a topik kereső általi eredmények, amelyek akkor keletkeztek, amikor még nem volt 7.0 sehol, és akkor is volt egy user mennyiség, akinek merült, nem volt jó az üzemideje (akkor, azzal sem)...
"..nem nehézkes lesz. nem lehet visszább szoftverezni sehogy."
Ez elég nagy nehézség lesz azoknak, akik ezt követően mégiscsak ezt szeretnék. Már látom, a "Samu ilyen+olyan gané" stb kommenteket 😃 ... - és végső soron nekem is, mert el kell tudni majd magyarázni (gyakran) ezt is (javíthatom, bővíthetem megint az Összefoglalót) ... -
Digiflex
tag
válasz
nggabi #33266 üzenetére
Ez mit jelent? nem lehet majd felrakni más hivatalos fw-t sem? vagy csak korábbit??
nekem a verziók vége kicsit alacsonyabb, és nem talált frissítést a keresésre.
(...DRA9/...DQJ1/....DRA9 az aktuális verzió nálam XEH fw-en a pár napja talált OTG frissítéssel)ja még annyit az előző hozzászólásomhoz, hogy az ügyintézőnek semmi köze a te zárt tasakban érkező csomagodhoz, ő csak egy átvevőhely, mint pl egy benzinkút , max taúnak kérheted fel, és közvetlenül a Telekomnak küldheted vissza a cuccot 14 napon belül akár azzal az indokkal is, hogy meggondoltad magad.
-
Burt1793
veterán
válasz
nggabi #32476 üzenetére
Nem tudom, én naponta töltöm a telót, mobilnet folyamatosan megy, sok spotify, email, viber, fb, messenger, navi, internet stb használattal ugyanúgy bírja lassan két éve. Az app-ok is szépen futnak, nem érzek semmi lassulást se, nagyon korrekt még mindig a telefon, jó használni! Készenlétben így folyamatos mobilnettel amúgy se nagy durranás az üzemidő, ha minimálisan használnám csak, akkor se bírna két napnál többet sztem. Nem is cél, amikor meg igen (nagyon ritka, mindenhol tudom tölteni általában), akkor kikapcsolom a mobilnetet.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nggabi #32476 üzenetére
Lehet, de nekem ezzel valami nem "kerek" .... - mert, ha valóban elrontott egy update, akkor az a hiba, amit magában rejt, annak azon a CSC -n lévő összes készüléken jelentkeznie kellene. Ez azonban biztosan nem áll meg, mert én is XEH -n vagyok például, és semmit nem vettem észre mindabból, amire itt (is) néhányan panaszkodnak. Továbbá, ha ez igaz volna, akkor ezzel kapcsolatos panasz cunami lenne itt is, mert az mindenkinél jelentkezne, akik ezen a CSC -n vannak. Kivétel nélkül.
Ugyanakkor, ha a két topikból összírom az összes ilyen tartalmú bejegyzést, akkor abban túlsúlyban vannak azok, akik telekomosok (akik voltak olyan körültekintőek, hogy ezt nem elhanyagolható körülményt is jelezték...) , és ugyan ezt a problémát TMH CSC -vel is megjelölték már. Én vodás vagyok, és nekem pl egészen másképp alakul a térerőm, mint ugyanott egy telekomosnak (itt a 4G gyengébb, de a 3G vastagabb, és ha valaki sokat telefonál /nap, akkor bizony rögtön nagyobb tétel lesz az egyenletben, mert a híváskor fallback van mindenkinél, aki nem telekomos és nincs aktív VoLTE amit ki is használ ...). Azt pedig tudjuk, hogy a telekom átcsoportosított frekvenciát a 4G -hez, és változtatott spektrum -ot is. Az utóbbi volt a vodánál is. Az edge, és másik 2 topikban is láttam, hogy volt(ak) aki(k) írt(ak) arról, hogy október környékén azt vette/vették észre, hogy a térerő láthatóan alacsonyabb lett a korábbiakhoz képest, és a szolgáltatás (4G) nagyobb frekvencián történik, mint korábban. Na most, nem kell ecsetelni, hogy azonos sugárzási teljesítmény mellett (mert azt nem emelték meg, és újabb nagyobb számú tornyot sem helyeztek üzembe ⇒a kompenzáláshoz), mit jelent a magasabb frekvencia, amely egészen más eredménnyel terjed, mint például a B20 frekvenciája. A semmiképp sem jobb térerő mellett, a SoC erőlködése a magasabb frekvencián pedig, magyarázza a készenlétben való nagyobb merülést (is) ...Szóval, ebben a kérdésben szkeptikus vagyok ...
-
-
samu74
addikt
-
jamy79
tag
válasz
nggabi #20833 üzenetére
A Phone INFO szerint a knox garancia jelzés 0x0, a firmware CSC kód DBT, a CSC ország Germany / DE, a mobilszolgáltató Vodafone HU / 21670. Gondolom, hogy a knox rendben van.
Remélem, hogy minden ok lesz vele (kopp kopp), és nem kell majd gariztatni. Amúgy eddig nagyon tettszik a készülék, úgy érzem, jó választás volt.
-
jeni
félisten
válasz
nggabi #20833 üzenetére
A +2. év a regisztrációhoz kötött. Hacsak az eladó által feltüntetve vagy a számlán vagy a gar jegyen erre nincs külön felírva a garancia idő!
Tudtommal a Telekom az egyből 2 évet tüntet fel a számlán és nem írja,hogy ehhez regisztráltatni kell a gyártói oldalon az 1+1 évet.
Sőt az is igaz,hogy amelyik megkapja az 1+1 évet ahhoz ,meglehet venni a +3évi garanciát is! -
rmmm
tag
Note-hoz vettem egy DicPack vizallo tokot. viddaman hasznaltam tavaly
iden S7re csereltem, gondoltam ha mar van a tok, kimelem a telot (hangszoro stb), aba viszem be. full be volt azva, mert keletekezett egy kis lyuk a tokon valahol. micsoda mazli, hogy nem a Note-tal tortent ez, az tonkre ment volna...
de ez birta. igaz, kellett neki par ora, amig jol ment a jack dugo, es rendesen valtott a hangszoro/fules kozott -
Köszi
Érdekes, itt az Exynosra írják, hogy túlhevülési gondjai vannak, lehet érdemes alulfeszelős ROM-okban gondolkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Automata kávégépek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo IV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest