-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
nokiauser #40584 üzenetére
Lehet harapnak érte a modik, azért írtam le így.
Na mind1, tehát nyilván rootolt. Systemless magisk, tehát nem látja a telefonkutga az S10E az 200k fölött van. +200-at kiadnál...öö...alig több funkcióért? Ez rengeteg pénz és valószínűleg 60-80k-s xiaomi szinten van csak...talán a fényképező jobb
-
SirRasor
addikt
válasz
nokiauser #40581 üzenetére
Természetesen nem rootolt, mert akkor a banki programok se mennének.
Köszi, beállítottam, egy restart azért kellett, hogy megjelenjen a beállítás de működik!Burt1793 hát nem tudom. Volt már pár telefonom és mindegyiknél eljátszottam, hogy XY kameraprogram már pedig jobb, HIGGYEM MÁR EL! Aztán valahogyan mégis mindig a gyári progi lőtte a legjobbakat
Lehet azért kipróbálom, mert...az ember alapvetően kíváncsi állat
kaciokos ezt olvastam a neten, de nem akarok a hangokhoz hozzányúlni. A telefont meg sose némítom, mert azért van, hogy elérjenek. Max lejjebb veszem a hangerőt, ha olyan van. Ha meg ne érjenek el, akkor repülőgép üzemmód, mint pl: éjszaka. Éjszaka hagyjanak békén na
-----
Annyit még azért leírok, hogy így ennyi év után most jelenleg nem tudnám mire lecserélni az S7-et. Elég erős, elég szép, elég jó minden téren. Nem túl nagy, nem túl pici. Ez tényleg egy jó vétel volt. Nyilván ha kívánságműsor, akkor a KNOX-ot szedném ki belőle, a SAMOLED-et IPS-re cserélném és a fizikai home gomb helyett lenne egy kapacitív olvasó de kb. tényleg ennyi. -
Dare2Live
félisten
válasz
nokiauser #35096 üzenetére
Nézd meg a tesztképeket.
Én sajnos nem látom azt a nagy ugrást, mint amit egy S4/S5 vs S7 viszonylatában láttam. Igaz ott az OIS bejövetele is nagyon sokat számított.
Vártam a P20 Prot is, mert DXO pontszám hude nagy ugrást sejtetett, de ott meg elég ambivalens érzéseim vannak. Amikor a kpoasz fák, kizöldülnek mert AI szerint úgy szebb. Jah végülis szebb. -
crane75
senior tag
-
junior11
veterán
-
kaciokos
őstag
-
-
kaciokos
őstag
válasz
nokiauser #24623 üzenetére
Miért? Eredetileg G930FXXU1DQB1 volt fent, ezt csaptam felül a tőled kapott G930FXXU1DQD2-vel, és most az update frissítette G930FXXU1DQD7-re. Józan paraszti ésszel azt feltételezném, hogy amit a köztes verzióban már javítottak, azt csak nem rontották el újra (bár sosem kizárt).
Szerk:
(#24655) samu74 - Magyar Vodánál most komoly programozói erőforráshiány van, a saját Smart appjukat sem tudják működésre bírni.
-
Poplacsek
senior tag
válasz
nokiauser #23798 üzenetére
Feltettem a QD7-est + a BPJJ verziót is, de sajnos nem változott semmi. Most már használhatatlan a telefon, nem lehet hívást kezdeményezni, mert amint megnyitom a telefon alkalmazást megszűnik a hálózati térerő...
Mivel lehet legegyszerűbben lementeni a beállításaimat PC-re, mert nyomnék egy factory resetet... A smart switch ha jól sejtem csak két készülék között működik.? -
Fifi
őstag
válasz
nokiauser #23798 üzenetére
Akkor amit a #23247-ben írtál, az sem vált be?
-
samu74
addikt
válasz
nokiauser #21944 üzenetére
Ha ez megoldás nálad működik, akkor a Samsung háljon együtt egy talicska majommal.
Anno (tavaly 6. hó óta)mikor megvettem a telót, hetente volt ilyen problémám.
Akkor keményen "ekéztem" a telót, hogy kb. 5 forintos modem van benne.
Azt is írtam, hogy ha szoftveres bug, az is a Samsung sara.Nem a szolgáltatóé.Pláne,ha más telefonnál nem jelentkezik. -
air
nagyúr
válasz
nokiauser #20412 üzenetére
"Hárombetűs program"? Warezolsz?
Nem? Akkor vajon miért akarná törölni?
Legális programot biztosan nem akar törölni.
Vedd meg, és tuti nem lesz gondod!
Ja, és akkor nyugodtan leírhatod az iGO nevét is.
Hiszen már legálisan beszerezhető, nem kell virágnyelven beszélni róla. -
Burt1793
veterán
válasz
nokiauser #19684 üzenetére
Nem tudom, hogy mi az összefüggés, mióta fent van a nougat, csak QI-val töltöttem, az IGO köszöni szépen, jól van. Ez az egyetlen app, amit nem vettem meg, nagyon ritkán használom (évi egyszer-kétszer), waze-zom, de biztonság kedvéért fent van.
(#19685) monroe8609: Több helyen is, egyszer a tárcsázóban, egyszer a speciális funkciók között, de a kereső is kidobja, most már szinte mindenhol lehet keresni.
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
nokiauser #10050 üzenetére
A szerviz után közvetlenül szerintem érdemes factory resetet csinálni, biztos ami biztos alapon. Adatvesztést nem okoz, mert ezt ők is elvégzik. Viszont ha a szerviz a factory reset után is csinál valamit, akkor bekapcsolva hagyhat olyan funkciókat, ami a napi használat során zavaró lehet.
-
válasz
nokiauser #7534 üzenetére
Oooo pasztmek!
Még soha nem kattintottam rá,fogalmazhatnának pontosabban,számomra a vCardba mentés az vCardba mentést jelent,nem azt hogy ezalatt vannak a különböző "nem vCardos" mentési lehetőségek is.
Bár lehet én értem kicsit félre a vCard fogalmát.
Még én is tanulok új dolgokat! -
modeller
aktív tag
válasz
nokiauser #7454 üzenetére
Köszi, FR megoldotta.
CSC-kkel kapcsolatban valaki segitsen kicsit képbe kerülni.
A telefonnak nincs original CSC-je.
Letöltöttem a G930FXXS1APG3_G930FOXX1APD4_XEH firmware-t, ami multi csc. Ha felrakom, akkor magától XEO-t aktivál és lengyelországot. De miért? XEH magyart szeretnék, telenoros kártya van benne.
Neten azt olvastam root-al lehet váltogatni a CSC-k között, de egyelőre nem akarom rootolni. (reménykedek, hogy lesz knox billenés nélküli root)
-
air
nagyúr
válasz
nokiauser #4167 üzenetére
Volt az előző firmben is valami a homescreenen balra, de máshogy hívták.
Aki használ ilyesmit, annak jó lehet.Más:
Samsung billentyűzetre hogyan lehet kitenni a vesszőt?
Jobb oldalon a pont van, ami felesleges mert dupla szóköz pontot tesz, bal oldalon pedig a fogaskerék. Azt is elég lenne hosszan nyomásra előhozni. A vessző viszont sokkal többször kellene. -
speederiii
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest