Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Itt az áttörés: a Model Y a legkelendőbb személyautó
- Mindent bedob a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy ha pl. rádugom töltöre a telefont akkor launchert váltson automatikussan?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1
-
szumoo@gmail
tag
MIUI-s kérdésem lenne.
Időzített parancs lefut, elindítja a Music Folder Playert, ami úgy van beállítva hogy folytassa a lejátszást indításkor.
Ez így működik is amíg ébren van a telefon, de lezárt képernyőnél nem indul el a lejátszás.
A beállított idő után percekkel még nem szól a zene, feloldom a telefont, és ott vár az alkalmazás, a lejátszás is azonnal elindul.
Ha visszazárom akkor sem hallgat el, szóval tud háttérben futva meg lezárt screennel zenélni, csak nem indul el.
Van ötlete valakinek? -
válasz
szumoo@gmail #7753 üzenetére
Robot történet szerint lefut a parancs? Hibakövetésnél látsz vmi gebaszt? A Robot magas prioritással fut? Ha nem fut le a parancs, akkor vmi gátolja a Robot háttérben ügyködését. Mondjuk, a MIUI.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
válasz
szumoo@gmail #7753 üzenetére
lehet hogy a
media dispatch play
shell parancs megoldás lenne, csak kérdés hogy a megfelelő appon inditaná-el a lejátszást.
media dispatch pause meg "pillanatoz"
-
-
szumoo@gmail
tag
válasz
aprokaroka87 #7755 üzenetére
Köszi, ez működni látszik.
Érdekes módon teszteléskor az ébren lévő készüléknél elindul a lejátszás és ez a play shell parancs megállítja.
Lezárt screennél viszont pont hogy nem indul a lejátszás és olyankor elindítja.
Tesztelem még, de ez lehet a megoldás.@Somatom:
A történet szerint is lefut.
Meg nyilván lefut hiszen ahogy írtam ott vár az app amikor feloldom.[ Szerkesztve ]
-
válasz
szumoo@gmail #7758 üzenetére
nem a pause állitsa meg?
Nekem meizu m6-on elindul a poweramp lejátszás lezárt képernyőn a media dispatch shell parancs.
Taskert használok.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
aprokaroka87 #7759 üzenetére
Nem nem, ugyanaz a parancs másképp viselkedik lezárt képernyőn, mint nyitotton.
-
válasz
szumoo@gmail #7760 üzenetére
akkor ott valami nagyon fura
Media dispatch play parancs elinditja a média lejátszást a pause meg leállitja.
-
szumoo@gmail
tag
válasz
aprokaroka87 #7761 üzenetére
Sőt lehet hogy a hónapokkal ezelőtt feltett kérdésem is megválaszoltad, ha így indítom spotifyt akkor elkezdi a lejátszást, ezt korábban nem sikerült megoldani.
-
Scaevola
tag
Sziasztok!
Felvettem két eseményt is, de nem tudom, milyen logikai kapcsolat van közöttük... ÉS v. VAGY?
Két riasztást állítottam be, egyik reggel másik este 9-kor indítana egy eseményt, de nem megy és attól tartok az ÉS miatt van.apex
-
-
-
Scaevola
tag
válasz
Somatom #7767 üzenetére
És úgy is volt, köszi!
Időközben mással akadtam el... deklarálok egy változót, de feltételként képtelen vagyok lekérni... nem fogom fel a szintaktikát.
Ebben esetleg?
Mutatom hol járok:aA változó az esemény elcsattanásakor értéket kap, mégpedig az aktuális idő óraszámát... pl. 8
No, ezt a 8-at nem tudom kicsalni belőle sehogysem.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
apex
-
válasz
Scaevola #7768 üzenetére
Az biztos, hogy rosszul csinálod. Feltételezem, hogy a változódnak nem azt a szöveget szeretnéd értéknek definiálni, hogy "időpont". Mert most az aA változód szöveges értékét beállítja "időpont" -ra.
Most le kell gurulnom a kamionnal a svájci határra. Hétvégén tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Scaevola #7768 üzenetére
Ebben az esetben nem kell manuálisan beállítanod a változód értékét. Létrehozol egy új változót, legyen mondjuk ORASZAM. Értéknek: dátum és idő -> Óra
Tehát, itt nem kell külön esemény a változó beállításához, mivel azt a Robot automatikusan megteszi. Neked "csak" hivatkoznod kell az ORASZAM változód értékére. Ennek a módjához viszont tudnom kéne, hogy tulképp mit szeretnél kezdeni ezzel az óraértékkel.[ Szerkesztve ]
-
-
Scaevola
tag
válasz
Somatom #7770 üzenetére
Nem egészen.
Az aA változónál lévő időpont az a dátum&idő-nél beállítható érték, nem egy szöveg, amit én irtam be.
Abban viszont igazad van, h. ez nekem nem jó, az óra kell, ahogy írod is.s hogy mire kell?
Van 12 db mp3-am, 12 harangütés... egyikben 1x, másikban 12x üt a harang.
Csináltam 12 parancsot, de kulturált módon, egy parancsba fognám össze és ehhez kellenek a feltételek... azaz, ha az óra 15, akkor azt az mp3-at játsza le, amiben háromszor szól a harang.Ezt úgy gondoltam kivitelezni, hogy óránkéni riasztás esemény vált ki hangerő beállítás- és mp3 lejátszás műveletet, attól függően, hogy hány az óra... tehát felsorolnám mind a 12 db mp3 lejátszását feltételekkel...
hang lejátszása, ha az óra 1,
hang lejátszása, ha az óra 2,
stb.A konstansok között látom a változó értékét, magyarázatában meg is van adva, hogy a változó beállítása művelettel lehet létrehozni, de képtelen vagyok a változó értékét kiolvasni.
köszi a rám szánt idődet!
[ Szerkesztve ]
apex
-
válasz
Scaevola #7772 üzenetére
Vágom. Érdekes. AC/DC: Hells Bells eleje?
Adott műveletnél feltétel megadása -> nincs kifejezésnél cerka -> kifejezés megváltoztatása -> operátorok -> egyenlőség operátor.
Kapsz két kifejezést. Az egyiknek megadod a dátum és idő -> órát,
A másiknak meg konstansok -> egész szám -> az adott műveletben levő médiához tartozó óraérték.
A 12-24 közötti óraértékekhez valószínűleg még egy "vagy" operátort is be kell iktatnod, hogy akkor is 5 -öt harangozzon, ha óraérték = 17.[ Szerkesztve ]
-
-
Közben eszembe jutott még egy lehetőség. 1db. mp3, 1db harangütés és művelet ismétlése változó szerinti darabszámban.
-
Scaevola
tag
válasz
Somatom #7776 üzenetére
Nagyon köszönöm, így már teljesen világos.
Nem acdc, egy baszomnagy falióra gongása.
Azért nem jó az egy ütést ismételni az órának megfelelő darabszámban, mert ha kettőt üt pl, akkor a két ütés között nem telik el annyi idő, mint mikor csak egyet üt, másképpen fogalmazva egy ütésnél (több ütés esetén az utolsó ütésnél) kb. 5 másodpercig kitart a hang, kb. mint egy igazi falióra, így ha az egy ütést ismételgetné, az kicsit gáz lenne.
Tudom, ráérek.
Gondolkodom mèg, hogyan tudnám minél jobban felokosítani a telefonom... sajna a hely felismerésével az auto wifi ki/be megszűnt...
most csak a töltésre van programsor, ill. a töltés levételéről.Korábbi telóimat NFC-kre is felpimpeltem, de cserélik a telómat kétevente és hiába mentem a parancsokat, nem tudom visszaállítani őket...
Még egyszer nagyon köszönöm a segítséget!
apex
-
pube111
senior tag
Van egy zenelejátszó app, ami néha leáll. Nem záródik be, csak a lejátszás áll le. Meg lehet azt oldani, hogy a robot újraindítsa a lejátszást?
-
-
-
Sokka
aktív tag
Tisztelt Szakik! Arra lehetne valami megoldást eszközölni a robottal, hogy a Viber hívásokat letiltsa. Arra gondolok, hogy amennyiben hívást indítanék a Viberből, azt blokkolja, de chat-elni továbbra is tudjak. Sajnos maga a program nem preferálja ezen funkciót.
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
Tiger.
nagyúr
Android 10-el megy a robot?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014 /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
fecus
senior tag
Ha egy okosóra app-jában az van, hogy Tasker feladat indító 1 és 2 akkor azt tudja a robot kezelni valahogy?
Ha nem akkor jól gondolom, hogy a Taskernek csak fizetős verziója van?
3-4 feladat lenne. -
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Megoldható valahogy az, hogy egy adott wifi hálózatot felismerjen a telefon a robottal, hajtson végre adott műveletet (eddig rendben is van), de ne engedjen hozzá csatlakozni, hanem a mobilnetet használja, illetve ha már nem elérhető ez a wifi hálózat, megint hajtson végre egy műveletet?
A felismerés/elvesztés megy, de mindenképp csatlakozik is a hálózatra, de az nem ad netet, így nem tud a telefon kommunikálni. Ha észleléskor letiltom a wifit, akkor meg a hatókörből kilépve nem "veszi észre", hogy már nincs meg a hálózat, nem hajtja végre a kilépésnél kívánt műveletet. (Meg utána is kellene a bekapcsolt wifi, ne kelljen kapcsolgatni.) -
PistiSan
addikt
3 dolog jutott eszembe
1. Meg lepett hogy még valaki ír ide.
2. Ha nem tudok a beállításokat módosítva, kézzel azt beállítani, hogy a wifit észlelje, de ne csatlakozzon rá, és csak a mobilnetet használja ,akkor automatizálni sem tudod szerintem.
3. Ami eszembe jutott még, az adott wifi hálózat remélhetőleg jelszóval van ellátva, akkor a telefonodon törlöd a jelszót, és akkor látni fogja ugyan hogy ott van, de csatlakozni már nem tud rá. -
Gab130
csendes tag
Sziasztok! Van mèg valaki, aki bűvèszkedik ezzel a programmal, vagy a Taskerrel? Egy pici, egyszerű alkalmazást szeretnèk lètrehozni, ebben kène segítsèg, vagy esetleg ha valaki megcsinálják nekem. Előre is köszönöm.
-
-
Gab130
csendes tag
Köszi! Nem hittem, hogy van itt mèg valaki.
Android 9, Vernee. Kezdőkèpernyőn kèt gomb, ami egy előre definiált excel táblába időbèlyeget küld. Èrtelem szerűen az egyik ( pl B oszlop) kezdő időpont, a másik (E oszlop) befejező időpont, naponta új sor - esetleg havonta új munkalap, de ez már nem fontos, max havonta kiűrítem a táblázatot. A tábla lehet telefonon, vagy felhőben is
-
-
Gab130
csendes tag
Köszönöm
-
Tiger.
nagyúr
Android 11-en megy a robot?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014 /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Kátai
senior tag
A Robot megtudná oldani különböző csengőhangokat hozzárendelni az 1. és 2. SIM kártyához?Ha igen,akkor egy rövid leírást szívesen vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az E-Robot egy magyar fejlesztésű androidos alkalmazás, mely műveletek eseményekhez kötött végrehajtására használható.
- Netfone
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nikon DSLR topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 14 UM425 - 14"FHD IPS - AMD Ryzen 7 4700U - 16GB - 512GB SSD - Win10 - Magyar
- iPhone 14 Plus 128GB Vodafone hibátlan 2023.10.25. Apple garancia!
- 64GB (8x8GB) DDR3 REG ECC szerver ram (16.000Ft egybe a 64GB)
- Apple Watch Series 4 44mm szép
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD, I7-2620M CPU, 8GB RAM, 120GB SSD, JÓ AKKU, WIN 10, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest