- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
"ami még így lejött, hogy gyorsabbnak tűnik a telefon, mint 7-essel. akkuidővel kapcsolatban mik a tapasztalatok?"
- Nekem ugyan annyi ezzel is, mint 6.0.1 -en volt. Nálam annyi a különbség, hogy ~3éve a napi használat végére még maradt ~17-22% az akkuban, most már inkább csak olyan ~4-5%. SOT ugyan annyi, vodkás hálózaton, 3G -n használom. De, másoknál sokféle képp alakult eddig is. Nem mindenki volt/lett elégedett ezzel sem, ahogy anno a 7.0 -val sem. -
gerner1
nagyúr
Leírást (firmware letöltéshez, és a telepítéshez is..) találsz az Összefoglalóban.
Amennyiben szeretnéd a német SiM kártyával használni a német VoLTE valamelyikét, akkor kelleni fog a DBT aktív CSC, mert magyar CSC -vel (XEH) az biztosan nem fog működni.
A legújabb firmware verziók már B:4 -esek. Én egylépésben végezném, de ha szeretnéd gyakorolni az ODIN -t ,akkor csinálhatod több lépésben is. A végeredmény ua.
-
Tin
veterán
közben belemélyedtem gerner1 kolléga irodalmába.
szóval, ahogy látom, nekem telekomos (TMH), 2018 január 1 előtti, B:1-es firmware van a telefonomon. a cél, hogy XEH (magyar független) vagy DBT (német független) romot varázsoljak rá, és a legújabb verziójú 8-ast szeretném. tehát mindenképpen upgrade, ahogy látom, ez már B:3-as firmware lesz.
mindenképpen szeretnék CSC kódot is váltani! factory reset természetesen lesz, mindent lementek előtte, és visszaállítok, szóval ez nem gond.
mi a célszerűbb?
- felhúzom OTA-val a legutolsó TMH-s Oreo-ra, majd onnan átrakom rá az azonos verziójú, más CSC kódú firmware-t
- vagy egyből nekimegyek a régebbi, 3.12.3-as Odinnal, betallózom a legújabb 8-as firmware-t, és rátolom?és a kérdés ugyanez: TMH-ról csak XEH-ra válthatok CSC kódot, vagy DBT-re is?
-
Burt1793
veterán
Ja, csak ennyiről van szó? Igen, ezt én is látom, már évek óta, minden telefonomnál (s2, Lumia 930, A5, S7), de ez miért lenne zavaró? A Lumia 930 erősen lilult is alacsony fényerőnél és az egész kijelző erősen vibrált, az S7 bőven nem ilyen.
Az a kis összeg is sok ezeknek a kedves gyártóknak, bár én ezt a semmiséget nem áldoznám be a nagyobb fogyasztásért, tényleg csak nagyon alacsony fényerőn látom. -
Burt1793
veterán
Nem hiszem, hogy olyan könnyen rá tud állni a szemed, én se látom (pedig jó barátom a PWM
), még minimum fényerő környékén sem, ahogy szinte senki sem. Szerintem első körben próbáljatok ki másik S7-et.
Ha ezt a fényerőszabályzást látja az ember, akkor mi a helyzet a 60Hz-es képfrissítéssel? Azt is látnia kéne, amit egy kamerafelvételen lát bárki más.
Szerintem sokkal inkább az olcsóság van a pwm-es amoledek mellett és az, hogy ha igaz is, hogy látjátok, kevesen látják ezt. -
törölt tag
Ez engem (nem kicsit!) meglepett, amit írtál. Ez a harmadik Galaxy telefonom az SIII LTE és az A3 (2017) után, egyik esetén sem találkoztam eme jelenséggel.
Tudomásul veszem, hogy ezek szerint ez normális jelenség (elfogadom, amit írtál), csak ezek szerint az én szemem ennyire csapnivaló, hogy nem érzékeli.
Ha ez igaz, akkor nyilván nem érdemes foglalkozni a cserével, hiszen szerinted ez ilyen. Engem roppant mód zavarna, elhiszem, hogy a friss topiktársnak ez nem felel meg e formában. Örülök, hogy nálam nem látszik. (Azért az cseppet elgondolkodtató, hogy e miatt nincs tömeges panasz, szerte a neten... nem irigylem azt, aki ezt képes észlelni. Akkor neki marad a telefon váltás?)
-
Ferike81
senior tag
túltolni sem kell
Így van. Szerintem mindenki próbált segíteni a problémáid megoldásán, de te mindent konzekvensen elutasítva rátolod a problémákat a xar készülékre, a fejlesztőire, a elxart Samsung szoftverre. Ha ez így van nálad akkor be kell látnod, hogy ez nem a te készüléked. Add el, és probléma letudva, de ne a saját topikjában ekézd szét egész Dél-Koreát!
Megértettelek, és hidd el nem szekálásnak írtam le ezeket. Lépjünk túl az utóbbi pár napon!
Részemről is befejezve a téma!! -
Burt1793
veterán
Bocs, de nekem a 2016 márciusi s7 tökéletesen teljesít, nem merül indok nélkül. A home gomb nagyon minimálisan karcos, pedig sose volt rajta védelem és annyira nem is kímélem. Facebook, messenger, viber, 3 email fiók, google, onedrive, google fotók fent vannak, szinkronizálnak, ráadásul végig mobilneten, sosincs kikapcsolva. NFC is megy, otp simple érintős fizetéssel. Ha sokat használom, 5 óra feletti sot is kijön, amúgy naponta töltöm, van két QI töltőm is a házban.
És igen, van olyan ismerősöm, akinek szívta az s7 aksijátt valami, pedig nem használt ennyi app-ot, gondolom ugyanez megvan huawei-en is. Én nem csináltam semmit a telóval, csak használom.
(#31865) tabaga: A FB app folyamatossága nagyban függ az aktuális verziótól, nekem automatikusan frissül, a mostani pl sokkal folyamatosabb a szokásosnál, de tény, hogy vannak verziók, amivel nagyon darabos a görgetés. A gyors net ezen sokat segít egyébként, hamarabb betölt és akkor nem akad meg, ezért jó a 4g.
Az app megnyitások is nagyon relatív mérőszámok, egyrészt minimálisak az eltérések, másrészt a két belakott rendszer nem ugyanolyan. Én nem sajnálom azt a havi pár percet a cache törlésére, egy újraindításra és az eszköz karbantartásánál a javítás gomb megnyomására. Teljesen fluid a rendszer. Az app-okat mellesleg nem kell bezárogatni (a legutóbbi app-oknál elsöpörve) kényszeresen és akkor azonnal nyílik minden, ez sokszor javít az üzemidőn, mert az ilyen megnyitás kevésbé terheli a processzort, hiszen a RAM-ban van az alkalmazás nagy része.Ha szar lenne a telefon, nem szolgálna ki 100%-osan, már rég lecseréltem volna. De nem mondom, az s8 nem győzött meg, valszeg egy stock androidos, vízálló, qi-s, amoled-es teló lesz a következő, de nem a közeljövőben.
-
kaciokos
őstag
"és itt a szokásos standard vélemény, hogy nem a zsemle kicsi, hanem a pofám nagy. brávó."
Mindig szeretek ilyen hangvételű postokat olvasni.
"az értesítések kezelése megafail."
Ismétlem: rajtad kívül eddig senkit nem zavart, akit igen, az megoldotta, mert meg lehet.
"a hangszóró nem csak nekem hangos. gugli a barátod. sok a hallássérült, modern kori betegség"
Persze, rajtad kívül itt mindenki süket.
Elhiszem, hogy másnak is hangos, itt a fórumon is ketten voltatok, de értsd meg, hogy a kettő több százból nem azt jelenti, hogy szar, hanem azt, hogy vannak olyan készülékek, amelyiken szar, és ezek eléggé kisebbségben vannak. Ettől persze nálad még probléma, de olyan, amit meg lehet oldani.
"újraindítás után ki-be kell kapcsolgatni a BT fejest és a telefon BT-jét, mire összelövik magukat."
Fél tucat BT hangeszközt használok napi szinten, ilyen problémám még nem volt. És tekintve, hogy emlékeim szerint másnak sem, ez megint egyedi probléma lesz. Telefon, BT eszköz, vagy a kettő inkompatibilitása, sajnos ilyen is van az IT világban.
"wifi eldobálás?"
No, ezt már nekem is csinálta, de csak bizonyos típusú routerekkel, és meglehetősen ritkán, úgyhogy nekem ez inkompatibilitásnak tűnik.
"szóval kedves barátom, az, hogy neked ez a szint megfelel, és alkalmazkodsz hozzá, az téged is minősít"
Légyszi ezt ne. De komolyan. Fröcsögsz, mint állat. Minek ez ide?
-
chubby2o6
senior tag
De most tényleg, negyvenháromé' mit vártál?
Nekem semmi bajom nincs a hangerővel, szerintem semmivel sem hangosabb, mint a többi telóm volt. Nem használsz valami call recorder progit, amelyik a felvétel miatt automatikusan magasabbra állítja a hangerőt?
Az értesítés kezeléssel kapcsolatban nem igazán vágom, hogy mit is szeretnél. Ha jól vettem ki, azt kifogásolod, hogy a gép előtt ülve hozzá kell nyúlnod a telóhoz, mikor értesítést kapsz, mert nem oldja fel magától a kijelzőt. Ez lehet biztonsági okból is, hiszen egyébként bárki elolvashatná, ha éppen nem vagy az asztalnál, így nem sok értelme lenne pl. az ujjlenyomat olvasónak. Viszont van rá megoldás, igaz, 3rd party app. Pushbullet a neve, telóra appként, pc-re Chrome bővítményként telepíthető. Van benne értesítés tükrözés, a telón az appban beállítod, hogy mely alkalmazásokhoz férjen hozzá, és a gépen real time látod utána az értesítéseket, rá sem kell nézned a telóra.
Nekem a wifivel sincs gondom, bár csak itthon használom, eddig mindig azonnal csatlakozott, és rajta is maradt. Ha nem itthon vagyok, mobilnet, akkor is, ha olyan helyen vagyok, ahol van nyílt wifi.
Hirtelen ennyi jut eszembe az általad eddig leírt problémákról. -
samu74
addikt
Ne vedd a lelkedre,van úgy hogy a probléma csőstül jön.
Én nem szaroznék vele,Odin fel a gépre, letöltöd a XEH romot (t-s animáció megy a levesbe),3 perc a flash,belakod .Lehet a rádiós anomáliák is megszűnnek. Mielőtt végleg kiakadnál, ez csak egy opció.
Szervizbe is küldheted. -
Burt1793
veterán
Nálam nem hangos a hangszóró, simán megfelel az értesítéskezelés (widgeten látok mindent), sose játszom a mobillal, csak mobilnettel használom, simán kibír egy napot, régen, amikor wifiztem, nem dobálta el a kapcsolatot, vezetékes fülessel használom, jól működik.
Azért mert olcsón vetted, nem veszel mást és nézhetjük ahogy szenvedsz? És mi vagyunk gyerekek? 😃 -
Ferike81
senior tag
Nekem ha fele ennyi bajom lenne telefonnal, tuti megválnék tőle. Ezt most nem kötekedésként írom. Vagy egy hibás készüléket fogtál ki, vagy eddig tényleg hibátlan telefonjaid voltak. Én a helyedben tuti nem küzdenék vele. Ennyi bajom telefonnal összesen nem volt az elmúlt majdnem 20 évben. Van olyan mikor valami nem passzol az embernek, na neked ez a telefon az.
És hogy legyen valami ami kapcsolódik a témához valamennyire. (De ezt is offban írom)
Van itt valaki aki használja a telefont miband 2-vel? Megvettem kizárólag hívásjelzésre, és olvastam hogy hívó nevet is tudja jelezni. Én vagyok bamba, hogy nem tudom belőni? -
kutga
félisten
hanem azt mondjuk, én vagyok a hülye, a galaxy s7 pedig egy jó telefon
Senki nem mondja hogy hülye vagy, viszont a galaxy s7 egy jó telefon.
Nem tökéletes, de a mai droidos mezőnyben nem találsz olyat ami minden igényed kielégíti.
Ha már itt tartunk, a Huaweitől miért váltál meg?
-
gerner1
nagyúr
"most nem azért, de ez rohadt hangos. a következő telefonom előtt újra fogom indítani, hátha. aztán kipróbálom, hogy lekapcsolom a VoLTE-t, hátha csak azon nem bírja normálisan vezérelni a hangerőt."
- Én nem gondolonám, hogy ok-okozati összefüggésben lennének ..."de eldobja a wifit egy közel 2 éve kiadott telefon? 2017-ben? hogyan? 10 éve még oké, de manapság?"
- Valami beállításbeli probléma lehet. Talán érdemes volna őket, átnézni alaposan. Esetleg a kérdéses helyen, a router beállításait (nekem pl ez utóbbira volt szükség, és nincsen problémám azóta se) is(!) ... -
kutga
félisten
Enny idő alatt már beállíthattad volna a Lightflowt pl.
MOD
Amúgy minden rendszernek meglesz a saját kis nyűgje. A Huawei valóban felébreszti a kijlezőt, de annak meg más idegesítő hibái vannak. A Samu szerint az AOD a jövő, azon látszik minden információ, sőt, többet is tud, kár hogy az meg sok embert (rajtad kívül pl. engem is) zavar. Talán később megkapjuk a wake screent is. -
Ferike81
senior tag
Nekem ez az első Samsungom. Volt már elég sok telefonom, de a Samsungtól eddig irtóztam. Egyrészt az ára mindig magas volt, másrészt olyan ficsörjei vannak amikre azt mondtam, hogy nekem nem szűkséges. Abban igazad van, hogy a kínai telefonoknak vannak nagyon jó megoldásai is, viszont lássuk be azért nagyon sok f@ssal is meg kell küzdeni náluk. Volt nevesincs kínai kacatom is, és volt Huawei meg Xiaomi is. Érdekes módon a stock droidokkal kevesebb gondom volt mint a miui, emoi rendszerekkel. Aztán jött egy lehetőségem, hogy választhattam az S7 és egy ájfon között. Emellett döntöttem. Én azt mondom, hogy abszolút nem bántam meg. Van pár kissé bosszantó hiányossága, de közel sem annyi mint a kínaiaknak, és ezek a zizik is appokkal orvosolhatóak. Üzemidővel nekem nincs bajom, pedig 3 fiókot szinkronizál, netezek rajta stb. Arról már nem is beszélve, hogy (bár nem emiatt vettem meg), de olyan képet csinálok vele amit eddigi telefonjaimmal közel sem tudtam, sőt még most is az egyik legjobb képeket lövi az okostelefonpalettán.
Ez egyéni vélemény, de szerintem mindent meg lehet oldani, hogy egy élhető telefon legyen, minimális kompromisszummal (külső appok). És bármelyik felhasználó, ha a szívére teszi a kezét akkor ezt el tudja mondani. Akinek meg annyira használhatatlan a telefon, hogy nem tud vele élni, annak van még választási lehetőség az okostelefon piacon. Nem személyeskedni szeretnék, és végképp nem bántásnak szánom. Ez csupán egyéni tapasztalat. -
zoli81
csendes tag
bő 2 hete vagyok tulaj hála BF akció.
pozitívumok:
-fantasztikus összeszerelési minőség
-szerintem baromi jól néz ki
-hozza a várt sebességet (az nem lep meg hogy a play storeban a görgetés akadozik ezen is)
-egyelőre stabilan teszi a dolgát
-a kamera fantasztikusan gyors,hozza a várt szintet beltéri képeknél. Bár a vonalélességet kicsit túltolja, ami zoomnál elég csúnya.
-akkuidő teljesen oké, különösen tetszik, hogy maps+gps közben sem merül annyira
-gyorstöltő fajanegatívum:
-néhol eléggé lebutított szoftver, limitált személyre szabhatóság. Csak egy példa: A galéria nem írja ki az iso szintet, záridőt. Én még ilyet androidon nem láttam. Most komolyan ezért telepítenem kell egy másik képnéző appot??
-durva memóriahasználat néhány rendszerfolyamatnál, pl system_server+systemui együtt stabilan 350-400 megát eszik, előző telefonomon 100-zal megvolt, és legalább ennyit tudott (sőt). Gondolom itt a 7.0 is ludas, nem kenném az egészet a samsungra. A kernelben is valami el van cseszve, több mint 1 gigát zabál. Most komolyan egy windows kevesebbel el van. Na mindegy 4 giga még így is elég arra, amire nekem kell. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy egy samsung telefon 2 giga rammal bármilyen szintű multitaskingra képes legyen.
-lehet témázni, de csak kicsit elcseszetten, mert egy csomó dolog fehér marad
-térerő sokszor tényleg gyengébb mint más telefonokon. Érthetetlen ebben az árkategóriában.
-a fém keret durván csúszik, valamit erre kitalálhattak volna (és nem toknak hívják).
-knox -> root 1-2 évig felejtősEzek ellenére megtartottam, mert ezen az áron, ekkora méretben nem találtam jobbat. Talán még a P10 kicsit drágábban, de most már mindegy, valószínűleg annak is vannak hibái. A google pixel még érdekes, de az meg egyszerűen túlárazott.
-
UfoZoli
aktív tag
3rd party launcer aminek segítségével kézmozdulattal is ki tudod kapcsolni a kijelzőt egy 100%-os töltési ciklusra nézve max 1-1,5%-ot harap az akksiból. Ennyit szerintem a touchwiz(experience) is eszik max nem látod külön sorban az akkustatban, mert berakja a rendszer, vagy android sor alá.
Amiről beszéltem: Nova launcer prime -
gerner1
nagyúr
Én azt gondolom, hogy még mindig jobb -ha azzal megoldható- egy-néhány 3rd party app, de pl napközben néhányszor töltőre rakom, mint várni a "csodát" . De, eltelik majd ~3-5 nap, és felszínre fognak kerülni megoldások, és te magad is fogsz találni néhányat. Ezek között lesznek, amelyek beváltak, és még nem is sokat harapnak az akkuból, és lesz ami nem fog tetszeni. Ezekkel együtt pedig, az akku időd, és egyébb ehhez köthető jelenlegi paramétered is, máshová fog "poziciónálni". Adtál ezeknek egy idő intervallumot, most hagyni kell "üllepedni" is, mert a jelenlegi "felindultságod" esetleg korlátja lehet az értelmes tapasztalat gyűjtésnek...
-
gerner1
nagyúr
A hiányzó dolgokat többnyire lehet pótolni. Ilyen a BT füles akku kijelzése is. A többi pedig képlékeny, mert az akkuidőt részben az is befolyásolja, hogy egy adott OS mennyi funkciót tartalmaz, és azok egyenként milyen beállításokkal bírnak. Ezeket mind folyamatosan kezeli a SoC. Aztán ott a vannak a marketing szempontok is, hogy egy adott típus mit kapjon meg, és mit ne. Szóval a gyártóknak is több mindent kell mérlegelniük, és eltérőek a stratégiájuk is.
Voltak itt olyanok, akik a korábban megszokott MHL feature -t hiányolták, vagy az USB3.0 -ás aljzatot, IR -t, beépített rádió -t, vagy éppen azt, hogy a Galériában legyintéssel lehessen lapozni a képeket... Lehetne sorolni, de nincs értelme, mert vagy 3rd party -val megoldom, vagy túl jutok rajta, vagy cserélem másra a készüléket. Bő 1 hét múlva neked is lesz egy letisztultabb kép, és a közelitő verdikt. -
gerner1
nagyúr
Ez van. Mindannyian lenyeltünk ezt/azt, egy korábbi készülékkel megszokotthoz képest. De a döntés lehetősége mindig ott van, mindenkinél. Amennyiben megtudok barátkozni vele, akkor megtartom, ha nem váltok másra. Másik készülékben sincs benne "minden nekem fontos, és jó", vagy esetleg nem tudok vele megbarátkozni, szintén nem zárható ki.
-
samu74
addikt
Van az AOD,ami szerintem piszok jó ficsör.Igaz hogy napi szinten bekajál 15-20 %-ot,de mindig lehet látni mi történik.Zsebben nem fogyaszt semmit,mert a fényérzékelőt használja.Ott megy a dupla kopp is,ha az adott ikonra böksz.
De van olyan a beállításokban-kisegítő lehetőségek-emlékeztető.Ott beállíthatsz időintervallumot,hangot/rezgést és addig zaklat a telefon,amíg meg nem nézed. -
UfoZoli
aktív tag
Mindenféle bántás nélkül, ahelyett hogy listát írnál arról mit hiányolsz a telefonban, nem volna esetleg célravezetőbb elolvasni a teljes használati utasítást?
Tény hogy pár dologhoz kell 3rd party app,- pl hogy a különböző események más-más led színnel jelezzenek, változtatható villogási sebességgel - de azért nagyon sok minden benne van a telefonban...
Más gyártók feauture-ét pedig értelem szerint nem fogja tartalmazni, ha a samsung nem vette meg a licenszet - vagy inkább nem is adták el neki. (double tap to wake the screen stb.) -
geccoblaze
aktív tag
Igen, mondjuk, én is ezen gondolkoztam a minap, hogy a Z3 compacton nem volt ennyi külső appom, hogy finomhangolásgassak. Persze, tegyük hozzá, hogy hardveres home gomb se volt, ami tud kapacitvan is működni. Szóval, több lehetőség több hangolást igényel, de tény, hogy ezek jórészét biztosíthatták volna gyárilag.
Visszakerestem pl ezt a hívás hangerő kérdését. Látom, hogy már többször felmerült, hogy másnak is túl hangos, de megoldást nem igazán láttam rá. Nem lehet valahogy több lépcsősre állítani a hangerőszabályozást?
-
samu74
addikt
Hát igen, ebből a hsz-ből az jött le hogy nem másik fiókkal próbálkozol bejelentkezni...
-
-Valinas-
senior tag
3. Nem, ilyen nincs, maximum olyan app, ami nem zárja le a kijelzőt, csak teljesen elfeketíti, de akkor ugye nem ujjlenyomattal oldod fel.
4. Ilyen viszont van, és én a nova launchert ajánlom erre, mert ebben beállítható, hogy bárhová kétszer kattintva 5 mp-re sötétítse el a kijelzőt, utána pedig zárjon le. Ez azért jó, mert így tudod utána ujjlenyomattal feloldani, egyébként csak jelkóddal lehet.
-
gerner1
nagyúr
Másik topikban most cseréltek valakinek kijelzőt garanciában, és bár 1 éven túli volt (ha jól tévedek) a készülék, neki cserélték az akkut is. Ő besétált a szervízpontra, és leírása szerint ~2ó alatt megvolt a javítás (azt nem tudni, hogy előzetesen egyeztetett -e velük bármit is, telefonon...) Szóval, alapesetben, ha erre panaszkodsz, az fizetős. A többi pedig, igen képlékeny ...
-
gerner1
nagyúr
Igen.
Akkura, csak az első évben van garancia. A +1év kiterjesztett, korlátozott garancia nem vonatkozik az akkura, és a tartozékokra, függetlenül attól, hogy a készülék szolgáltatós, vagy független. Ezért kell úgy kezelni, hogy: 1+1év, és nem úgy hogy: "2év" ...
Benne van az Összefoglaló -ban is ... -
-Valinas-
senior tag
Ha tényleg átnézted a fórumot, láthattad, hogy nem csak én ajánlom ezt a fóliát. A link élni fog, mert eddig is élt, és pontosan azért linkeltem be így, hogy nektek már ne kelljen annyit kipróbálni Kínából. De nyugodtan vegyed a gyári samsungot, nekem olyan tokom van, ami felül nem hajlik rá a kijelzőre, így a zsebből kihúzás nagyon meggyötri a gyárit...
-
Dare2Live
félisten
Ha van vminek 500+ voteja és 4.8 vagy afölötti átlaga az jellemzően jót jelent. Meg ha van még belölle 20.000+db eladó az is.. Meg ha 7éves a tag az is....
Az más kérdés, hogy januárig is kellhet vmi, meg ha vki havonta cserélgeti annak detto jó a gyári samsung is.
De 2$ért már van plasztik is. Ha nem használ vkit tokot az is jó.
-
chubby2o6
senior tag
Nem akarlak rábeszélni, de szerintem a Nova prime megérne egy próbát. Anno én is sok launchert kipróbáltam, de a Novát egyik sem közelíti meg, legalábbis szerintem. Rengeteg beállítási-testreszabhatósági lehetőség, és nem zabálja se az akksit, se a ramot. Frissíteni meg nem muszáj, ha nem akarod.
Szerintem a gyári TW launchernél minden jobb. -
-Bandi-
tag
Kb egy gyartosorrol johetett ez is, most neztuk meg szintem 10.24 i gyartas, akku 56%on elso bekapcsolasnal. Telenoros SMS 11.09.
A tavalyi S7em is hasonloan ropogos volt, ugye akkor a BF 25re esett(30 vettem at), app szerint meg a vietnamiak 11.08 gyartottak. Csak az fuggo es nem volt dupla matricazas.
Amugy melyik datumot kell megadni a samsung honlapjan a plusz garancia elesitesere? Amikor atvettem, vagy amikor megrendeltem?
-
Burt1793
veterán
De akkor ezek szerint nem használták a telefont jelentős ideig, mert nem jött ki ebből az inicializálatlan állapotból? Plusz amúgy is, 1,5 hónapja rakták össze.
Az enyém 2016.03.31-i és május eleji vétel. Lassan lejár a gari is...Kijelző nincs beégve, az automata fényerő tökéletesen teszi a dolgát, böngészés közben nincs status bar. Waze alatt csak 3rd party app-pal lehet kilőni.
Jó tanács: DBrand fóliát érdemes felrakni, nekem tavaly augusztus óta van rajta egy Black Leather, még mindig patent. Majd egyszer felrakom rá a narancssárgát.
Nagyon jó ez a telefon, sokáig lehet még használni, néha rádöbbenek erre.És őszintén, már nem is emlékszem, hogy hogyan néz ki az üveg hátlap, de biztos jobban, mint a keret ennyi idő után. Komolyan, 10 centis esésektől horzsolódik, egyszer leejtették nekem egy méterről, amiatt van egy kicsit mélyebb benyomódás az egyik sarkon, de nem vészes.
-
Burt1793
veterán
Miért olyan tuti az a 70-80%? Nagyban függ attól, hogy mikor gyártották és ahhoz képest mikor sikerült eladni. Kikapcsolva is merül heti 1%-ot az aksi, legalább.
Attól még, hogy nyitva volt a doboz, lehet új. Nincs rajta külső sérülés és alig több, mint 1 hónapja gyárották, tehát új a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Nintendo 3DS és DS topic
- E-roller topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest