- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson7575
tag
Üdv !
Mivel MM-ban 99k-ért be lehet szerezni az S7, elgondolkodtam, hogy beruházok rá. Előtte azért lenne pár kérdésem, hogy ne vakon menjek bele a dealbe.
A 8.0-ás update az mennyire ajánlott ? Jól optimalizált ? Pár külföldi tesztet néztem, de azokban mind Snapdragon 820-as SoC van. Az Exynosra meg általában nem tudnak normálisan optimalizálni (csak papiron erősek) legyen az szoftver, vagy bármilyen játék.Bocsi, hogy nem olvasgattam vissza a fórumot.
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
thomson7575
tag
válasz Burt1793 #38366 üzenetére
Yt-on tájékozódtam, ott 90%-ban amcsi tesztek vannak, a maradék 10%-ról meg nem lehet megállapítani, hogy micsoda is
De a telefonnal olyan 80-90%-ban tisztába vagyok, inkább a rendszer meg a készülék fluiditása érdekelne, mert a kiállított modellekre nem nagyon hagyatkoznék
[ Szerkesztve ]
Siemens C35 -> Sony Ericcson T220 -> Samsung U600 -> Galaxy mini -> Lumia 520 ->Galaxy S4 mini -> Huawei P8 -> iPhone 6s -> iPhone XS
-
thomson7575
tag
válasz zolikaDB #38374 üzenetére
A MM honlapján nem is lehet kapni sima S7-et egyáltalán. De a Westendben 100k-ért van feket meg asszem fehér színben is. Elvileg már csak pár darab van belőle.
-
thomson7575
tag
Üdv !
Úgy döntöttem, hogy beruházok egy S7-re, és mivel a MM-ban már nem él a 100k-s akció ezért maradt az Online beszerzés. Eddig ezen az oldalon néztem ki magamnak a telefont, DE! Itt csak G930-ként van feltüntetve ami elvileg a Snapdragonos amcsis változat kéne hogy legyen, mivel én úgy tudom Európában G930F néven fut a készülék.
Ez valóban így lehet ? Esetleg az oldal felejtette le az F-betűt, vagy én tudod rosszul ?
Előre is köszönöm a segítséget ![ Szerkesztve ]
-
thomson7575
tag
-
thomson7575
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest