- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
válasz
Kroni1 #39375 üzenetére
Van itthon egy eredeti,anno a voda adta az S7-hez,azzal össze tudom hasonlítani. Mondjuk a leírásban ez van, "Part # EP-PG920I
Genuine OEM Samsung Wireless Charging Pad" .
De meglátjuk na,de ha 2 évet kibír az nem lenne rossz. A kigyulladás inkább a sok kuka töltő hibája, mint a padé... -
Dare2Live
félisten
válasz
Kroni1 #39297 üzenetére
Pont ma volt téma.
[link]S8 soccal kb semmi baj. S9 socban memo vezérlő, cache elérés csúnyán el van szúrva. Emiatt van hogy sok real life alkalmazásnál S9nél még egy S7 is gyorsabb. Pedig S9ben pl ott az UFS, meg 10nm... szintetikusban persze hasít S9, de szintetikus senkit se érdekel csak ld linkeket anandot.
És nekem van egy olyan gyanum, hogy a S10es 9820 = 4*A55+2*A75+2*M4 esetén detto gondok lesznek, 4*A76 el fogja verni és jobb perf/wattot is fog dobni.
De meg kell várni a végleges teszteket.Ha snapi vmi A55+A76 komboval jön ez valószínű az lesz a jövő év legjobb socja. Reméljük lépnek A75ről.
szerk: amúgy ez csak ilyen hobbi részemről teljesítményben az S7el még mindig kb elégedett vagyok ha cserélek ott a motiváció az aksi+kamera lesz és csak utána érdekel, hogy sokkal gyorsabb egy pl 845.
-
Burt1793
veterán
válasz
Kroni1 #39291 üzenetére
Nekem egy 3 hónapja történt leesés miatt most már nem működik a közelségérzékelő, a víz pedig bemegy az üveg mögé. Szervizben azt mondták, hogy csak a teljes kijelző cseréje tud javítani rajta, az üveglap újraragasztása nem... amíg működik használom, aztán jöhet az s10.
-
Watt25
veterán
-
O.Lajos
tag
válasz
Kroni1 #39276 üzenetére
Ahogy írták feljebb bár 3 napos történet nincs, viszont ez nem is az a kategória. Ez PTK.
6:90. § [Tévedés]
(1) Aki a szerződés megkötésekor valamely lényeges körülmény tekintetében tévedésben volt, a szerződési jognyilatkozatát megtámadhatja, ha tévedését a másik fél okozta vagy felismerhette. Lényeges körülményre vonatkozik a tévedés akkor, ha annak ismeretében a fél nem vagy más tartalommal kötötte volna meg a szerződést.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #39267 üzenetére
Bicikli, gyenge tok vonalról jut eszembe, hogy egyszer betettem a kerékpárostartóba az S7-et Backpackban.
20m után nézem, csak a backpack volt a tartóban.Ahogy a tartó rászorított a tokra, az elöl annyira nyílt, hogy simán ki tudott esni belőle a telefon. Szerencsére a járda, és az út közé esett egy pocsolyába, így csak le kellett mosnom a sarat róla.
-
samu74
addikt
válasz
Kroni1 #39251 üzenetére
Ok,megírom ha onnan veszem.
Igazából én se javaslom ezeket a "kis" boltokat ,de a pénz nagy úr.
Mondjuk 10 ezer lenne a különbség akkor már nem lenne érdemes onnan venni mert nálam is közel 2 évesen jöttek ki a problémák(beégés, usb aljzat,stb.).Seraph 16 igen ,így kezdte nekem is,úgyhogy javítás lett a vége.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #39257 üzenetére
Bizony, jócskán csökken(t) a két modell közti árrés.
Nekem januári az S7, teljesen elégedett vagyok vele s emiatt cserében sem gondolkodom, de ha neked fontos az említett üveges védelem, akkor érdemes lehet váltanod. Előnye még (S8), hogy megkapja a 9-es rendszert (Pie) és értelemszerűen biztonsági szint javítás is tovább lesz hozzá.
-
adalbert1
veterán
válasz
Kroni1 #39026 üzenetére
Hmm, az sajnálatos - lehet, hogy valamikor én is cserélek akkor, szerencsére sokat amúgy sem esik le a telefon (ez a minősítés minden Onyx tokra szól amúgy)?.
A váci úti szerviz egész gyors volt, szombaton vittem be kamerahibával az S7-et (egy fekete pont volt a kijelzőn és a fotókon is), ma hívtak, hogy mehetek érte, végül kamerát és akksit cseréltek. -
Ferike81
senior tag
válasz
Kroni1 #39026 üzenetére
Ez nem egészen fekete és fehér. Nekem újkora óta Spigen neo hybrid van, többször esett már nem is kicsiket. Múlt héten kiesett a nyomorult kantáros nadrágom mellzsebéből a lépcsőn végig le a betonra arccal. 4 pattanással 2,5 métert, hála istennek baj nélkül megúsztam. Szerencsém is volt tuti, de a tok sokat fogott, még a műanyag keret is eltört a tokon.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Kroni1 #38867 üzenetére
"Az 1+1 év gari automatikusan jár ha magyarországi vásárlás számlával, vagy kell regelni valamit a samsungnál?!"
- Csak akkor, ha hivatalos magyarosrszági forrásból származik, tehát a készülék XEH, TMH, PAN, VDH lehet, más nem. Szürke importosokra továbbra is csak 1év. Összefoglalóban benne van ...Szerintem 1+1éves lehetőséget nagyon nehéz lesz találni. Megbízható bolt lehet például a B-tel. Korábban volt a kínálatukban készülék hivatalos, 1+1év Samsung garanciával is.
-
Fifi
őstag
válasz
Kroni1 #38848 üzenetére
Jó minőségű és jól állítható. Igen S7-tel használom.
Ha az ablakra felnyomod, akkor szinte lehetetlen levenni, mert a talpa nem csak a vákuumos kar miatt tapad, hanem az egész eleve olyan ragacsos ízé, még a vákuumos kar nélkül is fennmaradna ... jobban megfogalmazni nem tudom
-
Fifi
őstag
válasz
Kroni1 #38844 üzenetére
Én egy iOttie Easy One Touch-t használok, bár elég ritkán. Ha jól emlékszem kicsit olcsóbban vettem még ...
-
Ferike81
senior tag
-
Fifi
őstag
válasz
Kroni1 #38764 üzenetére
Én Spigen SGP Neo Hybrid Satin Silver tokban hordom.
Szeretem, szerintem nem lesz tőle nagy a telefon, bár amikor kiveszem belőle mindig meglepődök, hogy milyen filigrán egy telefonom van
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #38399 üzenetére
Akkor meg is van, hogy miben tér el (gyökeresen) a felhasználói szokásunk, ami miatt más feloldást kedvelünk.
Nekem döntő többség esetében az asztalon hever a telefon, s emiatt praktikus az érintés nélküli feloldás (nem kell kézbe venni vagy ellentartani a gombnyomás erejének) e mellé bónusz a gomb kímélet.
Pl. autóban, vagy zsebből kihúzva nincs opció a vízszintes helyzetben, nyugvó állapotot igénylő suhintásra, tehát simán rányomok a hardveres gombra.
Igen, használom az AOD-ot és korábban néhányszor előfordult, ami problémát írtál. Mostanában nem volt jelen.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #38397 üzenetére
Ez a legújabb TMH.
Tiszteletben tartom a véleményed, hogy szerinted én feleslegesen óvatoskodom a fizikai gomb kíméletével. Nekem ez sokszor jobban kézre eső megoldás, nyilván nem vagyunk egyformák.
Aktív AOD esetén nálam is megfelel a bejövő értesítésre kattintás + ujjnyomatos feloldás, simán praktikus, de ha nem jött semmi, csak fel szeretném ébreszteni, akkor nekem jó a suhintás, jobb, mint gombot nyomni (könnyebb számomra suhintani az érzékelő felett, mint oldalt gombot nyomni, persze ez egyéni preferencia).
Nem hibátlan az Oreo sem, de legalább a feloldás nálam nem bugos.
-
mono7806
tag
válasz
Kroni1 #38393 üzenetére
Én is tapasztalom ezt. Szintén Telekomos a telefon, egyszer már a 400 Megás augusztusi frissítés óta is előjött. Egy ideig én is azt hittem, ez az AOD miatt van, de többször volt úgy, hogy szépen látszott az AOD, ahonnan fel akartam oldani, akkor elfeketedett és nem ébredt fel jó néhány másodpercre.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #38393 üzenetére
Nektek tényleg nincs olyan, hogy a telefon nem akar felébredni?
Nálam nincsen.
Most kipróbáltam a hardveres gombbal történő kijelző-bekapcsolást, azonnal ébred. Amúgy (gomb kímélet miatt) egyáltalán nem használom a fizikai gombot erre, inkább a Jedi-trükk (azaz a suhintásos módszer) híve vagyok. Azzal is 100 % a bekapcsolási ráta.
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #37705 üzenetére
Nálam is oké az AoD, ezért gyanús, hogy nem az Oreo általános hibája - abban az esetben mindenkinél (de legalábbis tömegesen) fordulna elő.
A BT problémát nem oldotta meg a Fejlesztői lehetőségekben lévő kapcsoló? (Már nem emlékszem, más részére vagy neked írtam-e róla.
)
-
d@minator
addikt
-
törölt tag
válasz
Kroni1 #37062 üzenetére
Kroni1
El nem tudom képzelni, hogy mi bújhat meg a háttérben... többeteknek problémás ez a terület, nem is kétlem, amit írtok és engem is zavarna, mert rengeteg emlékeztetőm fut a naptárakban (Outlook és Google). Meg lennék lőve nélküle, ha nem értesítene. Abszolúte semmi hibát nem tapasztaltam eddig. Jó lenne tudni, hogy akinél nem ez a szitu, annál miben tér el a mi szokásainktól, rendszertől, vagy bármi is legyen mögötte. Nagyon furcsa.
Az előzményekből: 7.0 TMH, 8.0 BTU és DBT, illetve XEH, majd TMH fw alatt is minden flottul ment nálam. Telekomos SIM, idén januári vásárlású telefon, ami tavaly ősszel készült a PhoneInfo alapján.
-
samu74
addikt
-
E2E4
aktív tag
válasz
Kroni1 #35820 üzenetére
Csak megerősíteni tudom azt, hogy mostanában a Naptár jelzés hibalistájába bekerült az a verzió, hogy a beállított időpont után valamennyivel jelez a készülék.
A magam részéről erősen kérdésesnek tartom azt, hogy az Oreo-ban javítva lesz ez a hiba, vagy utána bármikor – lévén a készülék termékciklusa lassan befejeződik. (Nézőpontom szerint, ha tudnák a hiba okát, és/vagy annak elhárítási metódusát, már javították volna az elmúlt bő fél év során, de sem az azóta kiadott rendszer-, sem pedig a Naptár verziófrissítésekben ez nem történt meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest