Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
S7re teljesen fedő, nem feljövő (hot bend) fóliát talál vki?
Ilyen 200-300Ftkért rendeltem őket de most sehol nem találok illetve 1000Ftért...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz dro0py #39773 üzenetére
"Gondolom nem egy linuxra épülő alap android rendszernek kell 18 GB"
nem az 14GB. De a 32Gb is 30.5. Kb meg is van.
használj photost és akkor törölheted fényképeket, videokat.
aztán vegyél egy legalább 32GBs microsdt, upgradelt oreora rakd be microsdt és nyomj egy factory resetet.
Amikor megkérdezi hova rakja fényképeket videokat microsd.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #39691 üzenetére
Szóval gyári aksi csere és egyébb acubattery értékek...
cserélés elött a 2év 9hónapos aksi accubattery szerint 1860mah.
csere 1hét után 2510mah. aksi 2018.09es gyártású volt.
Feleségem S7e 2920mahről indult új korában most 1év után 2660mah.Az 1860->2510 meg a reset miatti difit én erősen érzem kb +1h sot.
Más kérdés, hogy mivel az újlenyomat olvasót elcseszték lehet jobban jártam volna ha nem vagy magamnak csinálom.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #39693 üzenetére
Jelzi nincs ujlenyomat rogzitve. Ha megprobalom kiirja hogy tisztitsa es szaritsa meg a kezdolap gombot....
Mivel mobillal fizettem es az igy nagyon maceras inkabb maradt volna a gyenge aksi mint az ujlenyomatolvaso hianya...
-
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz Watt25 #39636 üzenetére
E azért durva hiba, support lejártja elött kellett volna tánjavítaniuk ha meg nem sikerült elnézést kérni és most.
Én amúgy nem hinném S7 hiba de ha igen akkor elfogadhatatlan.
-
Dare2Live
félisten
Nektek is 2*jött meg a novemberi sec update?
Felraktam mégegyszer.
-
Dare2Live
félisten
-nyomj egy cache wipeot azzal nem bukhatsz.
-rakj fel egy accu batteryt használd egy hétig vele, nézd meg mennyire mondja aksid hátha.
-de mivel lassú is ha wipe nem segít aksival nincs vmi nagy gond rakd teljesen újra. Nézd meg telepítgetés nélkül is az aksi időt, sebességet mielött custom romot raksz.más:
-rendszer alatt nagyon sok minden fut. Lehet facebook, viber akadt be és hivogat vmit ami rendszerhez sorolódik.ilyen lassúság probléma amúgy S7nél nem szokott lenni, nem is emlékszem panaszkodott e ilyenre akárki rajtad kívül. általános használatban, tárcsázó, galéria villámgyors. btw galéria egy quickpic appal is lassú?
Nekem amúgy újabban oreo kb szeptember óta jobban merül... bár enyém már 2.5éves aksi sincs már toppon.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz kalolaci #39402 üzenetére
tölts belső memora akkor kiderül ha microsd hibás/hamis.
amúgy viszi, csak sok értelme nincs kéne hozzá 4K display is. Bár nem hiszem 10" alatt számít, hogy FHD vagy 4K.
-
Dare2Live
félisten
aksit vett már vki? Lassan aktuális lesz az aksi csere 4h alatti SOTjaim vannak, készülék is 2.5+éves.
Ha megúszhatnám 5ből nem adnék Samsungnak 15öt...
-
Dare2Live
félisten
válasz Kroni1 #39297 üzenetére
Pont ma volt téma.
[link]S8 soccal kb semmi baj. S9 socban memo vezérlő, cache elérés csúnyán el van szúrva. Emiatt van hogy sok real life alkalmazásnál S9nél még egy S7 is gyorsabb. Pedig S9ben pl ott az UFS, meg 10nm... szintetikusban persze hasít S9, de szintetikus senkit se érdekel csak ld linkeket anandot.
És nekem van egy olyan gyanum, hogy a S10es 9820 = 4*A55+2*A75+2*M4 esetén detto gondok lesznek, 4*A76 el fogja verni és jobb perf/wattot is fog dobni.
De meg kell várni a végleges teszteket.Ha snapi vmi A55+A76 komboval jön ez valószínű az lesz a jövő év legjobb socja. Reméljük lépnek A75ről.
szerk: amúgy ez csak ilyen hobbi részemről teljesítményben az S7el még mindig kb elégedett vagyok ha cserélek ott a motiváció az aksi+kamera lesz és csak utána érdekel, hogy sokkal gyorsabb egy pl 845.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz junior11 #39245 üzenetére
Huawei egész elképesztően bevágja ami nem saját alkalmazésa. huawei bloaware persze ott a memoriában, kilövöm visszatölti... eközben meg céges autentikációs toolt folyton kivágja.
xioaminál hálisten van stock android olyat kell venni kész. Kár, hogy felső kategóriás készülékeik nem jönnek stockal is fene nézegetné jövő tavasszal S10et 300.000Ftért.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Tavaly ilyenkor jó ajálat volt S7ért a 94-100K rendes 2év garival. Most egy év múlva 110K erősen necces.
S8at meg nem tudom ki vesz 180-200+ért.Samsungnak fel kéne ébrednie mert ha xioami bekerül szolgáltatókhoz lehúzhatja a rolót.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Teasüti #39108 üzenetére
Nem tudom de mindegyik általam látott OLED szenvedett tőle legyen az TV vagy új P20Pro. Új Iphonet még nem néztem.
Emiatt nem cseréltem és maradt meg a plazma TVm.Amúgy elég ritka vki panaszkodik rá, mondjuk S7en tényleg extrem mértékű, kb pirosodik a fekete...
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #39023 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, ma reggel meg kikapcsolt telefon mellett (nehogy fogyasztás bezavarjon) 5%->70%ra tolta fel 2.5h alatt.
2.5éves aksi telefonban ~2200ma, tehát 2200*0.65 = 1430ma tud átadni. Egy 2000mael beértem volna ez így necces. Most feltolom megint teljesen mobilt merítem hátha kövnek jobb lesz.
Amúgy nem lenne ez hülyeség, jobb mint egy powerbank, mert rárakod, nem lóg zsinór. Persze powerbank előnye, hogy "mindent" tud tölteni nem csak S7et.
-
-
Dare2Live
félisten
Aki esetleg +aksit keresene.
Samsung Galaxy S7 gyári Power Cover tok, fekete, EP-TG930BB, (SM-G930) 3.170FT brutto
Ez így sztem elég jó ár, anno emlékeim szerint 15.000Ft volt. Így mégjobban megéri.Beraktam mellé még egy SPIGEN SGP RUGGED ARMOR SAMSUNG GALAXY S7 BLACK et is 3999Ftért Ez elég jó tok, így 2+év után az egy baja, hogy kifényesedett. Berendeltem egy újat hamár aksit is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
Tudja vki pin kodot hol/hogy tudom megváltoztatni? Nem találom már 3perce...
-
Dare2Live
félisten
válasz Watt25 #38482 üzenetére
Nem írtam ne bizz jobban samsungban.
Azt írtam, hogy ha 2+év múlva Samsung esetleg már nem cserél még mindig cseréltehetsz magandak/sufniban...más: Vizállóságra nincs garancia akárki is csinálja. Sött ha még nem volt aksi csere akkor sincs.
A lényeg, hogy nem kell ezen izgulni.
Amúgy ha 2000 alá csökken majd jövő ilyenkor amikor már 3.5éves lesz az enyém lehet én is cseréltetem 18ért. De ha kapok 4kért originalt lehet megcsinálom magamnak.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz Schrift #38471 üzenetére
Lehet jó 2év múlva már nem cserélnek aksit samsung szervízben, de ettől még rengetegen foglalkoznak ilyennel akik igen.
Original aksi meg S3hoz is van. Utángyárott meg bármihez végtelen. Innen ez annyira nem kritikus.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz #33253120 #38256 üzenetére
Spica az nem melegedett, de még a magas bitrátás zenék is 100% terhelték és beszaggattak.... aztán jött az első S, amin már nemhogy zene de hd video is ment és minden és aszittem ez már kánaán és ennél jobb nem kell.
-
Dare2Live
félisten
nemkell. teli van youtube hasonlító videokkal. És az alapján nagyon minimális a difi exynos S7 és exynos S9 közt. linkeltem is nemrég egyet. Hol van az a hude nagy difi? Sehol.
de én melóhelyen friss S9el teszteltem is. Uaz volt mint videokban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dare2Live
félisten
válasz blackmorph #38226 üzenetére
én értettem félre, így értem. Az ment félre, hogy nem tudtam, hogy havi 8K a telefon részlete.
Nekem továbbra is az a bajom, hogy hiába nyomogattam 10+ht S9et ld video nem láttom a difit kb semmiben. De uez igaz a P20 Prora is. Bár ott kamera meg a 4000es aksi azért jó, csak az ugye S9+méretű szóval kuka.
kb ahol feltűnik, hogy lassabb az egy 626os 70ks A1. Már egy 660as Nokia 7 +nél se veszek észre semmit. Csak ugye méretek.
anno láttam erről egy videot be is linkelem. [link]Szóval ha kiadok érte 300kt vagy 10Ks előfizut 2évre meg havi (k törlesztőt akkor nekem akkor éné meg ha vmi olyat tudna amit az S7 vagy ha kell az S9+méret pl Nokia 7 plus nem. De nem ad ilyet.
de befejezem én is mert azért flame gyanus az egész.... miazhogy nincs lényegi difi egy 110 és 300Ks telefon közt. Hülye vagyok 1es ülj le.
-
Dare2Live
félisten
válasz blackmorph #38220 üzenetére
A deal a céges flotta. Ez durván jó kb 60-70%al ocsobb mint a lakossági. Meg nem is én fizetem, szóval... Viszont nincs 280at engednek és úgy csak 20ért elvihető S9+.
amúgy se értem, hogy ha 10K a havidíjad akkor 24hó után, hogy engednek 280Kt. Fizetnek neked meg buknak 40kt azért, hogy 2évig telefonálkasz náluk?Hirtelen ránéztem telekomnál ha korlátlan beszélgetés + korlátlan net (19/hó) csomagot választod 2évvel akkor se 21az ára hanem 129. Telenor leglegdurvább (19/hó) csomagnál 109. 21ért sehol nem lehet elhozni.
Nekem ami 72-73mm fölött van szélességben az kétkezes. Az meg nekem nem jó. Ha kéne mert jegyzetelés és nem zavar két kéz akkor Note9 esetleg mi max 3.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz blackmorph #38213 üzenetére
az azért nagyon más ha kb ingyen/20Kért megdobnak egy S9+al. De ennek ugye cég vagy saját részről mindig megvan az előfizetésben az ára.
Én amúgy műszakba sokat probálgattam és nagyon nem volt meg a hude jobb, ég/föld érzés. Ha egymás mellé raktam kb észrevehetetlenül gyorsabb volt az S9. Egymás mellett talán minimállal szebb volt kijelző. 100%on nézve talán jobb a kamera.
Van difi, de nekem gyakorlatban kb 0.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Google calendar gyári naptrral nem jelzett semmit. Vki vmi megoldást tud? Mert ez így használhatatlan és elég ciki.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz Burt1793 #37981 üzenetére
Nem. De tipikusan megtörténhet. A vásárló beviszi Samsunghoz az meg elhajtja. Vásárló meg vakarja a fejét, hogy dehát mosogatással, esőben telefonálással vízállósággal reklámozták... most akkor mért hajtják el ő csak ugyanazt csinálta mint amivel a terméket reklámozták.
Sztem k* ra inkorrekt hozzáállás Samsungtól.
Off: Iphonenak vannak ilyen zuhanyozz velem reklámai?
Off2: Ha be kell vinnem vízbe, Velecei tó, Balaton mindig vízálló tasiba rakom. Nálam bevált.
-
Dare2Live
félisten
S7 vizallosagat samu pont ilyen csapos mosogatossal reklamozta.... 😀
Amugy a problema az hogy jon a reklam meg a teszt hogy vizallo dejo aztan amikor az elso zuhanyzaskor beazott samu megrantja a vallat. Es mrrt erzi magat a vasarlo atverve?
-
Dare2Live
félisten
dupla kamera előrelépés lehetne de egyrészt az csak S9+nál van ami meg nekem már pont túl nagy/kétkezes, sima S9ben nincs.
Másik baj vele, hogy tele nem sikerült jól. ha fotózás jobb döntés egy Pixel 2, P20pro.
Apropó ha Huawei be tud rakni ~uabba a méretbe 3 kamerát, meg 4000es aksit Samsung mért nem?Eközben lehet vhogy indokolni az S9 árdifit egy Xioami Mi 8....al szemben? Nem. Ha uannyi lenne se lehetne. De MI 8 jóval olcsobb.
Samsungnak nagyon össze kell kapnia magát mert se nem a legjobb, se hude funkciók nincsenek, ár/értékben meg aztán a leggyengébbek közt van.
just my 2 cent.
-
Dare2Live
félisten
2016.02.19 elég korai darab.
83.5%
Ha köv évi mobilokban se látok nekem fontos/érdemi előrelépéseket akkor adok neki egy új aksit és marad még amíg megy...
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz vodrosjozsi #37257 üzenetére
Nagyobb kijelző, dupla kamera S9+only de az nagy. Nem mellesleg pont ami érdekelt volna "telefotó" nem sikerült igazán elsőre. Nagyobb háttértár megvan microsdvel.
-
Dare2Live
félisten
HDD <-> mobil microsd kártáyja közt.
google drive esetén ugye ott a 15gbs limit.... fizetni nem akarok havonta érte.... meg minek?
amúgy [link]
már tolja is fel az adatokat SDre, meg hozza le ami fent volt.
-
Dare2Live
félisten
vmi szinkroniációs appot, progit tudnátok ajánlani?
Az kéne, hogy van HDDn is egy könyvtár meg mobilon is és a kettő legyen szinkronban.
-
Dare2Live
félisten
Vhogy ki lehetett kapcsolni a ficsoroket duplaklick kamera inditas stb es akkor gyors volt feloldas.... vagy az meg s6 volt?
-
Dare2Live
félisten
válasz Burt1793 #35568 üzenetére
Kéne vmi amiért azt mondom, hogy megéri kiadni 250k+t. Hogy jobb annyival. Próbáltam magam győzködni de nem ment.
De hiába nézegettem, kértem kölcsön, nyomogattam, néztem teszteket, képeket... ezt a filing nekem nem volt meg se S9 se P20Proval. És persze minden bajom van pl P20Pro széles két kezes (ahogy S9+is) meg OIS hiánya nagyon látszik videonal (is) meg.... és uilyen listám van S9re is.
meg persze arra is van listám, hogy nekem mi érne meg 250Kt.
szerk: Úgyhogy marad az S7. Max kap egy új aksit.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Értesítésekkel vkinek nincs problémája? Újabban nem jönnek meg. Mai talira 3db emlékezetetőt is beállítottam és 0 jött meg.
-
Dare2Live
félisten
esetleg feldobhatsz egy accubatteryt, hogy ~mahs az aksid hátha.... de exynosos s7 kb ilyen és olyan isten nincs, hogy ilyen 3-4nap után s7 83%on legyen. (qcs meg nemtudom)
De ha ilyenre számítottál akkor vmit te néztél be elég erősen.
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz nokiauser #35096 üzenetére
Nézd meg a tesztképeket.
Én sajnos nem látom azt a nagy ugrást, mint amit egy S4/S5 vs S7 viszonylatában láttam. Igaz ott az OIS bejövetele is nagyon sokat számított.
Vártam a P20 Prot is, mert DXO pontszám hude nagy ugrást sejtetett, de ott meg elég ambivalens érzéseim vannak. Amikor a kpoasz fák, kizöldülnek mert AI szerint úgy szebb. Jah végülis szebb.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz zolikaDB #35052 üzenetére
najó de egy 3310.... izomból földhözvágás után max szétesett, de aksi vissza előlap, hátlap visszapattint és bekapcsolt.
Egy s7et izomból földhöz vágnék eleje, hátulja pokhálósra törik, gazdasági totálkár, mehet kukába.
-
Dare2Live
félisten
Aku mérés ha vkit érdekel:
S7 manufact date: 2016.02.19 vásárlás időpontja: 2016 március 11. Nemrég múlt 2éves.
Északa 500mah töltővel töltve nem kell sietni.
Nappal ha kell munkahelyen 5V2Aal töltve, nem mindig 100%ra. A QCs 9Vs gyorstöltsés kikapcsolva.
Átlagban kb napi legalább 1.5*volt töltve, 1000+körül járhat a töltések száma.Accubattery szerint a jelenlegi kapacitása 2333mah. Elvileg töltési idő + fesz + áramerősségből tippel, abból meg elég jól lehet tippelni. P=U*I
Másik S7. 2018oktoberi gyártás, megvéve dec elején.
90%ban északa van csak töltve 500mahs töltőről. 10%ban powerbankról 2Ael. QC detto kikapcsolva.
Átlagban napi 1*van töltve. 120körül járhat a ciklusok száma.Accubattery szerint 2840mah az aksija.
Én amíg nem esik le a kapacitása 2000mah alá nem fogom aksit cseréltetni, új aksik még friss gyártás esetén is olyan 2960ről indulnak. Ahogy számolom télen eljön ez a pont nálam. feleségemnél majd 2020 után.
Eközben reménykedem, hogy S10be már vmi bika aksit raknak mert S9 nem lett túl acélos.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz zsolez76 #34765 üzenetére
ezt kipróbálom én is elég jókat írnak róla.
Ahogy olvasom kb 3-4nap míg kb megmondja, hogy is áll az aksi. Lehet felrakom feleségemére is az novemberi, meglátom ott mit ír. Majd jelentkezem.
amúgy ha reális az 1500mah az már erősen érezhető és javallott a csere.
-
Dare2Live
félisten
válasz milanfan #34801 üzenetére
most sztem sehol nincs rendes 2év garival 100 alatt.
telekomnál pl többször volt dominoban november, decemberben meg utolsó darabokat tán februárban is annyiért szórták ki. dominoval függetlenül.
-
Dare2Live
félisten
véletlen beraktam a telot download modba. Hogy lehet belölle kihozni?
Azt írja ki kék háttér mellett, hogy downloading
Már minden gombot megnyomtam....
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
Több panasz is volt kamerára az utobbi diőben, hogy nem azt hozza mint teszten és linkelt képek alapján is egyértelműen komoly gondok vannak. Nem lehet, hogy Samsung már nem IMXel hanem pl isocellel szereli S7eket?
szerk: hülye vagyok itthon van feleségemé. Jah nem IMX van benne. Lehet tesztelni kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz #67656192 #34408 üzenetére
hogy hoztad el 99ért MMből? Lehet vennék +1et.
Én S9en nagyon filoztam, de kb semmit se látok benne ami nekem megérné az árdifit. Ha raktak volna bele egy jóval méretesebb aksit, esetleg sima verzióba is ott lett volna a dupla kamera, ram talán.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #34055 üzenetére
Olvasgattam majd megnéztem aksi csere miatt videokat és nem ritka probléma az USB. De a lényeg, hogy simán lehet USBt cserélni back panel levételével, kijelzőt nem kell levenni hozzá!
Innen a le kell venni kijelzőt USB cseréhez és azért nem indoklásuk is megbukott. Hazudozik Samsung összevissza.
más: Aksicsere megoldható black panel levételével, fogok rajta tudni aksit cserélni/cseréltetni.
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #34046 üzenetére
Az a tervem, hogy használom így amíg aksi bírja. Adatokat átviszem wifin, GearVRt meg felrakom polcra kb videora jó így, oculus rádugom azonnal hibát dob.
Aztán megpróbálok rajta aksit cseréltetni, hátlap nem repedt lehet meg tudják csinálni.
Telekomnál sajnos nincs, pedig gondolkodtam, hogy még 99ért is megérné. Majd lehet nézek aprón "újat".
USB modul... tönkrement? A dolog szépsége, hogy mindenki elfogadja, hogy ha megrepedt az üveg ~= nincs garancia, mert rohadt drága a kijelzőcsere.
Tönkrement a gyertya... az autódban? Csak motorral együtt tudjuk cserélni ~= nincs garancia, mert rohadt drága egy új motor = vegyél új autót.
Zseniális Samsung... részéről. Elkeserítő a mi oldalunkról? Még gurgulázok rajta.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #33553 üzenetére
Időpont elírás miatt volt több köröm Samsungal, szervizekkel végül visszadobta Samsung, hogy hiába USB hibás nincs gari mert ott a minimál repedés kijelző tetején. Illetve gondolom van ha kifizetem a kijelző csere árát ami ugye nem reális. ld köv bkezdés
Ami izgi volt, hogy találkoztam egy ismerőssel. Szóval Samsung eléggé bekeményített. Teljesen mindegy, hogy szériahibás a készülék vagy akármi mivel egy, egy alig észrevehető mikrosérülést baromi könynen össze lehet hozni így a garis esetek nagyját a kijelző árakkal lényegében "megtagadják". Külön szép amikor maga a kijelző hibás és hőingás (akár töltés közben is) a kijelző elpattan. Mindet visszadobták. (Nem S7 más széria)
Hát erősen elgondolkodtam... még első S1el kezdtem de ha csere lesz sanszosan nem fogom kifizetni a Samsung prémiumot. Pedig S9el szemeztem. Max talán ha megvehető 3év múlva Ttől 99ért. De féle addig S7 nem huzza. Aksi csere ugye repedés miatt kizárt.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz SirRasor #33719 üzenetére
Fura ugyanez volt/van nálam 3hete.
Probáltam másik kábellel másik géppel semmi. Bevittem Samsungba garira megnézték, mondták, hogy USB modul csere kéne (Csak gari jegyem el van írva meg van egy minimál repedés a készülék tetején így sansosan 55.000Ft mert kijelzőcsere.)
Én alapból mindent microsdre rakok így annak ki be vételével megy direktbe. Illetve több wifis program is ami akár szinkronizál is ami elég kényelmes.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz Anulu79 #33568 üzenetére
Színhőmérséklet. Vszeg WB mellélött.
Ezzért jó hasonlításnál manualba rakni vagy ha nem kamera hanem pl sw teszt a cél pont uakkor uazt fényképezni.
@hali13: Sajnos nem tudtam megnézni nincs flicker accountom.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz hali13 #33528 üzenetére
ez a wartburg bemozdult, vagy optikai hiba. Meg szarrá is van tömörítve. akkora artifactot vannak benne, hogy rossz nézni.
megnéztem a többit is de annyira szarrá tömörítetted őket, hogy értékelhetetlen.
Rakd fel eredetiben.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz samu74 #33349 üzenetére
Voltam fent tegnap Budaörsön S-Driveban, megnézték ha jól értettem USB modullt kell cserélni.
Átvenni nem vették át, mert a számla és a mysamsung dátuma 1 nappal eltér. Írtam samsungnak, hogy korrigálják.
A másik, hogy felhívtáka figyelmem, hogy van egy 2mmes repedés a kijelző tetején így ha USB modullt akarok cserélni akkor ahoz kijelzőt is kell mert valószínűleg végig fog levételnél repedni. 55.000Ft ha jól emlékszem a kijelzőcsere.
Írtam samsungnak, hogy mint notórius Samsung vásárló nem e tudnának ettől eltekinteni. Ha nem akkor nem lesz USBs modulcsere, azért 55.000Ft durva lenne és a repedés is pici nincs kijelzőterületen (legfelül van) absz nem zavaró helyen.
Hát ezvan, nem vagyok boldog.
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #33255 üzenetére
Közben kipróbáltam feleségem S7ét az töéletesen kapcsolodik notihoz. Eszembe jutott, hogy anno kaptam egy gear vrt S7hez, avval detto nem ment, feleségem S7e igen. Tegnap csináltam egy Wipe cachet továbbra se jó, most nyomtam egy factory reset-wipe factory reset-wipeot és továbbra se jó. Most nyomtam egy factory reset, minden alap nincs app visszatelepítés hátha vmi app kever be hát b* meg most se jó. Se notihoz se vear grhez nem catlakozik. Tölteni tölt.
Délután adok neki még egy factory resetet ha nem megy akkor ebből szervíz lesz. Szerencse, hogy anno nem szürkét vettem így van a +1év.
@air: kösz, sajnos nem segített
-
Dare2Live
félisten
w10 alatt mi kell ha USBn keresztül fileokat akarok átvinni telóra?
Két USB kábellel is egyik gyári rákötöttem, nekiáll tölteni de más semmi. Ezután volt egy Wipe Cache is az se segített.
-
Dare2Live
félisten
válasz gerner1 #32394 üzenetére
A meltdown de főleg spectre durván ködös, "képlékeny" nekem. Nem egy sw bugról van szó hanem, hogy a modern cpu tervezés strukturális alapjában van a "hiba" amit ki lehet használni. ~Minden nagy teljesítményű CPU out of order. Kellemetlen.
Eközben van már proof of concept Spectre javasciptre. juj.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik