Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
válasz fornettisuti #40859 üzenetére
Én azt szeretném ha bármilyen böngészőben/appban vagy bármilyen weboldalon is vagyok (nemcsak pl ebay.com) akkor pl egy ebay-re mutató linket egyből az ebay appban nyisson meg.
-
nightzone
aktív tag
Üdv! Kis segítség kéne. Hogyan lehet azt megoldani hogy egy adott alkalmazásban ha ráklikkelek egy linkre akkor ne a böngészőt nyissa meg, hanem egy általam meghatárotott appban (pl ebay, banggood vagy ali) nyíljon meg a link? S7E, droid 8-as.
-
nightzone
aktív tag
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok, Holnap jár le az 1 éves gari a telefon (S7E) kiegészítőkre. Szerintetek érdemes akkut cseréltetni benne? Mik a tapasztalatok akiknek már több mint 1 éve van meg?
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok, S7E-m egyik napról a másikra nem ismerte fel az addig jól működő 32 Gb-os Sandisk microsd kártyámat, ezért gondoltam megnézem mi lehet a gond a Tárhely-ben. Namost, ott azt írta hogy "HIbás SD" ezért gondoltam kiveszem a tálcát amiben a sim kártya is van, és azt látom hogy el van törve a tálca oldala, az a vékony kis műanyag. Szerintetek ez okozhatja hogy ezért nem ismeri fel? Elvileg garis még a telefon, de sztetek mennyibe kerül egy ilyen kis tálca és hol lehetne beszerezni ha úgy van?
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom hogy amikor a mobilt felrakom töltőre akkor kb fél órán keresztül random egy bizonyos értesítési hangot ad a rendszer ami nagyon zavaró mert nem tudom sehogy kikapcsolni. Az értesítési sávban megjelenik az értesítés hogy tölt (sima illetve gyorstöltésnél is, ez ugye normális), de ha azt elhúzom és az ottani Beállítások ikorra bökök hiába állítok át bármit megmarad az az idegesítő hangjelzés. Nem a töltő csatlakoztatási hang hanem egy másik élesebb. Ki lehet ezt kapcsolni valahogy?
Más: Oreo-n be lehet valahogy állítani hogy az általam indított hívások automatikusan kihangosítva legyenek, tehát ne kelljen mindíg megnyomni a speaker gombot? Az előző verzióban valahogy előhoztam ezt a feature-t de itt nem találom (S7E).
-
nightzone
aktív tag
válasz #77646080 #38049 üzenetére
Ott elvileg ez a legújabb verzió: [link]
És ez van a verzió leírásában:
[New Features Available from Android Oreo]
• Use Landscape view on the Home screen and Apps screen!
...available on the Galaxy S9/S9+ devices running Android Oreo. (We are planning to support Landscape view on other certain models, such as the Galaxy S7/S7 Edge, in our next update.(#38050)lzrlaca: de neked már most is működik s7-en, régebbi experience verzióval..
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz Burt1793 #38032 üzenetére
Igen azt vágom, sajnos ez egy nagy mínusz így hogy a gyorspanelen az elforgatás gomb funkcója átalakult fixálásra, bár ha jól tudom bizonyos készülékek megkapták ez eredeti funkciót. Van erre valami egyéb megoldás/app amivel előhozható lenne ez a funkció?
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok
XEH-es Oreón be lehet már állítani valahogy a kezdőképernyő automatikus elfordítását landscape-be, vagy ez még mindíg nem lehetséges?
-
nightzone
aktív tag
Vagy pl ezzel is némítható.
Az új frissítéssel kapcsolatban: Nekem manuális frissítésre van beállítva, de nem értesített hogy megjött Xeh-re, állítható ez vhogy vagy csak automatán értesít? Ha a fejlesztői beállításokban a "Rendszer automatikus frissítése" be van kapcsolva akkor ha a settings-ben a manuális frissítésre állítom akkor a frissítés automatikus lesz?
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz samu74 #34522 üzenetére
miért nem jó ha állandóan megy?
Azt szeretném hogy ha haza érek egyből ugye wifire csatlakozok és akkor nem kell az Aod, csak amikor lefekszek hogy reggel ébredéskor láthassam az időt, de van amikor délután sem vagyok otthon viszont akkor meg kellene az Aod. Ezért nem akarok időintervallumot beállítani rá csak lefekvéstől. Továbbá nem szeretmém helyfüggővé sem tenni a dolgot így nem kell a gps figyeltetnem a telóval ami ugye merítené az aksit. Szóval mindenképpen a wifi-től szeretném függővé tenni az Aod ki/be bekapcsolását, azzal a meghagyással hogy éjféltől reggelig mindíg ON legyen.
(#34523) nuri : Érdekelne a link, köszi.
(#34527) bordi10: Macerás lenne nekem úgy folyton kapcsolgatni, de köszi a tippet. -
nightzone
aktív tag
Megoldható az hogy az Aod kikapcsoljon ha otthoni wifi-re csatlakozok ugyanakkor mondjuk éjféltől reggelig az otthoni wifire csatlakozva is be legyen kapcsolva Aod?
Továbbá erre még keresem a választ.
(#34468) handrash: Kérdésedre a válaszom sztem az hogy igen, pont az a lényege a hívásvárakoztatásnak hogy foglaltat jelez az engem hívónak ha épp beszélek. De mivel én azt nem szeretném, kikapcsolom a hívásvárakoztatást.De nekem az a bajom, hogy ha felveszem a 2. hívót akkor az első számát rendeli a 2. hívónak miután vége a hívásnak...
-
nightzone
aktív tag
Egy érdekes problémába ütköztem. Miért lehet az, hogy telefonálás közben (ha én hívok vkit) és jön egy bejövő hívásom (ami kicsöng a hívó félnek, nekem pedig halkan sípol, mivel nincs bekapcsolva a hívásvárakoztatásom), akkor ha leteszem azt akivel eredetileg beszéltem és felveszem a másikat míg az csöng akkor az első hívó számát rendeli hozzá a telefon a második hívónak? Így ha el akarom menteni a 2. hívót akkor az általam hívott (első) számmal akarja menteni.
-
nightzone
aktív tag
válasz TheBikerider #34231 üzenetére
Valószínűleg akkor azért írja ki hogy Hd hívás aktív wifi-nél (és aktív 4G-vel), mert a 4G miatt ugyan csatlakozik a Volte hálózathoz, de mivel nincs mobilinternet bekapcsolva ergo adatcsomag küldés sincs. Tehát wifi-vel akkor az nem is lehet Hd habár azt mutatja. De javítsatok ha rossz a gondolatmenet.
-
nightzone
aktív tag
válasz TheBikerider #34218 üzenetére
Számomra nem egyértelmű h kel hozzá, csak azt írják hogy:: "telefonálás közben is lehetséges az adatforgalmazás, például az internet"
Itt sem írják hogy kell hozzá aktív mobilnet: [link]
Ráadásul nekem wifin is kiírja hogy Hd, érdekes... -
nightzone
aktív tag
Én is aktiváltam a T-nél a Volte-t (előfizetős), ki is írja a tárcsázó kimenő hívásnál hogy HD hang viszont ilyenkor nekem nincs Volte ikon az értesítési sávban. Akkor ez most aktív, mobilnet kell hozzá? Ha wifin vagyok nekem akkor is mutatja hogy Hd hang,.
-
nightzone
aktív tag
Arra sikerült rájönnöm hogy ha a záróképernyőt nem kapcsoljuk be akkor az AOD-n nem jelennek meg az értesítések. Tehát a AOD-n az értesítés megjelenítés csak aktív lockscreen esetén lehetséges. Így viszont minden értesítés megjelenik mindkét helyen. Ez nektek is így van?
A Smart Lock funkció (Trusted device/location/face) meg csak akkor hívható elő a menüben ha a lockscreen/újlenyomat be van kapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz Márton #34021 üzenetére
itt nézz szét, van több fajta, de a biztonság az legyen az első.
-
nightzone
aktív tag
válasz Márton #34008 üzenetére
Olvastam olyat, hogy lemez és tok nélkül is megtartja az S7E-t is, ami ugye nehezebb, de ehhez nyilván olyan mágneseknek is kell a töltőben lennie amik erősen tartanak. Erre a neodínium mágneseket ajánjlák külföldi fórumokon (pl N50 vagy N52 -esek) mert azok erősebbek.
Továbbá nem mindegy hogy pontosan hol helyezkednek el a mágnesek. Az egyik megoldás amivel a wireless töltés és nfc is megmarad az az amikor körbe van több mágnes. Valamint figyelembe kell venni hogy mennyire melegszik majd így teló töltés közben. Olyat biztos nem vennék ami tönkrevághatja a telót mert túlmelegszik, tehát vmiféle védelem legyen a tartóban (pl venti vagy hőszabályozó).Jelenleg én ezzel szemezek.
De vannak olyan megoldások is amire te gondolsz: pl, ez ugye forgatható is.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz UfoZoli #34005 üzenetére
Jah,lehet (egyébként megyek nemsoká ,de nem ez lesz a gond..remélhetőleg).
BT fülessel szól rendesen igen.
Max hangerő engedély (=Média Volume Limiter) megvolt.Van még valami amit esetleg meg lehet nézni rendszerszinten vagy visszaállítani a hangprofilt eredetíre? Ha kizárok mindent akkor jöhet a hardver, bár nem hiszem hogy az lenne a gond, új készülék, Én inkább vmi appra gyanakszom ami elállította a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Olyan problémára tud valaki megoldást, hogy a csatlakoztatott jack füles nagyon halkan szól telefonáláskor és zene hallgatáskor is? 7-es XEH romon vagyok JBL fülest használok, zenére Pulsar+-t, a telefon és média hangerő maxon van, kihangosítva nincs hiba. Adapt Sound-ot is próbáltam, sajnos azon se hallok csak max 1-2x sípolást. Kezdetben nem volt gondom a hangal de vmi elállítódhatott. A BT fülesemmel nincs gond az adja rendesen, régebbi telómon is párszor elöjött ez a probléma (s4 mini). Nem tudom app, rendszer vagy hardveres lehet-e az eredet.
Egyéb, ha valakit esetleg érdekel: Volt itt akinek túl hangos volt a beszéd hangerő habár a telefon hangerejét minimumra állította. Erre van megoldás: Volume Butler (In- Call slider állítható vele), az app beállítása és egyéb hang szeparáció amit még lehet vele csinálni ITT található.
-
nightzone
aktív tag
Az értesítések Emlékeztető funkcióval hogy lehet elérni hogy csak rezegjen a teló? Hiába pipálom be a rezgést, mindíg ad hangot is. Ha nem kivitelezhető, akkor tudnátok appot ajánlani erre a célra hogy csak rezegjen?
S7E-hez Feedly-ből rss-t hozzá lehet valahogy adni az edge panelhez? Ha letöltöm az rss olvasót, az írja ki hogy nem támogatott többé.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
válasz Digiflex #33797 üzenetére
3 óra alatt tölti a 3600-os aksit fullra, Nem tudom mennyire számít jónak/rossznak. Asszem a wireless gyorstöltésnek kb 75% a hatékonysága a hagyományos kábeles gyorstöltéshez képest.
Amúgy nekem az is megfelene ha navi közben csak szinten tartja az aksit. Ha viszont többre is képes és nem palacsintát kell sütni rajta akkor az meg grátisz.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik